Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Acid25

#53301 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

elcaliente wrote:Message je da mu ovo samo donosi dodatne bodove pred izbore. Svaki publicitet je dobar publicitet pogotovo ako ide protiv vjecnih neprijatelja svih Srba. Covjek je napravio brand od sebe. Ovo mi izgledao kao da mu neko namjerno pomaze da uzme sljedece izbore.
Sada dolaze majstori spina i zbijanje redova u RS jer ovo ce biti okarakterisano ka napad na RS i citavo srpstvo.
Šta pred izbore? Rano su mu onda počeli "nabacivati na volej" . :lol:
Ko kaže da će se izbori 2018. ikako i održati? Nešto nisam optimističan.
"Nažalost, bošnjačke stranke u BiH, često uz podršku visokog predstavnika i drugih članova međunarodne zajednice, pokazale su nefleksibilnost u odbrani neustavnog i difunkcionalnog statusa quo. Upravo je u ovom kontekstu SNSD usvojila deklaraciju od 25. aprila 2015. godine, u kojoj se navodi: Ukoliko do kraja 2017. ne bude vidljivih procesa i mjerljivih rezultata uspostavljanja pozicija Republike Srpske u skladu sa Aneksom 4. Dejtonskog mirovnog sporazuma, Narodna skupština RS treba u toku 2018. godine da raspiše referendum o samostalnom statusu Republike Srpske",
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/44 ... ja_su.html

Ove sankcije su mu poruka da mora poštovati DMS. I da dobro razmisli prije nego raspiše referendum o nezavisnosti.

Ali koga briga, sve će to Tvump da sredi. :thumbup:
Go Mile go... :evil:
mO k3

#53302 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

p206 wrote:Baš moraš biti politički parmak da dođeš na crnu listu SAD-a i to u doba kad BiH nije ni među 50 prioriteta SAD-a. Meni je drago samo zbog toga što je izgubio kompas i počeo se opasno igrati sa tuđim životima, tj. izazivati rat. Trebalo je ovako nešto da ne bi opet nevini gubili živote, zbog političkih parmaka koje iznjedre bosanski Srbi.
tako odluke se ne dolaze sad odma , napiso sam ranije da mile zna da se nesto iza brda valja i da ide na all in ....
animals

#53303 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animals »

Umislio se covjek ko da je predsjednik Kine
a ne jednog sela..
Koliko je blebetao, cudi me sto su ovoliko cekali..
Hemel

#53304 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

elcaliente wrote:
@ pilaw pavlaka
Pa strucnjak mozda zato sto imam dovoljno godina da pratim politicku karijeru ovog covjeka od pocetka i isto toliko gledam kako on licno hebe kevu kome hoce u BiH.
Isto tako vidim po kojem principu funkcionise sve u RS i kako tamo ljudi razmisljaju.
Ko je ispalio granatu na Markale??
Eto po tome sam za tebe strucnjak i budi ubjedjenj da ce Dodik samo profitirati od ovoga u RS. Pazi sada pricu u RS medijima pa malo se provozaj do Pala da vidis sta ljudi kazu na tu temu strucnjak moj.
Boli nekoga kurac sta misli Cedo cetnik na Palama. Razumijes. On je privremeno ovdje dok on ili njegovo dijete ne prihvate ovu zemlju kao svoju. Uvijek ce biti meta za progon.

Haj sada razligu na gusle.
direstraits0078

#53305 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by direstraits0078 »

GAU8 wrote:
direstraits0078 wrote:Ja teme i govana, traktorista je odsvirao qrcu, karta vec kupljena, samo da se ukrca u avion.
Prelistaj malo temu, evo trpamo ga u avion vec 5 godina jbt a nikako da ode
Checkiran, ceka se polijetanje.
vivaldi

#53306 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vivaldi »

elcaliente wrote:Eto po tome sam za tebe strucnjak i budi ubjedjenj da ce Dodik samo profitirati od ovoga u RS.
on i ako profitira, narod nece, a to je najbitnije. ovo je mozda simbolican potez, ali za ekonomiju nije dobar nikako. nije bas da su i do sada investitori trcali u bosnu, ali nema smisla usranu situaciju bespotrebno praviti jos usranijom.
saibaba

#53307 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by saibaba »

japin_mutapi wrote:ovo je tek pocetak
americke sankcije uvijek dovedu do rata
mozda medju ukucanima kad izgube privilegije ... A da neko ratuje protiv Amerike zbog dodikove zamrzmute imovine... hmm cisto sumnjam.. kad niko nije ginuo da zastiti Mladica i ostale "heroje" od hapsenja i bruke po hagu .. siti su i Srbi njegove bahatosti i kriminala..
bh.tornjak

#53308 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

komentari su MRAAAAAK....

