FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#53276 Re: FC Barcelona
A ni ne treba Barceloni. Ovo sa Verattijem vec ima smisla.
-
missko
#53277 Re: FC Barcelona
Amidza uz svo duzno postovanje mali ce zavrsit u Barci mozda ne ove sezone al iduce garant mozda cak sa Klopom skupaAmiĐa_Idriz wrote:Nije nikad ni bilo nista. Apsolutno se nikakav kontakt nije napravio niti se njemu ide u Barcu. I ovo sto su mediji pisali i naglabali su cisti mokri snovi.dinao wrote:Nema nista od Coutinha??
- AmiĐa_Idriz
#53278 Re: FC Barcelona
Iduce vjerovatno, ove nece sigurno.missko wrote:Amidza uz svo duzno postovanje mali ce zavrsit u Barci mozda ne ove sezone al iduce garant mozda cak sa Klopom skupaAmiĐa_Idriz wrote:Nije nikad ni bilo nista. Apsolutno se nikakav kontakt nije napravio niti se njemu ide u Barcu. I ovo sto su mediji pisali i naglabali su cisti mokri snovi.dinao wrote:Nema nista od Coutinha??
-
Furymaker
#53279 Re: FC Barcelona
skenderija rekose za tebe da si tito za barcu, dje je semedo i sto nije potpisan? Trebamo li Bellerinu polomit noge da odustanu od njega?
- skenderija04
#53280 Re: FC Barcelona
Pozdrav.Furymaker wrote:skenderija rekose za tebe da si tito za barcu, dje je semedo i sto nije potpisan? Trebamo li Bellerinu polomit noge da odustanu od njega?
Ko je taj?
-
Furymaker
#53281 Re: FC Barcelona
pa desni bocni iz benfice, sto se uveliko spominjao po medijima, a cim ne znas tko je, izgleda nista od njega, jarane, nosis lose vijesti 
- skenderija04
#53282 Re: FC Barcelona
Pa je li stvarno toliko dobar?Furymaker wrote:pa desni bocni iz benfice, sto se uveliko spominjao po medijima, a cim ne znas tko je, izgleda nista od njega, jarane, nosis lose vijesti
Bolji od Vidala ili Palencie?
Uz Barcelonu je vezano nekih 140-150 imena. Bice da neko ima interes da to objavljuje , jebi ga , mozda digne cijenu. I novinari su ljudi a ljeti se vala i nema o cemu pisati.
- skenderija04
#53283 Re: FC Barcelona
I jos malo oko PSG-a...
Danas je Jorge Mendes ponudio Jamesa Francuzima...
Da ne bude da Barsa finansira Mbapea

Danas je Jorge Mendes ponudio Jamesa Francuzima...
Da ne bude da Barsa finansira Mbapea
-
Furymaker
#53284 Re: FC Barcelona
pa gle, nisam ga ja previse pratio u utakmicama, ali po nekim forumima kako nasim, tako i stranim ima dosta ljudi sto ga hvale nenormalno, a i vecina navijaca benfice ima jako visoko misljenje o njemu, mnogi ga smatraju vec sada boljim od bellerina, pa evo i ja sam u toj grupi ljudi sudeci po utakmicama sto sam pogledao i ovom sto sam vidio na youtube...skenderija04 wrote:Pa je li stvarno toliko dobar?Furymaker wrote:pa desni bocni iz benfice, sto se uveliko spominjao po medijima, a cim ne znas tko je, izgleda nista od njega, jarane, nosis lose vijesti
Bolji od Vidala ili Palencie?
Uz Barcelonu je vezano nekih 140-150 imena. Bice da neko ima interes da to objavljuje , jebi ga , mozda digne cijenu. I novinari su ljudi a ljeti se vala i nema o cemu pisati.
Decko je nenormalno kompletan igrac i posjeduje sve sto je posjedovao Alves kad je dolazio u Barcu, cak bi rekao da je ovaj malo zreliji defanzivno, po meni bi trebao definitivno biti prvi izbor za desnog bocnog.
I da, Palenciu nisam previse gledao nego po youtube, djeluje kao zrel igrac, ali ovaj je klasa za sebe u poredjenju s njim, Vidal koliko god da je dobro igrao u onih par utakmica kad se probijao prije ozljede, rekao bi da je ovaj bolji bocni igrac od njega, kompletnije izgleda, ne znam, mozes pogledati malo na youtube ako zelis.
