Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
Ponosan
#5326 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nema nista smjesnije kad Fahro za nekoga kaze da je kriminalac i da se bavi mutnim poslovima!:) Radoncic,kvazi-bosanac,ili ti ga crnogorac je najvece zlo kod Bosnjaka danas! on samo gleda svoj vlastiti interes,boli njega neka stvar za narod! Sad su na udaru hoteli po Sarajevu,prvo hoteli na Ilidzi,pa hotel Holidey in,pa hotel Bristol,eno sada i hotel Kempinski(jedan od najpoznatiji lanaca hotela na svijetu) koji treba biti u sklopu SCC,otvaranje je predvideno za proljece 2013 godine! Radon Plaza je propala,i sad se treba izivljavati na drugima,poput divljaka,Boze dragi,kakvih je samo idiota doslo u ovaj grad poslije rata!..naprosto gade bice ovdasnjeg Bosanskog covjeka zbog svoje sujete i borbom za vlascu!..mars u Crnu Goru i tamo se izivljavaj ako ti budu dali,neces ni ovdje dugo,kretenu jedan mafijaski!
-
Ponosan
#5327 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
treba usvojiti zakon o oduzimanju nelegalno stecene imovine! neka s esvakome oduzme sto je stekao protiv zakona! ali ce u tom slucaju Fahro ostati bez tornjeva,taj zakon njemu najmanje odgovara,on smao zeli zakon o ponistenju privatizacije kako bi se docepao Sarajevske pivare,i Budnjinih hotela na Ilidzi,pa i Bristola,ne bi me cudilo da ima i te aspiracije... cesto znam reci,u ovoj drzavi su svi kriminalci,ali je Fahro najveci!
- zeko071
#5328 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
srbi su svjesni, da samo sa metastazama na mozgu i plucima mi (Bosnjaci) cemo im dozvoliti dozvoliti podjelu zemlje i time pravljenje nekakvog bosnjakistana u kojem cemo zivjeti kao sto to danas zive Palestinci.
Gore -pomenuti rak je Radončić, a njegova partija i novina su osnovna sredstva za prosirenje raka.
Gore -pomenuti rak je Radončić, a njegova partija i novina su osnovna sredstva za prosirenje raka.
-
Murisno1
#5329 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Upravo tako, a ovi što su na vlasti i što kontrolišu sve živo i neživo u BiH, osim Avaza doduše, su cvjećke koji bi eto, samo da imaju podršku ne znam više koga, od ove zemlje napravili nešto kontno.zeko071 wrote:srbi su svjesni, da samo sa metastazama na mozgu i plucima mi (Bosnjaci) cemo im dozvoliti dozvoliti podjelu zemlje i time pravljenje nekakvog bosnjakistana u kojem cemo zivjeti kao sto to danas zive Palestinci.
ccc
- Gandalf
#5330 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kakva su vremena došla kada sam u situaciji da branim Bakira i to ni manje ni više već od Havazovih divljačkih nasrtaja

-
palermo
#5331 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Braniš principe, ne braniš Bakira.Gandalf wrote:Kakva su vremena došla kada sam u situaciji da branim Bakira i to ni manje ni više već od Havazovih divljačkih nasrtaja![]()
Nadam se da će SDP znati i umjeti prepoznati trenutak u kojem ne bi smjeli biti previše politikantski nastrojeni. Da budem jasniji, ja zaista mislim da je Fahro prešao neke granice i da ga se jednostavno treba zaustaviti.
- ultima_palabra
#5332 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Da bi se takvo nešto desilo, SDA bi morala biti iskren koalicioni partner. Ovako SDP kalkuliše...palermo wrote:Braniš principe, ne braniš Bakira.Gandalf wrote:Kakva su vremena došla kada sam u situaciji da branim Bakira i to ni manje ni više već od Havazovih divljačkih nasrtaja![]()
Nadam se da će SDP znati i umjeti prepoznati trenutak u kojem ne bi smjeli biti previše politikantski nastrojeni. Da budem jasniji, ja zaista mislim da je Fahro prešao neke granice i da ga se jednostavno treba zaustaviti.
