Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ibizza

#5326 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Ev,sad se vratio sa tekme.
Sta reci,Celik je predobra ekipa,igrali su dobro,Robijasi su bili svih 90 min korektni :thumbup:
Sto se tice nas,AVDICA treba izbaciti iz kluba,IHTIJAREVICA takodje.Mali Suljic je predobar igrac,samo se veceras malo prepao,valjda zbog atmosfere.
Posjeta je bila extra,po mojoj procjeni nekih 12 hiljada,Horde za 10,pogotovo od 52 minute pa do bacanja suzavca.
Baltazar_khan

#5327 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Sve u svemu nova 3 boda koja garantuju novi spektakl u subotu protiv Zrinjskog. Zalizani ne budi kloc dobro bi nam došao Brazilac kad nemamo napadača koji je pravi onaj špic... E moj Škoro kud ode u onaj Meksiko kako nam nedostaješ :(
Magarece_godine

#5328 Re: FK Sarajevo

Post by Magarece_godine »

Ako hocemo titulu moramo biti puno bolji. Veceras nam se posrecilo. Celikovi stoperi jako dorbi (Covic Mehmedalija ako se ne varam je jedan od njih). Uostalom Celik kao ekipa jako dobar.

Fali nam napadac definitivno. Fali nam i Hadzic. Sad sa sigurnoscu mogu reci da novi igraci osim Kojasevica i nisu neka pojacanja. Cisti prosjek.. Za mene veceras najbolji Dzakmic, a i Dino na golu djeluje dosta sigurno...

Horde Zla INSTITUCIJA

Robijasi svaka cast za skandiranje Vedranu !!!
motachjointa

#5329 Re: FK Sarajevo

Post by motachjointa »

Baltazar_khan wrote:Sve u svemu nova 3 boda koja garantuju novi spektakl u subotu protiv Zrinjskog. Zalizani ne budi kloc dobro bi nam došao Brazilac kad nemamo napadača koji je pravi onaj špic... E moj Škoro kud ode u onaj Meksiko kako nam nedostaješ :(
kakav spektakl, nakon onakve igre i patnje, nakon onog suzavca posjeta tri puta manja, zivi bili pa vidjeli :sad:
Obuca9

#5330 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Šta bi se Škoro nadavao golova uz onakve lopte Kojaševića... Ali ne treba nama napadač, imamo mi Avdića.

Ihtijarević je umro, samo mu još niko to nije saopštio.

P.S.
Ovakve pobjede su najslađe :D
Chisum

#5331 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

E'o da se javim i ja...

Moram da kazem da zaista ne znam, ne vidim i ne razumijem - STA JE I KOJIM PUTEM IDE TAKTIKA, AKO SE ONO MOZE NAZVATI TAKTIKOM, naseg "trenera"!

Neka bude zahvalan samo i jedino sreci. Vile su nas pronosale, pa ako nam je i bilo sudjeno da damo gol, ako ni radi cega drugog - a ono radi Suljicevog promasaja - boba nam je falila da ga i primimo, ma kako izgledalo da ni Celik nije kadar neke realizacije... ja se 100% slazem sa Semom - samo losa procjena Ibrakovica u jednom momentu, te, vjerovatno, nedovoljno vjere u sebe - kostalo je Celika barem nerjesenog rezultata.

Mirza Varesanovic jednostavno NIJE MATERIJAL za trenera Sarajeva... Meni je on drag momak, ali neka, brate, ide negdje drugo da se uci.

Nikakve strategije, nikakve prepoznatljive igre - sve je stihijski, navrat-nanos, pa ako pogodimo - pogodimo... makar i naguzove.

Samo se pitam koliko ce ta iluzija - da sa ovakvom ekipom bez pravog napadaca i trenera mozemo nesto ozbiljno napraviti - trajati?
Spustanje na zemlju bice bolno.

