lakilaka wrote:a i sejo je razgulio janje na poluvremenu protiv krupe. oni to vidjeli i vratili konama.rumenige_brajtner wrote:Razgulila vas je krupa ko sejo brajlovic janje
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Sarlo Akrobata
#53251 Re: Premijer liga BiH
- agnostic_front
#53252 Re: Premijer liga BiH
spree wrote:Kaze baka manjak dekoncentracije
- Logovan
#53253 Re: Premijer liga BiH
Čini mi se da smo zakinuti, nisam siguran, ali jebi ga, sami smo krivi za onu sramotu.Pitar sa Kariba wrote:Pa vidi @hrasno u tom napadu igraci Krupe dva puta igraju rukom i jos se golman objesi na leđa Novakovica. Al' jbg navikli smo....
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#53254 Re: Premijer liga BiH
To ti je negdje dobijes a negdje izgubis....protiv Radnika su vam priznata dva neregularna gola....danas vam mozda nije sudjen penal...ne znam nisam gledao sta su rekli na sportskom pregledu. U svakom slucaju Sarajevo je tanka ekipa i kao sto sam i ovdje napisao prije koji dan da cim naletite na iole ozbiljniju ekipu dobit cete po usima. Isti kurac je i sa Zeljom koji po imenima ima jacu ekipu od vas ali ima i losijeg trenera i od Husrefa i od Slavka!Pitar sa Kariba wrote:Pa vidi @hrasno u tom napadu igraci Krupe dva puta igraju rukom i jos se golman objesi na leđa Novakovica. Al' jbg navikli smo....
- spree
#53255 Re: Premijer liga BiH
Zar je moguće da jos uvijek zovu retarda boru
. Pa ono sto mu kazu iz saveza on ne moze artikulisano izgovoriti. Hrvatska je prije 20 godina imala emisiju o ligi koja je svemirski brod za ovaj jad. Umjesto da zovnu nekog bivseg sudiju koji ima barem malo dostojanstva, da objektivno ocjeni, oni i dalje ovog mutavog retarda zovu. Doduse i reporteri uzimaju sebi za pravo da ocjenjuju sudjenje (onaj iz Viteza). Fakat do kada vise ovako.
- Logovan
#53256 Re: Premijer liga BiH
Ma kad nam je sve jadno i tužno u vezi ove lige što onda ne bi i emisija bila u istom rangu, kao i sve ostalo.spree wrote:Zar je moguće da jos uvijek zovu retarda boru. Pa ono sto mu kazu iz saveza on ne moze artikulisano izgovoriti. Hrvatska je prije 20 godina imala emisiju o ligi koja je svemirski brod za ovaj jad. Umjesto da zovnu nekog bivseg sudiju koji ima barem malo dostojanstva, da objektivno ocjeni, oni i dalje ovog mutavog retarda zovu. Doduse i reporteri uzimaju sebi za pravo da ocjenjuju sudjenje (onaj iz Viteza). Fakat do kada vise ovako.
-
megaman4
#53257 Re: Premijer liga BiH
Kod Hrvata imas Mateusa Beusana iz Dubrovnika, koji je bivsi savezni sudija, koji je 80- ih godina proslog vijeka uz Zorana Petrovica iz Beograda, Berisu Shinasija iz Pristine, Husrefa Muharemagica iz Tuzle, Damira Matovinovica iz Rijeke i Adema Fazlagica iz Sarajeva bio medju najboljim sudijama u bivsoj drzavi.spree wrote:Zar je moguće da jos uvijek zovu retarda boru. Pa ono sto mu kazu iz saveza on ne moze artikulisano izgovoriti. Hrvatska je prije 20 godina imala emisiju o ligi koja je svemirski brod za ovaj jad. Umjesto da zovnu nekog bivseg sudiju koji ima barem malo dostojanstva, da objektivno ocjeni, oni i dalje ovog mutavog retarda zovu. Doduse i reporteri uzimaju sebi za pravo da ocjenjuju sudjenje (onaj iz Viteza). Fakat do kada vise ovako.
Gledao sam njegova izlaganja. Covjek strucan i zna posao, za razliku od nas, gdje se zovu razni anonimusi.
Salem Prolic je bio medju najgorim sudijama prije rata. Cak su ga ismijavali u Beogradu na njegove arbitraze. Zato smo na dnu sto se fudbala tice a polako idemo ka gasenju lige.
- BlueBlood
- BlueBlood
#53259 Re: Premijer liga BiH
lik sam izmedju 6 odbrambenih i golmana zabija gol

