FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Nadzorna_ploca

#53276 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

A ni ne treba Barceloni. Ovo sa Verattijem vec ima smisla.
missko

#53277 Re: FC Barcelona

Post by missko »

AmiĐa_Idriz wrote:
dinao wrote:Nema nista od Coutinha??
Nije nikad ni bilo nista. Apsolutno se nikakav kontakt nije napravio niti se njemu ide u Barcu. I ovo sto su mediji pisali i naglabali su cisti mokri snovi.
Amidza uz svo duzno postovanje mali ce zavrsit u Barci mozda ne ove sezone al iduce garant mozda cak sa Klopom skupa :D
AmiĐa_Idriz

#53278 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

missko wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
dinao wrote:Nema nista od Coutinha??
Nije nikad ni bilo nista. Apsolutno se nikakav kontakt nije napravio niti se njemu ide u Barcu. I ovo sto su mediji pisali i naglabali su cisti mokri snovi.
Amidza uz svo duzno postovanje mali ce zavrsit u Barci mozda ne ove sezone al iduce garant mozda cak sa Klopom skupa :D
Iduce vjerovatno, ove nece sigurno.
Furymaker

#53279 Re: FC Barcelona

Post by Furymaker »

skenderija rekose za tebe da si tito za barcu, dje je semedo i sto nije potpisan? Trebamo li Bellerinu polomit noge da odustanu od njega?
skenderija04

#53280 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Furymaker wrote:skenderija rekose za tebe da si tito za barcu, dje je semedo i sto nije potpisan? Trebamo li Bellerinu polomit noge da odustanu od njega?
Pozdrav.

Ko je taj?
Furymaker

#53281 Re: FC Barcelona

Post by Furymaker »

pa desni bocni iz benfice, sto se uveliko spominjao po medijima, a cim ne znas tko je, izgleda nista od njega, jarane, nosis lose vijesti :lol:
skenderija04

#53282 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Furymaker wrote:pa desni bocni iz benfice, sto se uveliko spominjao po medijima, a cim ne znas tko je, izgleda nista od njega, jarane, nosis lose vijesti :lol:
Pa je li stvarno toliko dobar?

Bolji od Vidala ili Palencie?
Uz Barcelonu je vezano nekih 140-150 imena. Bice da neko ima interes da to objavljuje , jebi ga , mozda digne cijenu. I novinari su ljudi a ljeti se vala i nema o cemu pisati.
skenderija04

#53283 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

I jos malo oko PSG-a...

Danas je Jorge Mendes ponudio Jamesa Francuzima...

Da ne bude da Barsa finansira Mbapea :D :D :D :D
Furymaker

#53284 Re: FC Barcelona

Post by Furymaker »

skenderija04 wrote:
Furymaker wrote:pa desni bocni iz benfice, sto se uveliko spominjao po medijima, a cim ne znas tko je, izgleda nista od njega, jarane, nosis lose vijesti :lol:
Pa je li stvarno toliko dobar?

Bolji od Vidala ili Palencie?
Uz Barcelonu je vezano nekih 140-150 imena. Bice da neko ima interes da to objavljuje , jebi ga , mozda digne cijenu. I novinari su ljudi a ljeti se vala i nema o cemu pisati.
pa gle, nisam ga ja previse pratio u utakmicama, ali po nekim forumima kako nasim, tako i stranim ima dosta ljudi sto ga hvale nenormalno, a i vecina navijaca benfice ima jako visoko misljenje o njemu, mnogi ga smatraju vec sada boljim od bellerina, pa evo i ja sam u toj grupi ljudi sudeci po utakmicama sto sam pogledao i ovom sto sam vidio na youtube...
Decko je nenormalno kompletan igrac i posjeduje sve sto je posjedovao Alves kad je dolazio u Barcu, cak bi rekao da je ovaj malo zreliji defanzivno, po meni bi trebao definitivno biti prvi izbor za desnog bocnog.

