SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
-
quarterback
#5326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
hm, kod mene je jos stari tv, sto kazes - eto prilike 
- insomnia78
#5327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Iz voleja u vugla.pirpa wrote:porediti svadzu sa histerijom je kao porediti jabuke sa kruskama.
prije nekoliko godina jedna djevojcica se zabavjala sa jednim kriminalcem i kad je taj kriminalac htjeo da se ozeni i kad je saopstio toj djevojcici ona je u naletu histerije uzela njegov pistoj i ubila se.
ovo je samo primjer sta je histerija.
a ovi europejci i spriceri molim vas kazite mi kako bi se snasli u ovoj situaciji.
npr.
bivsa djevojka koja ne zeli da prihvati da vise ne zelite da budete sa njom.
sretne vas u gradu sa djevojkom do koje vam je stalo i pocne da vam pravi scene.
vi fini kao sto i jeste ignorisete je i krenete svojim putem.djevojka koja je ljubomorna pocne da vas vrjedza a kasnije i da se zaljece na tu vasu djevojku, zeleci da se obracuna sa njom.
vi kao sto ste fini ufatite je za ruke i pokusavate je odmaci od vas i krenuti svojim putem u tom momentu u njoj se aktivira histerija u kojoj ona gubi kontrolu nad samom sobom i pretvara se u cudoviste koje pocinje da vas udara grebe, gadza ,sa svim i svacim cega se moze dohvatiti i vi sad hocete meni da kazete da ste toliko pribrani i hladni u toj situaciji da cete je smiriti nekim rjecima ili jednostavnim odlaskom sa tog mjesta i ako ona se ona stalno zaljece i radi pomenute divljacke stvari?
iskljucite policiju
Ma joj na forumu svi lafo becka skola stipu to
Sent sa mog sokocala using tapatalk
- insomnia78
#5328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Joj kod svih ta prica.urban. wrote:najgore je sto kod nas uhvatis lopova u stanu, ne smijes mu nista, udaris ga, tuzi te i placas kazne, ganjas se po sudovima...
najbolje ko u americi, na mom posjedu te uhvatim papa
Ko je to jos postupio tako i poslije najebo, eto dajte samo jedan primjer
- urban.
#5329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
komsija mojinsomnia78 wrote:Joj kod svih ta prica.urban. wrote:najgore je sto kod nas uhvatis lopova u stanu, ne smijes mu nista, udaris ga, tuzi te i placas kazne, ganjas se po sudovima...
pitaj svakog policajca da li ces biti krivicno gonjen ako u svom stanu napadnes i naneses povrede lopovu da se dalje ne raspravljamo
-
matilda33
#5330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa, ova treba i jeste "becka skola". Doslovno
Moze li neko da mi objasni ovu izjavu:
- U BiH ne živim od 17. godine. Povremeno dolazim na raspust kod rodbine. Tu noć me prijatelj dovezao autom. Kad sam izašla iz auta, Čikić mi je počeo dobacivati "idi kući debela i slično". Mislila sam da je neko ko me poznaje i da se šali. Pogledala sam malo bolje i vidjela da ne poznajem osobu. Ignorisala sam ga, mađutim, on je nastavio dobacivati. Kazala sam mu "zašto mi se tako obraćaš, pusti me da se na miru pozdravim s prijateljem". Naime, ujutro sam imala let za Beč. Međutim, on me je udario šakom, a ja sam pala na tlo, nakon čega me je nastavio šutati nogom. Sjećam se da sam samo zaštitila oči jer sam imala tešku operaciju očiju, a potom sam izgubila svijest - kazala je Dizdarević u izjavi za "Dnevni avaz".
Gdje joj je taj "prijatelj koji je dovezao"? Jel' i on kao sonjo cekao i gledao ili je otisao ili...? Gdje su svjedoci dogadjaja?
