Joker88 wrote:dobro, zasto ste onda papci
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alchak.ba
#5326 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- alchak.ba
#5327 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jahsherbett wrote:alchak, nešto te danas peru opako
- Hank Moody
#5328 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
iskreno ne znam, imam prijatelja koji je inzistiro da me upozna sa bivšom, pa ajde, pa mala je fina iskreno mene to ne pali čak i ako je cura fenomenalna nekako mi dođe ko sestraJoker88 wrote:zasto se nabacujete bivsim curama svojih drugova?
- Ramzess Veliki
#5329 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Fuj ... nikad!Joker88 wrote:zasto se nabacujete bivsim curama svojih drugova?
Kako je to papanski ...
-
FreakyStyley
#5330 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Tako je!Ramzess Veliki wrote:Fuj ... nikad!Joker88 wrote:zasto se nabacujete bivsim curama svojih drugova?![]()
Kako je to papanski ...
- Pitarrr82
#5331 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Joker88 wrote:zasto se nabacujete bivsim curama svojih drugova?
Izmedju pravih drugova postoji kodeks o tome
-
FreakyStyley
#5332 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
tzv. bros over hoes.Pitarrr82 wrote:Joker88 wrote:zasto se nabacujete bivsim curama svojih drugova?
Izmedju pravih drugova postoji kodeks o tome
- WildRedRose
#5333 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ma to vi fino macku o' rep... to je pravilo da se na prvo mjesto stavi jaran, ne da ne mozete biti sa curom koju je imao jaran...
vama je normala da budete sa jaranovom djevojkom...
-
FreakyStyley
#5334 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nije to normala ba nikome. Nikad nisam cuo da neko tako nesto uradi, ozbiljno. To se jednostavno ne radi. Bivsa od poznanika, haj eto, mozda, al od jarana nikad.WildRedRose wrote:ma to vi fino macku o' rep... to je pravilo da se na prvo mjesto stavi jaran, ne da ne mozete biti sa curom koju je imao jaran...![]()
- WildRedRose
#5335 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
iskreno, toliko sam se prica naslusala od muskaraca da je to rega, tako da me ovo bas iznenadiloFreakyStyley wrote:Nije to normala ba nikome. Nikad nisam cuo da neko tako nesto uradi, ozbiljno. To se jednostavno ne radi. Bivsa od poznanika, haj eto, mozda, al od jarana nikad.WildRedRose wrote:ma to vi fino macku o' rep... to je pravilo da se na prvo mjesto stavi jaran, ne da ne mozete biti sa curom koju je imao jaran...![]()
- Pitarrr82
#5336 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
WildRedRose wrote:ma to vi fino macku o' rep... to je pravilo da se na prvo mjesto stavi jaran, ne da ne mozete biti sa curom koju je imao jaran...![]()
Mozda u ovo novo doba, u moje vrijeme to sigurno nije bilo tako...
-
FreakyStyley
#5337 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ozbiljno? U mojoj blizoj a i daljoj okolini nista se slicno nije dogodilo, u pogresnim se krugovima kreces, da nisi u SDA?WildRedRose wrote:iskreno, toliko sam se prica naslusala od muskaraca da je to rega, tako da me ovo bas iznenadiloFreakyStyley wrote:Nije to normala ba nikome. Nikad nisam cuo da neko tako nesto uradi, ozbiljno. To se jednostavno ne radi. Bivsa od poznanika, haj eto, mozda, al od jarana nikad.WildRedRose wrote:ma to vi fino macku o' rep... to je pravilo da se na prvo mjesto stavi jaran, ne da ne mozete biti sa curom koju je imao jaran...![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5338 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
WildRedRose wrote:ma to vi fino macku o' rep... to je pravilo da se na prvo mjesto stavi jaran, ne da ne mozete biti sa curom koju je imao jaran...![]()

a ja znam obrnutih slučajeva sa ženske strane
-
hhaarree
#5339 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eki ruze, s kakvim se to ti druzis momcovima

- WildRedRose
#5340 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- WildRedRose
#5341 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
KB24 wrote:
a ja znam obrnutih slučajeva sa ženske strane![]()
hhaarree wrote:eki ruze, s kakvim se to ti druzis momcovima![]()

