FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Crvena Tifoza

#53451 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Joj Neymare brate kakva golčina :thumbup:

Falit ćeš masu ako odeš
studeni76

#53452 Re: FC Barcelona

Post by studeni76 »

Ma jel se ovo Vermaelen vratio!? Hebo sliku svoju sto covjek uzima milione dzaba :-)
Crvena Tifoza

#53453 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Valverde prva pa muško. :thumbup:

2:1
AmiĐa_Idriz

#53454 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Udarna vijest u Španiji, Messi pobrisao sve slike sa Neymarom sa drustvenih mreza :lol:
Distortion

#53455 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Na Instagramu nijedna zajednicka. Ma Facebooku jos uvijek ima. Messi haman pokazuje sta misli o potezima porodice Neymar.
Nadzorna_ploca

#53456 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Odlican je igrac nema sta, na stranu njegovo ponasanje ili karakter. Ali 220 fucking miliona. Mogu bez problema dovesti Dybalu/Hazarda/Kutinja i da im jos ostane za Veratija i platu tim novim. Igraca koji zeli da ide ne treba zadrzavati, Barcelona se svakako vrti oko Messija i tek tad ce biti gusto da se nadje rezerva.
ultima_palabra

#53457 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Da, ali ce se trziste napuhati kad svi znaju da imas 220 za potrositi. Dybala Hazard Coutinho nece biti 100 nego 150.
Nadzorna_ploca

#53458 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Brojke su manje-vise ne bitne ali sam siguran da bi za tu cifru od prodaje mogli dovesti dva igraca koji ce odmah upasti u prvih 11.
Ali generalno im je transfer politika losa, pa sta god urade mislim da bi ono drugo bilo bolje. :mrgreen:
supercali

#53459 Re: FC Barcelona

Post by supercali »

Ne mora znaciti jer ipak kad te trazi barca i sl klubovi real utd bayern tu se pita i igrac iako igra za liverpool za dortmund i sl klubove koji su ipak druga liga
omar little

#53460 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

barcinim nekompetentnim imbecilima iz uprave dati 200 milijuna je zlocin. oni poslovati ne umiju u najnormalnijim uvjetima, a kamoli ovako.

skenderija, ima li te? ne pratim u zadnje vrijeme, sta se zbiva sa ovom neymar pricom? ima vatre ima dima ili ljetni klikbejt?
Distortion

#53461 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Ma ova uprava je odron sto se tice transfer politike. Ronaldu s 32 godine postave otkupnu klauzulu 1 milijardu a ovi Neymaru s 25 hodina stave 222 miliona. To je van svake pameti.
Cim je Messi izbrisao sve slike na Instagramu, to je prilicno zajebana situacija. Ako je Neymar odlucio da ne zeli vise biti tu, a Senior pohlepni je to sugerisao, onda se tu nema sta puno pricat. Ovi plate "nisku" (s obzirom da se placaju jebene cifre za neke igrace) otkupnu klauzulu i to je gotova stvar.
Tito_i_Partija

#53462 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

omar little wrote:barcinim nekompetentnim imbecilima iz uprave dati 200 milijuna je zlocin. oni poslovati ne umiju u najnormalnijim uvjetima, a kamoli ovako.

skenderija, ima li te? ne pratim u zadnje vrijeme, sta se zbiva sa ovom neymar pricom? ima vatre ima dima ili ljetni klikbejt?
Ne znam zasto te uopste interesuje jedna suplja, mahalaska, nezanimljiva, neinformirana prica. :oops: :D
Crvena Tifoza

#53463 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Tito_i_Partija wrote:
omar little wrote:barcinim nekompetentnim imbecilima iz uprave dati 200 milijuna je zlocin. oni poslovati ne umiju u najnormalnijim uvjetima, a kamoli ovako.