-
palermo
#5333 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Znam, to i jeste problem. Al ja mislim da se sa fahrom kao opcijom nikako ne treba kalkulisati, mislim ok su neke SDP-ove kalkulacije, egzibicije,pa čak i nedosljednosti, to je politika, ali Fahro jednostavno postaje, neću reći opasan, nego baš kao što netko gore reče, kancerogeno tkivo koje svima (nama) prijeti.ultima_palabra wrote: Da bi se takvo nešto desilo, SDA bi morala biti iskren koalicioni partner. Ovako SDP kalkuliše...
Mislim sa njim nije dobro kalkulisati. Niti ga shvatiti neozbiljno
- ultima_palabra
#5334 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
To je bilo moje mišljenje i prije 10 godina... problem je što političari nisu principijelni ljudi, svako gleda da izvuče od Fahre koliko god može, prije nego što bude bačen na smeće. A on, kameleon kakav jeste uvijek nekako preživi... i napije im se krvi. Mada mislim da je njegova moć u opadanju... Platforma mora baš usrati stvar da bi se ovaj približio vlasti.palermo wrote:Znam, to i jeste problem. Al ja mislim da se sa fahrom kao opcijom nikako ne treba kalkulisati, mislim ok su neke SDP-ove kalkulacije, egzibicije,pa čak i nedosljednosti, to je politika, ali Fahro jednostavno postaje, neću reći opasan, nego baš kao što netko gore reče, kancerogeno tkivo koje svima (nama) prijeti.ultima_palabra wrote: Da bi se takvo nešto desilo, SDA bi morala biti iskren koalicioni partner. Ovako SDP kalkuliše...
Mislim sa njim nije dobro kalkulisati. Niti ga shvatiti neozbiljno
-
Kenan-sa
#5335 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radoncic je veliko zlo koji prima pare da radi na razjedinstvu Bosnjaka! ne treba zaboraviti da u njegovoj stranci ima dosta Masona,recimo parlametarac dr.Djugum!(za njega je to potvrdjeno) eto odakle Fahri pare ,sad samo radi po receptu dusmana ove drzave,nije ni cudo sto je Dodik veliki pajdo crnogorskog bosa,skoro je Dodik izjavio da je Fahro pokupio dovoljno mandata u parlamentu da bi s njim lako formirao vlast! Radoncic je prvi put u BIH dosao u ratu,do tada Sarajeva nije covjek vidio,on je placenik koji ima zadatak da razvali Bosnjacki korpus,treba mu stati u kraj i depertovati ga iz BIH!Radoncic je zarad vlasti spreman uciniti sve,cak bi prodo i svoju mater za tu svoju zli namjeru! ja inace nisam vjernik i ne podnosim nacionalne stranke,ali ove lazi na racun Bakira i milionskih investicija u Sarajevo su prevazisli svaku mjeru! umjesto da se sakom i kapom borimo za investicije,mi investitore tjeramo,katastrofa! Radoncic uopste nije Bosanac,on je Crnogorac,i to treba imati u vidu! treba investitorima objasniti da njih napada Crnogorac-neprijatelj ovog grada i ove drzave koji ce bude li pravde kad tad zavrsiti tamo gdje zavrsavaju svi kriminalci!
SDP,treba da se distancira od Avaza,inace ce mu ga Fahro suknuti u svom crnogorskom stilu! a od lazi se jako nezahvalno braniti,jer se spustas na nivo manipulatora koji se njima sluzi..
SDP,treba da se distancira od Avaza,inace ce mu ga Fahro suknuti u svom crnogorskom stilu! a od lazi se jako nezahvalno braniti,jer se spustas na nivo manipulatora koji se njima sluzi..
