BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonVito

#5326 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Grcka je mala maca za nas 8-) samo muški igrati 90 min.

:bih: :bih:
MOSALJOZE

#5327 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

DonVito wrote:Grcka je mala maca za nas 8-) samo muški igrati 90 min.

Samo da se ne prepadnu kao protiv Brazila.U prvih 10 minuta su se baš bili prepali ali kad su dali gol sve je lakše išlo.Samo maximalno ozbiljno uci u utakmicu i bice dobro.Ako se sjecate analize cire i nike i onog debelog.Zakljucak je bio da smo u grckoj igrali bez dzeke vede i misketa(što su u pravu 10000000%)Kao što je rekao ciro nadamo se da ce nasi glavni igraci sada igrati i pokazati svoj kvalitet
shake69

#5328 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
shake69 wrote: A to ti 'cinjenica znalac- mamin intelektualac', rodila ga majka u hedonizmu!
Ne znam šta sam, znam šta nisam. Nisam čoban. Al jebiga, razumijem te donekle, nisi imao s kim da pričaš, potpuno sam mjesec dana kada stado krene na ispašu, jedino društvo ovce, vukovi i međedi. Nemoj više da ti se ponavlja, nauči da komuniciraš. Možemo se vrijeđati, familija se ne spominje u kontekstu koji može biti uvredljiv, jer nismo ovce zajedno čuvali.

Da ne peglamo temu, imaš pp ako ti nešto nije jasno..
Drzak si, bezobrazan i poglup i ocigledno ti je leksika s pasnjaka bliska kad tako suvereno baratas tim pojmovima. Razguli!
DonVito

#5329 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

MOSALJOZE wrote:
DonVito wrote:Grcka je mala maca za nas 8-) samo muški igrati 90 min.

Samo da se ne prepadnu kao protiv Brazila.U prvih 10 minuta su se baš bili prepali ali kad su dali gol sve je lakše išlo.Samo maximalno ozbiljno uci u utakmicu i bice dobro.Ako se sjecate analize cire i nike i onog debelog.Zakljucak je bio da smo u grckoj igrali bez dzeke vede i misketa(što su u pravu 10000000%)Kao što je rekao ciro nadamo se da ce nasi glavni igraci sada igrati i pokazati svoj kvalitet
Sta ce prepasti sta ce stari grci Karagunigekasi i klape treba da se oni nas boje :D samo muški.

Naravno uz pošteno sudjenje toga se najviše bojim.
luckylaka

#5330 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Ova tema se blizi kljucu brzo jer pojedinci vise nemaju ni obraza ni karaktera.Uvrede frcaju na sve strane vec odavno,samo se gleda kako bi ko kome,,zavukao,,Ovo vise nema veze sa fudbalom.Ocita je podjela za i protiv selektora (mada oni protiv to negiraju svaki dan)a vala i ocito je sa koje strane dolazi.Smeta PAPE,smeta tabela,smeta zastava(smeta i prvo mjesto :-) )i zato je najbolje razguliti odavde :run:
luckylaka

#5331 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:
luckylaka wrote:
jeza u ledja wrote:Sjoo reakcije :-)
Pocinjem sumnjati da se sam ne pridrzavas sopstvenog savjeta.
Sta sam te trebao izljubiti za neki glupi fazon :-)Imal sta na temu ne ide mi se bezze cumurat :)
Kakav ba fazon?
Neki postovi nemaju poentu. Kontas? Ne kontas.

A posto ne kontas. Evo ti jedna:

Group G
Team v ·t ·e Pld Pts
Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece 4 10
Slovakia 4 7
Lithuania 4 4
Latvia 4 3
Liechtenstein 4 0

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Moram se vratiti samo da kazem ovom ,,ono ti hoces da budes mangup,,Kontas.Sumnjam.Fazon ti prevazidjen davno :run:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5333 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

BHF_Manijak wrote:
JoseMujica wrote:čak i da zijanimo u Zenici od Grka još ništa nije gotovo
?! :?