- U BiH ne živim od 17. godine. Povremeno dolazim na raspust kod rodbine. Tu noć me prijatelj dovezao autom. Kad sam izašla iz auta, Čikić mi je počeo dobacivati "idi kući debela i slično". Mislila sam da je neko ko me poznaje i da se šali. Pogledala sam malo bolje i vidjela da ne poznajem osobu. Ignorisala sam ga, mađutim, on je nastavio dobacivati. Kazala sam mu "zašto mi se tako obraćaš, pusti me da se na miru pozdravim s prijateljem". Naime, ujutro sam imala let za Beč. Međutim, on me je udario šakom, a ja sam pala na tlo, nakon čega me je nastavio šutati nogom. Sjećam se da sam samo zaštitila oči jer sam imala tešku operaciju očiju, a potom sam izgubila svijest - kazala je Dizdarević u izjavi za "Dnevni avaz".
Gdje joj je taj "prijatelj koji je dovezao"? Jel' i on kao sonjo cekao i gledao ili je otisao ili...? Gdje su svjedoci dogadjaja?
- dzeno123
#5331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ne pravdajte ovog babinog sina tako Vam svega...
Ljepse manire imaju i kulturnije se ponasaju kockaste glave i razni delikventi od istih.
Ljepse manire imaju i kulturnije se ponasaju kockaste glave i razni delikventi od istih.
-
matilda33
#5332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ne, ne, ne pravdam ga, nego prijatelj koji je dovezao, sto se on nije zadao da je odbrani?dzeno123 wrote:Ne pravdajte ovog babinog sina tako Vam svega...
Last edited by matilda33 on 14/06/2012 20:26, edited 1 time in total.
- JThomas
#5333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
e vala ne može ni to biti. morali su se znati i neki je povod morao biti, namjerno ne kažem razlog...
- cigara
#5334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Prije godinu dvije moj haver je vidio s prozora lika kako im obija auto, sletio dole sa starim, uhvatili frajera, ubili med u njemu, njegov stari ga stociro dok je jos sjedio u autu i izudaro ga glavom od volan, onda su ga iznijeli i utabali... dosla murija i ovi rekli "kad smo dosli povikali smo na njega, on se prepo i udario glavom u volan i zapeo dok je izlazio iz auta"... i prica im je prosla
- strong69
#5335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bio sam u policiji da prijavim kradu telefona. U tom momentu su priveli covjeka koji je, kako su kasnije rekli, ubio hljeb u nekom lopovu koji mu je provalio u stan. Priveli vlasnika stana kao posljednjeg kriminalca i dali ga tuziocu zbog nanosenja teskih tjelesnih povreda.insomnia78 wrote:Joj kod svih ta prica.urban. wrote:najgore je sto kod nas uhvatis lopova u stanu, ne smijes mu nista, udaris ga, tuzi te i placas kazne, ganjas se po sudovima...
- JThomas
#5336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
to je kako naletiš. može proći, a možeš bogam' i dobro najebati.
- zli_hordas
#5337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
reci nam da ne dumamo
- strong69
#5338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Uglavnom (NAZALOST) najebes... Pogotovo ako lopov ima "iskustvo".JThomas wrote:to je kako naletiš. može proći, a možeš bogam' i dobro najebati.
- insomnia78
#5339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
I kad dodje na sud nista mu se nece digoditi.strong69 wrote:Bio sam u policiji da prijavim kradu telefona. U tom momentu su priveli covjeka koji je, kako su kasnije rekli, ubio hljeb u nekom lopovu koji mu je provalio u stan. Priveli vlasnika stana kao posljednjeg kriminalca i dali ga tuziocu zbog nanosenja teskih tjelesnih povreda.insomnia78 wrote:Joj kod svih ta prica.urban. wrote:najgore je sto kod nas uhvatis lopova u stanu, ne smijes mu nista, udaris ga, tuzi te i placas kazne, ganjas se po sudovima...
-
matilda33
#5340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
http://www.radiosarajevo.ba/novost/8355 ... u-trebinju
Kad ce ovog kloca neko staviti u crnu hroniku...
Kad ce ovog kloca neko staviti u crnu hroniku...
- urban.
#5341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ma ja bezveze peglanje sa sudovima, kaze ti sudija ''nek si mu nanio povredeinsomnia78 wrote:I kad dodje na sud nista mu se nece digoditi.strong69 wrote:Bio sam u policiji da prijavim kradu telefona. U tom momentu su priveli covjeka koji je, kako su kasnije rekli, ubio hljeb u nekom lopovu koji mu je provalio u stan. Priveli vlasnika stana kao posljednjeg kriminalca i dali ga tuziocu zbog nanosenja teskih tjelesnih povreda.insomnia78 wrote: Joj kod svih ta prica.
