Reče mi taj iz BHTelecoma "ŠTA ĆE TI IP ADRESA? Treba ti samo APN. Radim ovo deset godina i niko me nikad nije nazvao za ovo. Ne znam kako je u mtelu i eronetu, al mi u bh telecomu..." u sebi se mislim wtf, zastidi me lik jbt, zacrvenih se kakav baja, ali takav glas ima egoističan, kao da sam ja čiča od 70 godina pa me on uči o tehnologijama hahah..
I prekinem poziv, ovaj ne uradi ništa (a iako sam ih zvao i prije za ovo i neko razuman se nekim slučajem javi i uradi nekakav reset i nakon airplanea off/on dobijem potpuno drugaciju, iako su me nekad znali ispitivati "a za šta će ti nova ip", kažem im samo zbog igrice da ih se riješim), ismijem se dobro. I nakon pola minuta zovem ponovo, htjedoh pitati za ime tog lika, ali naravno nije se niko javio "servis preopterećen" hahah. Kakvi uhljebi nebo ti jebem, nisam prije koristio nikad bhtelecom, al ovi su deset puta veći uhljebi od mtela izglda hhaha
Eto, ako čita ovo onaj ko mi se javio, dat ću svoj broj sa kojeg sam zvao, nek mi se javi u pm, dolazim u Sarajevo i plaćam mu večeru u najskupljem restoranu, kako me nasmijao kralj