Hajd iole da si reko X da bude, ali da zijanimo a da nije izgubljno prvo mjesto to je maaaalo vjerovatno! Pa ljudi su rijesili onda 2 extra teska gostovanja i 3 jake tekme (nas x2 i Slovake U Slovackoj) i jako tesko da mogu negdje do kraja prosuti bodove, a mi imamo i 2 puta igarti sa Slovacima. Znaci nadati se da Grci negdje prospu 4 boda a mi sve da do kraja dobijemo (jer bi imali losiji medjusobni duel) je ravno ludilu.
znam i ja da bi bilo loše zijaniti, ali s obzirom da ima još tekmi ni u toj varijanti nije završena borba za prvo mjesto

ja bi s Grcima ziheraški na X igrao....bekovima ne bi dao centra da pređu + jednom defanzivnom veznom, tako da uvjek imam 5 igrača na svojoj polovici. Grci jedino znaju igrati na kontre i jedini način da zabiju su ili kontre ili prekid.

U nastavku će Grcima možda biti i zahebanije jer igraju protiv slabijih ekipa koje će se braniti
fekir

#5334 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by fekir »

denimb wrote:E jebem i tabelu vise, tacno cu malo odmoriti od ovog foruma...
Oo oOo ne denime ne , još nije vrijeme za odmor 8-) Jesi li razmišljao da posjetiš druge teme kao što su : Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-mačke i ostale životinje, zatim Moj prvi macic, KOLONIZACIJA MARSA! ili Kur'anski ajeti i teme za razmišljanje
buzzer

#5335 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by buzzer »

JoseMujica wrote: znam i ja da bi bilo loše zijaniti, ali s obzirom da ima još tekmi ni u toj varijanti nije završena borba za prvo mjesto

ja bi s Grcima ziheraški na X igrao....bekovima ne bi dao centra da pređu + jednom defanzivnom veznom, tako da uvjek imam 5 igrača na svojoj polovici. Grci jedino znaju igrati na kontre i jedini način da zabiju su ili kontre ili prekid.

U nastavku će Grcima možda biti i zahebanije jer igraju protiv slabijih ekipa koje će se braniti
o porazu od grcke u zenici ne treba ni razmisljati. nema nikakve logike, niti potrebe da se bolja ekipa boji slabije. medjutim, posto je njihova specijalnost tvrda, defanzivna igra sa kontrama i prekidima, igrati njihov sistem bi bio recept za neuspjeh. tebamo koristiti nase najjace adute i oderati ih. eto...

p.s. jedino se bojim ovoga naseg strucnjaka na klupi... ko da gledam grcku protiv grcke... vedo na desnom krilu, adnan sejesusica zahirovic starter, medo na lijevom krilu... 80x :bih: :D
Edin H.

#5336 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote:A koji bismo to trebali biti nakon 4 utakmice, od kojih je jedna sa konobarima, a druge dvije sa autsajderima u grupi i to kod kuće?
Pa prvi smo trebali biti, ali nismo morali. Zato to jeste uspjeh. Upsjeh po svojoj definiciji jeste uraditi ono što trebaš i što misliš da možeš. Stvarno pregonite

Jebo te, pređoh u lakijevce :D .

Ne dao bog da izgubimo od Grčke (što je uvijek moguće) ovdje se ne bi moglo opstati.

In lucky we trust :D

Jos kad bi lucky naucio (kao sto je tabelu naucio na pamet :dance: ) sa kojim smo reprezentacijama igrali i gdje :D - htjede covjek da ide u aprilu u Grcku na utakmicu :D
luckylaka

#5337 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
palermo wrote:
ultima_palabra wrote:A koji bismo to trebali biti nakon 4 utakmice, od kojih je jedna sa konobarima, a druge dvije sa autsajderima u grupi i to kod kuće?
Pa prvi smo trebali biti, ali nismo morali. Zato to jeste uspjeh. Upsjeh po svojoj definiciji jeste uraditi ono što trebaš i što misliš da možeš. Stvarno pregonite

Jebo te, pređoh u lakijevce :D .

Ne dao bog da izgubimo od Grčke (što je uvijek moguće) ovdje se ne bi moglo opstati.

