Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#5351 Re: Liverpool FC
E jbg sad i ti ga usra
Cijeli dan englezi bruje o ovome a ti to napises 
- AmiĐa_Idriz
- Edin H.
#5353 Re: Liverpool FC
Mislim da je ipak zasluzio usmenu opomenuMyTao wrote:Kakva kazna ba za ovo![]()
![]()
Gore je ono od Aguera... kada je nagazio Luiza bar 10 puta...
- AmiĐa_Idriz
#5354 Re: Liverpool FC
ako ništa..Edin H. wrote:Mislim da je ipak zasluzio usmenu opomenuMyTao wrote:Kakva kazna ba za ovo![]()
![]()
Gore je ono od Aguera... kada je nagazio Luiza bar 10 puta...
- MyTao
#5355 Re: Liverpool FC
To je zato sto je neuobicajno da igrac ugrize drugog igraca... ali meni je gore kad igrac namjerno nagazi drugog u namjeri da ga povrijedi... Suarez je samo bio gladanBubalo1 wrote:E jbg sad i ti ga usraCijeli dan englezi bruje o ovome a ti to napises
Nego evo FA kaze da ce dobiti vise od 3 utakmice... nadam se da ce odigrati bar jos jednu utakmicu do kraja sezone... steta bi bilo da bar ne dobije zlatnu kopacku zbog ove gluposti.
- snaga_znanja
#5356 Re: Liverpool FC
MyTao wrote:To je zato sto je neuobicajno da igrac ugrize drugog igraca... ali meni je gore kad igrac namjerno nagazi drugog u namjeri da ga povrijedi... Suarez je samo bio gladanBubalo1 wrote:E jbg sad i ti ga usraCijeli dan englezi bruje o ovome a ti to napises
![]()
Nego evo FA kaze da ce dobiti vise od 3 utakmice... nadam se da ce odigrati bar jos jednu utakmicu do kraja sezone... steta bi bilo da bar ne dobije zlatnu kopacku zbog ove gluposti.
-
Mustang1
#5357 Re: Liverpool FC
Kad spomenu ono oko Aguera i Luiza mene samo zanima kako UVIJEK se desi da sudija propusti kazniti na terenu igrace Liverpoola i onda oni dobiju ogromne kazne .. Dok ostali svi dobiju po zuti i lafo ne moze se naknadno kaznjavati .. Koje sranje u pm
Najbolje da sudije ne dijele kartone nikako logicnije je nego sto ovako seru .. Pa onda poslije nek se pregledavaju snimci i dijele kazne 
-
The Realist
#5358 Re: Liverpool FC
Ovo što je Suarez uradio, samo po sebi i nije strašno, hajde, nije mu ruku otkinuo, međutim, nakupilo se stvari.
Ali hajde, nebitno, ono što meni nije jasno je ZAŠTO? Zašto on uradi te stvari? Razumio sam ono za reprezentaciju i tu ga podržavam, šta ga onaj ima hvatati dolje!? Ali zašto on bez provokacije nagazi igrača, evo sada ugrize i to počesto radi? Izgleda da sve iz nemoći radi.
Da, hoće pobijediti, ali zar ne bi bilo bolje da napravi neki oštriji faul i da tako proba ekipu pokrenuti i to bih razumio, ali šta ovako pravi? Hebote, pa igra za Liverpool, jedan od navjećih klubova svijeta, a ne za neke šestoligaše.
Da barem ugazi onog koji njega udara, pa neka (stvarno nemam ništa protiv), ali on nasumično bira igrače. Baš ovakvi ekscesi i pokazuju da nije stabilan i da većinu stvari radi namjerno. I onda još pokuša nešto odsimulirati (pa i jučer je penal pokušao dobiti, nakon ugriza). Pa barem šuti nakon starta.
Šteta, takav igrač (pa mi je još čudnije), u takvom klubu i onda takve stvari radi.