- 1gorstak
#5336 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne, ne, vi ste njemu dali pare. Cuj masoni ?!?! Mal' ne rekoh. Neka slabi SDA dok ista ne atrofira a kada se ta stranka pridruzi Silajdzicevoj SBiH, i Fahri ce se potjernicom ili zatvorom na onu njusku staviti brnjicu.Kenan-sa wrote:Radoncic je veliko zlo koji prima pare da radi na razjedinstvu Bosnjaka! ne treba zaboraviti da u njegovoj stranci ima dosta Masona,recimo parlametarac dr.Djugum!(za njega je to potvrdjeno) eto odakle Fahri pare
-
hercegovac_pravi
#5337 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Murisno1@..
NIKADA nas necete natjerati da se okanimo genocidne tvorevine!...NIKADA. Toliko !
NIKADA nas necete natjerati da se okanimo genocidne tvorevine!...NIKADA. Toliko !
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5338 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ko i zbog čega se protivi ispitivnanju ratne privatizacije? Šta je u tome loše? Što će pasti Selimovići i Bakir? 
-
palermo
#5339 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne vjerujem u mogućnost takve opcije.1gorstak wrote:Ne, ne, vi ste njemu dali pare. Cuj masoni ?!?! Mal' ne rekoh. Neka slabi SDA dok ista ne atrofira a kada se ta stranka pridruzi Silajdzicevoj SBiH, i Fahri ce se potjernicom ili zatvorom na onu njusku staviti brnjicu.Kenan-sa wrote:Radoncic je veliko zlo koji prima pare da radi na razjedinstvu Bosnjaka! ne treba zaboraviti da u njegovoj stranci ima dosta Masona,recimo parlametarac dr.Djugum!(za njega je to potvrdjeno) eto odakle Fahri pare
Prije bi se u tom slučaju moglo desiti da dio SDA se prikloni Fahri i time se stvroi monstrum mnogo opasniji od svih onih koji su danas na sceni. Mnogo bi bila bolja opcija pomoći SDA da se nekako transformira u neku vrstu narodnjačke stranke koja se može kretati u okvirima prihvatljivim svima u ovoj državi.
sa Fahrom su se mnogi igrali protekla dva desetljeća i uglavnom su narodski rečeno" posrani ustajali". To šo ti predlažeše je naprosto politikanstvo koje nema uporište u stvarnosti.
- JThomas
#5340 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
a bogam' su dobro krenuli sa useravanjem. i ako ovako nastave, bruku ljudi će pomisliti, pa hajmo i fahri dati šansu.
daleko je do sljedećih izbora, al' mislim da neće biti lošiji nego na ovim.
daleko je do sljedećih izbora, al' mislim da neće biti lošiji nego na ovim.
-
Ponosan
#5341 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je pacenik,covjek koji je za 20 godina Avaza napisao toliko lazi,da je to za nepovjerovati! on je ludjak koji sve cini da napumpa neuki narod lazima i izmisljotinama kako bi se docepao vlasti! Procitan si Fahro,davno si procitan! vozdra u Crnu Goru ,odakle si i dosao!
-
popajic
#5342 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sve receno za FahrA je tacno , samo sto je tacno i sto on rece za Bakira.
A jedino sto je netacno je da nas narod pamti i ne zaboravlja.
Jer da je tako , ova dva krimogena izdanka ne bi uopste sa slobode pljuvali jedan po drugom , a u isto vrijeme bili puni ko brod preko ledja tog istog naroda .
Nekad ne znam ko je gori - oni & comp. ili narod koji im je sve ocito halalio
A jedino sto je netacno je da nas narod pamti i ne zaboravlja.
Jer da je tako , ova dva krimogena izdanka ne bi uopste sa slobode pljuvali jedan po drugom , a u isto vrijeme bili puni ko brod preko ledja tog istog naroda .
