pozdrav za raju, novi sam na forumu, pa bih molio nekog ucenog za savjet. Korisnik sam iphona 3gs 16 gb fabricki otkljucan, uradjen JB,al je na bb 06.15.00,( doduse nemam tu navigaciju al ne treba mi jer sam standardni korisnik moba) i prezadovoljan sam.No vec duze vrijeme zagrijan sam polovan iphone 4, 16 GB. Pa bi volio savjet na sta obratit paznju.. ima li drasticnih razlika izmedju ovog 3gs i 4 iphona, znam da je procesor 1 gh, i kamera 5 mp sa blicom, pa me interesuje kakve su slike i snimci, i da li je dobar sa trazenjem wi fi mreze..
Jer mi se desava da recimo sjedimo u istom kaficu, ja i drugar, kod nejg doduse htc desire novi mislim 2011, on recimo fata mrezu iz drugog kafica i jos nekoliko a u mene ne moze wi fi da prepozna ni jednu...
Interesuje me da li trebam izbjegavati iphone 4 sa gewey karticom ukoliko naletim na takav, ili da trazim sim free tj. fabricki otkljucan iphone.??
I ono sto me jos interesuje je da li je pojam fabricki otkljucan iphone isto sto i simfree??? i da li se moze radit jb na najnoviji ios 5.0.1. bez da se podigne bb, kod fabrickih otkljucanih, simfree, i gewey om otkljucanih iphona, a bez opasnosti da cu ih zakljucat ili podic bb, ??? Moja konstatacija iz dosadasnjih foruma i iscitavanja je da kad je fabricki otkljucan, mozes radit jb, na koji hoces IOS ne moze se zakljcat, eh sad da li to vrijedi i za ge wey otkljucane??
Ako neko ima strpljenja ko zna da mi pomogne, novi sam...oprostite na puno pitanja, al bolje je pitat nego da mi neko podvali
Unaprijed zahvalan, ajfonac
I