Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tovarish wrote: ↑12/07/2022 22:20
Ja nikad čuo za tog Dogana. Može li neko detaljnije objasniti zašto je lik dobar? I na sportsport forumu ga hvale,
Bio kod komsija u OP i kako su ga otjerali najveci izdanak skole im je Dzenis Beganovic.
Covjek je obrazovan, predaje na nasem programu (N/FSBiH) za licenciranje trenera, mnogi od sadasnjih trenera ga hvale. Ono sto se moze zapaziti je da fino prica na tv-u, ne znam kakav je pod pritiskom roditelja i kako ce se snaci u nasoj akademiji.
Ono sto mi se ne sviđa, sto je plav i ima veze sa njima. Fuj, fuj...
kakav pritisak roditelja ? Roditelji mogu do kapije i to im je sav uvid u rad akademije.
Jeste bio plav, ali mislim da je samo odrađivao posao. Bio je oduševljen Sarajevom kada smo osvajali duplu krunu. Barem je tako bilo u emisijama na BHT-u kada je komentarisao iz kola u kolo Premijer ligu.
kleja wrote: ↑13/07/2022 09:15
kakav pritisak roditelja ? Roditelji mogu do kapije i to im je sav uvid u rad akademije.
Inace Dogan ne hoda ulicom, ne pije kafu, ne izlazi do granapa nego zivi u balonu i niko mu ne moze prici
Bez da me iko pogresno shvati mislim da je on najobrazovaniji član kojeg smo do sada imali u akademiji. To sto mi se ne sviđa sto je plav je moje subjektivno mišljenje.
kleja wrote: ↑13/07/2022 09:15
Inace Dogan ne hoda ulicom, ne pije kafu, ne izlazi do granapa nego zivi u balonu i niko mu ne moze prici
Bez da me iko pogresno shvati mislim da je on najobrazovaniji član kojeg smo do sada imali u akademiji. To sto mi se ne sviđa sto je plav je moje subjektivno mišljenje.
e jbg, presretanje čovjeka na ulici je remećenje javnog reda i mira. Sve je na Doganu kako će postupiti.
Radio je kod njih više od 15 godina kao šef omladinskog pogona. Džeko, Štilić, Zukanović, Gojak, Zeba i još mnogo drugih izašlo dok je on bio tamo. Otišao jer je došao u sukob sa Misimovićem.
kleja wrote: ↑13/07/2022 09:50
e jbg, presretanje čovjeka na ulici je remećenje javnog reda i mira. Sve je na Doganu kako će postupiti.
Ne bi bio prvi i vjerovatno nece biti ni posljednji na koga su se vrslili pritisci razno raznih menadzera/kriminalaca. To je dio u kojem drzava mora odraditi svoj posao i to nije samo kod nas nego u svim skolama fudbala ali obzirom da se kod nas vrti veca lova "interesantniji" smo od drugih.
Koji glupani mogli su komotno zavrsiti sve tokom ove pauze.Sta je sa onima koji nemaju prijevoz za Zenicu a kupili su godisnju kartu ?
Ovo je do općine Centar.
A kad se sjetim spike "srđan pitar, srđan će pomoći FKS, srđan će biti najbolji načelnik..." jebo li ih srđan u pakaš da ih jebo, isti kurac, sve banda parazitska, samo da je se fotelje domoći.
A kad se sjetim spike "srđan pitar, srđan će pomoći FKS, srđan će biti najbolji načelnik..." jebo li ih srđan u pakaš da ih jebo, isti kurac, sve banda parazitska, samo da je se fotelje domoći.
Sad u cetvrtak ce biti na opstinskom vijecu glasanje za to, nije moglo ranije biti jer nije nogometni savez dostavio kad je red na kosevo.
BODRI VOLJENI KLUB SA TRIBINA OLIMPIJSKOG STADIONA "ASIM FERHATOVIĆ HASE"
Nakon dobrog starta sezone i pobjede protiv Borca, bordo ekipa odigrat će prvu domaću utakmicu ove sezone na Koševu. Protivnik je Sloga iz Doboja, a meč se igra u subotu sa početkom u 21:00.
Od danas su za online kupovinu dostupne ulaznice za ovaj meč.
Skini QR kod na svoj mobitel ili isprintaj ulaznicu kod kuće i skeniraj na ulazu na stadion.
Zapjevaj našu pjesmu, meni i tebi riječi poznate, čekam te na starom mjestu, SVI NA KOŠEVO!