-
sha_ba
#5342 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eee moja ruzo.... 
- WildRedRose
-
sha_ba
#5344 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
e'o pomaloWildRedRose wrote:sha e ba ?
tjeram losu energiju
- respo
#5345 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zato ja imam samo jednog jaranaFreakyStyley wrote:Nije to normala ba nikome. Nikad nisam cuo da neko tako nesto uradi, ozbiljno. To se jednostavno ne radi. Bivsa od poznanika, haj eto, mozda, al od jarana nikad.WildRedRose wrote:ma to vi fino macku o' rep... to je pravilo da se na prvo mjesto stavi jaran, ne da ne mozete biti sa curom koju je imao jaran...![]()
on nikad nije imao djevojku
- Joker88
#5346 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A recimo, drug ti u duzoj vezi sa drugom curom, a ti si u dobrim odnosima sa njegovom bivsom, izlazite stalno i na kraju se zaljubis. Ona hoce s tobom, a ti opet ne bi zbog jarana?FreakyStyley wrote:
Nije to normala ba nikome. Nikad nisam cuo da neko tako nesto uradi, ozbiljno. To se jednostavno ne radi. Bivsa od poznanika, haj eto, mozda, al od jarana nikad.
- kokuz_sa
#5347 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jaranova sadasnja, bivsa ili bilo kakva sema = zabranjeno ma koliko god ona gorila kad se pogledaili bilo zaljubljenosti..
to je muški kodex koji zeMske ne mogu shvatiti
to je muški kodex koji zeMske ne mogu shvatiti
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5348 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jarani su za čitav život i ne pada mi na pamet da kvarim odnose s nekim radi djevojke, jednostavno, na svijetu je najmanje 3 milijardE žena.Joker88 wrote:A recimo, drug ti u duzoj vezi sa drugom curom, a ti si u dobrim odnosima sa njegovom bivsom, izlazite stalno i na kraju se zaljubis. Ona hoce s tobom, a ti opet ne bi zbog jarana?FreakyStyley wrote:
Nije to normala ba nikome. Nikad nisam cuo da neko tako nesto uradi, ozbiljno. To se jednostavno ne radi. Bivsa od poznanika, haj eto, mozda, al od jarana nikad.
-
FreakyStyley
#5349 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kao prvo, tesko da ja mogu ostat u bilo kakvim odnosima s drugovom bivsom. To je nekako neprirodan socijalni odnos. Sta ja imam s drugovom bivsom? Cak i da je smatram zanimljivom osobom ne bih sa njom provodio puno vremena i izlazio, jer mi je bila zdrugom:D, a vise nije, daleko od toga da bih je s namjerom ignorisao,ali tesko da bih izlazio kao na samo nesto s njom. Da ona hoce sa mnom 'nako ja opet ne bih, niti bi iko drugi to meni uradio, to je tako, jednostavno.Joker88 wrote:A recimo, drug ti u duzoj vezi sa drugom curom, a ti si u dobrim odnosima sa njegovom bivsom, izlazite stalno i na kraju se zaljubis. Ona hoce s tobom, a ti opet ne bi zbog jarana?FreakyStyley wrote:
- Joker88
#5350 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
FreakyStyley wrote: Kao prvo, tesko da ja mogu ostat u bilo kakvim odnosima s drugovom bivsom. To je nekako neprirodan socijalni odnos. Sta ja imam s drugovom bivsom? Cak i da je smatram zanimljivom osobom ne bih sa njom provodio puno vremena i izlazio, jer mi je bila zdrugom:D, a vise nije, daleko od toga da bih je s namjerom ignorisao,ali tesko da bih izlazio kao na samo nesto s njom. Da ona hoce sa mnom 'nako ja opet ne bih, niti bi iko drugi to meni uradio, to je tako, jednostavno.
Pa dobro,moze se desiti situacija, zajedno ste na faksu, na poslu,pauzama. Al nebitno, znaci vi 100% ne bi biliKB24 wrote: jarani su za čitav život i ne pada mi na pamet da kvarim odnose s nekim radi djevojke, jednostavno, na svijetu je najmanje 3 milijardE žena.
I meni je to ruzno, ja nikad ne bih dopustila sebi da budem zajednicka tema dvojici jarana