Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
^ Šmrc, legendarni F-Zero! Igram ga još uvijek povremeno na svome galaxy s2 preko snes emulatora (SuperGNES - najbolji) ali se iskreno poželim nekada na staroj konzoli raspaliti ali koja je nažalost neispravna ali mi je ipak žao baciti!
AmirBaa wrote:Igra li se strategija ikakvih? Evo sad malo upalio age of empires 2 hd neki, bas se vidi da je starija igrica. Ima li ista novo na taj fazon ?
jesi kupio ili ?
ja razmisljam uzet HD verziju. Na AE2 sam djetinjstvo potrosio
Ma jok, pirat verzija. Opet se navukao bio, uzmem najvecu mapu, maksimalan broj igraca i osvajaj
AmirBaa wrote:Igra li se strategija ikakvih? Evo sad malo upalio age of empires 2 hd neki, bas se vidi da je starija igrica. Ima li ista novo na taj fazon ?
jesi kupio ili ?
ja razmisljam uzet HD verziju. Na AE2 sam djetinjstvo potrosio
Ma jok, pirat verzija. Opet se navukao bio, uzmem najvecu mapu, maksimalan broj igraca i osvajaj
Ja obrisao iz download foldera skoro sve danas .. Sad hocu da pokrenem Tomb Raider ne moze .. Nije bilo instalirano nego samo tako i pokretano .. Jebaji ga a presao sam skoro 60 % Bas se zaigrao Jos je nekih igrica otislo isto tako
Bubalo1 wrote:Ja obrisao iz download foldera skoro sve danas .. Sad hocu da pokrenem Tomb Raider ne moze .. Nije bilo instalirano nego samo tako i pokretano .. Jebaji ga a presao sam skoro 60 % Bas se zaigrao Jos je nekih igrica otislo isto tako
GetDataBack for NTFS
Instaliraj samo na drugu particiju i vratićeš sve.
Presao sam sve jednu igricu koja je izasla od 2008do2011 godine i manio sam se prelazenja igrica smorilo me skroz
Pa sad samo derem po Leage of Legends od cs-a sam na odomoru nekih 3-4meseca .
A sad se vratio starom i dobrom yu gi oh- u , malo da odmorim ''mozak'' kad mi je naporan dan
Herr Flick wrote:Volio bih da se napravi igrica,radnja World War II,da vidimo kako bi to izgledalo sa danasnjom grafikom i tehnologijom
zamisli cod 2 sa takvom grafikom , cod2 je meni najbolja WW2 igra svih vremena nece nikad bolju ni napravit niko vise
Stvarno ne znam zasto vise niko ne pravi igre na fazon WWII,znamo da ima dosta takvih primjera ali otprije 10 godina kad se tadasnja grafika nemoze mjeriti sa danasnjom,mogla bi se napravit kvalitetna prica na razlicitim frontovima
Pa prave se strategije, a sad ima i previše materijala za druge priče, jer imali smo rat ovdje, po arapskim zemljama itd. Globalna sapunica..., a ljudi stradaju bezveze.