da, i?dezurni_ucenik wrote:Vodio Kamerunpizarro wrote:ako bi birali nijemca, ja bih da to bude volker finke koji je vec vodio reprezentaciju.dezurni_ucenik wrote:Felix Magath. Jes da je ranije aplicirao al hajd mozda sad nece traziti neke vece sume. A i Svabo je, da nam malo discipline uvede.
magathovo je proslo, ima taj diktatorski stil koji vise ne prolazi, jednostavno ga pregazilo vrijeme.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pizarro
#5326 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
-
markomilanov
#5327 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Zbog takvih kao što si ti i ovih što se raduju porazima bih,bih nikad neće biti normalan država,u svim ostalim sportovim izbornici su bili iz sva tri naroda,samo u nogometu,bježi se od vlaha.channel10 wrote:Vjerovatno nece nikad ni biti. Ne moze jer vise voli Srbiju od BIH, bas kao sto igraci igraju za Srbiju, a ne za BIH.markomilanov wrote:ja to zbog multi kulti,a nije i da nema kvaltetnih srba trenera,samo u fudbalu u bih repkama nikad srbin nije bio izbornik,kako su pljuvani prethodni selketori,zamisli kako vlah se može opsovati
Dovidjenja i prijatno
- Ricken
#5328 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Naš savez jedino može dovest Žižovića ili neko takvo riješenje. Treba bit realan sve nule u fudbalskom svijetu.
-
RtrnOfSalisbury
#5329 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
... prica se da se i menadjeri pitaju 
- Ricken
#5330 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ako im je jedina refernca to što su određene nacije ili vjere, onda je i tako i bolje.markomilanov wrote:Zbog takvih kao što si ti i ovih što se raduju porazima bih,bih nikad neće biti normalan država,u svim ostalim sportovim izbornici su bili iz sva tri naroda,samo u nogometu,bježi se od vlaha.channel10 wrote:Vjerovatno nece nikad ni biti. Ne moze jer vise voli Srbiju od BIH, bas kao sto igraci igraju za Srbiju, a ne za BIH.markomilanov wrote:ja to zbog multi kulti,a nije i da nema kvaltetnih srba trenera,samo u fudbalu u bih repkama nikad srbin nije bio izbornik,kako su pljuvani prethodni selketori,zamisli kako vlah se može opsovati
Dovidjenja i prijatno
-
channel10
#5331 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Kako je krenulo, bjezat ce se u svakom sportu. Majorizacija slijedimarkomilanov wrote:Zbog takvih kao što si ti i ovih što se raduju porazima bih,bih nikad neće biti normalan država,u svim ostalim sportovim izbornici su bili iz sva tri naroda,samo u nogometu,bježi se od vlaha.channel10 wrote:Vjerovatno nece nikad ni biti. Ne moze jer vise voli Srbiju od BIH, bas kao sto igraci igraju za Srbiju, a ne za BIH.markomilanov wrote:ja to zbog multi kulti,a nije i da nema kvaltetnih srba trenera,samo u fudbalu u bih repkama nikad srbin nije bio izbornik,kako su pljuvani prethodni selketori,zamisli kako vlah se može opsovati
Dovidjenja i prijatno
Ne odgovori ti, odakle izroni cim selektor podnese ostavku? Nema te od zadnjeg biranja selektora. Ili si covjek iz saveza RS ili ti nesto nije dobro medju ushima. Trece nema.
- Artest
#5332 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Samo Sajke
-
dezurni_ucenik
#5333 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
pizarro wrote:da, i?
Ne razumijem sto bas on ?!?! Onda moze i Berti Vogts vodio je i Njemacku i Azerbejdzan.
- Artest
#5334 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Žutog su zarezivali 5%. Ovog ne bi ni 2%.Slo Burner wrote:Pravo je vrijeme za Vinka
-
poostar
#5335 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Nama treba neko ko ce znati motivisati igrače... Ima li nekakav balkanski Klopp a da nije Ćiro?
Nama najbolje ide kad se igra za raju bez previše taktike i treniranja
- cyprus
#5336 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pa danas je bilo bez previše taktikepoostar wrote:Nama treba neko ko ce znati motivisati igrače... Ima li nekakav balkanski Klopp a da nije Ćiro?
- pizarro
#5337 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
zato sto je solidan trener, vise nego dobar trener za nase uslove i sigurno bi reprezentacija sa njim napredovala.dezurni_ucenik wrote:pizarro wrote:da, i?
