http://www.feelunique.com/ i tu http://www.escentual.com/KiSSgirl wrote:Je li netko vidio ima li trenutno negdje popust na Avene proizvode?
Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
BJB
#5326 Re: Sarajevo shoping
-
nia3
#5327 Re: Sarajevo shoping
Imaš li više detalja? Jel' na sve ili samo određene i koliko %? HvalaP308 wrote:26.6. vam pocinje snizenje u Zari
- Krizzia
#5328 Re: Sarajevo shoping
Odes na neku od stranica drzava gdje je vec pocelo i vidis sta je na snizenju i koliko. Zara UK npr.nia3 wrote:Imaš li više detalja? Jel' na sve ili samo određene i koliko %? HvalaP308 wrote:26.6. vam pocinje snizenje u Zari
Sent from my HTC Desire HD A9191
-
nia3
#5329 Re: Sarajevo shoping
Hvala najljepša. To mi nije naumpalo.Krizzia wrote:Odes na neku od stranica drzava gdje je vec pocelo i vidis sta je na snizenju i koliko. Zara UK npr.nia3 wrote:Imaš li više detalja? Jel' na sve ili samo određene i koliko %? HvalaP308 wrote:26.6. vam pocinje snizenje u Zari
Sent from my HTC Desire HD A9191
- Irm@
#5330 Re: Sarajevo shoping
uuuuu hvalaP308 wrote:26.6. vam pocinje snizenje u Zari
- KiSSgirl
#5331 Re: Sarajevo shoping
A ima li negdje u Sa, ne online?BJB wrote:http://www.feelunique.com/ i tu http://www.escentual.com/KiSSgirl wrote:Je li netko vidio ima li trenutno negdje popust na Avene proizvode?
- otherside
#5332 Re: Sarajevo shoping
Ima li u sa colins jeans?
Sent from my Nokia Lumia using Tapatalk
-
maraska
#5333 Re: Sarajevo shoping
Bilo je nekad u Alti, nema više.otherside wrote:Ima li u sa colins jeans?
- otherside
#5334 Re: Sarajevo shoping
Znam da je bio u alti, kontam da se nisu negdje preselili?
- Irm@
#5335 Re: Sarajevo shoping
usput: snizenje je tek pocetno ono sto je bilo 60 KM je sad 40 i tako..Irm@ wrote:uuuuu hvalaP308 wrote:26.6. vam pocinje snizenje u Zari![]()
ja sam kupila haljinu i sandalice za pocetak
inace jedina osoba na planeti koja je za vrijeme snizenja kupila hlace iz nove kolekcije.. glupa kao top ali sta cu svidjele mi se praaaaavo
-
staradis
#5336 Re: Sarajevo shoping
Ove godine su snizenja losa do bola
- Nisrin
#5337 Re: Sarajevo shoping
nisu u stradivariusu, orsayu i mangustaradis wrote:Ove godine su snizenja losa do bola
-
Ujedam
#5338 Re: Sarajevo shoping
Ma ovo je svakako prvi krug sniženja.. biće još jedan veći
A Stradivarius je odron kvalitet, vala da je 1KM majica ne vrijedi
Nisam ulazila u Mango, koliki je popust i na šta?
A Stradivarius je odron kvalitet, vala da je 1KM majica ne vrijedi
Nisam ulazila u Mango, koliki je popust i na šta?
-
Ujedam
#5339 Re: Sarajevo shoping
Evo upravo gledam 50% Mango 
-
MrsJ
#5340 Re: Sarajevo shoping
Zara bez veze sto se tice popusta, imam osjecaj da su sve najruznije stvari izlozili, ja niti jednu stvar nisam kupila. U Mangu se moze naci dobrih stvari mada su oni meni nula sa kvalitetom tako da samo ako je snizenje 70% isplati se uzeti. A sto se tice Stradivariusa ne znam sto se svi zale, jer ja imam dvoje farmerke i teksas jaknu njihovu i prezadovoljna sam.
