FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

skenderija04

#53251 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:
skenderija04 wrote:
Charuga wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/barcelo ... rnu/240151

@skenderija

Koliko ima istine u ovome?
Ne znam. Navodno ce potrositi 180 miliona ("Nije mi jasno kako i koga prodati da bi zaradili tih 100/110
koji nedostaju). Puno imena, nista konkretno.

Verratti je zakucan. Ostako je stvar Valverdea i para.
za 180 miliona na danasnjem trzistu mozes kupiti 3 dobra igraca :thumbup: prodace turana, matiju, dinja, rakitica, rafinju.

za beljerina kruze da je zavrsen. Velis da je verati kupljen? jesu zapeli za parizane :-)
Bellerin ...Ne znam. U principu Barcelona i Bellerin mogu imati neki dogovor, ali pecat je u Londonu Bez toga, sve pada u vodu.
Ako izuzmes Rakitica ovi ostali sto si naveo su poprilicno devalvirani . Sumnjam da mogu na 100. Ok, neka nakupe 80 i neka prociste platni spisak to je to. Za sada, svi ovi napadaci sto se spominju je pritisak na Deulofeua. On je opcija nº1 . Povrat bi kostao 7 miliona ali ne zaboravi da Deulofeu ima klauzulu po kojoj ima pravo izbora. Ako nece nazad, ne mora. Tu bi se i zaradilo nesto vise.

Sutra u 12:00 je bitan trenutak. Augusti Benedito je sazvao stampu. Spekulise se da bi mogao najaviti glasanje o povjerenju. Opozicija se krece.
missko

#53252 Re: FC Barcelona

Post by missko »

Najbolje suradjuju sa bratskim katarskim PSGom
p206

#53253 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

dinty2 wrote: jesu zapeli za parizane :-)
šuti..
dobro je dok se Marqinhos ne spominje
:mrgreen:
dinty2

#53254 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote:
skenderija04 wrote: Ne znam. Navodno ce potrositi 180 miliona ("Nije mi jasno kako i koga prodati da bi zaradili tih 100/110
koji nedostaju). Puno imena, nista konkretno.

Verratti je zakucan. Ostako je stvar Valverdea i para.
za 180 miliona na danasnjem trzistu mozes kupiti 3 dobra igraca :thumbup: prodace turana, matiju, dinja, rakitica, rafinju.

za beljerina kruze da je zavrsen. Velis da je verati kupljen? jesu zapeli za parizane :-)
Bellerin ...Ne znam. U principu Barcelona i Bellerin mogu imati neki dogovor, ali pecat je u Londonu Bez toga, sve pada u vodu.
Ako izuzmes Rakitica ovi ostali sto si naveo su poprilicno devalvirani . Sumnjam da mogu na 100. Ok, neka nakupe 80 i neka prociste platni spisak to je to. Za sada, svi ovi napadaci sto se spominju je pritisak na Deulofeua. On je opcija nº1 . Povrat bi kostao 7 miliona ali ne zaboravi da Deulofeu ima klauzulu po kojoj ima pravo izbora. Ako nece nazad, ne mora. Tu bi se i zaradilo nesto vise.

Sutra u 12:00 je bitan trenutak. Augusti Benedito je sazvao stampu. Spekulise se da bi mogao najaviti glasanje o povjerenju. Opozicija se krece.
a bilo bi dobro da ga uzmu jer im stvarno treba desno bek,,, bez izmisljanja tople vode sa sergi robertom ovaj put. delofeu moze za klupe :thumbup:

znaci parizov verati je zavrsen :? jos beljerin i mozda jedan stoper i eto ga,, ko bombona :kiss:

Benedito za novog predsjednika?
dinty2

#53255 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

p206 wrote:
šuti..
samo kad se sjetim sage oko tiaga silve :lol: :-)
skenderija04

#53256 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:
a bilo bi dobro da ga uzmu jer im stvarno treba desno bek,,, bez izmisljanja tople vode sa sergi robertom ovaj put. delofeu moze za klupe :thumbup:

znaci parizov verati je zavrsen :? jos beljerin i mozda jedan stoper i eto ga,, ko bombona :kiss:

Ne, ali bi mogao biti detonator. Laporta je danas rekao da u slucaju da se izglasa nepovjerenje izlazi kao kandidat. E sad, ljeto je , treba skupiti tolike potpise. Tesko je kada nema utakmica.

