SDP

putokaz1

#53401 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Kad je izbor načelnika i kad se sva biračka mjesta pokriju -prevara je minimalna
Sramota je kad NEPOSTOJI OPOZICIJA
stranacc

#53402 Re: SDP

Post by stranacc »

Ova budaletina zvana Damir Niksic ce yebati mater citavom SDP-u.

Zalit cete vi sto ste govno primili u svoje redove.

Covjekje bolestan, bolest je jako progresivna...

Selam
:zjev:
asker

#53403 Re: SDP

Post by asker »

Trenutna vrhuska SDPa odrodjena od bosanskog/bosnjackog covjeka. Apsolutno ga ne poznaje. Danas odgledah 30ak min Damira Niksica za Start. Pola tog vremena je covjek pricao (i dalje :-) ) o ruralcima, nadi da Sarajevo postane utociste disidentima regiona kao i povratnicima iz cijelog svijeta.
Dok i dalje, pola glasackog tijela svoje partije naziva ruralcima..............i da, novinare lesinarima, dakle i u tom inteviewu :-) .
I jos nesto, kaze ja sam prvi predlagao da idemo u koaliciju sa HDZom da izbacimo SDA, pa cemo mi nekako s njima ovo ono. Vec se pisalo ranije ovdje da su i mladi lavovi u vrhu stranke bili na istom fonu.

Sta reci? Za SDP, uprkos tvrdnjama forumskih botova, ne glasaju samo intelektualci, umjetnici, akademici, operski pjevaci. Velika vecina je prosjecni Bosnjak, u mnogo slucajeva demobilisani borac, poljoprivrednik, stolar, moler. Gleda ovaj kurvaluk i nadrealno ponasanje, ponizavanje, pa u najboljem slucaju zakljuci svi ste vi isti. U onom nepovoljnijem se okrene svom jatu, jer kukala mu majka koga Damiri jedni i drugi, Irfani i Sase budu branili.

Sarajevorepublika je fakt. Vidi se svaki dan. I tu SDP zivi u sjeni SDA nusprodukta na prvom mjestu, i jos uvijek nedefinisane NS.

Slijedi potop, svi predznaci su tu. Najbolji iz partije ukazuju, upozoravaju, galame..................uzalud. Ah, sta da se radi :sad:
Evo na dnevnoj bazi se odricu jednog po jednog istaknutog clana. Gospodo, vas je, kakav god da je. Nema brisanja gumicom, to je vas istaknuti kadar, godinama ste koristili benefite jedni drugih. Licemjeri! Vas je Zlatko, i Zeljko, i Lipovaca, i Lazovic, i Bijedic, i Ivo, i Hadzic....

Fuj!
Leverage

#53404 Re: SDP

Post by Leverage »

Opet briga u sitne sate iz prohladnog Detroita.
stranacc

#53405 Re: SDP

Post by stranacc »

Leverage wrote:Opet briga u sitne sate iz prohladnog Detroita.
U detroitu 6:00 pm (pred mrak )

Kako je u lukovcu?
Jel tu usitnilo...?

Lood zbunjen normalan=SDP
Leverage

#53406 Re: SDP

Post by Leverage »

Nisam u "lukovcu".

Ugodan akšam želim.
stranacc

#53407 Re: SDP

Post by stranacc »

Ma vidjeh ja da vi SDa pishete SdO
Pa kontam da je a postalo O
Odatle lukOvac

Zahvaljujemo i mivama ugodan rani sabah
asker

#53408 Re: SDP

Post by asker »

Pa kvotiraj bolan, ovako neznam, u zadnje vrijeme picim po onom forumu sta ste danas kuhali. Tebe i mene zemljace dijeli 10 minuta voznje, 5 ako obojica krenemo istovremeno.

Pusti kurcenje, zivimo u istom jadu. Ja konkretno 19 poslijeratnih godina pod SDPom. Tugo moja :( .
putokaz1

#53409 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Lukovac je ponovo ZELEN
stranacc

#53410 Re: SDP

Post by stranacc »

putokaz1 wrote:Lukovac je ponovo ZELEN
Insallah :-D
hAZNADAR

#53411 Re: SDP

Post by hAZNADAR »

stranacc wrote:Ova budaletina zvana Damir Niksic ce yebati mater citavom SDP-u.

Zalit cete vi sto ste govno primili u svoje redove.

Covjekje bolestan, bolest je jako progresivna...
:
SDP je heban od kada je sarajevski FGR u vrhu stranke i predstavlja je. Nista Damir novo nije iznio. Duga lista popljuvanih od strane samozvane elite.
Leverage

#53412 Re: SDP

Post by Leverage »

asker wrote:
Pa kvotiraj bolan, ovako neznam, u zadnje vrijeme picim po onom forumu sta ste danas kuhali. Tebe i mene zemljace dijeli 10 minuta voznje, 5 ako obojica krenemo istovremeno.

Pusti kurcenje, zivimo u istom jadu. Ja konkretno 19 poslijeratnih godina pod SDPom. Tugo moja :( .
Ti bi živio u SDP jadu onog momenta kad bi ti SDP vladao po vertikali, Ti živiš u SDA jadu isto kao i ja, ali je tebi SDA jad mnogo drag.

S druge strane, ja nisam neki mazohistični tip.

A ovaj post je možda bio upućen nekom drugom ko se možda već pronašao. Možda.
Nivelacija

#53413 Re: SDP

Post by Nivelacija »

Pa sve dok sarajevska jalija vodi sdp nema nista od njih, pa u Zenici osvojili 27 000 glasova a u Sarajevu 22 000 da ne govorim gore o Tuzli sa 49 000 i sada ova porazena sarajevska jalija upravlja sa ovih 80 000 glasova iz Zenicke i Tuzlanske regije.

