Dakle, ono nešlo nekome određivate gdje i koliko postova će napisati i još određivati pri tom, koliko je kao normalno, a koliko ne postova napisati. I pri tom, obesvrjeđujući forum na kojem piše. SVe o sebi rečeno, o meni ništa, o temi još manje.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5326 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dakle, ono nešlo nekome određivate gdje i koliko postova će napisati i još određivati pri tom, koliko je kao normalno, a koliko ne postova napisati. I pri tom, obesvrjeđujući forum na kojem piše. SVe o sebi rečeno, o meni ništa, o temi još manje.
- stakasa
#5327 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zar ima manje od nista?KatarinaKosaca wrote:Koliko postova oko jedne forumašice niskog IQ-a, mentalno retardirane i umno bolesne, a fizički indisponirane. Nevjerovatno koji pacijenti sa puno nikova, istina
Nastavite, lijepo je biti protagonista i vidjeti kako se netko nemoćno koprca, pa pljuje kao zmija koja pušta otrov, uvrede, poganštine i analize.
- Šveđanin
#5328 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pohvala za dokumentarac koji upravo ide na tv.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
- BHF_Manijak
#5329 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A dobro, ti branis sve sto ide na dvije noge, a odaziva se na zensko ime. Jebi ga, jace od tebe!karanana wrote:ona brani senada, a ja branim nju. ne znam sta ste se natakarili na nju. jednostavno odgovara na sve neutemeljene napade nekih ljudi koji iz raznoraznih razloga imaju nesto protiv senada a nemaju nikakvih argumenata za to.
Sto se "nikakvih argumenata" tice, ne trebaju ti veci od onog prenosa iz Slovacke. Meni je to bilo dno dna i za ono nema opravdanja, da ti je otac rodjeni. Inace tu tv ne gledam, osim kad prenose tekmu bh. repke, tako da me najsvjezije sjecanje na njih veze za tekmeu protiv Slovaka, Litvanije i Argentine. Na sve tri utakmice bilo je sranja. Kako to da uvijek neko njih bojkotuje, sranja im i smicalice pravi?
Ustvari lazem, pogledah i onaj CD "Kurvini sinovi". Dno dna, toliko patetike, samoljublja i samosazaljenja. Jadno.
Inace, imam ih iz porodice koji kod njega rade, svako 2-3 mjeseca plata. Za lijeka mu trebalo ako Bog da.
- Havatar
#5330 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa tako je i u drzavnim firmama a kamoli kod nekog ko pare zaradjuje na trzistu.BHF_Manijak wrote:A dobro, ti branis sve sto ide na dvije noge, a odaziva se na zensko ime. Jebi ga, jace od tebe!karanana wrote:ona brani senada, a ja branim nju. ne znam sta ste se natakarili na nju. jednostavno odgovara na sve neutemeljene napade nekih ljudi koji iz raznoraznih razloga imaju nesto protiv senada a nemaju nikakvih argumenata za to.![]()
![]()
Sto se "nikakvih argumenata" tice, ne trebaju ti veci od onog prenosa iz Slovacke. Meni je to bilo dno dna i za ono nema opravdanja, da ti je otac rodjeni. Inace tu tv ne gledam, osim kad prenose tekmu bh. repke, tako da me najsvjezije sjecanje na njih veze za tekmeu protiv Slovaka, Litvanije i Argentine. Na sve tri utakmice bilo je sranja. Kako to da uvijek neko njih bojkotuje, sranja im i smicalice pravi?![]()
Ustvari lazem, pogledah i onaj CD "Kurvini sinovi". Dno dna, toliko patetike, samoljublja i samosazaljenja. Jadno.
Inace, imam ih iz porodice koji kod njega rade, svako 2-3 mjeseca plata. Za lijeka mu trebalo ako Bog da.
- Groningen
#5331 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tako nije u državnim firmama, radio sam na radiju kao tonac i plata jeste kasnila, ali je dolazila nakon toga mjesec za mjesec. Novinarima je bilo i bolje. I u školama se plate na kraju dobiju, a u privatnim medijima čisto sumnjam.Havatar wrote:Pa tako je i u drzavnim firmama a kamoli kod nekog ko pare zaradjuje na trzistu.BHF_Manijak wrote:A dobro, ti branis sve sto ide na dvije noge, a odaziva se na zensko ime. Jebi ga, jace od tebe!karanana wrote:ona brani senada, a ja branim nju. ne znam sta ste se natakarili na nju. jednostavno odgovara na sve neutemeljene napade nekih ljudi koji iz raznoraznih razloga imaju nesto protiv senada a nemaju nikakvih argumenata za to.![]()
![]()
Sto se "nikakvih argumenata" tice, ne trebaju ti veci od onog prenosa iz Slovacke. Meni je to bilo dno dna i za ono nema opravdanja, da ti je otac rodjeni. Inace tu tv ne gledam, osim kad prenose tekmu bh. repke, tako da me najsvjezije sjecanje na njih veze za tekmeu protiv Slovaka, Litvanije i Argentine. Na sve tri utakmice bilo je sranja. Kako to da uvijek neko njih bojkotuje, sranja im i smicalice pravi?![]()
- Groningen
#5332 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni je ovo komedija, ne zna se ko pije, a ko plaća. Ovdje izgleda svi sa nekakvim interesom, jebote prozivate ljude kojih nema na temi već mjesecima. Odoh bježati dok je vakat
, vidim da vas ima sa 300 tisuća postova, ili ne spavate, ili vam je forum jedini život 
- karanana
#5333 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ersebet jes to ti iz groningena?