...i opet im sudija kriv
kmee kmee

...i opet im sudija kriv
kmee kmee
- BlueBlood
#53260 Re: Premijer liga BiH
Dobro ste prosli, Krupa danas jos bila oslabljena bez Koljica, Fajica i Redzicabjelave wrote:Sudija nas je ostetio ali je Krupa i pored toga zasluzeno pobjedila.
Isto kao sto je vas gurao protiv Slobode pa ste opet zijanili.
Nije nam svirao cist penal i faul na vrhu sesnaesterca. Namjera da nas osteti mu se vidi najbolje po tome kako je dao zuti Ahmetovicu a kako za goru stvar nije dao igracu Krupe nakon sto su postigli drugi gol.
To nam rade iz kola u kolo na Kosevu. Tako je bilo i protiv Viteza ali je odustao kad smo prelomili utakmicu i poveli 2 razlike.
I sto rece Armin Savez to aminuje, i svi se na to pomalo navikaviju i prihvacaju kao normalno.
Lopovski savez u lopovskoj zemlji.
Tako ti je to ako si navijac sarajeva, moras se naviknut da nekad izgubis a nekad izgubis

-
bjelave
#53261 Re: Premijer liga BiH
Vi gubite rjedje ali bas kad treba. Bekic 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53262 Re: Premijer liga BiH
Najpotez kola - ono kad je golman izvadio Velkoskom iz rašlji.
Najgolovi kola - sve tri sa utakmice FKS - Krupa
Najgolovi kola - sve tri sa utakmice FKS - Krupa
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53263 Re: Premijer liga BiH
Sreća pa ste vi razvalili Zrinjskog, pa se možete nama smijatiBlueBlood wrote:
kmee kmee![]()
- Dr. Kuca
#53264 Re: Premijer liga BiH
Mislim ono smijes se nekom a u govnima si ko i on, bas neinteligencija maksimalna.
Zivot ide dalje sarajevski klubovi stoje, zive u nekom vremenu koje je proslo. Porazavajuca sportska politika. Zrinjski nas mlati sa pola snage, neke krupe, mladosti... Bit ce bolje.
Zivot ide dalje sarajevski klubovi stoje, zive u nekom vremenu koje je proslo. Porazavajuca sportska politika. Zrinjski nas mlati sa pola snage, neke krupe, mladosti... Bit ce bolje.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#53265 Re: Premijer liga BiH
Jucer cim sam vidio obiljezavanje jubileja Boga mi sam znao da nece na dobro. Ne zbog HZ, nego kad god treba da nesto "uvelicaju" FK Sarajevo ce usrati. To je redovna pojava!BlueBlood wrote:Dobro ste prosli, Krupa danas jos bila oslabljena bez Koljica, Fajica i Redzica
Tako ti je to ako si navijac sarajeva, moras se naviknut da nekad izgubis a nekad izgubis
- BlueBlood
#53266 Re: Premijer liga BiH
isto kod nasPitar sa Kariba wrote: Jucer cim sam vidio obiljezavanje jubileja Boga mi sam znao da nece na dobro. Ne zbog HZ, nego kad god treba da nesto "uvelicaju" FK Sarajevo ce usrati. To je redovna pojava!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#53267 Re: Premijer liga BiH
sad imam dvije hefte da maltretiram pitare
oho vam se, ubit cemo vas ko mraz paprike

oho vam se, ubit cemo vas ko mraz paprike
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53268 Re: Premijer liga BiH
Jah, ko što ste Borca ubiliplain vanilla wrote:sad imam dvije hefte da maltretiram pitare![]()
![]()
oho vam se, ubit cemo vas ko mraz paprike![]()
- plain vanilla
#53269 Re: Premijer liga BiH
pa rekla sam da tamo necemo uzeti ni bodTomahawk11 wrote:Jah, ko što ste Borca ubiliplain vanilla wrote:sad imam dvije hefte da maltretiram pitare![]()
![]()
![]()
ali vas hoTJemo
- Logovan
#53270 Re: Premijer liga BiH
Vidjet ćemo.plain vanilla wrote:sad imam dvije hefte da maltretiram pitare![]()
![]()
- plain vanilla
#53271 Re: Premijer liga BiH
znas da sam ja baksuzLogovan wrote:Vidjet ćemo.plain vanilla wrote:sad imam dvije hefte da maltretiram pitare![]()
![]()
- Logovan
#53272 Re: Premijer liga BiH
Ma jesi vala, što jest jest.plain vanilla wrote:znas da sam ja baksuzLogovan wrote:Vidjet ćemo.plain vanilla wrote:sad imam dvije hefte da maltretiram pitare![]()
![]()
![]()
- plain vanilla
#53273 Re: Premijer liga BiH
ubio si mi zelju za maltretiranjemLogovan wrote:Ma jesi vala, što jest jest.plain vanilla wrote:znas da sam ja baksuzLogovan wrote: Vidjet ćemo.![]()
- Logovan
#53274 Re: Premijer liga BiH
Spasio sam nas tvog maltretiranja.plain vanilla wrote: ubio si mi zelju za maltretiranjem![]()
- plain vanilla
#53275 Re: Premijer liga BiH
a ja sve mislila da sam njezna i kad maltretiramLogovan wrote:Spasio sam nas tvog maltretiranja.plain vanilla wrote: ubio si mi zelju za maltretiranjem![]()
![]()
nego, za koga danas navijati
za dragi Celik, ali direktnog konkurenta za opstanak