Cuj prvi uveli twin rotary kompresor sad.
Pa dovoljno je malo posjetit google i vodjet kad su japanci to imali

Sve glupost iza gluposti
Moderator: anex

mislim da je vrijeme da se oformi novi PDF samo za vlasnike NOCRIA modelaI am Wabbit wrote:nisam znao da ima i ta kategorija griovci
Ja ne znam odakle uzimaju informacije o klimama ali kad odem potražit ove gree vidim da daju garancije 7 godina na kompresor i 5 godina na rezervne djelove http://www.greecomfort.com/resources/product-warranty/ dok kod nas gree uređaje zastupa ovaj deltron a oni daju garancije samo na 24 mjeseca i kažu da imaju taj neki certifikat?damper wrote:mislim da je vrijeme da se oformi novi PDF samo za vlasnike NOCRIA modelaI am Wabbit wrote:nisam znao da ima i ta kategorija griovci![]()
Mislim da ne postoji post na ovom PDF-u ,o nekim drugim modelima i brendovima, a da ga vlasnici NOCRIE nisu sažvakali i ispljunuli kao beba zvečku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brkas pojmove kolega, velika vecina proizvoda se danas radi u Kini, sto produkcija sto montaza ALI, razvoj i testiranje rade kompanije u svojim maticnim sjedistima.I am Wabbit wrote:Ja ne znam odakle uzimaju informacije o klimama ali kad odem potražit ove gree vidim da daju garancije 7 godina na kompresor i 5 godina na rezervne djelove http://www.greecomfort.com/resources/product-warranty/ dok kod nas gree uređaje zastupa ovaj deltron a oni daju garancije samo na 24 mjeseca i kažu da imaju taj neki certifikat?damper wrote:mislim da je vrijeme da se oformi novi PDF samo za vlasnike NOCRIA modelaI am Wabbit wrote:nisam znao da ima i ta kategorija griovci![]()
Mislim da ne postoji post na ovom PDF-u ,o nekim drugim modelima i brendovima, a da ga vlasnici NOCRIE nisu sažvakali i ispljunuli kao beba zvečku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ćemo pravo kineski su i LG tv i frižideri LG sve made in china ili tajvan i mobiteli, ovde raja kada navikne na jedno nema šanse da prođe nešto drugoevo ima i taj neki manual za njihov izreklamirani proizvod u crown https://gree-bulgaria.com/wp-content/up ... _SMALL.PDF koliko vidim sve fino pojašnjeno!
Vrlo lako se mogu naći sve informacije ako te baš ono interesuje!
Stavka broj 7 je najbolja, dizajn!rovac13 wrote:Ovako gree reklamira svoju klimu......i onaj ko nije upucen to povjeruje da je tako.....jer valjda nece lagat![]()
Cuj prvi uveli twin rotary kompresor sad.
Pa dovoljno je malo posjetit google i vodjet kad su japanci to imali
Sve glupost iza gluposti
sve ok i meni je ljetos servis čović 3 puta u mjesec dana zamjenio vanjsku jedinicu, neće da hladi nikako i kad je upališ samo je izbaci čuješ ono šššššššššššššššššššššš pa mi nije na pamet palo da ljude napadam ili pišem nevalja fujitsu, jebiga i oni se čudili kažu isto im se desilo samo jednom, postupili ljudi krajnje profi i produžili mi garancije na sve klime još za dvije godine sami od sebe.Tako da mene samo zanima krajnji korisnik i njegova iskustva sa gree klimama koje su tek došle na naše tržište.Inače imam običaj kontaktirat dilere, prodavače, zastupnike, veleprodaju i na taj način skupim koliko toliko prave info o onome što namjeravam kupit, ali opet kažem iskustva krajnjeg korisnika su najmjerodavnija.rovac13 wrote:Evo upravo juce se jadan zali na gree klime kako ga ne mogu ugrijat i kako zvrce rondaju
Kupio 3 komada gree i zahebao se.
Sad trazi da kupi japanca bar u dnevnu a gree ce prebacit roditeljima ili tako nesto
Ima ljudi koji hoce da ih se pravi budalom.I am Wabbit wrote: ne vidim razloga zašto neko želi predstaviti stvari drugačije
Sto se ti ljutis na mene.Tri nicka u zadnjih par sedmica sve trojica se na mene ljute isto kao ti.Kao da ste bracaI am Wabbit wrote:pa mi nije na pamet palo da ljude napadam ili pišem nevalja fujitsu.
Bogami se ja ne ljutim ni na koga samo gledam da budem realan, što se tiče gree u crown kažu da ako te nešto zanima otvore ti klimu pa gledaj i čudi se, dakle na licu mjesta atest da vidiš, nudio mi jedan diler i torovac13 wrote:Sto se ti ljutis na mene.Tri nicka u zadnjih par sedmica sve trojica se na mene ljute isto kao ti.Kao da ste bracaI am Wabbit wrote:pa mi nije na pamet palo da ljude napadam ili pišem nevalja fujitsu.

Bez ugradnje je 850 i dodaš još 160 ugradnja dobiješ 1010KMrovac13 wrote:Ja sam gree lomo economical dobijao po cijeni oko 800 KM.
Ali sam opet odustao jer za oko 900KM imam daikin ftxb35c...........a za 800-850 fujitsu leca sedmica ili devetka.
to je ova klima http://gree.rs/change_premium.html ko zna može bit do trefa, i meni je servis čović 3 puta mjenjao vanjsku LLC Fujitsu nije htjela hladit nikako, ali dobro je vidjeti šta se sve dešava i koji su problemi sa klimamanexteen wrote:Evo jos jednog sretnog korisnika Gree , sa drugog foruma![]()
http://upslike.net/image/2gxbp
.
što više tačnih informacija a manje priča rekla/kazala to bolje po buduće vlasnike klima.nexteen wrote:Kaze da isti problem ima i brat , kao sto vidis , a mozda su im zbrljali instalaciju , ko ce ga znati , no kaze da je nezadovoljan ...
T<o je vec standard na nekim modelima, moze se reci godinama.I am Wabbit wrote:Uskoro i nova tehnologija dolazi i izgleda da će biti standard u novijim klima uređajima, dakle kada klima radi defrost ne prestaje da grije kao što se to dešava sa sadašnjim klima uređajima, izgleda da je ovo uspješno testirano i ulazi u masovnu proizvodnju
Očekujem ovo u Fujitsu ili Gree brendovima uskoropiplica wrote:T<o je vec standard na nekim modelima, moze se reci godinama.I am Wabbit wrote:Uskoro i nova tehnologija dolazi i izgleda da će biti standard u novijim klima uređajima, dakle kada klima radi defrost ne prestaje da grije kao što se to dešava sa sadašnjim klima uređajima, izgleda da je ovo uspješno testirano i ulazi u masovnu proizvodnju