Evo kako se to meni svidjaVenomousV wrote:e hajmo zene, sucim ovo kombinovati?
napomena: ne nosim stikle, nisam neki sminki tip

Moderator: anex
Evo kako se to meni svidjaVenomousV wrote:e hajmo zene, sucim ovo kombinovati?
napomena: ne nosim stikle, nisam neki sminki tip

lavv, sorry ja tek vidjelalavv wrote:Arabes, hvala ti. Sve mi se radnje pomutile u glavi. Bila u Kotonu puno puta. I može se naći finih stvari tamo. Nisam znala da imaju i kupaće kostime. Je li ko kupio, kakvi su?

Salah ad-Din wrote:Opet vam ja upadam na temu
Da ne otvaram novu, treba mi mali savjet. Imam dvoje-troje bermude, ali su mi dosadile, a po ovakvom vremenu ne mogu u pantalonama, pa se sad moram ponoviti s bermudama, ali ne znam koje da kupim. Evo nekoliko slikica. pa mi vi kazete koje vam se najvise doimaju, i ako moze prijedlog koje patike-papuce da idu uz taj vas odabir.
Hehehe, imam i lanene pantalone, bijele.zamzija wrote:
A što ne nosiš lagane lanene pantalone, ne moraju biti crne, recimo maslinasto zelene ili boje pijeska
i ne moraju biti preširoke ono da prate liniju tijela, a dovoljno su lagane da ti nije srklet i vruće
Neki dan sam srela druga u gradu imao je lanenu bijelu košulju i lanene pantalone boje pijeska baš mu je super stajalo!![]()
Što se tiče bermuda, sve zavisi od prilike ako ideš u grad, meni su bolje ove br 3, ali onako s rajom izlet onda mogu i ove br 2 sportske
biće ti slijedeće sedmice pon ili uto na MZT šoping lista gdje ih možeš naći i po kojim cijenama, pa sačekaj maloVenomousV wrote:zene, gdje ima finih pamucnih sorceva?