Lausitzer - Munchen kp2 ( konacni pobjednik )
Bern - Kloten 1 hokej
Ilves - Jikpojat 1
Eisbaren B - Augsburg 1
Mlada Boleslav - Brno dn2 ( oba ne daju u prvoj trecini )
Kladno - K.Vary dn2
samo hokej , lakse mi hokej pogoditi nego fudbal
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
a sinoc odem jos odigram Man C., Atl Bilbao ah 1, i San Antonio kp 2Tomahawk11 wrote:I nista od listicaGlobus wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oprala mi mama hlace sa listicem
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos stavim u hlace reko ako ostavim negdje drugo ako ona vidi odmah ce bacit .. inace ih sve baca .. ajd reko nece iz hlaca dirat..
![]()
![]()
![]()
Pa nek neko kaze da je veci peh od mene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja digo 1.000,00, nije da se hvalim, ali eto, da spomenem... doduse, bio je i jedan sedmicni, dobitak oko 900,00, ali mi 2 azijska bila kvota 1, pa se smanjilo.
evo danas:
NEWCASTLE ah 1 1,35 (betlive) (mada mislim da ovo dobija Newcastle)2:0
K'lautern ah 1 1,25 (betlive)4:0
Wickmayer 1 1.45 (lutrija BiH) superponuda6:0 6:1

Globus wrote:Cijelo jutro citam vijesti ..statistiku i jos milion podataka o bayernu i manchesteru .. i ne mogu nikako otici od toga da ih manco nece razvalit ko beba zveckuJedino je historija ili ti ga tradicija na strani bayerna... al manco ima zadnjih 17 utakmica cini mi se bez poraza u ligi prvaka ..imaju omjer sa njemcima 2 pobjede i 3 poraza iz zadnja 3 ogleda .. nocas je vrijeme za izjednacenje na 3 3
A sto se Lyona tice nas vehabijca
![]()
bi ga trebo zabit iz slobodnjaka
Tradicija je tu da bi se srusilaGlobus wrote:Cijelo jutro citam vijesti ..statistiku i jos milion podataka o bayernu i manchesteru .. i ne mogu nikako otici od toga da ih manco nece razvalit ko beba zveckuJedino je historija ili ti ga tradicija na strani bayerna... al manco ima zadnjih 17 utakmica cini mi se bez poraza u ligi prvaka ..imaju omjer sa njemcima 2 pobjede i 3 poraza iz zadnja 3 ogleda .. nocas je vrijeme za izjednacenje na 3 3
![]()
Globus wrote:Cijelo jutro citam vijesti ..statistiku i jos milion podataka o bayernu i manchesteru .. i ne mogu nikako otici od toga da ih manco nece razvalit ko beba zveckuJedino je historija ili ti ga tradicija na strani bayerna... al manco ima zadnjih 17 utakmica cini mi se bez poraza u ligi prvaka ..imaju omjer sa njemcima 2 pobjede i 3 poraza iz zadnja 3 ogleda .. nocas je vrijeme za izjednacenje na 3 3
![]()
evo ko je mene posluso dobio jeUrden wrote:evo moj za sutra/danas![]()
Lausitzer - Munchen kp2 ( konacni pobjednik )
Bern - Kloten 1 hokej
Ilves - Jikpojat 1
Eisbaren B - Augsburg 1
Mlada Boleslav - Brno dn2 ( oba ne daju u prvoj trecini )
Kladno - K.Vary dn2
samo hokej , lakse mi hokej pogoditi nego fudbal
ja mislim da ce ih uzeti sa hendikepomUrden wrote:sta mislite hoce li Inter dobiti CSKA ? Mene sve nest strah da na to uplacujem pare
permanentan wrote:Eh evo i moje jutarnje razrade pa da cujem komentare i sugestije