BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#53426 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Ne znate vi njega sa pdf Auto i dok se zvao memo,golf 6 1.4 i kako brani Optima ulja. Blago vama. :D
zrakomlat

#53427 Re: BHTelecom All About

Post by zrakomlat »

:lol:
Sjećam se toga
made_in_sarajevo

#53428 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

pa dobro kad dileja udje sta ces, lezi na pod,sam sebe svezi i udaraj glavom od pod, dileja je to :mrgreen: .

mada i dalje stojim zastitar u telekomu i gladis muda, dok policajac za istu ili slicnu platu odera muda :mrgreen: (naravno kako koji )
Laertes

#53429 Re: BHTelecom All About

Post by Laertes »

made_in_sarajevo wrote:pa dobro kad dileja udje sta ces, lezi na pod,sam sebe svezi i udaraj glavom od pod, dileja je to :mrgreen: .

mada i dalje stojim zastitar u telekomu i gladis muda, dok policajac za istu ili slicnu platu odera muda :mrgreen: (naravno kako koji )
Jest, al nema cvaje na kafu
Tesla Edison

#53430 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

Laertes wrote:
made_in_sarajevo wrote:pa dobro kad dileja udje sta ces, lezi na pod,sam sebe svezi i udaraj glavom od pod, dileja je to :mrgreen: .

Pa dobro, murija pokriva cijeli grad a zaštitar samo taj objekat. Da se ja pitam, muriji bi minimalac bio 5000 KM. Tad ne bi bilo ni mita ni nesavjesnog rada u službi.
Laertes

#53431 Re: BHTelecom All About

Post by Laertes »

TESLA_EDISON wrote:
Laertes wrote:

Pa dobro, murija pokriva cijeli grad a zaštitar samo taj objekat. Da se ja pitam, muriji bi minimalac bio 5000 KM. Tad ne bi bilo ni mita ni nesavjesnog rada u službi.
Jest, kao što nema mita kod sudija otkako su im dali onolike plate (vidi pod Azra Miletić).
escobar__

#53432 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Novi vrhunski kanal u ponudi, konačno! :thumbup:

Jablanica Webcam
made_in_sarajevo

#53433 Re: BHTelecom All About

escobar__ wrote:Novi vrhunski kanal u ponudi, konačno! :thumbup:

Jablanica Webcam
Tv igman HD? :D

Aa ne vidjoh malim slovima na mobitelu, odlican svaka cast telekome, samo naprijed pusti dusmane sta pricaju!
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#53434 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Upoznaj domovinu da bi je vise volio :D
zateznistub

#53435 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Još jedan, u nizu, “odličnih poslovnih poteza” bht-a...ukinuli mogućnost kupovine tableta preko pretplate za mobitel!

Samo tako nastavite :thumbup: jer svakim ovakvim potezom dajete po još jedan razlog vise za napuštanje...
made_in_sarajevo

#53436 Re: BHTelecom All About

zateznistub wrote:Još jedan, u nizu, “odličnih poslovnih poteza” bht-a...ukinuli mogućnost kupovine tableta preko pretplate za mobitel!

Samo tako nastavite :thumbup: jer svakim ovakvim potezom dajete po još jedan razlog vise za napuštanje...
Otkad to, da nije samo jos jedan debil u nizu koji ti je pogresno rekao?
zateznistub

#53437 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

made_in_sarajevo wrote:
zateznistub wrote:Još jedan, u nizu, “odličnih poslovnih poteza” bht-a...ukinuli mogućnost kupovine tableta preko pretplate za mobitel!

Otkad to, da nije samo jos jedan debil u nizu koji ti je pogresno rekao?
Nije boga mi. U tri poslovnice išao i isto mi rekli. Kad u padajućem meniju treba da izaberu tablet koji želim, aplikacija im ne dozvoljava izbor kad se odredi mini 30 kao opcija kupovine.
Ko je ovo odredio stvarno bi mi želio zaviriti u mozak i vidjeti šta unutra ima...
U jednoj poslovnici mi je teta rekla kao razlog je jer nema internet komponente, pa rekoh, ima mobilna i ima hot spot na telefonu pa etici intwrnwta kojeg svakako ima u mini 30...ona samo sleze ramenima...
made_in_sarajevo

#53438 Re: BHTelecom All About

Nesto se tjesim da je sistemska greska neka, nevjerovatno da je to neko uradio, glupost nevidjena i jos jednom pokazuju kakav retardiran kadar imaju u tim odlucivanjima.
zateznistub

#53439 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

made_in_sarajevo wrote:Nesto se tjesim da je sistemska greska neka, nevjerovatno da je to neko uradio, glupost nevidjena i jos jednom pokazuju kakav retardiran kadar imaju u tim odlucivanjima.
Idioti klasični
Cossack

#53440 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Mora biti sistemska, na netu im je solidna ponuda tableta.

https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7 ... -portfolio
zateznistub

#53441 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Cossack wrote:Mora biti sistemska, na netu im je solidna ponuda tableta.

