ma jock druze...popravi se to isti dan..jest da podugo trajebelfy wrote:postovani telemach,
posto koristim vasu televiziju, cekao sam dugo da se neko ovdje javi, da ne bi pravio problem kao pojedinac. nakon toga saznajem da ste izgubili intenet i telefoniju u cijelom podrucju. nadalje sam strpljen jer imam internet i telefon, a od televizije radi par kanala i racunam da ce to biti brzo otklonjeno. ne brinem za brzinu otklanjanja, jer tv gledam dosta rijetko, ali ovo vase opravdanje zaista zvuci kao neko iz proslih godina.
diverzije nisu nesto sto se otkloni u par sati. da neko pravi diverzije ti kablovi bi bili unistavani na vise lokacija istovremeno i bio bi otezan pristup ekipama za otklanjanje. samim tim problem bi bio barem dan ili vise. ovakvim saopstenjima mozda nekima pokusavate dati objasnjenje, ali vecini ne, jer su na takvu propagandu navikli...odavno...
pozdrav
znam kad su nase ilijaske kabadahije presjecali kablove :S ..pa su pravili do 22, 23 h navece..po mrakau...a kvar se desi ujutro...