I da, Palenciu nisam previse gledao nego po youtube, djeluje kao zrel igrac, ali ovaj je klasa za sebe u poredjenju s njim, Vidal koliko god da je dobro igrao u onih par utakmica kad se probijao prije ozljede, rekao bi da je ovaj bolji bocni igrac od njega, kompletnije izgleda, ne znam, mozes pogledati malo na youtube ako zelis.
skenderija04

#53285 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Furymaker wrote: pa gle, nisam ga ja previse pratio u utakmicama, ali po nekim forumima kako nasim, tako i stranim ima dosta ljudi sto ga hvale nenormalno, a i vecina navijaca benfice ima jako visoko misljenje o njemu, mnogi ga smatraju vec sada boljim od bellerina, pa evo i ja sam u toj grupi ljudi sudeci po utakmicama sto sam pogledao i ovom sto sam vidio na youtube...
Decko je nenormalno kompletan igrac i posjeduje sve sto je posjedovao Alves kad je dolazio u Barcu, cak bi rekao da je ovaj malo zreliji defanzivno, po meni bi trebao definitivno biti prvi izbor za desnog bocnog.
Svi su oni dobri ali da se ne lazemo, Alves je mjera. Ljudi bi svarili Bellerina jer je kao "iz kuce" a vjeruju Aleixu i oprostili bi Palenciji sve djecacke gluposti. Ta pozicija je potrebna ali samo ako bi novi i skupo placeni bek od prve minute pruzio jako puno. Vidi, od svih tih bekova koji su spominjani zadnjih godina od Auriera , Cuadrada,itd itd. niko nije nivo da bi se strovaljivale pare. A i navijacima je dosta tih eksperimenata. Te Digne, te Paco, te Portugalac.... Kupi jednog igraca i zdravo. Ali da valja. To znaju uraditi. Suarez 80 miliona i nema greske. Ney 57 + sve zajebancije i nema greske. Prosle godine su pokazali kakav smek za igrace imaju. Dakle neka idu u Pariz i neka se dogovore sa Arapima. Odrace im kozu ali ce dovesti igraca koji vrijedi. Ostalo su gluposti. Oni treba da pokriju Messija jos tri cetiri godine kvalitetom a ne nepoznanicama. I na kraju neka prodaju nesto. Lako je kupovati. Kada je bio Zubi prodao se i Cesc i Alexis , legendarni 2x1 ( Cesc+Alexis= Suarez), pa je bilo para i za Rakitica i Ter Stegena koje je Zubi namirisao.... Ali ovaj kreten niti zna prodati, a koliko vidim niti zna namirisati a ni kupiti. Tu je problem
Furymaker

#53286 Re: FC Barcelona

Post by Furymaker »

eh, to je svima ocito, dembele koji je preorao francusku ligu sa 18god ti se nudio otvoreno i sad se nudi, al jok, bolje pricekat godinu da preore i bundes pa da plate 60-70mil umjesto 20.
Ma joj, svima je ocito da citava uprava, Barto i Braida i onaj Robert da su to ovce koji veze nemaju, zapravo Braida se dokazao u Milanu, a u Barci mu ni ne znam ulogu jer djeluje da nema nikakvih ovlasti.
Sad ce ljudi izvaliti 45mil eura za Bellerina koji je jedva bolji od Vidala, ako je uooce bolji, a ako Verrattija ne dovedu i par odlicnih igraca da okruze Messija s njima dok je covjek jos u stanju vrhunski igrat, od reda nek se svi roknu.

Verratti, Semedo/Aurier i jos neki vrhunski veznjak/krilo ako hoce nesto iduce sezone, ne bi skodio ni stoper, jer zutokljucan i Masche il ne mogu vise il su smece.
Vertig0

#53287 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Zatisje pred buru? :D
Distortion

#53288 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Jel istina da Barcelona prodala Jordija Mboulu za 3 miliona € u Monaco? Ako je to istina, onda je uprava retardirana osim ako nisu stavili nisku buy back klauzulu.
Last edited by Distortion on 16/06/2017 22:44, edited 1 time in total.
Tito_i_Partija

#53289 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Clanak u Guardianu o najvecem preCjeniku koga je Barcelona ikad imala.

