Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh ovako posto je Admir_1984 odigrao svoje parove i vecinu je fulio, ostala sa mu samo ova 3 za sutra
Mallorca - Almeria 1:1
Napoli - Lazio 2:1
Palermo - Catania 1:0
Znaci, ja sam imao pravo da mu poklopim sva 3 po pravilima, ali tu nastupa fair play iako je direktna borba za ostanak u ligi ja cu mu ipak dati sansu i poklopit cu mu samo dva
Mallorca - Almeria 2:0
+ ostalih mojih 6 parova za sutra... mislim da su mu male sanse ali nada poslijednja umire ...
campa_xxx wrote:Eh ovako posto je Admir_1984 odigrao svoje parove i vecinu je fulio, ostala sa mu samo ova 3 za sutra
Znaci, ja sam imao pravo da mu poklopim sva 3 po pravilima, ali tu nastupa fair play iako je direktna borba za ostanak u ligi ja cu mu ipak dati sansu i poklopit cu mu samo dva
+ ostalih mojih 6 parova za sutra... mislim da su mu male sanse ali nada poslijednja umire ...
campa_xxx wrote:Eh ovako posto je Admir_1984 odigrao svoje parove i vecinu je fulio, ostala sa mu samo ova 3 za sutra
Dramatična završnica na utakmici Zwanzigger - elSaik. Kod rezultata 0:1, u 85.minuti, domaći postižu gol (Mallorca u 89. daje gol za 2:1), međutim sudija isti poništava zbog navodne ofsajd pozicije (Mallorca u 92. zabija za 3:1). Napominjemo da gosti nisu signazirali ništa rukama.
Vidjet ćemo kako će utakmica završiti. Ostala je još sudijska nadoknada koja će sigurno biti nešto duža s obzirom da su nekoliko minuta domaći igrači protestirali kod pomoćnog sudije [preostala prognoza: Cvanciger _ Osasuna - Valencia 2; elSaik _ Osasuna - Valencia 1:2].
Jebeš ovo, meni se više ne igra...
Dante buraz, nemoj se ljutiti, ti nisi kriv sekunde, tebi čestitam na pobjedi (vjerovatno te ne bih pobijedio ni sa prvobitnim rezultatima) ali mi je ovo stvarno sranje
elSaik wrote:Dramatična završnica na utakmici Zwanzigger - elSaik. Kod rezultata 0:1, u 85.minuti, domaći postižu gol (Mallorca u 89. daje gol za 2:1), međutim sudija isti poništava zbog navodne ofsajd pozicije (Mallorca u 92. zabija za 3:1). Napominjemo da gosti nisu signazirali ništa rukama.
Vidjet ćemo kako će utakmica završiti. Ostala je još sudijska nadoknada koja će sigurno biti nešto duža s obzirom da su nekoliko minuta domaći igrači protestirali kod pomoćnog sudije [preostala prognoza: Cvanciger _ Osasuna - Valencia 2; elSaik _ Osasuna - Valencia 1:2].
Ipak domacini dolaze do izjednacenja u sudijskom produzetku. Gostujuci navijaci i igraci napustaju stadion razocarani i ogorceni bas kao i u prvom susretu ove dvije ekipe kada su bili porazeni
shaqqa wrote:Jebeš ovo, meni se više ne igra...
Dante buraz, nemoj se ljutiti, ti nisi kriv sekunde, tebi čestitam na pobjedi (vjerovatno te ne bih pobijedio ni sa prvobitnim rezultatima) ali mi je ovo stvarno sranje
a ne znam vjeruj...ja sam bas od juce pratio gdje su ti prognoze i zacudih se kad sma ih tek jutros vidio...ne znam...
edit:ako sam ja dobro izracunao nerijeseno je bilo
shaqqa wrote:Jebeš ovo, meni se više ne igra...
Ne znam šta je bilo . Jedino il je neki bug, ili je moderator izbriso, ali ne vidim zašto bi to uradio . U svakom slučaju ne želim da posustaneš zbog ovog hajmo reć nesretnog slučaja...
elSaik wrote:Dramatična završnica na utakmici Zwanzigger - elSaik. Kod rezultata 0:1, u 85.minuti, domaći postižu gol (Mallorca u 89. daje gol za 2:1), međutim sudija isti poništava zbog navodne ofsajd pozicije (Mallorca u 92. zabija za 3:1). Napominjemo da gosti nisu signazirali ništa rukama.
Ipak domacini dolaze do izjednacenja u sudijskom produzetku. Gostujuci navijaci i igraci napustaju stadion razocarani i ogorceni bas kao i u prvom susretu ove dvije ekipe kada su bili porazeni
Admir_1984 wrote:Nisam znao da je ovaj campa takticar Sacekao nedjelju, vidio ostala mi tri para i fino lagano dva prepisao
Ne volim ovo nikako, jer meni napamet ne pada stavljati iste prognoze kao moj protivnik ako nakon njega tipujem. Ne do Bog da se u pare igra
Jbg... ja čekao Cvancigera da odigra da ne bismo imali iste, još ga fino zamolim ovdje... kad imam šta vidjeti, pokrio mi tri rezultata + bonusom Valenciju. Dortmundska posla.
mirsoooo wrote:Kako se upada u ovu Ligu?
Odmah da najavim šampionsku titulu već u prvoj svojoj sezoni
Ako ostaneš na forumu duže vrijeme (do februara) bićeš obavješten
E jesam i ja neke sreće, a ja se registrovao samo zbog ove igre...cccc, haj hvala na ingformaciji u svakom slučaju,pa valjda će se neko povrijediti na terenu
mirsoooo wrote:Kako se upada u ovu Ligu?
Odmah da najavim šampionsku titulu već u prvoj svojoj sezoni
Ako ostaneš na forumu duže vrijeme (do februara) bićeš obavješten
E jesam i ja neke sreće, a ja se registrovao samo zbog ove igre...cccc, haj hvala na ingformaciji u svakom slučaju,pa valjda će se neko povrijediti na terenu
Mislim u februaru počinje, a pozivnicu ćeš dobit krajem godine, pa eto ... navrati
Joj ja zadnje tri utakmice odigram sa protivnicima koji netipuju i neuspijem dati ni jedan gol da sam te tri dobijo bio bi u konkurenciji za prvo mjesto.Ali nema predaje idemo dalje bar ocuvati ovo trece i izboriti beraz.A onda je sve moguce.
izgleda da je savez već uhvatila praznična atmosfera. Ni tabele, ni ponude za iduće kolo, iako se zna da su srijeda i petak neradni dani i da bi trebalo malo poraniti sa tekmama za vikend, ako ko misli gdje putovati da stigne odigrati
Mora daste vi iz prve pod pozebnim nadzorom UEFE zbog afere namjestanja utakmica Vidis kako smo mi iz cvajte fini i nama odma tabela izbacena. Ili ste bili povezani sa Usanovicem pa sad corka
Mora daste vi iz prve pod pozebnim nadzorom UEFE zbog afere namjestanja utakmica Vidis kako smo mi iz cvajte fini i nama odma tabela izbacena. Ili ste bili povezani sa Usanovicem pa sad corka