Sta je konkretno bio problem sa prenosima iz slovacke, st. Louisa i je li i litvanije?
Sta je konkretno bio problem sa prenosima iz slovacke, st. Louisa i je li i litvanije?
- saibaba
#5334 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jedina televizija na kojoj se moze cuti prava muzika... Mislim navecer
- BHF_Manijak
#5335 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Iz Slovacke je bio problem onaj krajnji show, pijani/nagudrirani Senad, u Litvaniji su ton stimali pola sata, cas ga ima, cas ga nema, pa imamo komentatora, pa nemamo...karanana wrote:Ersebet jes to ti iz groningena?
Iz St. Louisa mi je vise dosadno ponavljati. Receno sto puta, kasni prenos, ljudi hladno puste stream sa wiziwig.tv itd...
- Šveđanin
#5336 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bas me briga za ove senad vs the world diskusije, ja moram reci jednu stvar.
Ta stvar je, slika mu je odlicna za razliku od bilo kojeg drugog kanala u BIH. I jos HD, nekako cu i pregurati komentatora kad vidim koliko mu je slika bolja od recimo ftv ili nedaj boze bht. Steta sto nisu otkupili prava prenosa za sp.
Ta stvar je, slika mu je odlicna za razliku od bilo kojeg drugog kanala u BIH. I jos HD, nekako cu i pregurati komentatora kad vidim koliko mu je slika bolja od recimo ftv ili nedaj boze bht. Steta sto nisu otkupili prava prenosa za sp.
- manekenka u penziji
#5337 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni nije jasno kako državna televizija, koja pored profita od reklama i dodatnog profita od pretplate, nije u stanju obnoviti kamere pa da ne bude pixel kao gurabija a akteri u programu kao zaštićeni svjedoci u Hagu.
Ja sam odavno prestala gledati njihov program jer mi samo pogoršava vid.
- karanana
#5338 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Krajnji show, ako ti se ne svidja fino ugasis ili prebacus. Sta bi ti bht dao za krajnji show? Litvanija ton, ne znam sta je problem bio tako da mozda i jesu zajebali. Argentina.... Ako je problem show prije i poslije tekme - isti odgovor kao i za slovacku. Ako govorimo o streamu.... Zavisi kako gledas. Ja na primjet cijenim sto su nam pustili stream dok nisu rijesili tehnicke probleme. Drazi mi je stream od recimo znaka "smetnje" ili intermezza.
- apsidejzi
#5339 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
manekenka u penziji wrote:Meni nije jasno kako državna televizija, koja pored profita od reklama i dodatnog profita od pretplate, nije u stanju obnoviti kamere pa da ne bude pixel kao gurabija a akteri u programu kao zaštićeni svjedoci u Hagu.
- saibaba
#5340 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
manekenka u penziji wrote:Meni nije jasno kako državna televizija, koja pored profita od reklama i dodatnog profita od pretplate, nije u stanju obnoviti kamere pa da ne bude pixel kao gurabija a akteri u programu kao zaštićeni svjedoci u Hagu.
- Jazzy.ba
#5341 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gledam neki dan u gradu kamermana BHTa sa reporterom, nosi onu kameru od 30 kila na ramenu, koja je tita pratila na povorkama. Bukvalno isti model. Strašno.
Pa svaki jebeni telefon sa tripodom danas snima perfektan video u 1080p.
Last edited by Jazzy.ba on 04/05/2014 13:20, edited 1 time in total.
- Edin H.
#5342 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jaoapsidejzi wrote:manekenka u penziji wrote:Meni nije jasno kako državna televizija, koja pored profita od reklama i dodatnog profita od pretplate, nije u stanju obnoviti kamere pa da ne bude pixel kao gurabija a akteri u programu kao zaštićeni svjedoci u Hagu.
