Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:U ovome se ogleda razlika između navijača/simpatizera Madrida i Barse.
Samo se čeka prilika da se ismijava CR. Madridski navijači/simpatizeri to ne bi radili sa Messijem, sigurno.
Stvarno ne vidim šta ima toliko za ismijavanja
Nije čovjek u formi, šta sad?! Dosad nije dokazao i pokazao koliko zna
Ja tebe fakat postujem kao forumasa jer si cesto i na tebi FCB, ali nikad sa nekim provokacijama. Ja sam mozda ukupno 5 postova napisao na ovom podforumu a da nisu na tebi FCB, tako da ti ta konstatacija u vezi mene ne stoji.
Eh haj sad ti meni reci zar i tebi nije tragikomicno da on bude proglasen igracem mjeseca? Generalno niko iz ekip Madrida ne bi smio biti, eventualno Kejlor Navas...
I eto sam si rekao da nije u formi i jos kad se sabere zaostatak njegove ekipe ne vidim kako moze biti igrac mjeseca. I moj post nije imao namjeru da ismije Kristijana nego La Ligu koja je veci cirkus od BHT Premier lige.
Ovo je samo za Real Madrid. Glasali za njega simpatizeri kluba RM putem interneta. Kao mi nekad za Edina dok je bio u Manchesteru. Nema ovo veze sa La Ligom.
vala hakimi je u odnosu na ostatak tima bio iznadprosjecan, sta god to znacilo
ostala trojica mozda i jesu za ovu listu, ali da se preimenuje najgori u odnosu na ocekivanja