Ako mi na to pristanemo, vi idete sa nama da žrtvujemo djevicuSmrcak15 wrote:nema te vi hrabrosti za to, a snimati mozete slobodno, nije zabranjeno snimati rukjeBloo wrote:Mozda da se organizujemo. Do sada nikom nije palo na pamet da snima, a jos imamo i blagoslov dijasporskog sejha, znaci pustit ce nas da snimamo.
Ima da postanemo popularni!
Kod Senada na dnevnikj da zavrsimo!samo skupite hrabrosti i otidjite na neku rukju i vidite ima li sta ili nema
Ateizam vs. Religija
- Pujdo12
#5326 Re: Ateizam vs. Religija
- Smrcak15
#5327 Re: Ateizam vs. Religija
ExNihilo wrote:
Bilo je do 2015.
Zašto niste iskoristili ponudu ako se svaka budala može empirijski uvjeriti u to što tvrdite? Gdje su silni šejhovi da uzmu milion umjesto što naplaćuju pandžu po selima?
evo da sam ja imao mogucnost da pricam sa tim covjekom rekao bi mu plati 1 million da nrapravim dzamiju i pokazat cu ti nadnaravnu pojavu, povedem ga na rukju, ili njemu radimo ili nekom drugom, za 1 million, dok se ne uvjeri u postojanje nema mu izlaska iz prostorije
- Smrcak15
#5328 Re: Ateizam vs. Religija
nisi ti nigdje bio dok nisu tebi licno ucili zazmirenih ociju, samo prisustvovanje nije to toliko strasno kao kad ti ides prvi put, kontas sta ce pobogu si sad da se desi, hoce li ista ili nista...ta nezivjesnost donosi nervozuславянин wrote: Smrle bio.... bio smrle i to kod jednog od najpoznatijih tih ucaca rukje i cega vec ne.
- ExNihilo
#5329 Re: Ateizam vs. Religija
Dokažeš mu paranormalnu aktivnost, uzmeš milion i napraviš džamiju. Nije valjda ćeš sevape prepustiti nekom drugom?Smrcak15 wrote:ExNihilo wrote:
Bilo je do 2015.
Zašto niste iskoristili ponudu ako se svaka budala može empirijski uvjeriti u to što tvrdite? Gdje su silni šejhovi da uzmu milion umjesto što naplaćuju pandžu po selima?
evo da sam ja imao mogucnost da pricam sa tim covjekom rekao bi mu plati 1 million da nrapravim dzamiju i pokazat cu ti nadnaravnu pojavu, povedem ga na rukju, ili njemu radimo ili nekom drugom, za 1 million, dok se ne uvjeri u postojanje nema mu izlaska iz prostorije
Ma jebo milion. Eto šanse da se islam empirijski dokaže cijelom svijetu pa ipak to 50 godina niko ne učini. Kud ćeš bolje da'we. Zašto nije?
Last edited by ExNihilo on 22/08/2018 12:00, edited 2 times in total.
- Dope_Man
#5330 Re: Ateizam vs. Religija
Ne pika se, virio siславянин wrote: Smrle bio.... bio smrle i to kod jednog od najpoznatijih tih ucaca rukje i cega vec ne.
- славянин
#5331 Re: Ateizam vs. Religija
Pa nek prenesu tajne i dokazu BAYERU kako lijece isti ce im platiti ne milione nego miljardeSmrcak15 wrote:ExNihilo wrote:
Bilo je do 2015.
- Smrcak15
#5332 Re: Ateizam vs. Religija
niti ce te vi pristati niti ce se zrtvovati iko.Pujdo12 wrote: Ako mi na to pristanemo, vi idete sa nama da žrtvujemo djevicu
nismo satanisti pobogu si
- shbc
#5333 Re: Ateizam vs. Religija
Ocekivano... Nijedan ni drugi ne smiju staviti svoju vheru na stol. A sve "prpa vas ateisti, vidjecete sta ce se desiti"... Kada ih konfrontiras povuku se. "Mozda se nista ne desi". Sramota da bas vas dvojica nemate jaku vjeru koliko ja imam jak ateizam. Dusman bi rekao da i vi podsvjesno znate u kakve gluposti vjerujete. Zato odmah i izvlacite izgovore...