Znaci ilidza, ssc i stari grad ne može. Čak mi je u Ssc-u rekla da već dva mjeseca ne može :-)
ing-ecc

#53442 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

Da li je ikada bila mogucnost kupovine tableta na mobilnu komponentu?
Sjecam se da sam Sony Z2 kupio na tadasnji Premi paket a kupovina je bila vezana za ADSL komponentu :-) Iako ima i slot za SIM?
Televizor je moguce kupiti samo uz MojaTV pakete, npr.
zateznistub

#53443 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

ing-ecc wrote:Da li je ikada bila mogucnost kupovine tableta na mobilnu komponentu?
Sjecam se da sam Sony Z2 kupio na tadasnji Premi paket a kupovina je bila vezana za ADSL komponentu :-) Iako ima i slot za SIM?
Sudeći po portalu, može jer danima gledam. A i neki ljudi su govorili da su kupovali. Čak i žena koja radi u poslovnici u starom gradu kaže da je kupovala. Ne vidim razloga zašto ne bi moglo. Ako preko moja TV Full mogu uzeti mobitel a uzeo sam, analogno tome moze i tablet preko pretplate za mobitel, tim prije jer je uvezan u moj izbor.
Opasne igrače imate u menadžmentu
Tesla Edison

#53444 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

zateznistub wrote:
ing-ecc wrote:Da li je ikada bila mogucnost kupovine tableta na mobilnu komponentu?
Sudeći po portalu, može jer danima gledam. A i neki ljudi su govorili da su kupovali. Čak i žena koja radi u poslovnici u starom gradu kaže da je kupovala. Ne vidim razloga zašto ne bi moglo. Ako preko moja TV Full mogu uzeti mobitel a uzeo sam, analogno tome moze i tablet preko pretplate za mobitel, tim prije jer je uvezan u moj izbor.
Opasne igrače imate u menadžmentu
Koliko ja znam uvijek je moglo a može i dalje samo se plaća komercijalna cijena. Možeš TV uzeti i na student+ paket ali plaćaš punu cijenu.
Isto važi i za tablete.
Kupovina na rate je uvijek bila moguća ali popusta nije bilo ukoliko taj uređaj ne podržava komponentu preko koje kupuješ.

Koliko ja znam tako je bilo oduvijek i sada.

Prije će biti da je greška na stranici nego u sistemu.
zateznistub

#53445 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Tesla de živ bio, nisam toliko blesav, ne brani ono sto se ne može odbraniti
Image
Image
Image
orinoco

#53446 Re: BHTelecom All About

Post by orinoco »

Od ponuđenih TV aparata, koji prednjači kvalitetom, neovisno o cijeni:

MTV

#53447 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

orinoco wrote:Od ponuđenih TV aparata, koji prednjači kvalitetom, neovisno o cijeni:

Bolje postavi pitanje na temi LCD/LED Televizori.
Vecinom Sony i Samsung i pokoji LG televizor.
Vox, Vivax, Elit, Tesla zaobilaziti.
ing-ecc

#53448 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

orinoco wrote:Od ponuđenih TV aparata, koji prednjači kvalitetom, neovisno o cijeni:

Imam Philipsa sa kojim sam zadovoljan, meni je dobar kvalitet. TV je kupljen prije 3 godine i tada je bio TOP, serija 7. :D sad vjerovatno nije ni pola kupovne cijene al to je tako sa elektronikom.
Manje vise kvalitet svih proizvodjaca je zadovoljavajuci samo što cijena zavisi od svih mnogobrojnih opcija, dužine i rezolucije ekrana, ulaza u TV, WiFi opcije,..... i recimo ambilight opcije na philipsu što je meni cool :D
made_in_sarajevo

#53449 Re: BHTelecom All About

Ali opet logika telekoma, tablet se veze za internet i nema veze sto ti ovamo mjesecima i godinama placas mobilnu pretplatu ne moze tablet sa popustom jer mobilna nema komponentu interneta? Inace telekom i logika su dva razlicita svijeta pa kao i to da ne treba novih kanala, ima web kamera, ne treba veca brzina interneta pa se 8gb sa odlicnim serverom i placenim premium acc skida 2-3h itd.

Ako nije komplikovano posao nije uradjen kako treba
zateznistub

#53450 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

made_in_sarajevo wrote:Ali opet logika telekoma, tablet se veze za internet i nema veze sto ti ovamo mjesecima i godinama placas mobilnu pretplatu ne moze tablet sa popustom jer mobilna nema komponentu interneta? Inace telekom i logika su dva razlicita svijeta pa kao i to da ne treba novih kanala, ima web kamera, ne treba veca brzina interneta pa se 8gb sa odlicnim serverom i placenim premium acc skida 2-3h itd.

Ako nije komplikovano posao nije uradjen kako treba
Vidiš koja je to zbunjola u ponudi
Mogu uzeti mobitel kao korisnik moja TV Full paketa u kojem nema mobilne komponente a ne mogu uzeti tablet preko pretplate za mobitel u kojoj, by the way, ima mobilni internet i mogu ga serovati na mobitelu ili bilo gdje gdje postoji wifi...
Bht i logika...tri različita pojma

Još mi onaj gore napise da nikad nije ni moglo :-)
Locked