Borislav Markovic

Očajnički potez odlazeće PROPALE administracije islamiste Muhameda Obame, crnčuge što je uništio SAD i u stanje apatije uveo sve njene stanovnike! Totalno su nebitni i oni i njihove sankcije. Ionako dolaskom nove administracije svi ovi ambasadori će biti smjenjeni.

Ana Marija Gavric

Po ovoj odluci se vidi da je odlazeca garnitura totalno u svojoj mrznji prema pravoslavnom narodu jadna , jadovna... vratice im se bumerang ubrzo... sto im zelim od srca.

Konstantin Alexander · Bowling Green, Kentucky

Hahahhahaaaaaa..... jadni, a gospodin, Obama, jadni - bedni čoveče... zašto ne ode sa pozornice sa pozdravom za ceo svet i da onako indirektno ukažeš na izvesno izvinjanje "AKO JE SLUČAJNO" došlo do mogućih nesuglasica? Ma mada bi sve bila gluma, ali eto - tek tako.
Razočarao si me.. o tebi sam napisao pesmu kad sam mislio da ćeš sa Rusima naći kompromis u nekim važnim svetskim zbivanjima... ....eh, kako nisko.....
A pesma se zove - BLACK DRESS WITH WHITE SOUL.

Slavisa Ilic · Cleaner at Drugi Program

okupatorska klika koja broji svoja tri poslednja dana do smjene americke administracije cini ocajnicki pokusaj da napakosti jednom narodu
p206

#53309 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

mO k3 wrote:
p206 wrote:Baš moraš biti politički parmak da dođeš na crnu listu SAD-a i to u doba kad BiH nije ni među 50 prioriteta SAD-a. Meni je drago samo zbog toga što je izgubio kompas i počeo se opasno igrati sa tuđim životima, tj. izazivati rat. Trebalo je ovako nešto da ne bi opet nevini gubili živote, zbog političkih parmaka koje iznjedre bosanski Srbi.
tako odluke se ne dolaze sad odma , napiso sam ranije da mile zna da se nesto iza brda valja i da ide na all in ....
pa eno Lavrov je posvetio par minuta o "statusu bosanskih Srba" očigledno je da nakon što se završi ono sranje u Siriji na red dolazi Ukrajina, jer je tu trenutno zamrznut sukob, i Rusi hoće da otvore još jedno žarište u Evropi da bi imali više karti u rukama za pregovaranje
Pilaw_Pavlaka

#53310 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pilaw_Pavlaka »

elcaliente wrote:
@ pilaw pavlaka
Pa strucnjak mozda zato sto imam dovoljno godina da pratim politicku karijeru ovog covjeka od pocetka i isto toliko gledam kako on licno hebe kevu kome hoce u BiH.
Isto tako vidim po kojem principu funkcionise sve u RS i kako tamo ljudi razmisljaju.
Ko je ispalio granatu na Markale??
Eto po tome sam za tebe strucnjak i budi ubjedjen da ce Dodik samo profitirati od ovoga u RS. Pazi sada pricu u RS medijima pa malo se provozaj do Pala da vidis sta ljudi kazu na tu temu strucnjak moj.
A sta nas briga sta neko misli na palama. To je selo od 1000 stanova. Vrlo vazno? Nama je bitno sta misli Amerika, Velika Britanija, Turska, sta pisu svjetski mediji. Rat se vodi na hiljadu frontova. RS gubi na 99 od 100 frontova. Naravno da oni sebe ubjeduju da uvijek pobjeduju. Ali ovo je najveci udarac RS-u od 1995 i NATO bombardovanja.
Last edited by Pilaw_Pavlaka on 17/01/2017 22:36, edited 2 times in total.
Kejn

#53311 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kejn »

Pilaw_Pavlaka wrote::pijani: :serbo: :serbo: :serbo:
Kejn wrote:

Još ti niko dorastao nije, cijelog svijeta imaš simpatije......... :serbo:
:pijani: :serbo: :serbo: :serbo:
Evo jedne stare pjesme za ovu prigodu :D Oppppaaaaa

archi_a

#53312 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image

Hajmo Milice, obrvice. Hajmo Markovićko, kosovko djevojku, smrkni se, oči naše, naljuti se i porući esaduuuu: "ako hoćete problem, imat ćete ga!"
:lol: :lol: :lol:
Vitezanin

#53313 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Vitezanin »

Hemel wrote:Sutra u 11 h vanredna konferencija za stampu. Ima da im preCednik poruci.

Mogu misliti.
Reći će da će biti novi referendum, da će RS postati nezavisna itd. Kao i dosad.