- славянин
#5334 Re: Ateizam vs. Religija
Smrcak15 wrote:nisi ti nigdje bio dok nisu tebi licno ucili zazmirenih ociju, samo prisustvovanje nije to toliko strasno kao kad ti ides prvi put, kontas sta ce pobogu si sad da se desi, hoce li ista ili nista...ta nezivjesnost donosi nervozuславянин wrote: Smrle bio.... bio smrle i to kod jednog od najpoznatijih tih ucaca rukje i cega vec ne.
Sad govoris da bi poveo nekoga da vidi da se nekome radi - pa onda meni tvrdis da nije to to ako ne zatvoris oci i tebi ne rade- sto bi rekli kontradiktoran si.... ali opet se sjetim umakanja muha i kitova a nedavno i slonova paevo da sam ja imao mogucnost da pricam sa tim covjekom rekao bi mu plati 1 million da nrapravim dzamiju i pokazat cu ti nadnaravnu pojavu, povedem ga na rukju, ili njemu radimo ili nekom drugom, za 1 million, dok se ne uvjeri u postojanje nema mu izlaska iz prostorije
Last edited by славянин on 22/08/2018 12:03, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5335 Re: Ateizam vs. Religija
Bravo majstoreshbc wrote:Evo ja se dobrovoljno prijavljujem na tu rukju pod jednim uslovom. Obzirom da sam ovakav bezboznik u meni garant ima neki dzin po vama. Moj uslov je opklada. Idem po cijenu vjerovanja/nevjerovanja. Ako se nista ne desi odbacujete Islam, ako se desi ja ga prihvatam. Sve jos fino snimimo, citav postupak. Da vidimo koliko vam je jaka vjera.
Hajde kukavice da vas vidimo
- Pujdo12
#5336 Re: Ateizam vs. Religija
Eh hvala ti što me nećeš voditi na te sotonističke rukjeSmrcak15 wrote:niti ce te vi pristati niti ce se zrtvovati iko.Pujdo12 wrote: Ako mi na to pristanemo, vi idete sa nama da žrtvujemo djevicu
- Smrcak15
#5337 Re: Ateizam vs. Religija
pa da sam imao priliku pricati sa covjekom definitivno bi ga uputio kod vrsnih ucaca pa nek onda vidi ima li kakvih paranormalnih aktivnost ili ne,ExNihilo wrote:
Dokažeš mu paranormalnu aktivnost, uzmeš milion i napraviš džamiju. Nije valjda ćeš sevape prepustiti nekom drugom?
Ma jebo milion. Eto šanse da se islam empirijski dokaže cijelom svijetu pa ipak to 50 godina niko ne učini. Kud ćeš bolje da'we. Zašto nije?
a to da bi drugi vjerovali, ma nece vjerovati kao sto ovi ateisti na forumu nevjeruju, jer za njih sviju je to samo izmisljotina
- Bloo
- Globalna šefica
#5338 Re: Ateizam vs. Religija
A i malo je teško naći djevicu u današnje doba....Smrcak15 wrote:niti ce te vi pristati niti ce se zrtvovati iko.Pujdo12 wrote: Ako mi na to pristanemo, vi idete sa nama da žrtvujemo djevicu
- славянин
#5339 Re: Ateizam vs. Religija
Pa mozel ona nevina u lakatBloo wrote:
A i malo je teško naći djevicu u današnje doba....
- ExNihilo
#5340 Re: Ateizam vs. Religija
Na svijetu ima preko jedne milijarde muslimana. Zašto niko od njih to nije učinio? Pedeset godina je dovoljno dug vremenski period.Smrcak15 wrote:pa da sam imao priliku pricati sa covjekom definitivno bi ga uputio kod vrsnih ucaca pa nek onda vidi ima li kakvih paranormalnih aktivnost ili ne,ExNihilo wrote:
Dokažeš mu paranormalnu aktivnost, uzmeš milion i napraviš džamiju. Nije valjda ćeš sevape prepustiti nekom drugom?