- Troll_Happens
#5342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa izvini sta on ima da se mjesa mozda su to neki njihovi nerascisceni racuni to neka ona s njim rjesava ne bih se ni ja mjesao ako ne moram... vidis kako se poteze pistolj na svakom koraku metak nikome netreba pogotovo ako ga je ona nesto izlevatila mislim mi to ne znamo ali no thanksmatilda33 wrote:Pa, ova treba i jeste "becka skola". Doslovno![]()
- tag33
#5343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja mislim da je mnogo toga vise u igri nego sto mediji objavljuju...cak mislim da nije niti njegova a niti njena verzija prava..ali zensku nos razbiti mi se cini previse. Ona ima para, on ima para, sad ce se vuci po sudu i za jedno godinu ipo ce se saznati sta se tacno dogodilo osim ako ne dodje do nekog kompromisa rijesenog van suda..
nego sta bi sa onim malim sto je isao audijem 150 na sat i ubio onoga momka ? jesu ga to pustili ?
nego sta bi sa onim malim sto je isao audijem 150 na sat i ubio onoga momka ? jesu ga to pustili ?
- Troll_Happens
#5344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
nigdje u textu ne pise da mu je djevojka nego da je prijateljica... ako mi neka takva dodje koju ne vidjam stalno i neko je zaskoci na ulici sta treba da uradim objasni molim te .... netreba tu biti puno pametan samo se uhvatiti noge ti bi uletio/la? hehehe smijesnomasmavi wrote:Ti bi pustio da ti neko djevojku/prijateljicu udara samo zato sto ima nekih nerasciscenih racuna?Jedan001 wrote:pa izvini sta on ima da se mjesa mozda su to neki njihovi nerascisceni racuni to neka ona s njim rjesava ne bih se ni ja mjesao ako ne moram... vidis kako se poteze pistolj na svakom koraku metak nikome netreba pogotovo ako ga je ona nesto izlevatila mislim mi to ne znamo ali no thanksmatilda33 wrote:Pa, ova treba i jeste "becka skola". Doslovno![]()
Gdje joj je taj "prijatelj koji je dovezao"? Jel' i on kao sonjo cekao i gledao ili je otisao ili...? Gdje su svjedoci dogadjaja?![]()
Ooooj Boze sto nas kaznjavas vise
- tag33
#5345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
masmavi wrote:Ma nebitno sta je, u njegovom je drustvu bila, ako se ispario nek' se upita sta mu je izmedju nogu.Jedan001 wrote:
nigdje u textu ne pise da mu je djevojka nego da je prijateljica... ako mi neka takva dodje koju ne vidjam stalno i neko je zaskoci na ulici sta treba da uradim objasni molim te .... netreba tu biti puno pametan samo se uhvatiti noge ti bi uletio/la? hehehe smijesnopa da te ko klicica sklapaju na hirurgiji...
Stati u odbranu, cuj sta uraditi. Nije ni cudo sto narod okrece glavu od svega sto se desava. Sta da ti je to sutra sestra bila? Otvorio bi ovdje temu i sve po spisku onom sto je zbrisao?![]()
Ja dobro znam kakva stvarka mi je izmedju nogu, pa sklapali me ili ne sklapali. Ako je sudjeno da fasujem, fasovat cu, ali pobjeci k'o p.... zbog par samara mi je za plakati...
- Troll_Happens
#5346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
znaci ako te dobro razumijem ne daj Boze zadesis se u situaciji gdje ti neko napadne drugaricu pocne je lemati ti priskocis frajer izvadi pistolj izbusi te ko bure... i poslije par dana te svi zaborave... eto spomenik ce ti dici zbog junastva i hrabrosti sto si uskocio mislim stvarno.. Inteligentan covjek je covjek koji izbjegne sukob a ne onaj koji se po svaku cjenu sukoboljava sa necim gdje zna da ce sigurno izvuci deblji kraj... ali dobro kao sto rekoh svako ima svoje pa tako i ti ja treci i deseti.masmavi wrote:Ma nebitno sta je, u njegovom je drustvu bila, ako se ispario nek' se upita sta mu je izmedju nogu.Jedan001 wrote:
nigdje u textu ne pise da mu je djevojka nego da je prijateljica... ako mi neka takva dodje koju ne vidjam stalno i neko je zaskoci na ulici sta treba da uradim objasni molim te .... netreba tu biti puno pametan samo se uhvatiti noge ti bi uletio/la? hehehe smijesnopa da te ko klicica sklapaju na hirurgiji...