Ne razumijem sto bas on ?!?! Onda moze i Berti Vogts vodio je i Njemacku i Azerbejdzan.
sa magathom i vogtsom tesko.
-
markomilanov
#5338 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Bosanskom navijaču je bliži Volker Finke,koji je trenirao Kamerun,a nije Milovan Rajevac kojji sa Ganom u zadnjem minutu izgubio polufinale sp u africi,Rajevac poznaje mentalitet igrača sa ovih prostora,ja ću navijati za bih ako bude selektor iz bratskog omana,ali nije sam razlog u sumskoj sto se ne navija za bih.
- AmiĐa_Idriz
#5339 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Težak izbor pred glavešinama. Ali ko god da dođe imaće ove utakmice preostale da skonta šta želi i spremi se za taj famozni baraž.
-
Mustang1
#5340 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
A mogu li oni ovo odbiti i vratiti ga za selektora? 
-
Stari
#5341 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
To valjda zavisi o njemu ...a mozda i tome kakav ugovor potpisao.Mustang1 wrote:A mogu li oni ovo odbiti i vratiti ga za selektora?
- Logovan
#5342 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Nemam ideje majke mi.
Mozda Vinko. Ili stranac, mozda nekakav Hrvat, Slovenac.
- Ricken
#5343 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Daj Rajevca, vidiš da su braća u manjem entitetu zapikala da nam i još i on jebu kevu.Logovan wrote:Nemam ideje majke mi.![]()
-
poostar
#5344 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Joj vas 
Svaki stranac bi dao otkaz nakon mjesec dana kada vidi s kim ima posla.
Najvjerovatnije će neki od pomoćnih trenera/mladih selekcija preuzeti repku do kraja ovog ciklusa i baraza u ligi nacija.
Svaki stranac bi dao otkaz nakon mjesec dana kada vidi s kim ima posla.
Najvjerovatnije će neki od pomoćnih trenera/mladih selekcija preuzeti repku do kraja ovog ciklusa i baraza u ligi nacija.
- pizarro
#5345 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
volker finke je najmanje jedno 500 dimenzija iznad rajevca, u svakom pogledu.markomilanov wrote:Bosanskom navijaču je bliži Volker Finke,koji je trenirao Kamerun,a nije Milovan Rajevac kojji sa Ganom u zadnjem minutu izgubio polufinale sp u africi,Rajevac poznaje mentalitet igrača sa ovih prostora,ja ću navijati za bih ako bude selektor iz bratskog omana,ali nije sam razlog u sumskoj sto se ne navija za bih.
-
Mustang1
#5346 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Jel' Jokanovic slobodan? Ako jeste on ce 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5347 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Sablja
zna motivisat da ginu 
- Ajatolah_
#5348 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Šta ja znam, ja sam za neki eksperiment koji će razdrmati reprezentaciju, tipa Spahu za selektora
ako je s njegovim oporavkom sve OK... Nije ni Amar opcija protiv koje bih imao nešto protiv u ovom momentu.
Igrački kadar, poslije famozne zlatne generacije koja nas je odvela na prvenstvo, je već neko vrijeme vraćen na taj neki naš prosječni nivo, recimo iz Ćirinog vakta... S tim da sada fali što bi Ćiro rekao, "galvanizacija" ekipe
ali i atmosfera oko same reprezentacije.
Vinko bi možda bio logičan nasljednik i načelno ne bih imao ništa protiv njega, ali sam opet vrlo skeptičan da bi uspio donijeti neki zaokret i napraviti od njih ekipu umjesto puke skupine 20 i kusur igrača...
Igrački kadar, poslije famozne zlatne generacije koja nas je odvela na prvenstvo, je već neko vrijeme vraćen na taj neki naš prosječni nivo, recimo iz Ćirinog vakta... S tim da sada fali što bi Ćiro rekao, "galvanizacija" ekipe
Vinko bi možda bio logičan nasljednik i načelno ne bih imao ništa protiv njega, ali sam opet vrlo skeptičan da bi uspio donijeti neki zaokret i napraviti od njih ekipu umjesto puke skupine 20 i kusur igrača...
Last edited by Ajatolah_ on 08/09/2019 19:31, edited 1 time in total.
-
DonieBrasco
#5349 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Samo cekam da neko napise Barabarez, Bajramovic ... itd.

Bice novi/stari, trener koji je davno svoje odradio.
Bice novi/stari, trener koji je davno svoje odradio.
Last edited by DonieBrasco on 08/09/2019 19:30, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#5350 Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Jes ovaj zapeo za Finkea