Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
SkyLimit

#5326 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by SkyLimit »

Ja onako ko usput da pokrenem čavrljanje pitao djevojku iz Cazina: "Jesi ti Babina?" ona poče plakat, hoće da zove braću da me udaraju.
pustopoljina

#5327 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

SkyLimit wrote:Ja onako ko usput da pokrenem čavrljanje pitao djevojku iz Cazina: "Jesi ti Babina?" ona poče plakat, hoće da zove braću da me udaraju.
o lika...
sto nices, gdje te ne siju.
ono: "znamo li se odnekud?" valjda dosadno, sta li?
esmasaric

#5328 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Moj prvi pravi dejt se desio negdje u 2-3 srednjem. Prijateljica predloži svog rođaka, možda par godina stariji, studira žurnalistiku i sve super. Ja pristanem, rekoh hajde da probam i to.

Sredim se. Našminkam se koliko sam znala tada, znači nikako. I obučem sve crno.

Pojavi se lik kod Kornera. Crn, visok, normalnog izgleda. Ali imao je strašno dubok glas. I mene je to presjeklo i počela me hvatati užasna trema, jer je previše ozbiljno djelovao pored mene.

I hajde mi u priču, sve ok. Ja buljim samo u njega i odlučim zapaliti napokon jednu, nakon 40tak min.

Neće upaljač nikako. Ruke drhte od nervoze haos. Ali ima on Zippo. I uzmem ja Zippo. Zapalim, padne upaljač na njega i zapali mu dio oko koljena.

To je bio trenutak kad sam definitivno željela u zemlju da propadnem. I pobjegla sam glavom bez obzira, a on vjerovatno misli da sam neki narkić a ja bila fascinirana vokalima. [emoji20] [emoji28]
Samprotivsviju

#5329 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Samprotivsviju »

esmasaric wrote:Moj prvi pravi dejt se desio negdje u 2-3 srednjem. Prijateljica predloži svog rođaka, možda par godina stariji, studira žurnalistiku i sve super. Ja pristanem, rekoh hajde da probam i to.

Sredim se. Našminkam se koliko sam znala tada, znači nikako. I obučem sve crno.

Pojavi se lik kod Kornera. Crn, visok, normalnog izgleda. Ali imao je strašno dubok glas. I mene je to presjeklo i počela me hvatati užasna trema, jer je previše ozbiljno djelovao pored mene.

I hajde mi u priču, sve ok. Ja buljim samo u njega i odlučim zapaliti napokon jednu, nakon 40tak min.

Neće upaljač nikako. Ruke drhte od nervoze haos. Ali ima on Zippo. I uzmem ja Zippo. Zapalim, padne upaljač na njega i zapali mu dio oko koljena.

To je bio trenutak kad sam definitivno željela u zemlju da propadnem. I pobjegla sam glavom bez obzira, a on vjerovatno misli da sam neki narkić a ja bila fascinirana vokalima. [emoji20] [emoji28]
Volio bi vise cuti njegovu verziju, ocito da je bila traumaticnija :D :razz:
esmasaric

#5330 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Jeste. Ali nažalost on nije forumaš.
Ali eto...jedna da nije iz perspektive žrtve, da znate kako je i nama. [emoji1]
radiša

#5331 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiša »

Jesi makar platila covjeku stetu,dobro pa mu među noge nije pao.
esmasaric

#5332 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

radiša wrote:Jesi makar platila covjeku stetu,dobro pa mu među noge nije pao.
Jok. Neznanje, a i bila sam dijete.
Samo pobjegla. [emoji28] [emoji28] [emoji28]
radiša

#5333 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiša »

:lol: :lol:
cuj pobjegla.zamisli da ti je pavaroti jos zapjevo
esmasaric

#5334 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

radiša wrote:[emoji38] [emoji38]
cuj pobjegla.zamisli da ti je pavaroti jos zapjevo
Naravno da sam pobjegla.
Nikad poslije nisam srela momka. [emoji1]
Vjerovatno je i on pobjegao poslije iz grada.
radiša

