Bosanska piramida Sunca
Moderator: Chloe
-
ludost
]ebi ga Wels, onda i Komisija laže:wels wrote:ludost wrote:Evo, ovaj Srebrenik - ako nije piramida, onda ja lažem!
Hajd sto lazes al sto se mucis.
http://www.aneks8komisija.com.ba/html/o ... 798600.jpg

- wels
ludost wrote:]ebi ga Wels, onda i Komisija laže:wels wrote:ludost wrote:Evo, ovaj Srebrenik - ako nije piramida, onda ja lažem!
Hajd sto lazes al sto se mucis.
http://www.aneks8komisija.com.ba/html/o ... 798600.jpg
Jebiga i ti .sve neke trapezoide trpas pod piramide
- Macuser
Uhhh. Eto i ja se izvinjavam svima, vidjeh, piramide nase bosanske u svakom cosku. A, mozda je i Hitler fakat prezivio rat na Antartiku, k'o sto veli Osmanagic. Nego, valja nam korigovati laznu istoriju koju smo ucili. Dakle, mi smo porijeklom prailiri, koji su zivjeli na ovom prostoru prije 10000 ili 15000 godina i koji su sagradili sve ove piramide. Ispravite me ako grijesim. El-bosniaco, molim te, budi moj vodic. Hvala vam sto ste me prosvjetlili. Ludost, ti si najzasluzniji sto se preobratih. Neka Osmanagic i piramida budu uvijek sa nama. Amin.
-
ILIR_
ludost wrote:
Dragi Black, izvinjavam se. Možeš li mi, molim te, objasniti zašto ove slike nemaju veze s temom? Do sad je na ovoj temi bilo dozvoljeno objavljivati fotomontaže raznih svjetskih piramida uklopljenih u pejsaž Visočice - pa ne vidim zašto odskaču ove slike naših lijepih gradova i kulturne baštine?
I ja govorim o piramidi u Visokom - kao što vidiš, stavljam slike koje govore u prilog tezi da u Bosni, pa tako i u Visokom, ima piramida! U čemu je problem?
Ludost, hvala za ove lijepe slike.
To je osvjezenje za nas do vidomo lijepote Bosne (samo ne ponavljaj dvaput istu sliku).
Ja sada videvsi ove slike - poslije posete Visockoj Piramidi Sunca - ako mi ostaje para - nastavit cu posetiti i druge - ali samo ako ne potrosim sav novac u Visoko.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

-
El-bosniaco

fino fino
ovi srbi ovdje na forumu, se pojedose od muke, ma bolan sta je vama , pa i vasha je ovo piramida kreteni jedni
ako vam je josh ida lje krivo onda sad zamnom svi ponavljajte
izjavu borislava balavca: "ko da mi zivo meso kidaju"
-
novalic
sa spa centrom, jerbo, od pentranja po PIRAMIDIpape wrote:.................... NASPRAM NASIH PIRAMIDA - BIT CE HOTEL ..........................."GARDEN SEMIRAMIDA", .................. samo, ...... rudare tu necete vise vidjati. ........
![]()
pape..
-
ludost
Ma, evo, nešto i ovaj Prusac gledam - pa k'o čini se da na vrhu piramide ima isto kao neki plato, jel'de? Doduše je otiš'o malo uhero, zato bi trebalo provjeriti geološke karakteristike terena. To bi najbolje bilo iz satelita, ja mislim. Šta ti misliš?wels wrote:Ima li kakve nove slike brdo-tvrdjava-stjena-trapezoid?

-
ludost
Jel to ti hoćeš reć da nema piramide? Jao ovih antipiramidaša, kao da im neko živo meso čupa.wels wrote:Trbalo bi ove objekte prvo poduprjet.
Nema ovde ni trapezoida.
Jebiga.
Kad GooGlas upishi koso,strmo,nizastranu,prijeko i tako to.
Pas da vidis slika.
A ja stvarno sve više vjerujem da ih ima ispod svakog bosanskog srednjovjekovnog grada! Evo, recimo, uporedi samo Bužim i Visočicu:

Last edited by ludost on 21/04/2006 17:31, edited 1 time in total.
-
ludvig
@ Ludost
Nakon krace pauze, tu si, i u punom sjaju
Ako ces ti zastupati tezu da ima piramide, ja cu onda da nema
Salu na stranu. Bio sam gore, da se svojim ocima uvjerim kako im idu iskopavanja. Ono sto se vidi zaista je fascinantno. Ne tvrdim da sam vidio dokaze o postojanju piramide, ali o postojanju neke gradjevine sigurno.
Uz svu ovu promociju, to je jedna jako pozitivna stvar koja nam se desava.
Nazalost, ne poznajem se sa dr. Osmanagicem tako da mu ne mogu prenijeti tvoje poruke
Nakon krace pauze, tu si, i u punom sjaju
Ako ces ti zastupati tezu da ima piramide, ja cu onda da nema
Salu na stranu. Bio sam gore, da se svojim ocima uvjerim kako im idu iskopavanja. Ono sto se vidi zaista je fascinantno. Ne tvrdim da sam vidio dokaze o postojanju piramide, ali o postojanju neke gradjevine sigurno.
Uz svu ovu promociju, to je jedna jako pozitivna stvar koja nam se desava.
Nazalost, ne poznajem se sa dr. Osmanagicem tako da mu ne mogu prenijeti tvoje poruke
-
ILIR_
O turizmuEl-bosniaco wrote:
![]()
fino fino
Iz ovog linka:
http://www.googlebattle.com/index.php?d ... bmit=Go%21
vidi se da momentalno po Google-popularnsoti Hrvatska bije Bosnu sa rezultatom:
257,000,000 : 238,000,000
ali se vidi da razlika nije velika,
tako da sada poslije pomoci dane sa strane mladog gospodina Semira,
turisticki Bosna ce biti vrlo lako Hrvatsku.
P.S. Hrvatska zna se da ima lijepo more pa zato vodi momentalno.
Interesantno je da se vidi da sada Bosna vec bije lako Srbiju (jel naravno ona nema more - a izgubice i ono sto ima preko Montenegro,poslije referenduma
Po National Geografic, CNN, BBC, AP....itd, ocekuje se da kada Piramida Sunca & Co. pocinje sjati u punom sjaju Bosna ce turisticki pobiti i :
Egipat, Spaniju, Italiju............
-
ILIR_
Haha.mIRCerka wrote:Tripwire wrote:Ludost ti bi stvarno trebo nac curu il momka malo sexa ne bi ti skodilo !sexom protiv piramide....
dovidjentos...odosmo u Visoko
"...sexom protiv piramide..."
To bi bila dodatna injekcija porastu zdravog turizma ...
-
ludost
Zdravo Ludvig! Kako si? Čuj, ovdje na ovoj temi ti se svi, a posebno moderatori, strogo drže zadanih tema. Zbog toga ne znam smijem li ti odgovoriti na tvoje pitanje. A ako se dobro sjećam i ti si prije upozoravao da se ljudi drže zadanog?ludvig wrote:@Ludost,
Jedno ozbiljno pitanje:
Da li si imao prilike penjati se na Sinaj?
Šteta što ne poznaješ doktora Osmanagića! Kako da ga sad upoznamo s ovim epohalnim otkrićem - da je ispod svakog srednjovjekovnog grada u Bosni jedna drevna piramida?
- upala
legendoEl-bosniaco wrote:
![]()
fino fino
ovi srbi ovdje na forumu, se pojedose od muke, ma bolan sta je vama , pa i vasha je ovo piramida kreteni jedninije samo bosnjacka, ovo je piramida naroda bosne i hercegovine, i kakvo protivljenje ovome, sva ce bosna da osjeti kako oni dole u trebinju i oni u banjaluci , i sarajevu mostaru , kad navale milioni turista ako bog da
ako vam je josh ida lje krivo onda sad zamnom svi ponavljajte
izjavu borislava balavca: "ko da mi zivo meso kidaju"
ja mislim da vi ipak ovako osjecate u ovim musnim danima za vas
ovi jadnici nece vjerovati ni kad piramida ugleda svjetlo dana....
-
ILIR_
MUSTE DEDIC KOMPONOVAO PJESMU O PIRAMIDI.
VISOCICU I DANAS NADLIJETALI HELIKOPTERI.
MEDJU MNOGOBROJNIM ISTRAZIVACIMA DANAS SE POJAVILA I "OSOBA X" TVRDECI DA JE PRVI ZNAO ZA PIRAMIDU.
http://www.visoko.co.ba/index.php?go=foto
VISOCICU I DANAS NADLIJETALI HELIKOPTERI.
MEDJU MNOGOBROJNIM ISTRAZIVACIMA DANAS SE POJAVILA I "OSOBA X" TVRDECI DA JE PRVI ZNAO ZA PIRAMIDU.
http://www.visoko.co.ba/index.php?go=foto