Sto se tice atmosfere, Horde, standardno - najbolje u drzavi :) Opet sam vidio par dragih faca, nakon duzeg vremena, nase stare ekipe... a sto se tice onih pickica sto su bacile suzavac: nema sanse da u neko skorije vrijeme ne naletimo ili mi na njih, ili oni na nas, ostavljam to za te susrete, a na forumu necu pisati o tome.

Elem, Horde - cener!

Mirzino jato - trubadur.
Last edited by Chisum on 19/08/2010 00:22, edited 1 time in total.
ibizza

#5332 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

motachjointa wrote:
Baltazar_khan wrote:Sve u svemu nova 3 boda koja garantuju novi spektakl u subotu protiv Zrinjskog. Zalizani ne budi kloc dobro bi nam došao Brazilac kad nemamo napadača koji je pravi onaj špic... E moj Škoro kud ode u onaj Meksiko kako nam nedostaješ :(
kakav spektakl, nakon onakve igre i patnje, nakon onog suzavca posjeta tri puta manja, zivi bili pa vidjeli :sad:
ma najvise zbog suzavca...da nije tog sranja bilo,u subotu bi doslo 15 milja.
Obuca9

#5333 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

I zaboravih reći, Torlak odličan. Dosta sam ga kritikovao u toku prošle sezone, ali večeras je bio besprijekoran i neprolazan i u zraku i na zemlji. Svaka čast Sedine.
smoki_choko

#5334 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

Chisum wrote:E'o da se javim i ja...

Moram da kazem da zaista ne znam, ne vidim i ne razumijem - STA JE I KOJIM PUTEM IDE TAKTIKA, AKO SE ONO MOZE NAZVATI TAKTIKOM, naseg "trenera"!

Neka bude zahvalan samo i jedino sreci. Vile su nas pronosale, pa ako nam je i bilo sudjeno da damo gol, ako ni radi cega drugog - a ono radi Suljicevog promasaja - boba nam je falila da ga i primimo, ma kako izgledalo da ni Celik nije kadar neke realizacije... ja se 100% slazem sa Semom - samo losa procjena Ibrakovica u jednom momentu, te, vjerovatno, nedovoljno vjere u sebe - kostalo je Celika barem nerjesenog rezultata.

Mirza Varesanovic jednostavno NIJE MATERIJAL za trenera Sarajeva... Meni je on drag momak, ali neka, brate, ide negdje drugo da se uci.

Nikakve strategije, nikakve prepoznatljive igre - sve je stihijski, navrat-nanos, pa ako pogodimo - pogodimo... makar i naguzove.

Samo se pitam koliko ce ta iluzija - da sa ovakvom ekipom bez pravog napadaca i trenera mozemo nesto ozbiljno napraviti - trajati?

Sto se tice atmosfere, Horde, standardno - najbolje u drzavi :) Opet sam vidio par dragih faca, nakon duzeg vremena, nase stare ekipe... a sto se tice onih pickica sto su bacile suzavac: nema sanse da u neko skorije vrijeme ne naletimo ili mi na njih, ili oni na nas, ostavljam to za te susrete, a na forumu necu pisati o tome.

Elem, Horde - cener!

Mirzino jato - trubadur.
de reci nam fino ko je to bacio suzavac. lafo sad svi znate ko je bacio. a mogao je biti bilo ko. i sokolovi iz lukavice, i robijasi i bilo ko. al ne odmah se zna da su manijaci. de ba mani se suplje
kako se moze optuzivati neko bez ikakvih dokaza, samo ih je neko vidio kako bjeze u nepoznato. jel se to moze prepoznati po bjezanju po crnome mraku ko je ko
Last edited by smoki_choko on 19/08/2010 00:26, edited 1 time in total.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5335 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

smoki_choko wrote:
Chisum wrote:a sto se tice onih pickica sto su bacile suzavac: nema sanse da u neko skorije vrijeme ne naletimo ili mi na njih, ili oni na nas, ostavljam to za te susrete, a na forumu necu pisati o tome.
de reci nam fino ko je to bacio suzavac. lafo sad svi znate ko je bacio. a mogao je biti bilo ko. i sokolovi iz lukavice, i robijasi i bilo ko. al ne odmah se zna da su manijaci. de ba mani se suplje
Jesi li se to ti pronašao u njegovom postu?
smoki_choko