Klasicni sibicari, da imaju kuveta nakon izbornog debakla prepustili bi upravljanje ovima koji imaju rezultat.
stranacc

#53414 Re: SDP

Post by stranacc »

Jesi jesi mazohista si

Ko se moze pronaci veceras u sitne sate u detroitu. Hajd ne budali. Nauci na koju se stranu zemlja okrece...

Strasan primjer klasicnog SDP.

Sve zna , al nista ne zna
Propast zagarantovana

Mozda
Leverage

#53415 Re: SDP

Post by Leverage »

Nivelacija wrote:Pa sve dok sarajevska jalija vodi sdp nema nista od njih, pa u Zenici osvojili 27 000 glasova a u Sarajevu 22 000 da ne govorim gore o Tuzli sa 49 000 i sada ova porazena sarajevska jalija upravlja sa ovih 80 000 glasova iz Zenicke i Tuzlanske regije.

Klasicni sibicari, da imaju kuveta nakon izbornog debakla prepustili bi upravljanje ovima koji imaju rezultat.
Spinovanje i to reciklirano.

SDP u TK dobio je glasove između ostalog jer je prije svih Bijedić urlao na predizbornim skupovima "ni sa SDA ni sa PDA", što se i danas jednostavno može naći na SDP-ovom YouTube kanalu.

Oni koji lažu da bi dobili glasove, nakon što promijene priču gube svaki legitimitet.
asker

#53416 Re: SDP

Post by asker »

Leverage wrote:
asker wrote:

Ti bi živio u SDP jadu onog momenta kad bi ti SDP vladao po vertikali, Ti živiš u SDA jadu isto kao i ja, ali je tebi SDA jad mnogo drag.

S druge strane, ja nisam neki mazohistični tip.

A ovaj post je možda bio upućen nekom drugom ko se možda već pronašao. Možda.
Ne ne ne, ja sam konkretno pod Hasanom patio. Tusnuli smo ga FGRu u prijestolnicu prije par godina, mada mu je sin civija u opcinskom vijecu ovdje (zamisli, a nije mu bilo ime Alija a sinu Bakir :shock: ).
Samir izgleda sasvim ok lik, zaista, najbolji mi je drug gurao njegovu kampanju, sve ok. Al nemogu da trpim da toliko lazete ovdje pobogu. Govna - govna,
putokaz1

#53417 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Sve je nekako isto
SDA je grozna ali ko je Opozicija
Leverage

#53418 Re: SDP

Post by Leverage »

stranacc wrote:Jesi jesi mazohista si

Ko se moze pronaci veceras u sitne sate u detroitu. Hajd ne budali. Nauci na koju se stranu zemlja okrece...

Strasan primjer klasicnog SDP.

Sve zna , al nista ne zna
Propast zagarantovana

Mozda
:mrgreen: :izet:
Leverage

#53419 Re: SDP

Post by Leverage »

asker wrote: Ne ne ne, ja sam konkretno pod Hasanom patio. Tusnuli smo ga FGRu u prijestolnicu prije par godina, mada mu je sin civija u opcinskom vijecu ovdje (zamisli, a nije mu bilo ime Alija a sinu Bakir :shock: ).
Samir izgleda sasvim ok lik, zaista, najbolji mi je drug gurao njegovu kampanju, sve ok. Al nemogu da trpim da toliko lazete ovdje pobogu. Govna - govna,
Ti naravno preferiraš kad te lažu naši iz SDA.
putokaz1

#53420 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Tako je svi su isti ili bar ''isti'',razlike su minorne
Evo sad Edo u Lukavcu zapošljava ne najbolje već članove SDP-a
asker

#53421 Re: SDP

Post by asker »

Leverage wrote:
asker wrote: Ne ne ne, ja sam konkretno pod Hasanom patio. Tusnuli smo ga FGRu u prijestolnicu prije par godina, mada mu je sin civija u opcinskom vijecu ovdje (zamisli, a nije mu bilo ime Alija a sinu Bakir :shock: ).
Ti naravno preferiraš kad te lažu naši iz SDA.
Poslije Osme u ratu ja neznam za druge osim SDPa. Dohavizaj se, manje demagogije. Pokreni inicijativu, izvinite se Enveru, molite za oprost, maknite Damira i protjerajte ga na Papuu Novu Gvineju.
Vlast ste svakako propustili, a ja mu ovako forumski hebem od do ko prizeljkuje Kuku na TK! Neka ga vode sebi kuci. Nema druge opcije nego da zamolite Envera da poljubi Begu u prsten. Zalosno :(
Leverage

#53422 Re: SDP

Post by Leverage »

:lol:

Ako nemaš ništa smisleno za reći ja bih zaista da više ne diskutujem s tobom, jednostavno ne zadovoljavaš ni minimum uslova za ozbiljnu diskusiju.
asker

#53423 Re: SDP

Post by asker »

putokaz1 wrote:Tako je svi su isti ili bar ''isti'',razlike su minorne
Evo sad Edo u Lukavcu zapošljava ne najbolje već članove SDP-a
Sjecas li se trijumfa prije par mjeseci? SDP ga u zvijezde zakivao. Forum gorio. Sad im ni on ne valja. Kako su krenuli protiv svog clanstva, svaki glas razuma na noz docekuju...........................hebaji ga, potop :(
putokaz1

#53424 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Da treba otjerati Envera i pomiriti se s Damirom
asker

#53425 Re: SDP

Post by asker »

Leverage wrote::lol:

Ako nemaš ništa smisleno za reći ja bih zaista da više ne diskutujem s tobom, jednostavno ne zadovoljavaš ni minimum uslova za ozbiljnu diskusiju.
:kiss:
Post Reply