#5335 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiša »

ti si opasna po okolinu znaci :lol:
cuj tresle joj se ruke ko da je sa frankenstajnom na dejtu bila
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5336 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

"tresle joj se ruke" :mrgreen:
sha_ba

#5337 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

I meni su... Jednom :mrgreen:
esmasaric

#5338 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

radiša wrote:ti si opasna po okolinu znaci [emoji38]
cuj tresle joj se ruke ko da je sa frankenstajnom na dejtu bila
Trema. Šta ću. Nekome noge, meni ruke [emoji28]

Eh, da se hoće ponoviti. Danas ko stijena na dejtovima.
radiša

#5339 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiša »

znaci danas ne palis ljude plamenom i tako iskazujes ljubav?
napredak.
esmasaric

#5340 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

radiša wrote:znaci danas ne palis ljude plamenom i tako iskazujes ljubav?
napredak.
Sad samo zaljevam.
Već su svi spaljeni [emoji1]
radiša

#5341 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiša »

:lol:
CaneBos

#5342 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by CaneBos »

todd_smith wrote:
dobar osjecaj wrote:
todd_smith wrote:
samo sto ti avioni apsolutno nikada nisu sjedale za miRc :lol: :lol:
Imam jednu stariju kolegicu. Danas ima mozda 38 ili 39 godina i jos uvijek izgleda fantasticno. Visoka, vitka sa zamamnim oblinama. Lijepa. Magistrica kojecega i jako uspjesna u poslu s dosta javnih nastupa. Nedavno je postala mama i izgleda cini mi se samo jos bolje. E pa, ta ista avion kolegica nas je upoznala s najboljim prijateljem s kojim je davno bila u vezi a upoznali su se nekad mozda 1998. bas na tom mircu gdje su, kazu, prvo razgovarali satima, danima, nocima dok nisu presli na telefonske pozive pa se i odlucili upoznati. I lik izgleda super. Oni kazu da je u to vrijeme uglavnom ok raja dolazila na mirc sto mozda ima djelimicno smisla obzirom da su rijetki, imali i kompjuter i internet.
kakve veze obrazovanje ili uspjeh u poslu/skoli/zivotu ima sa fizickim izgledom neke osobe? totalno nebitni faktori kada se prica o "avionima"

niti jedna zgodna djevojka i kada kazem zgodna mislim treba, ne ono pa eto slatka je..ima fine crte lica...nego bas da je zgodna, niti jedna takva nije bila na miRcu ne budite smijesni, takve su izlazile tad u Atilu i slicno, nisu na internetu bile

Danas je ista stvar, samo sto imaju instagram pa su tehnicki govoreci "na internetu"
Evo ja cu ti reci da grijesis :D
supercali

#5343 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by supercali »

Ti zgodna a?
Raigor Stonehoof

#5344 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Raigor Stonehoof »

mirc je bio aktuelan puno prije atile...
zigson

#5345 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zigson »

Cecilija wrote:Priča prva.

Ljeto prije nekoliko godina, akteri ja i jedan plavokosi drot s Alipašinog, umiljatog, dječjeg lica, fine priče, friško izašo sa Vraca, čini mi se. Odemo u Kolobara han, sve regularno, baš bila neka neutralna, bezeze priča. Helem nejse inspiracije za razgovor brzo nestalo, napolju je još dan iako je oko 8, sjedamo mi u autu na Marijin Dvoru da se nekako po službenoj dužnosti malo zafatamo (tada sam još uvijek pazila da mi se date ne naljuti, sva sam bila u nekom diplomatskom điru, hajd to je očekivano)....Hemija:0, osjetim ja da nije to to, poče on onako kroz žvaljenje da me fali ("pojma nemaš kakvo tijelo imaš, cura kad ima sise nema guzu, kad ima guzu nema sise, nikad da se sastavi, a ti,mhjahhhhhhhh, i tako neki neartikulisani zvuci). Da bi na kraju počeo laaaagano da povlači moju glavu prema međunožju uz superuberfakersko pitanje s nijansom finoće "Hoćeš li možda nešto da MU šapneš ?". Više se ne sjećam šta sam rekla, nešto sam iskulirala, sjećam se da smo se rastali na Skenderiji, dogovorili date za narednu sedmicu....ispod oka sam mu pogledala u hiperrazočaranu facu u autiću. Ogadio mi je taj tip policajce, nakon njega sam odmah zapikirala jednog hadžiju što je u Zenici gulio :x
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I dalje je smijesno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
irac300

