a citavu utakmicu se dokazivao..odlicno igro,mozda i najbolji na sredini valencije vecerasdzemmo wrote:Nisam u toku, sta je uradioOzil wrote:Sergio Canales pokazao da je buducnost kluba, bravo majstore
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#5326 Re: Real Madrid C.F.
-
ek0
-
kory_galaktikos
#5328 Re: Real Madrid C.F.
i meni je Lass puno bolji od Khedire...nezz al on se meni oduvijek svidja,univerzalan igrac jbg nemozees od njeg ocekivat da zabija i kreira golove..al u deff je dobar pravo i ima extra sut..meni sila..ek0 wrote:Koja glupost, pa Lass u dvije od te tri utakmice nije ni igrao. Inace, covjek je dvije klase iznad Khedire, a da se ja pitam imao bi prednost i nad Xabijem.Ozil wrote:Sta se to pljuje Di Maria? Jedini igrac koji nije za Reala je Lass, poslat ga u Castillu do zime. Valjda je svima jasno da je on bio problem u one 3 lose utakmice.
- sladak_ko_med
#5329 Re: Real Madrid C.F.
kakav majstorlukAvB wrote:akcija kao iz udjbenika
- ultima_palabra
#5330 Re: Real Madrid C.F.
Znam ja da ljudi vole Lassa zato što se njegov trud vidi na terenu... ali čovjek je malo ko muha bez glave, ne možeš non stop trčati za svakim igračem koji ima loptu
Khedira je taktički puno zreliji igrač, o Xabiju je izlišno uopšte trošiti riječi...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5331 Re: Real Madrid C.F.
Mnogi u Lassu vide Makelelea, ali nije mu ni blizu.ultima_palabra wrote:Znam ja da ljudi vole Lassa zato što se njegov trud vidi na terenu... ali čovjek je malo ko muha bez glave, ne možeš non stop trčati za svakim igračem koji ima loptuKhedira je taktički puno zreliji igrač, o Xabiju je izlišno uopšte trošiti riječi...
- ultima_palabra
#5332 Re: Real Madrid C.F.
Bio sam i ja jedan od tih na početku, ali kasnije sam vidio da nije. Makelele je sam držao sredinu terena, ispred njega bilo pet ofanzivnih igrača plus dva vrlo ofanzivna beka... i opet je to nekako funkcionisaloTomahawk11 wrote:Mnogi u Lassu vide Makelelea, ali nije mu ni blizu.ultima_palabra wrote:Znam ja da ljudi vole Lassa zato što se njegov trud vidi na terenu... ali čovjek je malo ko muha bez glave, ne možeš non stop trčati za svakim igračem koji ima loptuKhedira je taktički puno zreliji igrač, o Xabiju je izlišno uopšte trošiti riječi...
-
ljože11
#5333 Re: Real Madrid C.F.
Lass nidje veze,dobro je sto nije igrao u te dvije od tri tekme(ako nije igrao!)!!a da je dvije klase iznad Khedire vjerovatno bi igrao u tim utakmicama!!i u posljednjoj utakmici kuci protiv Vallecana,asistir'o za prvi gol gostijuek0 wrote:Koja glupost, pa Lass u dvije od te tri utakmice nije ni igrao. Inace, covjek je dvije klase iznad Khedire, a da se ja pitam imao bi prednost i nad Xabijem.Ozil wrote:Sta se to pljuje Di Maria? Jedini igrac koji nije za Reala je Lass, poslat ga u Castillu do zime. Valjda je svima jasno da je on bio problem u one 3 lose utakmice.
- darius_maximus
#5334 Re: Real Madrid C.F.
Budućnost kluba?Ozil wrote:Sergio Canales pokazao da je buducnost kluba, bravo majstore
"Two days later the deal was confirmed, with the player moving to the club for two seasons, with a fee of €2 million (€1 million per season). After that time, the Che retained the option of purchasing for €12 million."
- Riddle
#5335 Re: Real Madrid C.F.
Uh dobra ta kontra, 6 dodira do gola. Haman kao United. 
-
ek0
- ultima_palabra
#5337 Re: Real Madrid C.F.
Eki kreativni balvan
Nisam još čuo za to... pogledaj par utakmica bez Xabija zadnje dvije sezone pa vidi na šta liči ta igra. Nije toliko ključan taj zadnji pas, koliko protok lopte i to da je uvijek dostupan za primiti loptu i uvijek nađe opciju za predati je. U isto vrijeme je strašan defanzivac... ne postoji igrač koji ima sve to u današnjem fudbalu. Igra je tako postavljena da rijetko dolazi u situacije da puca na gol, pa mu to nije za zamjeriti.
Khedira je dosta ograničen ofanzivno, ali i Lass je isto... Lass zna osvojiti ključne lopte, ali kad ispadne onda je to katastrofa.
Sigurno da bi za oko najljepše bilo da uz Xabija igra Sahin kad se oporavi... ali za teže utakmice će Mou sigurno koristiti Lassa, Khediru pa i Pepea.