Ja sam odavno prestala gledati njihov program jer mi samo pogoršava vid.![]()
![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5343 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad se šalje link iz daljine onda svu tehniku preuzima tv kuća iz koje se šalje link. Ima post gdje sam to objasnila. NIje Face tv tamo nosila kamere pa snimala, pa slala sama, nego je državna tv kuća imala prava prijenosa i face tv je samo unajmila link. (ono čuveno što nam kaže Velid Spaho, hajde žurimo iscuriće nam link), tako da je tehnika i logistika stvar domaće tv kuće.karanana wrote:Krajnji show, ako ti se ne svidja fino ugasis ili prebacus. Sta bi ti bht dao za krajnji show? Litvanija ton, ne znam sta je problem bio tako da mozda i jesu zajebali. Argentina.... Ako je problem show prije i poslije tekme - isti odgovor kao i za slovacku. Ako govorimo o streamu.... Zavisi kako gledas. Ja na primjet cijenim sto su nam pustili stream dok nisu rijesili tehnicke probleme. Drazi mi je stream od recimo znaka "smetnje" ili intermezza.
@stakasa, naravno da ima manje od ništa, cijeli skup negativnoh brojeva do minus beskonačno.
- stakasa
#5344 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Matematika i logika ti ocito nisu jaca strana. Drzi se ti populizma, tu svaka dobija
-
wolf07
#5345 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Oplakah! Svaka ti je na mjestu. Kad se tome jos doda i cinjenica da ta TV (kao i ostala dva javna emitera) vise ne prenose ni utakmice bilo koje strane lige, sreci nigdje kraja. Oni (BHT, FTV i RTRS) tek sporadicno pokazu ovaj nas jad od nazovi-fudbala kao danas gdje su na prilicno neuredjenoj oranici (samo sam cekao kad ce neki igrac izvalit svoju nogu u onom blatu) igrali Zeljo i Sarajevo!!! OBN im ispred nosa kupi pola utakmica Lige sampiona. I sad neko ima obraza da kritikuje FACE TV jer ton nije bio k'o na CD-u, link s ovim ili onim krajem svijeta nije bas funkcionisao najbolje i sl. DOK GOD SE JAVNI EMITERI NE UDOSTOJE DA IZDVOJE SREDSTVA I PLATE PRENOSE GOSTUJUCIH UTAKMICA NASE REPREZENTACIJE - SUTITE! Ovo nije samo slucaj sa fudbalakim utakmicama nego je u pitanju i kosarka, rukomet... Mislim, dajte ljudi, koliko to miliona kosta prenos neke utakmice???manekenka u penziji wrote:Meni nije jasno kako državna televizija, koja pored profita od reklama i dodatnog profita od pretplate, nije u stanju obnoviti kamere pa da ne bude pixel kao gurabija a akteri u programu kao zaštićeni svjedoci u Hagu.
- Edin H.
#5346 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad i uposlenici koji ne dobijaju redovno plate jesu pogrijesili sto nisu nasli nacina, kada su vec kupili pravo prenosa odlucujucih utakmica, da opale po dzepu kako dijasporu, tako i gledaoce iz BiH.wolf07 wrote:Oplakah! Svaka ti je na mjestu. Kad se tome jos doda i cinjenica da ta TV (kao i ostala dva javna emitera) vise ne prenose ni utakmice bilo koje strane lige, sreci nigdje kraja. Oni (BHT, FTV i RTRS) tek sporadicno pokazu ovaj nas jad od nazovi-fudbala kao danas gdje su na prilicno neuredjenoj oranici (samo sam cekao kad ce neki igrac izvalit svoju nogu u onom blatu) igrali Zeljo i Sarajevo!!! OBN im ispred nosa kupi pola utakmica Lige sampiona. I sad neko ima obraza da kritikuje FACE TV jer ton nije bio k'o na CD-u, link s ovim ili onim krajem svijeta nije bas funkcionisao najbolje i sl. DOK GOD SE JAVNI EMITERI NE UDOSTOJE DA IZDVOJE SREDSTVA I PLATE PRENOSE GOSTUJUCIH UTAKMICA NASE REPREZENTACIJE - SUTITE! Ovo nije samo slucaj sa fudbalakim utakmicama nego je u pitanju i kosarka, rukomet... Mislim, dajte ljudi, koliko to miliona kosta prenos neke utakmice???manekenka u penziji wrote:Meni nije jasno kako državna televizija, koja pored profita od reklama i dodatnog profita od pretplate, nije u stanju obnoviti kamere pa da ne bude pixel kao gurabija a akteri u programu kao zaštićeni svjedoci u Hagu.