Deluofeu mislim da ne zeli da se vraca. To "dobar za klupe" je ono od cega i bjezi. :D
skenderija04

#53257 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

p206 wrote:
šuti..
Dugo je ljeto. Doci ce i Marquinhos na red :D :D :D :D
dinty2

#53258 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote:

Ne, ali bi mogao biti detonator. Laporta je danas rekao da u slucaju da se izglasa nepovjerenje izlazi kao kandidat. E sad, ljeto je , treba skupiti tolike potpise. Tesko je kada nema utakmica.

Deluofeu mislim da ne zeli da se vraca. To "dobar za klupe" je ono od cega i bjezi. :D
posto ja ne pratim to oko izbora,, ko je najkvalitetniji, Za koga si ti ?

jbga delofeu.., nije valjda mislio da ce pored one trojice biti prva :run:
skenderija04

#53259 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:

Ne znam druze.

Prvo da vidimo da li jo ovo Agusti napravio kao licnu promociju ili je sinhronizovano
Drugo pitanje je da li mogu skupiti potpise u ovo doba godine ( Ako je sinhronizovano vjerovatno mogu)
Trece: Da li mogu ostvariti dvije trecine na glasanju?
i ako sve to prodje , tek onda idu izbori.

Korak po korak.
dinty2

#53260 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote:

Ne znam druze.

Prvo da vidimo da li jo ovo Agusti napravio kao licnu promociju ili je sinhronizovano
Drugo pitanje je da li mogu skupiti potpise u ovo doba godine ( Ako je sinhronizovano vjerovatno mogu)
Trece: Da li mogu ostvariti dvije trecine na glasanju?
i ako sve to prodje , tek onda idu izbori.

Korak po korak.
Tako znaci.. Citav proces :thumbup:

http://www.barcablaugranes.com/fc-barce ... -for-talks

njegov agent kaze da nema nikakav dogovor sa Barsom...
dinty2

#53262 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

http://www.goal.com/en/news/8/main/2017 ... ctance-to-

na kraju ce zavrsit ko sa tiagom silvom :roll:

a i beljerinove izjave daju naslutiti da nema nista ni od njega :run:
°u°

#53263 Re: FC Barcelona

Post by °u° »

Barcelonaši, ako se koji zaputi u UAE neka pazi šta nosi, da ne zaglavi :D https://www.rt.com/sport/391737-qatar-u ... na-jersey/
skenderija04

#53264 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:http://www.goal.com/en/news/8/main/2017 ... ctance-to-

Evo malo svjezije i iz Francuske.
80 miliona. Kao Luis Suárez.

Da ne budem sibicar, ovo je clanak iz danasnjeg L Equipa koji se placa. Imao sam priliku da ga procitam u cijelosti. Verratti je zvanicno trazio da napusti klub u razgovoru sa novim sportskim direktorom. PSG ga cijeni na 80 miliona.
Vertig0

#53265 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Puno brate :-?
skenderija04

#53266 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Vertig0 wrote:Puno brate :-?
A ne znam...
Skupo ili jeftino to odredi teren.