Nekad ne znam ko je gori - oni & comp. ili narod koji im je sve ocito halalio
-
StupskaBitanga
#5343 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Slažem seKatarinaKosaca wrote:Ko i zbog čega se protivi ispitivnanju ratne privatizacije? Šta je u tome loše? Što će pasti Selimovići i Bakir?
-
popajic
#5344 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
S cim ?StupskaBitanga wrote:Slažem seKatarinaKosaca wrote:Ko i zbog čega se protivi ispitivnanju ratne privatizacije? Šta je u tome loše? Što će pasti Selimovići i Bakir?
- heckler
#5345 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Zna li ko tacno reci sta je nagnalo FahrA da krene u sveopstu mobilizaciju i ofanzivu zadnjih cini mi se 7 dana. Do sad je standardno mezio SDA i przio ih na maloj vatri medjutim sad je ukljucio bacace plamena i ne popusta vec oko 7 dana.
Neki razlog ima.
Pored ova dva kriminalca i izdajnika i logistikom im, najbolji moguci scenarij po ovu drzavu bi bio kad bi ubili jedan drugog i izgorili u plamenu vlastite vatre.
Neki razlog ima.
Pored ova dva kriminalca i izdajnika i logistikom im, najbolji moguci scenarij po ovu drzavu bi bio kad bi ubili jedan drugog i izgorili u plamenu vlastite vatre.
- nemam_ideje
#5346 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro, Bakir. Bojim se da tu nema puno razlike. Odnosno ima jedna krucijalna razlika.
Bakir je bio direktor zavoda za izgradnju, porušenog, Sarajeva i tada ga politika "nije zanimala"
Da je uhvatio zlatnu ribicu ne bi bolje radno mjesto dobio
Kad se grad "izgradio"
onda se počeo baviti politikom.
S druge strane, Fahro je čini se zavaljen sa kreditima pa očajnički grebe nebil se dočepao malo vlasti i isčupao iz dugova.
Samo zbog toga sam "na strani Bakira" a zapravo bi obojicu zaključao u hermetički zatvorenu prostoriju i rekao "samo jedan može izaći živ". Kad bi se međusobno poubijali preživjelom bi rekao, "ja se šalio, sad ćeš krepati od gladi"
Bakir je bio direktor zavoda za izgradnju, porušenog, Sarajeva i tada ga politika "nije zanimala"
Kad se grad "izgradio"
S druge strane, Fahro je čini se zavaljen sa kreditima pa očajnički grebe nebil se dočepao malo vlasti i isčupao iz dugova.
Samo zbog toga sam "na strani Bakira" a zapravo bi obojicu zaključao u hermetički zatvorenu prostoriju i rekao "samo jedan može izaći živ". Kad bi se međusobno poubijali preživjelom bi rekao, "ja se šalio, sad ćeš krepati od gladi"
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5347 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Prestrave me morbidne želje dežurnih demokrata.. Nek se poubijaju, nek krepaju nek...
U normalnoj državi postoji sud (neovisan koliko to god nekome čudno zvučalo) zakoni i pravila po kojima se igra i kažnjava.P u takvoj konstalaciji odnosa je potpuno nebitno šta bi ko i šta bi ko volio. Ili takvu državu i ne priželjkuju
U normalnoj državi postoji sud (neovisan koliko to god nekome čudno zvučalo) zakoni i pravila po kojima se igra i kažnjava.P u takvoj konstalaciji odnosa je potpuno nebitno šta bi ko i šta bi ko volio. Ili takvu državu i ne priželjkuju
-
big.muzzy
#5348 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Malo teZško "pofatat' " da se pročita jel' de ... pa jes ... rasplinulo se kao i predizborno obećanje ... izgubilo se među "obiSčnim" slovima, utopilo se u dnevnu politiku, opuhano i rastureno ko suho lišće na jesenjem vjetru ... sjećaš li se (predizbornih obećanja) Doli Bel?
