E'o da se javim i ja...
Moram da kazem da zaista ne znam, ne vidim i ne razumijem - STA JE I KOJIM PUTEM IDE TAKTIKA, AKO SE ONO MOZE NAZVATI TAKTIKOM, naseg "trenera"!
Neka bude zahvalan samo i jedino sreci. Vile su nas pronosale, pa ako nam je i bilo sudjeno da damo gol, ako ni radi cega drugog - a ono radi Suljicevog promasaja - boba nam je falila da ga i primimo, ma kako izgledalo da ni Celik nije kadar neke realizacije... ja se 100% slazem sa Semom - samo losa procjena Ibrakovica u jednom momentu, te, vjerovatno, nedovoljno vjere u sebe - kostalo je Celika barem nerjesenog rezultata.
Mirza Varesanovic jednostavno NIJE MATERIJAL za trenera Sarajeva... Meni je on drag momak, ali neka, brate, ide negdje drugo da se uci.
Nikakve strategije, nikakve prepoznatljive igre - sve je stihijski, navrat-nanos, pa ako pogodimo - pogodimo... makar i naguzove.
Samo se pitam koliko ce ta iluzija - da sa ovakvom ekipom bez pravog napadaca i trenera mozemo nesto ozbiljno napraviti - trajati?
Spustanje na zemlju bice bolno.
Sto se tice atmosfere, Horde, standardno - najbolje u drzavi

Opet sam vidio par dragih faca, nakon duzeg vremena, nase stare ekipe... a sto se tice onih pickica sto su bacile suzavac: nema sanse da u neko skorije vrijeme ne naletimo ili mi na njih, ili oni na nas, ostavljam to za te susrete, a na forumu necu pisati o tome.
Elem, Horde - cener!
Mirzino jato - trubadur.