Lindex je meni ubjedljivo najkvalitetniji ali oni bas nemaju cesto snizenja.
- Nisrin
#5341 Re: Sarajevo shoping
Ujedam wrote:Evo upravo gledam 50% Mango
Zavisi kako sta, ima haljinica po 25 KM pa do 60, ali sve ono sto ja nadjem da mi se svidja na stranici, oni naravno NEMAJU!
Mene nerviraju snizenja u SA, jer ako je nesto na snizenju to po automatizmu znaci da necete naci skoro nista LIJEPO, nego samo neke stvari koje i inace niko nece!!!
Mango mi je super kvalitetan, posebno njihovi sakoici, extra sakoic sam kupila za 60 KM...dok mi se u Stradivariusu sakoic nakon 1 pranja raspao (rasila se sva postava i popucala sa unutrasnje strane)...Bilo je kasno za reklamacije jer je vec bio prosao mjesec i po, a sako obukla 2x...
Kod nas je ZARA DOSTA CUDNA, kao sto neko rece, na snizenje su stavili samo odjecu koja je daleko najruznija i koju svakako niko ne kupuje, a sve sto valja, nije snizeno, i to nije ono snizenje iz zapadnoevropskih zemalja...
U Calliope-u je bas veliko snizenje, ali sta god sam probala- NISTA NE STOJI, kvalitet je uzasan, cak gori od pijace...tako da sam tamo kupila samo neke kaiseve po 6 KM...
U SIXu je snizenje, cak sam nasla predivan prsten za 5 KM, sto je za njih woow, s obzirom na cijene inace...
U Orsay-u je snizenje, u prosjeku 30 do 50%, s tim da je probrano vec sve sto je valjalo...Orsay mi je najkvalitetniji uz Mango kod nas, i sto neko spomenu Lindex...Lindex je extra kvaliteta, odjeca sa super krojevima, ali nikad nemaju snizenja, a u Svedskoj su prejeftini!
Ne znam da li je Waikiki otvoren u SCCu, vjerujem da i tamo bude snizenja, ali nikad nista nasla nisam, a i nisu neka snizenja!
Terranovu, New Yorker, Tally Weijl ne zelim ni komentarisati sto se tice kvaliteta...
- Irm@
#5342 Re: Sarajevo shoping
ja sam Mango vec "ovjerila" i fino pazarila nekih 7 stvari me ispalo 200 KM..VISA na 6 rata i mashallaNisrin wrote:Ujedam wrote:Evo upravo gledam 50% Mango
Zavisi kako sta, ima haljinica po 25 KM pa do 60, ali sve ono sto ja nadjem da mi se svidja na stranici, oni naravno NEMAJU!
Mene nerviraju snizenja u SA, jer ako je nesto na snizenju to po automatizmu znaci da necete naci skoro nista LIJEPO, nego samo neke stvari koje i inace niko nece!!!
Mango mi je super kvalitetan, posebno njihovi sakoici, extra sakoic sam kupila za 60 KM...dok mi se u Stradivariusu sakoic nakon 1 pranja raspao (rasila se sva postava i popucala sa unutrasnje strane)...Bilo je kasno za reklamacije jer je vec bio prosao mjesec i po, a sako obukla 2x...
Kod nas je ZARA DOSTA CUDNA, kao sto neko rece, na snizenje su stavili samo odjecu koja je daleko najruznija i koju svakako niko ne kupuje, a sve sto valja, nije snizeno, i to nije ono snizenje iz zapadnoevropskih zemalja...
U Calliope-u je bas veliko snizenje, ali sta god sam probala- NISTA NE STOJI, kvalitet je uzasan, cak gori od pijace...tako da sam tamo kupila samo neke kaiseve po 6 KM...
U SIXu je snizenje, cak sam nasla predivan prsten za 5 KM, sto je za njih woow, s obzirom na cijene inace...