- skenderija04
#53285 Re: FC Barcelona
Svi su oni dobri ali da se ne lazemo, Alves je mjera. Ljudi bi svarili Bellerina jer je kao "iz kuce" a vjeruju Aleixu i oprostili bi Palenciji sve djecacke gluposti. Ta pozicija je potrebna ali samo ako bi novi i skupo placeni bek od prve minute pruzio jako puno. Vidi, od svih tih bekova koji su spominjani zadnjih godina od Auriera , Cuadrada,itd itd. niko nije nivo da bi se strovaljivale pare. A i navijacima je dosta tih eksperimenata. Te Digne, te Paco, te Portugalac.... Kupi jednog igraca i zdravo. Ali da valja. To znaju uraditi. Suarez 80 miliona i nema greske. Ney 57 + sve zajebancije i nema greske. Prosle godine su pokazali kakav smek za igrace imaju. Dakle neka idu u Pariz i neka se dogovore sa Arapima. Odrace im kozu ali ce dovesti igraca koji vrijedi. Ostalo su gluposti. Oni treba da pokriju Messija jos tri cetiri godine kvalitetom a ne nepoznanicama. I na kraju neka prodaju nesto. Lako je kupovati. Kada je bio Zubi prodao se i Cesc i Alexis , legendarni 2x1 ( Cesc+Alexis= Suarez), pa je bilo para i za Rakitica i Ter Stegena koje je Zubi namirisao.... Ali ovaj kreten niti zna prodati, a koliko vidim niti zna namirisati a ni kupiti. Tu je problemFurymaker wrote: pa gle, nisam ga ja previse pratio u utakmicama, ali po nekim forumima kako nasim, tako i stranim ima dosta ljudi sto ga hvale nenormalno, a i vecina navijaca benfice ima jako visoko misljenje o njemu, mnogi ga smatraju vec sada boljim od bellerina, pa evo i ja sam u toj grupi ljudi sudeci po utakmicama sto sam pogledao i ovom sto sam vidio na youtube...
Decko je nenormalno kompletan igrac i posjeduje sve sto je posjedovao Alves kad je dolazio u Barcu, cak bi rekao da je ovaj malo zreliji defanzivno, po meni bi trebao definitivno biti prvi izbor za desnog bocnog.
-
Furymaker
#53286 Re: FC Barcelona
eh, to je svima ocito, dembele koji je preorao francusku ligu sa 18god ti se nudio otvoreno i sad se nudi, al jok, bolje pricekat godinu da preore i bundes pa da plate 60-70mil umjesto 20.
Ma joj, svima je ocito da citava uprava, Barto i Braida i onaj Robert da su to ovce koji veze nemaju, zapravo Braida se dokazao u Milanu, a u Barci mu ni ne znam ulogu jer djeluje da nema nikakvih ovlasti.
Sad ce ljudi izvaliti 45mil eura za Bellerina koji je jedva bolji od Vidala, ako je uooce bolji, a ako Verrattija ne dovedu i par odlicnih igraca da okruze Messija s njima dok je covjek jos u stanju vrhunski igrat, od reda nek se svi roknu.
Verratti, Semedo/Aurier i jos neki vrhunski veznjak/krilo ako hoce nesto iduce sezone, ne bi skodio ni stoper, jer zutokljucan i Masche il ne mogu vise il su smece.
Ma joj, svima je ocito da citava uprava, Barto i Braida i onaj Robert da su to ovce koji veze nemaju, zapravo Braida se dokazao u Milanu, a u Barci mu ni ne znam ulogu jer djeluje da nema nikakvih ovlasti.
Sad ce ljudi izvaliti 45mil eura za Bellerina koji je jedva bolji od Vidala, ako je uooce bolji, a ako Verrattija ne dovedu i par odlicnih igraca da okruze Messija s njima dok je covjek jos u stanju vrhunski igrat, od reda nek se svi roknu.
Verratti, Semedo/Aurier i jos neki vrhunski veznjak/krilo ako hoce nesto iduce sezone, ne bi skodio ni stoper, jer zutokljucan i Masche il ne mogu vise il su smece.
- Distortion
#53288 Re: FC Barcelona
Jel istina da Barcelona prodala Jordija Mboulu za 3 miliona € u Monaco? Ako je to istina, onda je uprava retardirana osim ako nisu stavili nisku buy back klauzulu.
Last edited by Distortion on 16/06/2017 22:44, edited 1 time in total.
- Tito_i_Partija
#53289 Re: FC Barcelona
Clanak u Guardianu o najvecem preCjeniku koga je Barcelona ikad imala.
https://www.theguardian.com/football/20 ... onel-messi
Ustat' na noge kad se spomene Babo Laporta.
https://www.theguardian.com/football/20 ... onel-messi
Ustat' na noge kad se spomene Babo Laporta.
- skenderija04
#53290 Re: FC Barcelona
Rakitic tik, tak, tik, tak.....
- dinty2
#53292 Re: FC Barcelona
gdje ce rakitic ionako nemaju sredine da valjaskenderija04 wrote:Rakitic tik, tak, tik, tak.....