Khedira je dosta ograničen ofanzivno, ali i Lass je isto... Lass zna osvojiti ključne lopte, ali kad ispadne onda je to katastrofa.
Sigurno da bi za oko najljepše bilo da uz Xabija igra Sahin kad se oporavi... ali za teže utakmice će Mou sigurno koristiti Lassa, Khediru pa i Pepea.
-
Madrid
#5338 Re: Real Madrid C.F.
Ma Alonso je legenda, to je jedan od igraca od kojeg ne ocekujete da rijesi utakmicu, nije glavni asistent, jos dalje od strijelca, ali on je onaj igrac koji prebacuje loptu do asistenta, salje lopte na stranu, najkrace receno to je igrac koji ima ideju kako i sa koje strane napad da krene, on je nezamjenjiv u Realu
Jedva cekam da se Sahin oporavi, tehnicki je bolji od Lassa i Khedire zajedno, u defanzivi malo slabiji od njih, ali u ostalim segmentima igre daleko bolji...
I pozitivno me iznenadio Varane, kako je samo stigao i uklizao u onoj jednoj situaciji protiv Ajaxa kad je bio skoro pa cist zicer i to oko 80te minute...
Jedva cekam da se Sahin oporavi, tehnicki je bolji od Lassa i Khedire zajedno, u defanzivi malo slabiji od njih, ali u ostalim segmentima igre daleko bolji...
I pozitivno me iznenadio Varane, kako je samo stigao i uklizao u onoj jednoj situaciji protiv Ajaxa kad je bio skoro pa cist zicer i to oko 80te minute...
- FreeSol
#5339 Re: Real Madrid C.F.
ultima_palabra wrote:Eki kreativni balvanNisam još čuo za to... pogledaj par utakmica bez Xabija zadnje dvije sezone pa vidi na šta liči ta igra. Nije toliko ključan taj zadnji pas, koliko protok lopte i to da je uvijek dostupan za primiti loptu i uvijek nađe opciju za predati je. U isto vrijeme je strašan defanzivac... ne postoji igrač koji ima sve to u današnjem fudbalu. Igra je tako postavljena da rijetko dolazi u situacije da puca na gol, pa mu to nije za zamjeriti.
Genijalan igrac, klasa za sebe sto se tice veznog reda. Dovoljno je pogledati utakmice s pocetka sezone Liverpoola kad ih je napustio, pa da se vidi njegov nedostatak u ekipi. A i u Realu kad nije igrao neke utakmice zbog suspenzije pokazalo se da koci komplet napad i odbrana.
- sladak_ko_med
#5340 Re: Real Madrid C.F.
Nevjerovatno, o Lassu kao o Maradoni ili Peleu, Zidanu.
O pobjedama naravno niko i ne priča, o igri naravno niko ne priča, ima vremena pričaće se o nerješenom ili ne daj Bože porazu
.
pa onda Canales
, pa Pedro Leon
, vječite priče o vječitim talentima
, ali samo kad RM pobjedi, al kad remizira ili izgubi e onda se priča o "pravim stvarima"
ne dao mi Bog da su mi Lass,Leon i Canales bolji od Zidana,Raula i C.Ronalda
O pobjedama naravno niko i ne priča, o igri naravno niko ne priča, ima vremena pričaće se o nerješenom ili ne daj Bože porazu
pa onda Canales
ne dao mi Bog da su mi Lass,Leon i Canales bolji od Zidana,Raula i C.Ronalda
-
Madrid
#5341 Re: Real Madrid C.F.
Canales i jeste talenat i mogao bi biti jako dobar igrac...
Njegovu pricu bi otprilike usporedio sa Pjanicem, oba su rano otkrivena i rano gurnuta u vatru, pa se cini da su "vjecni talenti", ali njihovo vrijeme tek dolazi...
Ipak igrat u prvih 11 Valencije nije mala stvar...
Njegovu pricu bi otprilike usporedio sa Pjanicem, oba su rano otkrivena i rano gurnuta u vatru, pa se cini da su "vjecni talenti", ali njihovo vrijeme tek dolazi...
Ipak igrat u prvih 11 Valencije nije mala stvar...
- sladak_ko_med
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5343 Re: Real Madrid C.F.
Proradi higuain
- FreeSol
#5344 Re: Real Madrid C.F.
Jos da hoce onog kloca Benzemu izbaciti iz prve postave, pa da uvijek uzivam gledajuciLud i ponosan wrote:Konacno.rashtiman wrote:Proradi higuain
- just principe
#5345 Re: Real Madrid C.F.
mislio sam da je ovaj Highuain kloc, ali sam se prevario
- FreeSol
#5346 Re: Real Madrid C.F.
Higuain je uvijek bio masina do povrede, tad malo pao, ali vraca se. Napokon 
-
ek0
- FreeSol
#5348 Re: Real Madrid C.F.
Ma Lass je rizican igrac kad ima zuti karton 
- bordo gandalf