Problem utjelovljen u "utemeljitelju" je vrlo jednostavno riješiti ... na teritoriji Zapadne Njemačke, koja je pod kontrolom Platforme (utemeljitelj "djeluje" baš na toj teritoriji) usvojiti potrebne i primjeniti postIojeće antikriminalne zakone ... al' ni po babu ni po stričNevima, onako pošteno platformaški ... pa da vidimo da listom "padaju glave" kriminalcima, mafijašima, ratnim profiterima, utajivačima poreza, korumpiranim, podmićenim ......... da obični smrtnici malo vide kako to izgleda kad praOvna država radi svoj posao kako treba. Jesi zgriješio ... jesi ... izvini drag si mi, ali moraš u ćorku!
Nažalost, ovo nemEre proći jer nijedna dosadašnja vlast (bojim se i dosta mandata buduće) nema kapaciteta sprovesti nešto ni približno ovom, jer svaka vlast ima svoje kriminalce-miljenike ili u svojim redovima, ili su u 'partnerskim' odnosima s takvim, pa je donošenje i provedba AK zakona u direktnom sukobu sa 'interesima' vlasti.
Sve ostalo je mlaćenje prazne slame, šuplja priča, prodavanje magle, vršenje fiziološke potrebe u nepovoljnom pravcu vjetra! Ko ima vlast, odgovoran je za njeno provođenje!
Svi koji zagovaraju opciju 'mrš iz BIH' i slično, samo da ih posjetim da je tako bilo i 30-tih u Hitlerovoj Njemačkoj i danas se povampirilo u EU i bilo je prisutno na ovim prostorima 90-tih. Može se neko skrivati iza bilo kog opredjeljenja ili busati u grudi bilo kojom političkom orijentacijom, ali poziv na protjerivanje je prethodnica FAŠIZMA. Ako je neko za nešto kriv, treba da odgovara, a ne da neko bude protjeran zbog 'jes mi lik odvratan, oca mi'. Kad bi svi krenuli tim putem, gdje bi bio kraj?
Problem utjelovljen u "utemeljitelju" je vrlo jednostavno riješiti ... na teritoriji Zapadne Njemačke, koja je pod kontrolom Platforme (utemeljitelj "djeluje" baš na toj teritoriji) usvojiti potrebne i primjeniti postIojeće antikriminalne zakone ... al' ni po babu ni po stričNevima, onako pošteno platformaški ... pa da vidimo da listom "padaju glave" kriminalcima, mafijašima, ratnim profiterima, utajivačima poreza, korumpiranim, podmićenim ......... da obični smrtnici malo vide kako to izgleda kad praOvna država radi svoj posao kako treba. Jesi zgriješio ... jesi ... izvini drag si mi, ali moraš u ćorku!
Nažalost, ovo nemEre proći jer nijedna dosadašnja vlast (bojim se i dosta mandata buduće) nema kapaciteta sprovesti nešto ni približno ovom, jer svaka vlast ima svoje kriminalce-miljenike ili u svojim redovima, ili su u 'partnerskim' odnosima s takvim, pa je donošenje i provedba AK zakona u direktnom sukobu sa 'interesima' vlasti.
Sve ostalo je mlaćenje prazne slame, šuplja priča, prodavanje magle, vršenje fiziološke potrebe u nepovoljnom pravcu vjetra! Ko ima vlast, odgovoran je za njeno provođenje!
Svi koji zagovaraju opciju 'mrš iz BIH' i slično, samo da ih posjetim da je tako bilo i 30-tih u Hitlerovoj Njemačkoj i danas se povampirilo u EU i bilo je prisutno na ovim prostorima 90-tih. Može se neko skrivati iza bilo kog opredjeljenja ili busati u grudi bilo kojom političkom orijentacijom, ali poziv na protjerivanje je prethodnica FAŠIZMA. Ako je neko za nešto kriv, treba da odgovara, a ne da neko bude protjeran zbog 'jes mi lik odvratan, oca mi'. Kad bi svi krenuli tim putem, gdje bi bio kraj?