Inat je zajebana stvar i ne znam je li bilo kojem bitnijem srpskom političaru donijela išta dobro.
saibaba

#53314 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by saibaba »

Nero Histrion wrote:
bh.tornjak wrote:cekam da se oglase primabalerine....Milica od Markovica i Dusanka (dusa draga) od Majkica....
A i Zeljka da koju pametnu zvizne :mrgreen: , pa da su svi u kompleticu.
Kako ce se oni u narednih mjesec dana razbjezati.. Bjezace od Dodika i SNSDa ko od kuge... Sad ce se i Covic sjetiti da mu je Dodik samo poznanik i da on s njim ne dijeli nikakve politicke stavove ..da je njemu najbitnija EU itd... itd.. A Dodiku lagano prvo sankcije jednu godinu pa onda privodjenje u tuzilastvo.. pa pritvor ... pa sudjenje ...dok dodje do presude niko se vise nece sjecati ko je bio Mile Dodik ...
elcaliente

#53315 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by elcaliente »

Eto recimo da tako bude i onda?
Poslije Dodika Dodik.
Acid25

#53316 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

p206 wrote:pa eno Lavrov je posvetio par minuta o "statusu bosanskih Srba" očigledno je da nakon što se završi ono sranje u Siriji na red dolazi Ukrajina, jer je tu trenutno zamrznut sukob, i Rusi hoće da otvore još jedno žarište u Evropi da bi imali više karti u rukama za pregovaranje
Ovo možda. Intervencija u Siriji nije dala željene rezultate, jer Obama nije želio da popusti Putinu u vezi Ukrajine. Sada nemaju oko čega da pregovaraju! Zbog toga je Kuznjecov malo navratio do Libije; a Balkan, iako vukojebina, može odlično poslužiti Rusima da malo namuče zapad. Tu na red dolazi Dodik, jer Putin na njega računa ako zatreba.

Ima tu još zemalja koje naginju ka zapadu a nisu u NATO-u (Finska npr.). Potencijalno žarište.
Ne vjerujem da Putin polaže previše nade u Donalda.
House

#53317 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

forumski srbi na aparatima
Pilaw_Pavlaka

#53318 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pilaw_Pavlaka »

Kejn wrote:
Pilaw_Pavlaka wrote::pijani: :serbo: :serbo: :serbo:
Kejn wrote:

Još ti niko dorastao nije, cijelog svijeta imaš simpatije......... :serbo:
:pijani: :serbo: :serbo: :serbo:
Evo jedne stare pjesme za ovu prigodu :D Oppppaaaaa
Ja sam poslusao ovu pjesmu 10 puta do sad. Koji mi je kruac? :D

Rekao sam vam ja ali niste mi vjerovali. Dodik je nama dar iz neba. On zasluzuje zlatni ljiljan svakako. Vise je uradio za Bosnu od Alije Izetbegovica. :D
Hemel

#53319 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

elcaliente wrote:Eto recimo da tako bude i onda?
Poslije Dodika Dodik.
Niko se nije okoristio o vlast kao Dodik.
Zamisli jednog Sarovica. Clan SDS, smijenjen od strane v.p...a danas jedan od najboljih ministara.

Dodik je picka koja se krije iza naroda da bi sacuvao kriminalom stecenu imovinu. Slazes li se?
House

#53320 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

mektić pozdravlja odluku USA :lol:
Fudo387

#53321 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

Poslije Dodika Dodik.
:thumbup:

Samo ostro i na prvu.
sumirprimus

#53322 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

bravo dofu tuzlanski samo bahato... :D :izet:
archi_a

#53323 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Neko spontano okupljanje, nešto?!?

Image

Ko se spontano ne okupi, IZDAJNIK!!!

:lol:
Acid25

#53324 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Uh kako bi sad precedniku jedan rat sjeo, kao budali pleska!
elcaliente

#53325 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by elcaliente »

Hemel wrote:
Poslije Dodika Dodik.
Niko se nije okoristio o vlast kao Dodik.
Zamisli jednog Sarovica. Clan SDS, smijenjen od strane v.p...a danas jedan od najboljih ministara.

Dodik je picka koja se krije iza naroda da bi sacuvao kriminalom stecenu imovinu. Slazes li se?
Slazem se ja.
Ali za mene licno ovo izgleda kao neki alibi potez Amrike da kazu eto nesto smo radili i kao neka mala osveta ambasadorice. Ali sustinski nista nece promijeniti u BiH. E to me nervira sto neurade vise nesto,nesto sto ce kormilo ovog BiH povesti u malo mirnije vode. Imaju kapacitet da ucjene Dodika da radi sve sto Ameri hoce ali nerade ama bas nista sto bi dalo neku nadu.
Cuj crna lista i nemoze u USA eh bas ce ga to natjerati da postuje ustavni sud BiH.
I jeli ti mislis da ako snsd izgubi izbore pa dodje sds da ce biti bolji odnosi. Isti onaj sds ciji je pocasni predsjednik dr. Dragan Dabic
Last edited by elcaliente on 17/01/2017 23:04, edited 2 times in total.
Locked