Bitan igrač za Liverpool, ali previše negativnog publiciteta vuče i što je najgore, mogli bi ga početi sada redovno kažnjavati i da Liverpool još više bude u problemima (ionako mu sada ne sviraju i što treba i što ne treba, krenu li ga još kažnjavati....).
Ali hajde, nebitno, ono što meni nije jasno je ZAŠTO? Zašto on uradi te stvari? Razumio sam ono za reprezentaciju i tu ga podržavam, šta ga onaj ima hvatati dolje!? Ali zašto on bez provokacije nagazi igrača, evo sada ugrize i to počesto radi? Izgleda da sve iz nemoći radi.
Da, hoće pobijediti, ali zar ne bi bilo bolje da napravi neki oštriji faul i da tako proba ekipu pokrenuti i to bih razumio, ali šta ovako pravi? Hebote, pa igra za Liverpool, jedan od navjećih klubova svijeta, a ne za neke šestoligaše.
Da barem ugazi onog koji njega udara, pa neka (stvarno nemam ništa protiv), ali on nasumično bira igrače. Baš ovakvi ekscesi i pokazuju da nije stabilan i da većinu stvari radi namjerno. I onda još pokuša nešto odsimulirati (pa i jučer je penal pokušao dobiti, nakon ugriza). Pa barem šuti nakon starta.
Šteta, takav igrač (pa mi je još čudnije), u takvom klubu i onda takve stvari radi.
Bitan igrač za Liverpool, ali previše negativnog publiciteta vuče i što je najgore, mogli bi ga početi sada redovno kažnjavati i da Liverpool još više bude u problemima (ionako mu sada ne sviraju i što treba i što ne treba, krenu li ga još kažnjavati....).
Last edited by The Realist on 22/04/2013 23:21, edited 1 time in total.
- Muhamed Đakmić
#5359 Re: Liverpool FC
Ovo je i meni nejasno, čak mi je do jučer bio simpatičan jer sam bio uvjeren da je neopravdano na meti, najviše radi one situacije sa Evrom koji nije nikad bio cvjećka, ali nakon ovoga mi je fuj postao.The Realist wrote:Ovo što je Suarez uradio, samo po sebi i nije strašno, hajde, nije mu ruku otkinuo, međutim, nakupilo se stvari.
Šteta, takav igrač, u takvom klubu i onda takve stvari radi.
-
Mustang1
#5360 Re: Liverpool FC
Hoce i on biti suspendovan za ovo

- Edin H.
#5361 Re: Liverpool FC
Sto je vise kleveta i lazi to nam Suarez miliji i drazi 
-
The Realist
#5362 Re: Liverpool FC
Naravno da neće, kraj utakmice, navijači ubacili lutku. Ono, postoji razlikaBubalo1 wrote:Hoce i on biti suspendovan za ovo![]()
- Jack Be Nimble
#5363 Re: Liverpool FC
Holandzani mu dali 7 utakmica tako nista ispod sedmice ne bi trebalo da bude. Posto mu je drugi prekrsaj ja bi mu dao 14 + neke pare.
-
The Realist
#5364 Re: Liverpool FC
A teško, ja očekujem 3, mada radi sve medijske hajke, možda nešto više. Ono u Holandiji se desilo nakon utakmice, još je lika oko vrata/ramena ugrizao. Ovo se desilo tokom i mogli bi samo kao "opasnu" igru tretirati. Na kraju, u ruku ga je ujeo (nije normalno, ali nije baš da mu je ugrozio karijeru).Jack Be Nimble wrote:Holandzani mu dali 7 utakmica tako nista ispod sedmice ne bi trebalo da bude. Posto mu je drugi prekrsaj ja bi mu dao 14 + neke pare.