Stati u odbranu, cuj sta uraditi. Nije ni cudo sto narod okrece glavu od svega sto se desava. Sta da ti je to sutra sestra bila? Otvorio bi ovdje temu i sve po spisku onom sto je zbrisao?![]()
Ja dobro znam kakva stvarka mi je izmedju nogu, pa sklapali me ili ne sklapali. Ako je sudjeno da fasujem, fasovat cu, ali pobjeci k'o p.... zbog par samara mi je za plakati...
Ali mislim da je to glupo na danasnjem vaktu se kurc.. kad znas kakvo je stanje na terenu
- O'zone
- Globalni moderator
#5347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma tip je ubleha samo takvamasmavi wrote:Ne znam je li ova Behmen lud ili se pravi lud![]()
Jebalo ga slovo, gine se svaki dan k'o da je '92. godina, on se oko slova zabavio...Code: Select all
http://d e po.ba/front/gradonacelnik-alija-behmen-zatrazio-pojacan-policijski-angazman
- Tvrtko II Kotromanić
#5348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pobogu nije stvar u kurcenju niti u tome da neko ispadne ili ne ispadne picka, vec valjda u tome da ne pustis da nekog tvog ko god on/ona bio/la pretuku na sred uliceJedan001 wrote:
znaci ako te dobro razumijem ne daj Boze zadesis se u situaciji gdje ti neko napadne drugaricu pocne je lemati ti priskocis frajer izvadi pistolj izbusi te ko bure... i poslije par dana te svi zaborave... eto spomenik ce ti dici zbog junastva i hrabrosti sto si uskocio mislim stvarno.. Inteligentan covjek je covjek koji izbjegne sukob a ne onaj koji se po svaku cjenu sukoboljava sa necim gdje zna da ce sigurno izvuci deblji kraj... ali dobro kao sto rekoh svako ima svoje pa tako i ti ja treci i deseti.
Ali mislim da je to glupo na danasnjem vaktu se kurc.. kad znas kakvo je stanje na terenu
-
matilda33
#5349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
[)[/quote]
valjda kao musko moras imati neki ponos pa makar popio batine
barem ja tako razmisljam i vecina mojih prijatelja[/quote]
Ko je ono napisao, nigdje ne pise da mu je djevojka, nego da mu je prijateljica...znaci, zbog djevojke bi se potukao, a zbog prijateljice ne bi?
Nije ni cudo sto je mali Mrnjavac zavrsio kako jeste. Najlakse je okrenuti glavu.
Ko je ono napisao, nigdje ne pise da mu je djevojka, nego da mu je prijateljica...znaci, zbog djevojke bi se potukao, a zbog prijateljice ne bi?
Nije ni cudo sto je mali Mrnjavac zavrsio kako jeste. Najlakse je okrenuti glavu.
-
Stojadin
#5350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Moga poznanika su prije nekoliko godina priveli zato sto se "umijesao" u pljacku u autobusu... Neki klinac pljackao dedu, i ovaj ga uhvatio i izbacio iz autobusa, utom dosla policija i priveli ga, kao, sta se on imao mijesat..strong69 wrote:Bio sam u policiji da prijavim kradu telefona. U tom momentu su priveli covjeka koji je, kako su kasnije rekli, ubio hljeb u nekom lopovu koji mu je provalio u stan. Priveli vlasnika stana kao posljednjeg kriminalca i dali ga tuziocu zbog nanosenja teskih tjelesnih povreda.insomnia78 wrote:Joj kod svih ta prica.urban. wrote:najgore je sto kod nas uhvatis lopova u stanu, ne smijes mu nista, udaris ga, tuzi te i placas kazne, ganjas se po sudovima...