U Orsay-u je snizenje, u prosjeku 30 do 50%, s tim da je probrano vec sve sto je valjalo...Orsay mi je najkvalitetniji uz Mango kod nas, i sto neko spomenu Lindex...Lindex je extra kvaliteta, odjeca sa super krojevima, ali nikad nemaju snizenja, a u Svedskoj su prejeftini!
Ne znam da li je Waikiki otvoren u SCCu, vjerujem da i tamo bude snizenja, ali nikad nista nasla nisam, a i nisu neka snizenja!
Terranovu, New Yorker, Tally Weijl ne zelim ni komentarisati sto se tice kvaliteta...
a u Calliope sam ja usla samo kad se otvorio i nikad vise.. sve je sintetika 300% plus uvoznik je Terranova..pametnom dosta.
-
Dr Baltazar
#5343 Re: Sarajevo shoping
Gdje u Sarajevu kupiti kvalitetan sako i jednobojne košulje ? Također, gdje se može kupiti novčanik do nekih 100 KM, i kožni kaiš(smeđi/crni) do 70-80 KM ?
Sve navedeno za muškarca - da ne bih dobio preporuku Mango

Lp
Sve navedeno za muškarca - da ne bih dobio preporuku Mango
Lp
Last edited by Dr Baltazar on 28/06/2014 18:06, edited 1 time in total.
-
staradis
#5344 Re: Sarajevo shoping
musko samNisrin wrote:nisu u stradivariusu, orsayu i mangustaradis wrote:Ove godine su snizenja losa do bola
- Nisrin
#5345 Re: Sarajevo shoping
staradis wrote:musko samNisrin wrote:nisu u stradivariusu, orsayu i mangustaradis wrote:Ove godine su snizenja losa do bola
pa ni to ne mora biti prepreka hahaha salim se, imas u bershki muski odjel i tamo je snizenje
- P308
#5346 Re: Sarajevo shoping
Evo neka od snizenja u SCC:
Woman secret - sniženje do -70%,
Springfield- drugi krug sniženja do -50%,
Cortefiel- drugi krug sniženja do -50%
XYZ - MARELLA - do 50% sniženja
Terranova - sniženje do 50%
Calliope - sniženje do 50%
I vec spomenuta sniženja u Zari, Sradivariusu i Bershki.
-
Ujedam
#5347 Re: Sarajevo shoping
Massimo Dutti i Pull and Bear - sve je to jedna grupacijaP308 wrote:Evo neka od snizenja u SCC:
- Irm@
#5348 Re: Sarajevo shoping
predivnih sakoa imas u Zari.. kosulje pa manje vise posvuda, zavisi je li business ili casual? Zara, Benneton, Pull&Bear (casual varijanta), Oviesse ima i jednu i drugu varijantu..Dr Baltazar wrote:Gdje u Sarajevu kupiti kvalitetan sako i jednobojne košulje ? Također, gdje se može kupiti novčanik do nekih 100 KM, i kožni kaiš(smeđi/crni) do 70-80 KM ?
Sve navedeno za muškarca - da ne bih dobio preporuku Mango![]()
Lp
novcanik i kais pogledaj u Carpisi, Zara..
helem obidji malo ova cijela 2-3 shopping centra sto imamo
-
Dr Baltazar
#5349 Re: Sarajevo shoping
Hvala mnogoIrm@ wrote:predivnih sakoa imas u Zari.. kosulje pa manje vise posvuda, zavisi je li business ili casual? Zara, Benneton, Pull&Bear (casual varijanta), Oviesse ima i jednu i drugu varijantu..Dr Baltazar wrote:Gdje u Sarajevu kupiti kvalitetan sako i jednobojne košulje ? Također, gdje se može kupiti novčanik do nekih 100 KM, i kožni kaiš(smeđi/crni) do 70-80 KM ?
Sve navedeno za muškarca - da ne bih dobio preporuku Mango![]()
Lp
novcanik i kais pogledaj u Carpisi, Zara..
helem obidji malo ova cijela 2-3 shopping centra sto imamo![]()