Ipak, kada su ovi idioti u pitanju bolje da kupe jednog za 80 nego cetvoricu za dvadeset.. Znaci po onoj, ako ne znas sta valja, kupi najskuplje :mrgreen:
dinao

#53267 Re: FC Barcelona

Post by dinao »

Zar stvarno nema nijednog drugog beka osim Bellerina ili veznjaka osim Verrattija?
Meni vala i nisu nesto..ne vrijede zajedno 50 mil.
Recimo Pjanic mi je bolji za Barcu od tog Verrattija. A bio je duplo jeftiniji.
Nadzorna_ploca

#53268 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Aha, ne vrijede. Posebno sad kad bujaju cijene i kad svi imaju nenormalno para.
dinty2

#53269 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote:http://www.goal.com/en/news/8/main/2017 ... ctance-to-

Evo malo svjezije i iz Francuske.
80 miliona. Kao Luis Suárez.

Da ne budem sibicar, ovo je clanak iz danasnjeg L Equipa koji se placa. Imao sam priliku da ga procitam u cijelosti. Verratti je zvanicno trazio da napusti klub u razgovoru sa novim sportskim direktorom. PSG ga cijeni na 80 miliona.
Super ako je tako. Samo jedno pitanje,,moze li ga Psg zadrzati na silu?
skenderija04

#53270 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote: Super ako je tako. Samo jedno pitanje,,moze li ga Psg zadrzati na silu?
Vjerovatno moze. E sad, koliko je to isplativo...

Ponudice mu bolji ugovor to je sigurno. Pitanje je koliko taj momak zeli da ostane tamo. Evo, gotov i taj sastanak, izasle su i slike. Menadzer kaze da ce slusati ponude i da je Barcelona na prvom mjestu. Verratti je ispunio svoj dio plana. Trazio je sastanak sa PSG-om, rekao da zeli da ide, i preko menadzera porucio da mu je Barsa na prvom mjestu. Tako su se dogovorili na Formenteri. Ostaje da Barsa ispostuje svoj dio plana.
p206

#53271 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

jos ce ova uprava ispasti i sposobna :oops:

samo da ga zdravlje posluzi i imacemo igraca da valja za iducih 7-8 godina
dinty2

#53272 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

skenderija04 wrote:
dinty2 wrote: Super ako je tako. Samo jedno pitanje,,moze li ga Psg zadrzati na silu?

Ponudice mu bolji ugovor to je sigurno. Pitanje je koliko taj momak zeli da ostane tamo. Evo, gotov i taj sastanak, izasle su i slike. Menadzer kaze da ce slusati ponude i da je Barcelona na prvom mjestu. Verratti je ispunio svoj dio plana. Trazio je sastanak sa PSG-om, rekao da zeli da ide, i preko menadzera porucio da mu je Barsa na prvom mjestu. Tako su se dogovorili na Formenteri. Ostaje da Barsa ispostuje svoj dio plana.
a kako ovima iz uprave gori pod nogama valjda bi trebali uraditi sve da zavrse to vec jednom :thumbup:

Samo se nadam da nece zavrsiti kao sa tiagom silvom,,..
skenderija04

#53273 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:
skenderija04 wrote:

a kako ovima iz uprave gori pod nogama valjda bi trebali uraditi sve da zavrse to vec jednom :thumbup:

Samo se nadam da nece zavrsiti kao sa tiagom silvom,,..
U principu , ovakve transfere dobro odradjuju a i to sto im gori je plus.

Vec je gotovo i tvrdi se cijena. Zadnja koju provlace je 60+ Rafinha.....

Bice ovo povuci potegni ali ovdje Barsa zna da radi. Izgleda da ove sezone cak i ne misle da prodaju vec ce igracima obarati cijenu. Kako sad stvari stoje , jedina prava ponuda koju imaju je od 25 miliona za Munira. Treba i to imati u vidu.
dinao

#53274 Re: FC Barcelona

Post by dinao »

Nema nista od Coutinha??
AmiĐa_Idriz

#53275 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

dinao wrote:Nema nista od Coutinha??
Nije nikad ni bilo nista. Apsolutno se nikakav kontakt nije napravio niti se njemu ide u Barcu. I ovo sto su mediji pisali i naglabali su cisti mokri snovi.
Post Reply