Ne znam zasto te uopste interesuje jedna suplja, mahalaska, nezanimljiva, neinformirana prica. :oops: :D

:lol: :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#53464 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Klikbejt nije sigurno.
AmiĐa_Idriz

#53465 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Tito_i_Partija wrote: Ne znam zasto te uopste interesuje jedna suplja, mahalaska, nezanimljiva, neinformirana prica. :oops: :D
:mrgreen:
ranija

#53466 Re: FC Barcelona

Post by ranija »

AmiĐa_Idriz wrote:Udarna vijest u Španiji, Messi pobrisao sve slike sa Neymarom sa drustvenih mreza :lol:

Ko prati Messija na Instagramu, zna da on nije ni imao slika sa Neyom, sve zajednicke slike je postavljao Ney.
omar little

#53467 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Distortion wrote:Ma ova uprava je odron sto se tice transfer politike. Ronaldu s 32 godine postave otkupnu klauzulu 1 milijardu a ovi Neymaru s 25 hodina stave 222 miliona. To je van svake pameti.
Cim je Messi izbrisao sve slike na Instagramu, to je prilicno zajebana situacija. Ako je Neymar odlucio da ne zeli vise biti tu, a Senior pohlepni je to sugerisao, onda se tu nema sta puno pricat. Ovi plate "nisku" (s obzirom da se placaju jebene cifre za neke igrace) otkupnu klauzulu i to je gotova stvar.
otkupna klauzula je stvar pregovora. ne mogu oni bez igraceve suglasnosti zviznuti cifru koja njima pase. bas iz ovih razloga. ako stave previsoku negiraju igracu bilo kakvu sansu za odlazak bez njihove dozvole. ja da sam menadzer igraca, ja to nikad ne bih dozvolila.

ne vidim instagram kao ikakav argument i dokaz. to je dokaz kao sto je i messijevo lajkanje chelze bilo dokaz da ide. i njegov otac je bio "u pregovorima" sa londonskim klubom i sta sve ne.
omar little

#53468 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Tito_i_Partija wrote:

da bi se mahalusa iz frizerskog salona tipa tebe imala zbog cega oglasavati iako joj se niko nije obratio.
Crvena Tifoza

#53469 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

ranija wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Udarna vijest u Španiji, Messi pobrisao sve slike sa Neymarom sa drustvenih mreza :lol:

Ko prati Messija na Instagramu, zna da on nije ni imao slika sa Neyom, sve zajednicke slike je postavljao Ney.

To i ja gledam o čemu pričaju. Messi je u posljednje vrijeme postavljao slike većinom sa Suarezom ili familijarne. Sve i da Neymar ide mediji traže dlaku u jajetu.
Distortion

#53470 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

omar little wrote:
Distortion wrote:Ma ova uprava je odron sto se tice transfer politike. Ronaldu s 32 godine postave otkupnu klauzulu 1 milijardu a ovi Neymaru s 25 hodina stave 222 miliona. To je van svake pameti.
otkupna klauzula je stvar pregovora. ne mogu oni bez igraceve suglasnosti zviznuti cifru koja njima pase. bas iz ovih razloga. ako stave previsoku negiraju igracu bilo kakvu sansu za odlazak bez njihove dozvole. ja da sam menadzer igraca, ja to nikad ne bih dozvolila.

ne vidim instagram kao ikakav argument i dokaz. to je dokaz kao sto je i messijevo lajkanje chelze bilo dokaz da ide. i njegov otac je bio "u pregovorima" sa londonskim klubom i sta sve ne.
Znam da je stvar pregovora, znam kako to ide. Ovdje je stvar da je 222 mil € u danasnje vrijeme mala klauzula. Moralo je ici bar 300 al eto, jeben je pregovarac Neymar Senior.
Nadzorna_ploca

#53471 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Sta ima CSI instagram.. :lol:
Crvena Tifoza

#53473 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

Kad Pikac kaže da ostaje, to je to.

Njegova je zadnja. :D
Tito_i_Partija

#53474 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

omar little wrote:
Tito_i_Partija wrote: Ne znam zasto te uopste interesuje jedna suplja, mahalaska, nezanimljiva, neinformirana prica. :oops: :D
da bi se mahalusa iz frizerskog salona tipa tebe imala zbog cega oglasavati iako joj se niko nije obratio.
Cuj nije mi se niko obratio. :lol: Jel' to ja stvarno trebam da ti ovde ispletem citav hronoloski niz dogadjaja samo zbog toga sto se ti pravis luda?

Kad se prestanes provaljivat' i kad prestanes komunicirat' k'o da si na PMS-u, mozda bude i manje mahalanja. A do tada, dobrodosla u ovaj nas mali frizerski salon! :kiss: :D
fatality

#53475 Re: FC Barcelona

Post by fatality »

Znaci raspad sistema u barsi. Haj vrijeme je i bilo.
Ispade real na kraju ipak veci klub (pogotovo sad nakon ovog sa duplom ligom sampiona) :D
Post Reply