Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
zunazu

#53276 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zunazu »

Hvala Miloradu što je poslužio kao primjer da krkanluk, primitivizam, kriminal, nacionalizam, pljačka i zlo nikad neće pobijediti u BiH. Sljedeći bitan korak je da viri kroz rešetke.

Pozivam braću Srbe, one koji se nisu ogriješili o BiH, da prestanu nasjedati na takvu politiku jer će uvijek biti poražena. Profitirajmo skupa radeći na razvoju domovine BiH, smanjenju administracije, unaprijeđenju međusobnog razumijevanja. Naša zemlja je dovoljno široka za sve, napravimo od nje uspješnu priču.
Last edited by zunazu on 17/01/2017 22:07, edited 1 time in total.
Acid25

#53277 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

elcaliente wrote:Dodo drzi pare u Srbiji, Rusiji i na Kipru o tome se vec pisalo.
Ima para i u BiH bas me interesuje ko ce mu u BiH bilo sta zamrznuti posto Amerika eto kao ima utjecaja i kod nas.
Image
Pilaw_Pavlaka

#53278 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pilaw_Pavlaka »

elcaliente wrote:Ja uopste nekontam kako mu ovo moze licno naskoditi?
Politicki mu je samo plus jer u ocima njegovog birackog tijela postaje sada mesija jer velikoj Americi izgovorio NE i hebite se svi odreda koji nepostuju slovo dejtona.
:lol: :lol: :lol: :lol:
problemnatravunu

#53279 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
Toffee karamela

#53280 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

elcaliente wrote: Ima para i u BiH bas me interesuje ko ce mu u BiH bilo sta zamrznuti posto Amerika eto kao ima utjecaja i kod nas.
Pa pare su sigurne dok je na vlasti...ali šta u slučaju puča, gubitka vlasti na vanrednim izborima, ili atentata, kako bi mu gospoDŽa i siročići podigli novac?

Novac bi isti sekund bio zamrznutiji od ruske tundre :lol:
Pilaw_Pavlaka

#53281 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pilaw_Pavlaka »

Fudo387 wrote:http://www.reuters.com/article/us-usa-s ... SKBN1512WI

U rojtersu izaso...golemo. :D

The sanctions imposed by the Office of Foreign Asset Control enable U.S. authorities to block access by Dodik, who is president of Bosnia's autonomous Serb Republic, to any of his property or assets that are under U.S. jurisdiction.

...ovo U.S. jurisdiction je sirok pojam. :D
Nationalist leader. Ode dodik a sa njim i srpska. :D

Image
elcaliente

#53282 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by elcaliente »

Acid25 wrote:
elcaliente wrote:Dodo drzi pare u Srbiji, Rusiji i na Kipru o tome se vec pisalo.
Ima para i u BiH bas me interesuje ko ce mu u BiH bilo sta zamrznuti posto Amerika eto kao ima utjecaja i kod nas.
Image
Message je da mu ovo samo donosi dodatne bodove pred izbore. Svaki publicitet je dobar publicitet pogotovo ako ide protiv vjecnih neprijatelja svih Srba. Covjek je napravio brand od sebe. Ovo mi izgledao kao da mu neko namjerno pomaze da uzme sljedece izbore.
Sada dolaze majstori spina i zbijanje redova u RS jer ovo ce biti okarakterisano ka napad na RS i citavo srpstvo.
insomnia78

#53283 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Toffee karamela wrote:
elcaliente wrote: Ima para i u BiH bas me interesuje ko ce mu u BiH bilo sta zamrznuti posto Amerika eto kao ima utjecaja i kod nas.
Pa pare su sigurne dok je na vlasti...ali šta u slučaju puča, gubitka vlasti na vanrednim izborima, ili atentata, kako bi mu gospoDŽa i siročići podigli novac?

Novac bi isti sekund bio zamrznutiji od ruske tundre [emoji38]
Ko sto su Slobin zamrznuli?
Kakve ljudi gluposti pisu, valjda u zelji da neko carobnim stapicem rijesi njihove probleme, to je nevidjeno
Kejn

#53284 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kejn »

Još ti niko dorastao nije, cijelog svijeta imaš simpatije......... :serbo:
Pilaw_Pavlaka

#53285 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pilaw_Pavlaka »

elcaliente wrote:
Acid25 wrote:
Image
Message je da mu ovo samo donosi dodatne bodove pred izbore. Svaki publicitet je dobar publicitet pogotovo ako ide protiv vjecnih neprijatelja svih Srba. Covjek je napravio brand od sebe. Ovo mi izgledao kao da mu neko namjerno pomaze da uzme sljedece izbore.
Sada dolaze majstori spina i zbijanje redova u RS jer ovo ce biti okarakterisano ka napad na RS i citavo srpstvo.
Gdje nalazite ovakve "strucnjake" ? :lol: :lol:
saibaba

#53286 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by saibaba »

Politicki mu je samo plus jer u ocima njegovog birackog tijela postaje sada mesija jer velikoj Americi izgovorio NE i hebite se svi odreda koji nepostuju slovo dejtona.
On je nakon ovoga politicki mrtav covjek..
Juliuscezar