-
popajic
#5349 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@bigmuzzy
Kako dodjosmo od FahrA do fasizma
Do ratne i poratne mafije ok , ali do fasizma 
Valjda sam nesto propustio - ko zagovara neciji "mrs iz BIH " ?Svi koji zagovaraju opciju 'mrš iz BIH' i slično, samo da ih posjetim da je tako bilo i 30-tih u Hitlerovoj Njemačkoj i danas se povampirilo u EU i bilo je prisutno na ovim prostorima 90-tih. Može se neko skrivati iza bilo kog opredjeljenja ili busati u grudi bilo kojom političkom orijentacijom, ali poziv na protjerivanje je prethodnica FAŠIZMA. Ako je neko za nešto kriv, treba da odgovara, a ne da neko bude protjeran zbog 'jes mi lik odvratan, oca mi'. Kad bi svi krenuli tim putem, gdje bi bio kraj?
Kako dodjosmo od FahrA do fasizma
-
big.muzzy
#5350 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ima ima jarane, svako malo se 'neprimjetno' provuče kroz ovu temupopajic wrote: Valjda sam nesto propustio - ko zagovara neciji "mrs iz BIH " ?![]()
Kako dodjosmo od FahrA do fasizmaDo ratne i poratne mafije ok , ali do fasizma
Kenan-sa wrote:Radoncic je veliko zlo koji prima pare da radi na razjedinstvu Bosnjaka! ne treba zaboraviti da u njegovoj stranci ima dosta Masona,recimo parlametarac dr.Djugum!(za njega je to potvrdjeno) eto odakle Fahri pare ,sad samo radi po receptu dusmana ove drzave,nije ni cudo sto je Dodik veliki pajdo crnogorskog bosa,skoro je Dodik izjavio da je Fahro pokupio dovoljno mandata u parlamentu da bi s njim lako formirao vlast! Radoncic je prvi put u BIH dosao u ratu,do tada Sarajeva nije covjek vidio,on je placenik koji ima zadatak da razvali Bosnjacki korpus,treba mu stati u kraj i depertovati ga iz BIH!Radoncic je zarad vlasti spreman uciniti sve,cak bi prodo i svoju mater za tu svoju zli namjeru! ja inace nisam vjernik i ne podnosim nacionalne stranke,ali ove lazi na racun Bakira i milionskih investicija u Sarajevo su prevazisli svaku mjeru! umjesto da se sakom i kapom borimo za investicije,mi investitore tjeramo,katastrofa! Radoncic uopste nije Bosanac,on je Crnogorac,i to treba imati u vidu! treba investitorima objasniti da njih napada Crnogorac-neprijatelj ovog grada i ove drzave koji ce bude li pravde kad tad zavrsiti tamo gdje zavrsavaju svi kriminalci!
ovo su najsvježiji ... ima toga jošPonosan wrote:nema nista smjesnije kad Fahro za nekoga kaze da je kriminalac i da se bavi mutnim poslovima!:) Radoncic,kvazi-bosanac,ili ti ga crnogorac je najvece zlo kod Bosnjaka danas! on samo gleda svoj vlastiti interes,boli njega neka stvar za narod! Sad su na udaru hoteli po Sarajevu,prvo hoteli na Ilidzi,pa hotel Holidey in,pa hotel Bristol,eno sada i hotel Kempinski(jedan od najpoznatiji lanaca hotela na svijetu) koji treba biti u sklopu SCC,otvaranje je predvideno za proljece 2013 godine! Radon Plaza je propala,i sad se treba izivljavati na drugima,poput divljaka,Boze dragi,kakvih je samo idiota doslo u ovaj grad poslije rata!..naprosto gade bice ovdasnjeg Bosanskog covjeka zbog svoje sujete i borbom za vlascu!..mars u Crnu Goru i tamo se izivljavaj ako ti budu dali,neces ni ovdje dugo,kretenu jedan mafijaski!