https://www.theguardian.com/football/20 ... onel-messi

Ustat' na noge kad se spomene Babo Laporta. :-D
skenderija04

#53290 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Rakitic tik, tak, tik, tak.....
Vertig0

#53291 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Koliko $?
dinty2

#53292 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:Rakitic tik, tak, tik, tak.....
gdje ce rakitic ionako nemaju sredine da valja :run:
skenderija04

#53293 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:
Pa ako je plan ambiciozan kao sto kazu, moraju cistiti. Pogledaj sredinu: Busqets je siguran. Verratti dolazi da igra. Dakle ostaje jedno mjesto jer MSN se ne diskutuje. E sad, za to mjesto se bore Rakitic, Rafa, Denis, Iniesta, Arda, SergiRo, Aleña, André Gomes. 8 likova!!!!!!!

Rakitic je prvi shvatio u cemu je kvaka. Sad ima sansu da uzme prave pare i da bude igrac velike ekipe... I da pripremi mundijal.

Engleska.
dinty2

#53294 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote:
Pa ako je plan ambiciozan kao sto kazu, moraju cistiti. Pogledaj sredinu: Busqets je siguran. Verratti dolazi da igra. Dakle ostaje jedno mjesto jer MSN se ne diskutuje. E sad, za to mjesto se bore Rakitic, Rafa, Denis, Iniesta, Arda, SergiRo, Aleña, André Gomes. 8 likova!!!!!!!

Rakitic je prvi shvatio u cemu je kvaka. Sad ima sansu da uzme prave pare i da bude igrac velike ekipe... I da pripremi mundijal.

Engleska.
onda bolje da prodaju rafinju, ardu i gomesa zajedno nego rakitica :-)

a evo kazu da seik naser nece pustit ni veratija u barselonu

Barça contacted PSG over Verratti yesterday. PSG SD Henrique said he isn't for sale as their president doesn't want to let go of him. [gds]
skenderija04

#53295 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:

Barça contacted PSG over Verratti yesterday. PSG SD Henrique said he isn't for sale as their president doesn't want to let go of him. [gds]
Nigdje to nisam vidio. Svasta se pise, tema prodaje.

Ali opet ti kazem, Verratti nije tema. Zakucano.

Evo i Marino (valjda on nesto zna) kaze da je prica zavrsena prije mjesec dana

http://www.fcinter1908.it/ultimora/mari ... liano/amp/

Interesuju me prodaje ove sezone.
skenderija04

#53296 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dupli
dinty2

#53297 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote:

Nigdje to nisam vidio. Svasta se pise, tema prodaje.

Ali opet ti kazem, Verratti nije tema. Zakucano.

Evo i Marino (valjda on nesto zna) kaze da je prica zavrsena prije mjesec dana

http://www.fcinter1908.it/ultimora/mari ... liano/amp/

Interesuju me prodaje ove sezone.
evo ovdje https://twitter.com/barcaworldwide

kaze,, PSG are willing to sell Verratti to any club except FC Barcelona. [md]

Grandesso (Gazzetta journo): Verratti's pic with MD newspaper? "He can do all the pics he wants but on July 4 he'll return to PSG."

e sad ja se nadam da je to tvoje tacno i onda moze ici i raketa ako hoce :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#53298 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote:

Engleska.
Pametno brate koga god hocete da se rijesite samo Engleskim uhljupima saljite za najveceg balvana ce vam dat 30 miliona hladno :mrgreen:
Distortion

#53299 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Skenderija, jel tacna info da je Barcelona prodala Mboulu za 3 mil € Monacu? Da li ima vise informacija o tome? Buy back klauzula?
skenderija04

#53300 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Distortion wrote:Skenderija, jel tacna info da je Barcelona prodala Mboulu za 3 mil € Monacu? Da li ima vise informacija o tome? Buy back klauzula?
Tacno je, ali nije ga prodala, vec je momak aktivirao klauzulu od 5 miliona. To je klauzuka svih momaka iz juniora.
Post Reply