- skenderija04
#53293 Re: FC Barcelona
Pa ako je plan ambiciozan kao sto kazu, moraju cistiti. Pogledaj sredinu: Busqets je siguran. Verratti dolazi da igra. Dakle ostaje jedno mjesto jer MSN se ne diskutuje. E sad, za to mjesto se bore Rakitic, Rafa, Denis, Iniesta, Arda, SergiRo, Aleña, André Gomes. 8 likova!!!!!!!dinty2 wrote:gdje ce rakitic ionako nemaju sredine da valjaskenderija04 wrote:Rakitic tik, tak, tik, tak.....
Rakitic je prvi shvatio u cemu je kvaka. Sad ima sansu da uzme prave pare i da bude igrac velike ekipe... I da pripremi mundijal.
Engleska.
- dinty2
#53294 Re: FC Barcelona
onda bolje da prodaju rafinju, ardu i gomesa zajedno nego rakiticaskenderija04 wrote:Pa ako je plan ambiciozan kao sto kazu, moraju cistiti. Pogledaj sredinu: Busqets je siguran. Verratti dolazi da igra. Dakle ostaje jedno mjesto jer MSN se ne diskutuje. E sad, za to mjesto se bore Rakitic, Rafa, Denis, Iniesta, Arda, SergiRo, Aleña, André Gomes. 8 likova!!!!!!!dinty2 wrote:gdje ce rakitic ionako nemaju sredine da valjaskenderija04 wrote:Rakitic tik, tak, tik, tak.....
Rakitic je prvi shvatio u cemu je kvaka. Sad ima sansu da uzme prave pare i da bude igrac velike ekipe... I da pripremi mundijal.
Engleska.
a evo kazu da seik naser nece pustit ni veratija u barselonu
Barça contacted PSG over Verratti yesterday. PSG SD Henrique said he isn't for sale as their president doesn't want to let go of him. [gds]
- skenderija04
#53295 Re: FC Barcelona
Nigdje to nisam vidio. Svasta se pise, tema prodaje.dinty2 wrote:
onda bolje da prodaju rafinju, ardu i gomesa zajedno nego rakitica![]()
Barça contacted PSG over Verratti yesterday. PSG SD Henrique said he isn't for sale as their president doesn't want to let go of him. [gds]
Ali opet ti kazem, Verratti nije tema. Zakucano.
Evo i Marino (valjda on nesto zna) kaze da je prica zavrsena prije mjesec dana
http://www.fcinter1908.it/ultimora/mari ... liano/amp/
Interesuju me prodaje ove sezone.
- dinty2
#53297 Re: FC Barcelona
evo ovdje https://twitter.com/barcaworldwideskenderija04 wrote:Nigdje to nisam vidio. Svasta se pise, tema prodaje.dinty2 wrote:
onda bolje da prodaju rafinju, ardu i gomesa zajedno nego rakitica![]()
Ali opet ti kazem, Verratti nije tema. Zakucano.
Evo i Marino (valjda on nesto zna) kaze da je prica zavrsena prije mjesec dana
http://www.fcinter1908.it/ultimora/mari ... liano/amp/
Interesuju me prodaje ove sezone.
kaze,, PSG are willing to sell Verratti to any club except FC Barcelona. [md]
Grandesso (Gazzetta journo): Verratti's pic with MD newspaper? "He can do all the pics he wants but on July 4 he'll return to PSG."
e sad ja se nadam da je to tvoje tacno i onda moze ici i raketa ako hoce
- AmiĐa_Idriz
#53298 Re: FC Barcelona
Pametno brate koga god hocete da se rijesite samo Engleskim uhljupima saljite za najveceg balvana ce vam dat 30 miliona hladnoskenderija04 wrote:Pa ako je plan ambiciozan kao sto kazu, moraju cistiti. Pogledaj sredinu: Busqets je siguran. Verratti dolazi da igra. Dakle ostaje jedno mjesto jer MSN se ne diskutuje. E sad, za to mjesto se bore Rakitic, Rafa, Denis, Iniesta, Arda, SergiRo, Aleña, André Gomes. 8 likova!!!!!!!dinty2 wrote:gdje ce rakitic ionako nemaju sredine da valjaskenderija04 wrote:Rakitic tik, tak, tik, tak.....
Engleska.
- Distortion
#53299 Re: FC Barcelona
Skenderija, jel tacna info da je Barcelona prodala Mboulu za 3 mil € Monacu? Da li ima vise informacija o tome? Buy back klauzula?
- skenderija04
#53300 Re: FC Barcelona
Tacno je, ali nije ga prodala, vec je momak aktivirao klauzulu od 5 miliona. To je klauzuka svih momaka iz juniora.Distortion wrote:Skenderija, jel tacna info da je Barcelona prodala Mboulu za 3 mil € Monacu? Da li ima vise informacija o tome? Buy back klauzula?