- Gandalf
#5365 Re: Liverpool FC
ja bih Suareza prodao, strašan igrač koji vrijedi gomilu para, ali incidentan i klub ne može računati na njega da će odraditi čitavu sezonu - u iole bitnoj utakmici zaradiće ko zna koliko suspenzija, navući i na sebe i na klub negativan publicitet, Liverpoolu to nije potrebno, volio bih da ga prodaju za dobru lovu Parizu
-
Mustang1
#5366 Re: Liverpool FC
Koji si ti zagrizeni fanatik .. To sto sam napisao je bila sala/zajebancija/sega/joke .. Valjda ces razumjeti jednu od ovih rijeciThe Realist wrote:Naravno da neće, kraj utakmice, navijači ubacili lutku. Ono, postoji razlikaBubalo1 wrote:Hoce i on biti suspendovan za ovo![]()
.
- AmiĐa_Idriz
#5367 Re: Liverpool FC
zna suki da je prava ruka ukusnijaBubalo1 wrote:Hoce i on biti suspendovan za ovo![]()
-
The Realist
#5368 Re: Liverpool FC
Nisam vala fanatik, štaviše, jedan sam od zagovornika da je i Evra trebao biti kažnjen zajedno sa Suarezom kada su se one stvari dešavala i čak kritikujem i ovaj potez.Bubalo1 wrote: Koji si ti zagrizeni fanatik .. To sto sam napisao je bila sala/zajebancija/sega/joke .. Valjda ces razumjeti jednu od ovih rijeciKoji fanatik majko moja .. Ne igra ti babo tamo ohani malo
Ali ti si čovjek koji stalno braniš Suareza, koliko god neke stvari očite bile (čak i sada, kada ga ne možeš direktno braniti, malo po FA-u udaraš radi kažnajvanja), naravno da se od tebe baš ne očekuje šala.
No dobro....
-
Mustang1
#5369 Re: Liverpool FC
Jesam poludio .. Greska je link bio htio na drugu temu

Last edited by Mustang1 on 23/04/2013 18:10, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- AmiĐa_Idriz
#5371 Re: Liverpool FC

Ima Ian još hljeba u sebi
- Edin H.
#5372 Re: Liverpool FC
BREAKING NEWS- Luis Suarez
Liverpool striker Luis Suarez has accepted a charge of violent conduct following an incident with Chelsea's Branislav Ivanovic in Sunday's fixture at Anfield.
However, Suarez has denied the Football Association's claim that the standard punishment of three matches is clearly insufficient for this offence.
Bravo Suarez - razvaljuje frajer engleski pravni sistem
Za one koji ne znaju engleski - prihvata krivicu, ali porice da je standardne tri utakmice nedovoljna kazna.
Liverpool striker Luis Suarez has accepted a charge of violent conduct following an incident with Chelsea's Branislav Ivanovic in Sunday's fixture at Anfield.
However, Suarez has denied the Football Association's claim that the standard punishment of three matches is clearly insufficient for this offence.
Za one koji ne znaju engleski - prihvata krivicu, ali porice da je standardne tri utakmice nedovoljna kazna.
-
Mustang1
-
The Realist
#5374 Re: Liverpool FC
Stvarno mislim da on nije sav svoj, ali ovdje bi bila dovoljna kazna 3 utakmice (kad već sudija nije vidio i moraju kazniti), te uslovna kazna, pa ako napravi nešto takvo ide opet neka kazna, a ako ne, onda nikome ništa. Ovdje se 10 utakmica više spominje....Edin H. wrote:BREAKING NEWS- Luis Suarez
Fakat, ne volim ga, ali nije ubio čovjeka.
PS
Kažu da je navodno bila u tunelu ranije neka frka između njih dvojice, samo ne znam je li se nastavila na terenu.
- vaučer
#5375 Re: Liverpool FC
10 utakmica kazne.
Genijalno od strane FA-a.
Liverpoolova naredna sezona efektivno sjebana unaprijed.
Genijalno od strane FA-a.
Liverpoolova naredna sezona efektivno sjebana unaprijed.