#5336 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

1946 wrote:
smoki_choko wrote:
Chisum wrote:a sto se tice onih pickica sto su bacile suzavac: nema sanse da u neko skorije vrijeme ne naletimo ili mi na njih, ili oni na nas, ostavljam to za te susrete, a na forumu necu pisati o tome.
Jesi li se to ti pronašao u njegovom postu?
pa jel se trebam pronalaziti, vidi se sta je covjek napisao
Obuca9

#5337 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Nadam se da Mirza ima oči, jer treba podhitno napraviti par rokada.

- Lede desno, a Bane lijevo. Ledetu lijeva noga ne služi ni za šta, dok Bane zna i jednom i drugom nogom.
- Hamzagić prednji, a Keno zadnji vezni. I jednom i drugom su to prirodne pozicije, samo što ovaj izmišlja toplu vodu.
- Avdić na klupu, Jahović u igru. Večeras nam je opet umrtvio bar 20 napada...

Tek s ovim izmjenama, igra bi ličila na nešto...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5338 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Ja bi samo da se komsijama zahvalim na suzavcu ciganii

ovome sto je prijavio post pitao bi te ja jel sramota za moderatora da si bio na sjeveru
Logovan

#5339 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Baltazar_khan wrote:Upravo sam kući došao sa utakmice, pobijedili smo ih 1-0 ali neću o tome da pišem, nažalost ono što sam vidio i sam doživio na sjeveru ne bi poželio ni najvećem dušmanu na svijetu. Naime u drugom poluvremenu sa centralnog ulaza na sjever dolazi ogroman bijeli dim mi mislimo da se nešto u wc-u zapalilo kad vidim nastaje STAMPEDO raja bježi do drugih ulaza da izađe jer je bačen suzavac. NEKA NIKO NE ŠIRI DEZINFORMACIJE niko od hordi zla to nije uradio i SVI JAKO DOBRO znamo ko je to uradio. Izašli smo vani na trenutak svi su govorili da su neki likovi koji su bacili suzavac počeli da bježe prema bobanovim terenima za mali fudbal, nema šanse da su navijači Sarajeva. Jadnu djecu su izgazali dok je stampedo nastao na ulazu prilikom bježanja onda je par momaka palo u nesvijest, dva havera koja su sa mnom bila samo kašlju, crvenih očiju. Fuj odvratan osjećaj bit će sad svega poslije ovog prvo one gluposti oko šaranja grafita, evo sad ovo... A napali su me pojedini štrumfovi kad sam nedavno rekao da se samo događaju lančane reakcije između dvije navijačke grupe. Bezveze će mrtva glava pasti još nam samo to treba u ovom gradu. :x

Sve sa tobom slažem i još bih dodao, da je bilo povrijeđenih na istoku i zapadu. Stvarno je ovo jadno što nam se počelo događati. Padaće mrtve glave :cry: :cry: :sad: :sad:
1946

#5340 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

smoki_choko wrote:pa jel se trebam pronalaziti, vidi se sta je covjek napisao
Pičkice?
Chisum wrote:sto se tice onih pickica
burek_in_space

#5341 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

:lol:
Chisum

#5342 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

smoki_choko wrote:
Chisum wrote:E'o da se javim i ja...

Elem, Horde - cener!