In lucky we trust :D

Jos kad bi lucky naucio (kao sto je tabelu naucio na pamet :dance: ) sa kojim smo reprezentacijama igrali i gdje :D - htjede covjek da ide u aprilu u Grcku na utakmicu :D
lucky je nasao rjesenje za ovu temu :run:
denimb

#5338 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by denimb »

fekir wrote:
denimb wrote:E jebem i tabelu vise, tacno cu malo odmoriti od ovog foruma...
Oo oOo ne denime ne , još nije vrijeme za odmor 8-) Jesi li razmišljao da posjetiš druge teme kao što su : Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-mačke i ostale životinje, zatim Moj prvi macic, KOLONIZACIJA MARSA! ili Kur'anski ajeti i teme za razmišljanje

...de se malo kontrolisi ;-)
Dead Man Walking

#5339 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Dead Man Walking »

Koraljka, kakav si s Kvesicem? :dance:
MightyMatch

#5340 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MightyMatch »

Dead Man Walking wrote:Koraljka, kakav si s Kvesicem? :dance:
Mislis novi Rivaldo......Stojan :lol: :dance: Janezi su sa njim opcarani :mrgreen:
Arteta

#5341 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Sušić: Josip Kvesić mijenja Sejada Salihovića! :thumbup:

http://bhfudbal.ba/bih-vijesti/intervju ... /item/3717
MOSALJOZE

#5342 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Arteta wrote:Sušić: Josip Kvesić mijenja Sejada Salihovića! :thumbup:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance: :dance: :dance:
ultima_palabra

#5343 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ultima_palabra »

MightyMatch wrote:
Dead Man Walking wrote:Koraljka, kakav si s Kvesicem? :dance:
Mislis novi Rivaldo......Stojan :lol: :dance: Janezi su sa njim opcarani :mrgreen:
Beli bubreg pa ražnjići... to je 'rana za mladići :mrgreen: :zoka:
Arteta

#5344 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Arteta wrote:Sušić: Josip Kvesić mijenja Sejada Salihovića! :thumbup:

Image
Arteta

#5345 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

:dance:
MOSALJOZE

#5346 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Mensur Mujdža, desni bek Freiburga i reprezentacije Bosne i Hercegovine, nije se još uvijek u potpunosti oporavio od povrede leđa, tako da 28-godišnji defanzivac ove sedmice iz predostrožnosti neće trenirati sa ekipom.
Mujdža je imao problema sa leđima, koja ga je u više navrata odvojila od terena. Najavljivano je da se naš reprezentativac u potpunosti oporavio, ali to nije slučaj. U prošlom kolu nije nastupio protiv Mainza (presjedio na klupi).

U Freiburgu su odlučili da iz predostrožnosti Mujdža ne trenira sa ekipom ove sedmice. Reprezentativac Bosne i Hercegovine trenirat će prema posebnom planu, a gotovo sigurno bit će spreman za susret Zmajeva sa Slovenijom 6. februara u Ljubljani.
BHF_Manijak

#5347 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Bogami bice opet nekog grickanja muda, al' hajd... Selektor malo malo pa se istrese po svojim velikim obozavaocima. Prvo Zukanovic, sad Kvesic, jos ako Cocalic nekad zaglavi, Bogami bice "daj secera i vode"! :lol: :lol: 8-)
shake69

#5348 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

Bravo za Kvesu. Nego jedna opaska o Lulicu. Zbunjuju nasi tzv. sportski portali a posebno mudraci na forumima koji se rugaju nastupu Lule na posljednjoj utakmici a njegov trener Petkovic fino rece jucer da je Jablanicanin odigrao fenomenalno!? :lol:
north

#5349 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by north »

BHF_Manijak wrote:Bogami bice opet nekog grickanja muda, al' hajd... Selektor malo malo pa se istrese po svojim velikim obozavaocima. Prvo Zukanovic, sad Kvesic, jos ako Cocalic nekad zaglavi, Bogami bice "daj secera i vode"! :lol: :lol: 8-)
Ne znam što ti treba da budeš nepotrebno kvarnjak? Ne možeš više od dva posta naći gdje je iko ikad, kada repka igra nalazio problem u igračima Želje i ti sad generalizuješ kako će se mnogi gristi za muda što je jedan mladi momak iz Želje koji obećava na spisku repke? Strašan si, zajebancija je zajebancija, ali nećemo pretjerivati i pokušavati šukati tamo gdje nema mjesta.....Nikada nisam kada je repka igrala išta posmatrao kroz odnose Sarajva i Želje, ko to čini paćenik je neviđeni....ako je cijena plasmana i odlaska repke na prvenstvo da pola njenog igrača budu vaši bivši i sadašnji igrači, bujrum....

Ali eto neko vidi dobar razlog za provociranje kada igrač Želje se pojavi na spisku reprezentacij.....strašno...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5350 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

Hadžibegić: Sušić radi veoma dobar posao
hajmo sad struĆnjaci opletite i po Hadžibegiću :lol:
Post Reply