šipseoBIH wrote:Koje naselje?amar1994 wrote:Ako mislite da su prestale redukcije, evo ga nakon 3-4 dana opet slab pritisak![]()
nije skroz nestalo, al slab pritisak
šipseoBIH wrote:Koje naselje?amar1994 wrote:Ako mislite da su prestale redukcije, evo ga nakon 3-4 dana opet slab pritisak![]()
seoBIH wrote:Joj, znači nije niko od lovatora platio da ne vrše redukciju. Meni je baš čudno što ovi na Šipu što su puni para nešto ne uradeMogu misliti koj sjeb kada im neko dođe a nema vode
Prethodnih 5 dana je bio merak, vode vazda.
Deder nam reKni sta se postiglo s onom cjevkom, i koliko je ono kostalo?PM72 wrote:...
seronjeLogovan wrote:Nakon 20-tak dana, opet su počeli sa redukcijama.

Tomahawk11 wrote:Sta ce vam voda u gluho doba?
Spavajte
Dozer wrote:Opa! Znaci, ti imas vode u radijatorima?! I jos znas kakvog je mirisa. Pa, sta se bunis...
Nisam se toga sjetio, svakako je istog mirisa...Capsicum wrote:@Alkos jel to koristis vodu iz radijatora kad nema ove iz vodovoda?
Ne zaboravi spomenuti i mazohistički (neko bi rekao saburli) narod koji ništa ne čini protiv mafije nego bukvalno šuti i trpi kao da je to sasvim normalno...btw ubrajam i sebe u taj oboljeli narod, da se razumijemo.izgubljena dusa wrote:Opet zavrnulo vodu![]()
Svaku noc im pomenem mrtvog aliju, sve njegove potomke sa posebnim osvrtom na retardiranog sina koji nemoze da pojmi da se nalazi u Evropi a lize Turcima i Arapima. I naravno hanumu koja je polozila Hipokraovu zakletvu a sad se ne sjeca sta tamo pise i raspisava zdravstvo.
Hvala sto me i nakon 20 i vise godina podsjecaju na '92. Saplicem se o kanistere i flase sa vodom. Dabogda ih voda iz mezara/grobova izbacila.
Dobar argument da se ne žalimo.Tomahawk11 wrote:Sta ce vam voda u gluho doba?
Spavajte
Ha ja, to se diglo po svunoc proljevati vodu, kupaj se, ribaj, peri, deri.....pa nem're to tako, majka mu staraLogovan wrote:Dobar argument da se ne žalimo.Tomahawk11 wrote:Sta ce vam voda u gluho doba?
Spavajte
Da....Tomahawk11 wrote:Ha ja, to se diglo po svunoc proljevati vodu, kupaj se, ribaj, peri, deri.....pa nem're to tako, majka mu staraLogovan wrote:Dobar argument da se ne žalimo.Tomahawk11 wrote:Sta ce vam voda u gluho doba?
Spavajte![]()
Fino u 22 00, oprati zube, noge, pustiti vodu, ko mora - tus ili kupanje i vozdra.
Nuzde, takodje.
Ujutro u 03 00 ako ne spavas - sto je to problem KJKP Vodovod![]()
Zovi Hitnu