BHTelecom All About
Moderator: Benq
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#53426 Re: BHTelecom All About
Ne znate vi njega sa pdf Auto i dok se zvao memo,golf 6 1.4 i kako brani Optima ulja. Blago vama. 
-
made_in_sarajevo
#53428 Re: BHTelecom All About
pa dobro kad dileja udje sta ces, lezi na pod,sam sebe svezi i udaraj glavom od pod, dileja je to
.
mada i dalje stojim zastitar u telekomu i gladis muda, dok policajac za istu ili slicnu platu odera muda
(naravno kako koji )
mada i dalje stojim zastitar u telekomu i gladis muda, dok policajac za istu ili slicnu platu odera muda
- Laertes
#53429 Re: BHTelecom All About
Jest, al nema cvaje na kafumade_in_sarajevo wrote:pa dobro kad dileja udje sta ces, lezi na pod,sam sebe svezi i udaraj glavom od pod, dileja je to.
mada i dalje stojim zastitar u telekomu i gladis muda, dok policajac za istu ili slicnu platu odera muda(naravno kako koji )
- Tesla Edison
#53430 Re: BHTelecom All About
Pa dobro, murija pokriva cijeli grad a zaštitar samo taj objekat. Da se ja pitam, muriji bi minimalac bio 5000 KM. Tad ne bi bilo ni mita ni nesavjesnog rada u službi.Laertes wrote:Jest, al nema cvaje na kafumade_in_sarajevo wrote:pa dobro kad dileja udje sta ces, lezi na pod,sam sebe svezi i udaraj glavom od pod, dileja je to.
mada i dalje stojim zastitar u telekomu i gladis muda, dok policajac za istu ili slicnu platu odera muda(naravno kako koji )
- Laertes
#53431 Re: BHTelecom All About
Jest, kao što nema mita kod sudija otkako su im dali onolike plate (vidi pod Azra Miletić).TESLA_EDISON wrote:Pa dobro, murija pokriva cijeli grad a zaštitar samo taj objekat. Da se ja pitam, muriji bi minimalac bio 5000 KM. Tad ne bi bilo ni mita ni nesavjesnog rada u službi.Laertes wrote:Jest, al nema cvaje na kafumade_in_sarajevo wrote:pa dobro kad dileja udje sta ces, lezi na pod,sam sebe svezi i udaraj glavom od pod, dileja je to.
- escobar__
#53432 Re: BHTelecom All About
Novi vrhunski kanal u ponudi, konačno! 
Jablanica Webcam
Jablanica Webcam
-
made_in_sarajevo
#53433 Re: BHTelecom All About
Tv igman HD?escobar__ wrote:Novi vrhunski kanal u ponudi, konačno!
Jablanica Webcam
Aa ne vidjoh malim slovima na mobitelu, odlican svaka cast telekome, samo naprijed pusti dusmane sta pricaju!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#53434 Re: BHTelecom All About
Upoznaj domovinu da bi je vise volio 
- zateznistub
#53435 Re: BHTelecom All About
Još jedan, u nizu, “odličnih poslovnih poteza” bht-a...ukinuli mogućnost kupovine tableta preko pretplate za mobitel!
Samo tako nastavite
jer svakim ovakvim potezom dajete po još jedan razlog vise za napuštanje...
Samo tako nastavite
-
made_in_sarajevo
#53436 Re: BHTelecom All About
Otkad to, da nije samo jos jedan debil u nizu koji ti je pogresno rekao?zateznistub wrote:Još jedan, u nizu, “odličnih poslovnih poteza” bht-a...ukinuli mogućnost kupovine tableta preko pretplate za mobitel!
Samo tako nastavitejer svakim ovakvim potezom dajete po još jedan razlog vise za napuštanje...
- zateznistub
#53437 Re: BHTelecom All About
Nije boga mi. U tri poslovnice išao i isto mi rekli. Kad u padajućem meniju treba da izaberu tablet koji želim, aplikacija im ne dozvoljava izbor kad se odredi mini 30 kao opcija kupovine.made_in_sarajevo wrote:Otkad to, da nije samo jos jedan debil u nizu koji ti je pogresno rekao?zateznistub wrote:Još jedan, u nizu, “odličnih poslovnih poteza” bht-a...ukinuli mogućnost kupovine tableta preko pretplate za mobitel!
Samo tako nastavitejer svakim ovakvim potezom dajete po još jedan razlog vise za napuštanje...
Ko je ovo odredio stvarno bi mi želio zaviriti u mozak i vidjeti šta unutra ima...
U jednoj poslovnici mi je teta rekla kao razlog je jer nema internet komponente, pa rekoh, ima mobilna i ima hot spot na telefonu pa etici intwrnwta kojeg svakako ima u mini 30...ona samo sleze ramenima...
-
made_in_sarajevo
#53438 Re: BHTelecom All About
Nesto se tjesim da je sistemska greska neka, nevjerovatno da je to neko uradio, glupost nevidjena i jos jednom pokazuju kakav retardiran kadar imaju u tim odlucivanjima.
- zateznistub
#53439 Re: BHTelecom All About
Idioti klasičnimade_in_sarajevo wrote:Nesto se tjesim da je sistemska greska neka, nevjerovatno da je to neko uradio, glupost nevidjena i jos jednom pokazuju kakav retardiran kadar imaju u tim odlucivanjima.
- Cossack
#53440 Re: BHTelecom All About
Mora biti sistemska, na netu im je solidna ponuda tableta.