#53287 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

Razmisljanje analiticara u Šumskoj. Dodik je toliko mocna da Amerika mu nista nije mogla za ovih 8 godina administracije Obame i tek sad kada odlaze (pa valjdan e strahuju od Dodikovog odgovora) uvode mu sankcije koje ce biti odmah skinute :lol: :lol: :lol:
Pilaw_Pavlaka

#53288 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pilaw_Pavlaka »

:pijani: :serbo: :serbo: :serbo:
Kejn wrote:

Još ti niko dorastao nije, cijelog svijeta imaš simpatije......... :serbo:
:pijani: :serbo: :serbo: :serbo:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#53289 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by japin_mutapi »

ovo je tek pocetak
americke sankcije uvijek dovedu do rata
kamen spoticanja

#53290 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

saibaba wrote:
On je nakon ovoga politicki mrtav covjek..
Eu ce da prati svakako
dodik zdrao...uz sto jaci tresak nadam se
bh.tornjak

#53291 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

cekam da se oglase primabalerine....Milica od Markovica i Dusanka (dusa draga) od Majkica....
Hemel

#53292 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Sutra u 11 h vanredna konferencija za stampu. Ima da im preCednik poruci.

Mogu misliti.
Toffee karamela

#53293 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

insomnia78 wrote:
Toffee karamela wrote:

Novac bi isti sekund bio zamrznutiji od ruske tundre [emoji38]
Ko sto su Slobin zamrznuli?
Kakve ljudi gluposti pisu, valjda u zelji da neko carobnim stapicem rijesi njihove probleme, to je nevidjeno
Rekla sam da ne znam kakva je situaija s ruskim bankama i jesu li i one nadohvat duge ruke američkog utjecaja. Situacija više nije ista kao u Slobin vakat.

Napiši ti šta pametnije :roll:
saibaba

#53294 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by saibaba »

Nero Histrion wrote:Sad moze Mile komotno da poji volove na reci ...kako vec ona stara pesma kaze! :lol:

E sad, pitanje za sve one trezvene glave: moze li Trump skinuti sankcije? Nakon vidljivih namjera zblizavanja s Putinom, mozda dobije neke druge primamljive ponude od Bacuske, u smislu - mi tebi popustimo u Siriji, a ti skini sankcije PreCjedniku Sumske. Osim toga, Duduk je veoma blizak s Izraelom, Trump gaji neskrivene simpatije prema Tel Avivu, a s druge strane obale ceka ga i zagrljaj Putina, koji ga vjesto mami vec neko vrijeme.
Moze li, hoce li? Ovo je jos uvijek Obamina administracija.

Ako nista, nek se ovaj gedzovan barem malo nasekira zbog sankcija, skupa sa svitom oko sebe. :P
Ne mislis valjda da se predsjednik jednog siromasnog sela sa milion stanovnika moze stavljati u rang sa situacijom u siriji... Putin je njega vec odavno zaboravio ...
ABH017

#53295 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ABH017 »

elcaliente wrote:
Acid25 wrote:
Image
To srljanje u propast bi bilo, možda, i poželjno ponašanje. No, međutim, ne vidim ja nekog likovanja, niti, toliko poznatog, arogantnog i drskog ponašanja kod preCjednika. Političke vođe sa obe strane Drine su, blago rečeno, usplahirene. Vučić čak ne zna ni šta smije da kaže.
Hemel

#53296 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

bh.tornjak wrote:cekam da se oglase primabalerine....Milica od Markovica i Dusanka (dusa draga) od Majkica....
Sada po obicaju idu svi po redu Djokic, Cubrilovic, Spirke, Majkic, pa razna udruzenja i humanitarne organizacije...
elcaliente

#53297 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by elcaliente »

Gdje nalazite ovakve "strucnjake" ? :lol: :lol:[/quote]

@ pilaw pavlaka
Pa strucnjak mozda zato sto imam dovoljno godina da pratim politicku karijeru ovog covjeka od pocetka i isto toliko gledam kako on licno hebe kevu kome hoce u BiH.
Isto tako vidim po kojem principu funkcionise sve u RS i kako tamo ljudi razmisljaju.
Ko je ispalio granatu na Markale??
Eto po tome sam za tebe strucnjak i budi ubjedjen da ce Dodik samo profitirati od ovoga u RS. Pazi sada pricu u RS medijima pa malo se provozaj do Pala da vidis sta ljudi kazu na tu temu strucnjak moj.
Last edited by elcaliente on 17/01/2017 22:27, edited 3 times in total.
Nero Histrion

#53298 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nero Histrion »

bh.tornjak wrote:cekam da se oglase primabalerine....Milica od Markovica i Dusanka (dusa draga) od Majkica....
A i Zeljka da koju pametnu zvizne :mrgreen: , pa da su svi u kompleticu.
Hemel

#53299 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Za sve je krivo Tuzilastvo BiH. Oni da rade svoj posao do ovakvih stvari ne bi dolazilo.
p206

#53300 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

Baš moraš biti politički parmak da dođeš na crnu listu SAD-a i to u doba kad BiH nije ni među 50 prioriteta SAD-a. Meni je drago samo zbog toga što je izgubio kompas i počeo se opasno igrati sa tuđim životima, tj. izazivati rat. Trebalo je ovako nešto da ne bi opet nevini gubili živote, zbog političkih parmaka koje iznjedre bosanski Srbi.
Locked