#5346 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by irac300 »

Onaj ko kaze da na mIRC-u nije bilo vrh djevojaka, nema pojma kakav je bio mIRC prije ere FB.
Samprotivsviju

#5347 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Samprotivsviju »

Najveci belaj mirca bio sto ne znas kako izgleda sagovornik/ca dok ne izadjes na dejt :D
todd_smith

#5348 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

CaneBos wrote:
todd_smith wrote:
dobar osjecaj wrote: Imam jednu stariju kolegicu. Danas ima mozda 38 ili 39 godina i jos uvijek izgleda fantasticno. Visoka, vitka sa zamamnim oblinama. Lijepa. Magistrica kojecega i jako uspjesna u poslu s dosta javnih nastupa. Nedavno je postala mama i izgleda cini mi se samo jos bolje. E pa, ta ista avion kolegica nas je upoznala s najboljim prijateljem s kojim je davno bila u vezi a upoznali su se nekad mozda 1998. bas na tom mircu gdje su, kazu, prvo razgovarali satima, danima, nocima dok nisu presli na telefonske pozive pa se i odlucili upoznati. I lik izgleda super. Oni kazu da je u to vrijeme uglavnom ok raja dolazila na mirc sto mozda ima djelimicno smisla obzirom da su rijetki, imali i kompjuter i internet.
kakve veze obrazovanje ili uspjeh u poslu/skoli/zivotu ima sa fizickim izgledom neke osobe? totalno nebitni faktori kada se prica o "avionima"

niti jedna zgodna djevojka i kada kazem zgodna mislim treba, ne ono pa eto slatka je..ima fine crte lica...nego bas da je zgodna, niti jedna takva nije bila na miRcu ne budite smijesni, takve su izlazile tad u Atilu i slicno, nisu na internetu bile

Danas je ista stvar, samo sto imaju instagram pa su tehnicki govoreci "na internetu"
Evo ja cu ti reci da grijesis :D
Slike ili se nije desilo.
Capajebo

#5349 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Capajebo »

zigson wrote:
Cecilija wrote:Priča prva.

Ljeto prije nekoliko godina, akteri ja i jedan plavokosi drot s Alipašinog, umiljatog, dječjeg lica, fine priče, friško izašo sa Vraca, čini mi se. Odemo u Kolobara han, sve regularno, baš bila neka neutralna, bezeze priča. Helem nejse inspiracije za razgovor brzo nestalo, napolju je još dan iako je oko 8, sjedamo mi u autu na Marijin Dvoru da se nekako po službenoj dužnosti malo zafatamo (tada sam još uvijek pazila da mi se date ne naljuti, sva sam bila u nekom diplomatskom điru, hajd to je očekivano)....Hemija:0, osjetim ja da nije to to, poče on onako kroz žvaljenje da me fali ("pojma nemaš kakvo tijelo imaš, cura kad ima sise nema guzu, kad ima guzu nema sise, nikad da se sastavi, a ti,mhjahhhhhhhh, i tako neki neartikulisani zvuci). Da bi na kraju počeo laaaagano da povlači moju glavu prema međunožju uz superuberfakersko pitanje s nijansom finoće "Hoćeš li možda nešto da MU šapneš ?". Više se ne sjećam šta sam rekla, nešto sam iskulirala, sjećam se da smo se rastali na Skenderiji, dogovorili date za narednu sedmicu....ispod oka sam mu pogledala u hiperrazočaranu facu u autiću. Ogadio mi je taj tip policajce, nakon njega sam odmah zapikirala jednog hadžiju što je u Zenici gulio :x
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I dalje je smijesno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KOJA LEGENDA OD COVJEKA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5350 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Izađeš s Cecilijom i dođeš haman od svega iako joj se ne sviđaš :oops: :mrgreen: :sax:
Post Reply