Mirzino jato - trubadur.
kako se moze optuzivati neko bez ikakvih dokaza, samo ih je neko vidio kako bjeze u nepoznato. jel se to moze prepoznati po bjezanju po crnome mraku ko je ko

Ti o tome ne treba da se brines. Ti nisi bacio suzavac, niti si bjezao u nepoznato.
Po crnom mraku.
smoki_choko

#5343 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

1946 wrote:
Pičkice?
sto nisi fino cijeli post citirao kad si se nasao junacina da nam pokazes ko se gdje nasao
a ne samo pičkice. zna se ko su pičkice kad se odmah neosnovano optuzuje
Last edited by smoki_choko on 19/08/2010 00:37, edited 1 time in total.
jufka developer

#5344 Re: FK Sarajevo

Post by jufka developer »

don_emir wrote:Ja bi samo da se komsijama zahvalim na suzavcu ciganii
nema na cemu.... kad vam svako moze utusiti sta hoce, ne razlikujete suzavac od dimne :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5345 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

jufka developer wrote:
nema na cemu.... kad vam svako moze utusiti sta hoce, ne razlikujete suzavac od dimne :D
Kako ti znas sta je bilo? Mojne ovdje prosipati da je dimna kad je suzavac bacen...
ibizza

#5346 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

jufka developer wrote:
cuj dimna... :-)
radijator

#5347 Re: FK Sarajevo

Post by radijator »

Suhovina wrote:Desilo se ovo:Iz auta su bacena dva suzavca od "pojedinaca" iz navijacke grupe TM 87.

Hvala komsije
Neće na dobro.
cpt.picard

#5348 Re: FK Sarajevo

Post by cpt.picard »

Momci (i Hz i TM) nadam se da neko medju vama ima mudrosti bar na kasiku i vidi gdje ovo vodi. Kada je nama na proslavi bacen suzavac mnogi su se nasladjivali time. Nisam mogao da vjerujem sta citam po forumima. Neki su pronalazili opravdanja za to :shock: . Bojim se da ce tako i sada biti. Mislim, oko za oko? HALO BA NISMO U KAMENOM DOBU.

Ne mogu da vjerujem da su zavladale takve papanske i pickaste furke medju nama. Ako ne znate ko je, nemojte huskati. Ako znate ko je, lomite te degenerike. Ko god je bacio suzavac na Grbavicu i veceras na AFH ne razlikuje se puno od cetnika. Jer stradaju neduzni i nemocni. Na svakoj tribini ima djece, zena, staraca...

Ja nemam rijeci kojima bi opisao razocarenje, gadost, ljutnju... Ja bi ih zatvorio u yugu i nasibico tim suzavcima dok im mozak ne prekipi. Ma fuj fuj :sad:
ibizza

#5349 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

cpt.picard wrote:Momci (i Hz i TM) nadam se da neko medju vama ima mudrosti bar na kasiku i vidi gdje ovo vodi. Kada je nama na proslavi bacen suzavac mnogi su se nasladjivali time. Nisam mogao da vjerujem sta citam po forumima. Neki su pronalazili opravdanja za to :shock: . Bojim se da ce tako i sada biti. Mislim, oko za oko? HALO BA NISMO U KAMENOM DOBU.

Ne mogu da vjerujem da su zavladale takve papanske i pickaste furke medju nama. Ako ne znate ko je, nemojte huskati. Ako znate ko je, lomite te degenerike. Ko god je bacio suzavac na Grbavicu i veceras na AFH ne razlikuje se puno od cetnika. Jer stradaju neduzni i nemocni. Na svakoj tribini ima djece, zena, staraca...

Ja nemam rijeci kojima bi opisao razocarenje, gadost, ljutnju... Ja bi ih zatvorio u yugu i nasibico tim suzavcima dok im mozak ne prekipi. Ma fuj fuj :sad:
:thumbup: svaka cvast
1946

#5350 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

smoki_choko wrote:
1946 wrote:
Pičkice?
sto nisi fino cijeli post citirao kad si se nasao junacina da nam pokazes ko se gdje nasao
a ne samo pičkice. zna se ko su pičkice kad se odmah neosnovano optuzuje
Evo dio Chisumovog posta koji se odnosi na bacanje suzavca, ti boldiraj dio u kojem si se pronašao:
Ja ovdje vidim navedene samo "pičkice" i više nikog
Locked