a to da bi drugi vjerovali, ma nece vjerovati kao sto ovi ateisti na forumu nevjeruju, jer za njih sviju je to samo izmisljotina
- zforumas
#5341 Re: Ateizam vs. Religija
Sto uvijek zeMsko moraBloo wrote:A i malo je teško naći djevicu u današnje doba....Smrcak15 wrote:niti ce te vi pristati niti ce se zrtvovati iko.Pujdo12 wrote: Ako mi na to pristanemo, vi idete sa nama da žrtvujemo djevicu
A sad kako su bicikla jeftina nema vise djevica
- Bloo
- Globalna šefica
#5342 Re: Ateizam vs. Religija
Moze li djevac?славянин wrote:Pa mozel ona nevina u lakatBloo wrote:
A i malo je teško naći djevicu u današnje doba....![]()
- Pujdo12
#5343 Re: Ateizam vs. Religija
Možda je smrle.... Ma ne neće nam đavo vjerovatiBloo wrote:A i malo je teško naći djevicu u današnje doba....Smrcak15 wrote:niti ce te vi pristati niti ce se zrtvovati iko.Pujdo12 wrote: Ako mi na to pristanemo, vi idete sa nama da žrtvujemo djevicu
- Smrcak15
#5344 Re: Ateizam vs. Religija
ti si izgleda neki pravi zehebantshbc wrote:Ocekivano... Nijedan ni drugi ne smiju staviti svoju vheru na stol. A sve "prpa vas ateisti, vidjecete sta ce se desiti"... Kada ih konfrontiras povuku se. "Mozda se nista ne desi". Sramota da bas vas dvojica nemate jaku vjeru koliko ja imam jak ateizam. Dusman bi rekao da i vi podsvjesno znate u kakve gluposti vjerujete. Zato odmah i izvlacite izgovore...
posaljem ti broj telefona i sve sto treba da uradis, nesmijes, i onda trazis nesto od mene sad ovdje....ako ti je toliko jak ateizam prihvati se posla, u ruke mobil nazovi covjeka zakazi rukju i snimaj, i mirna Bosna ba
- zforumas
#5345 Re: Ateizam vs. Religija
Prvo nije bilo neta, a onda kad je dosao net, youtube je izgledao nekako zanimljiviji od wikipedije tako da nisu naisli na ponudu.ExNihilo wrote:
Na svijetu ima preko jedne milijarde muslimana. Zašto niko od njih to nije učinio? Pedeset godina je dovoljno dug vremenski period.
- Smrcak15
#5346 Re: Ateizam vs. Religija
mozda ljudi nece da se eksponiraju...mozemo samo naglabati sto.ExNihilo wrote: Na svijetu ima preko jedne milijarde muslimana. Zašto niko od njih to nije učinio? Pedeset godina je dovoljno dug vremenski period.
- Dope_Man
#5347 Re: Ateizam vs. Religija
Ma i mimo toga. Pa evo ja napisah gore kakve bi to sve implikacije imale za nauku... al jok, to cemo sacuvati za 4 zida i za one koji vjeruju onda kad zazmire i cvrsto vjeruju da se cudo dogadja oko njih.ExNihilo wrote: Na svijetu ima preko jedne milijarde muslimana. Zašto niko od njih to nije učinio? Pedeset godina je dovoljno dug vremenski period.
- ExNihilo
#5348 Re: Ateizam vs. Religija
Kako neće da se eksponiraju, a u svakom zaseoku po Bosni možeš zaviriti u onostranost?Smrcak15 wrote:mozda ljudi nece da se eksponiraju...mozemo samo naglabati sto.ExNihilo wrote: Na svijetu ima preko jedne milijarde muslimana. Zašto niko od njih to nije učinio? Pedeset godina je dovoljno dug vremenski period.
Ti maloprije trojicu imenom i prezimenom prozvao.
- славянин
- Dope_Man
#5350 Re: Ateizam vs. Religija
Da dodamo da Randi, iako je njegov izazov bio daleko najpopularniji, nije jedini koji je nudio velike pare za bilo kakav dokaz neobjasnjivog fenomena:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_p ... paranormal
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_p ... paranormal