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7 ... -portfolio
- zateznistub
#53441 Re: BHTelecom All About
Znaci ilidza, ssc i stari grad ne može. Čak mi je u Ssc-u rekla da već dva mjeseca ne možeCossack wrote:Mora biti sistemska, na netu im je solidna ponuda tableta.
-
ing-ecc
#53442 Re: BHTelecom All About
Da li je ikada bila mogucnost kupovine tableta na mobilnu komponentu?
Sjecam se da sam Sony Z2 kupio na tadasnji Premi paket a kupovina je bila vezana za ADSL komponentu
Iako ima i slot za SIM?
Televizor je moguce kupiti samo uz MojaTV pakete, npr.
Sjecam se da sam Sony Z2 kupio na tadasnji Premi paket a kupovina je bila vezana za ADSL komponentu
- zateznistub
#53443 Re: BHTelecom All About
Sudeći po portalu, može jer danima gledam. A i neki ljudi su govorili da su kupovali. Čak i žena koja radi u poslovnici u starom gradu kaže da je kupovala. Ne vidim razloga zašto ne bi moglo. Ako preko moja TV Full mogu uzeti mobitel a uzeo sam, analogno tome moze i tablet preko pretplate za mobitel, tim prije jer je uvezan u moj izbor.ing-ecc wrote:Da li je ikada bila mogucnost kupovine tableta na mobilnu komponentu?
Sjecam se da sam Sony Z2 kupio na tadasnji Premi paket a kupovina je bila vezana za ADSL komponentuIako ima i slot za SIM?
Opasne igrače imate u menadžmentu
- Tesla Edison
#53444 Re: BHTelecom All About
Koliko ja znam uvijek je moglo a može i dalje samo se plaća komercijalna cijena. Možeš TV uzeti i na student+ paket ali plaćaš punu cijenu.zateznistub wrote:Sudeći po portalu, može jer danima gledam. A i neki ljudi su govorili da su kupovali. Čak i žena koja radi u poslovnici u starom gradu kaže da je kupovala. Ne vidim razloga zašto ne bi moglo. Ako preko moja TV Full mogu uzeti mobitel a uzeo sam, analogno tome moze i tablet preko pretplate za mobitel, tim prije jer je uvezan u moj izbor.ing-ecc wrote:Da li je ikada bila mogucnost kupovine tableta na mobilnu komponentu?
Sjecam se da sam Sony Z2 kupio na tadasnji Premi paket a kupovina je bila vezana za ADSL komponentuIako ima i slot za SIM?
Opasne igrače imate u menadžmentu
Isto važi i za tablete.
Kupovina na rate je uvijek bila moguća ali popusta nije bilo ukoliko taj uređaj ne podržava komponentu preko koje kupuješ.
Koliko ja znam tako je bilo oduvijek i sada.
Prije će biti da je greška na stranici nego u sistemu.
- zateznistub
#53445 Re: BHTelecom All About
Tesla de živ bio, nisam toliko blesav, ne brani ono sto se ne može odbraniti

- orinoco
#53446 Re: BHTelecom All About
Od ponuđenih TV aparata, koji prednjači kvalitetom, neovisno o cijeni:
- MTV
#53447 Re: BHTelecom All About
Bolje postavi pitanje na temi LCD/LED Televizori.orinoco wrote:Od ponuđenih TV aparata, koji prednjači kvalitetom, neovisno o cijeni:
Vecinom Sony i Samsung i pokoji LG televizor.
Vox, Vivax, Elit, Tesla zaobilaziti.
-
ing-ecc
#53448 Re: BHTelecom All About
Imam Philipsa sa kojim sam zadovoljan, meni je dobar kvalitet. TV je kupljen prije 3 godine i tada je bio TOP, serija 7.orinoco wrote:Od ponuđenih TV aparata, koji prednjači kvalitetom, neovisno o cijeni:
Manje vise kvalitet svih proizvodjaca je zadovoljavajuci samo što cijena zavisi od svih mnogobrojnih opcija, dužine i rezolucije ekrana, ulaza u TV, WiFi opcije,..... i recimo ambilight opcije na philipsu što je meni cool
-
made_in_sarajevo
#53449 Re: BHTelecom All About
Ali opet logika telekoma, tablet se veze za internet i nema veze sto ti ovamo mjesecima i godinama placas mobilnu pretplatu ne moze tablet sa popustom jer mobilna nema komponentu interneta? Inace telekom i logika su dva razlicita svijeta pa kao i to da ne treba novih kanala, ima web kamera, ne treba veca brzina interneta pa se 8gb sa odlicnim serverom i placenim premium acc skida 2-3h itd.
Ako nije komplikovano posao nije uradjen kako treba
- zateznistub
#53450 Re: BHTelecom All About
Vidiš koja je to zbunjola u ponudimade_in_sarajevo wrote:Ali opet logika telekoma, tablet se veze za internet i nema veze sto ti ovamo mjesecima i godinama placas mobilnu pretplatu ne moze tablet sa popustom jer mobilna nema komponentu interneta? Inace telekom i logika su dva razlicita svijeta pa kao i to da ne treba novih kanala, ima web kamera, ne treba veca brzina interneta pa se 8gb sa odlicnim serverom i placenim premium acc skida 2-3h itd.
Mogu uzeti mobitel kao korisnik moja TV Full paketa u kojem nema mobilne komponente a ne mogu uzeti tablet preko pretplate za mobitel u kojoj, by the way, ima mobilni internet i mogu ga serovati na mobitelu ili bilo gdje gdje postoji wifi...
Bht i logika...tri različita pojma
Još mi onaj gore napise da nikad nije ni moglo