- manekenka u penziji
#5347 Re: Odg: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I te oranice sto spominjes su prica za sebe. Ne pratim fudbal ali ako kojim slučajem pogledam nasu utakmicu i uporedim je sa nekom utakmicom evropskih klubova, naši djeluju kao usporeni snimak.wolf07 wrote:Oplakah! Svaka ti je na mjestu. Kad se tome jos doda i cinjenica da ta TV (kao i ostala dva javna emitera) vise ne prenose ni utakmice bilo koje strane lige, sreci nigdje kraja. Oni (BHT, FTV i RTRS) tek sporadicno pokazu ovaj nas jad od nazovi-fudbala kao danas gdje su na prilicno neuredjenoj oranici (samo sam cekao kad ce neki igrac izvalit svoju nogu u onom blatu) igrali Zeljo i Sarajevo!!! OBN im ispred nosa kupi pola utakmica Lige sampiona. I sad neko ima obraza da kritikuje FACE TV jer ton nije bio k'o na CD-u, link s ovim ili onim krajem svijeta nije bas funkcionisao najbolje i sl. DOK GOD SE JAVNI EMITERI NE UDOSTOJE DA IZDVOJE SREDSTVA I PLATE PRENOSE GOSTUJUCIH UTAKMICA NASE REPREZENTACIJE - SUTITE! Ovo nije samo slucaj sa fudbalakim utakmicama nego je u pitanju i kosarka, rukomet... Mislim, dajte ljudi, koliko to miliona kosta prenos neke utakmice???manekenka u penziji wrote:Meni nije jasno kako državna televizija, koja pored profita od reklama i dodatnog profita od pretplate, nije u stanju obnoviti kamere pa da ne bude pixel kao gurabija a akteri u programu kao zaštićeni svjedoci u Hagu.
Vise bi hajra imali da zasade pšenicu na onim stadionima nego sto bezveze kopačkama oru onu travu.
I na kraju, neka nama i ftv-a i face tv-a i svih drugih, jer kad nema nista zanimljivo na programu treba ti vise vremena to da shvatis, jer imaš vise kanala da presaltas.
- BHF_Manijak
#5348 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije vise pitanje sta volimo ja ili ti, vec je li to amaterski ili ne. A amaterski je itekako pustiti stream, to nigdje na svijetu nisam vidio.karanana wrote:Krajnji show, ako ti se ne svidja fino ugasis ili prebacus. Sta bi ti bht dao za krajnji show? Litvanija ton, ne znam sta je problem bio tako da mozda i jesu zajebali. Argentina.... Ako je problem show prije i poslije tekme - isti odgovor kao i za slovacku. Ako govorimo o streamu.... Zavisi kako gledas. Ja na primjet cijenim sto su nam pustili stream dok nisu rijesili tehnicke probleme. Drazi mi je stream od recimo znaka "smetnje" ili intermezza.
Sto gospodjica link spominje. Pa kako to majka mu stara da nijedna druga tv kuca nema problem sa linkovima? BHT, iako im je slika uzasna, nikad nisu imali problema sa gostujucim utakmicama. HRT na prenosima hrvatske repke nema problema sa linkovima, samo ovi bogalji na svakoj gostujucoj utakmici imaju neka sranja!
- karanana
#5349 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja se sjecam utakmica kada su na bht gubili vezu sa reporterima koji su se nalazili na utakmicama i onda prodje neko vrijeme utakmice bez reportera da neko dodje i da iz studija nastavi komentarisati tekmu. A evo prije manje od mjesec bht je prenosio rukomet iz cazina bih-grcka. Bio je prekid prenosa jedno pola sata. Ubacili neki dokumentarni program. I recimo da je neka grcka tv stanica otkupila prenos tekme i da nema prenosa pola sata, ko je tu kriv?
- Normandijac
#5350 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Teorija zavjere, cijeli javni servis se udružio da sruše velikog hadži-Čmara.BHF_Manijak wrote:Nije vise pitanje sta volimo ja ili ti, vec je li to amaterski ili ne. A amaterski je itekako pustiti stream, to nigdje na svijetu nisam vidio.karanana wrote:Krajnji show, ako ti se ne svidja fino ugasis ili prebacus. Sta bi ti bht dao za krajnji show? Litvanija ton, ne znam sta je problem bio tako da mozda i jesu zajebali. Argentina.... Ako je problem show prije i poslije tekme - isti odgovor kao i za slovacku. Ako govorimo o streamu.... Zavisi kako gledas. Ja na primjet cijenim sto su nam pustili stream dok nisu rijesili tehnicke probleme. Drazi mi je stream od recimo znaka "smetnje" ili intermezza.
Sto gospodjica link spominje. Pa kako to majka mu stara da nijedna druga tv kuca nema problem sa linkovima? BHT, iako im je slika uzasna, nikad nisu imali problema sa gostujucim utakmicama. HRT na prenosima hrvatske repke nema problema sa linkovima, samo ovi bogalji na svakoj gostujucoj utakmici imaju neka sranja!![]()
![]()