Stroj-2 wrote:
.
Karina ste u Evropi. Sta ste uradili? Samo sramotite naciju,
Čitaš li ti nekad šta uopšte pišeš ?

Budi konkretan, šta je netačno u tvrdnji?
Pun mi qrac gledanja Dinama i Partizana u Euro takmičenjima, vi ste (Sa klubovi) najdalje dobacili do 3. predkola LP i to prije 12 godina i samo o tome se prica. Patetika.
O skutorima ne bi trosio tastaturu.
Šta fali da Sloboda proba nesto uraditi, za promjenu? Imali ste najjače sponzore u državi kojima mi provincijalci nismo mogli prići (EP, Bosnalijek, BHT itd) a mi Bony sokove, Hidić ograde, restoran ovaj/onaj..... pa ste se em osramotili gubeci od kojekakvih anonimusa sa Malte, em uvalili u dugove i pored svih para koje ste dobijali. StruĆnjaci.
Maharadza wrote:A ja sve do sada kontao da smo mi nenadjebivi što se tiče "furanja" i "nerealnih ciljeva"...

Sta je nerealno? Je li Realno da Olimpik i Lištica odu u Evropu a ne i jedini klub iz najmnogoljudnijeg kantona?
Nešto seru kao vidi u Slobode stadiona, haj jest istina da ne liči ni na što ali barem nam VIP loža nije od iverice i folcni ko na Grbavici.
Toliko ste igrali utakmica u Evropi, toliko para od sponzora dobili, koliko keša inkasirali od transfera a niste bili sposobni urediti stadion već evropa utakmice igrate na Koševu ko domacini. Aferim za menadžment i Željin i Pitarski, bruka i sramota kititi se tdjim perjem, a tudje perje je obnovljeni stadion donatorskim sredstvima i onako ga zapustiti. Pa izgleda jadnije nego prije obnove a utakmice reprezentacije se igraju u Zenici, pametnom dosta. Sve ste guzovache dobili i sve sjebali i još se smiju drugima.... e jadovi. Al zato imate svoje ljude u liku npr Prolića koji vas guraju i time su svima nama činili medvjedju uslugu osiguravajući vama igranje u Evropi a nama provincijalcima osjecaj srama gledajući kako "izgarate" protiv klubova iz Andore ili Malte.
I opet se pitate što vas me vole nigdje dalje od Vogoscanske i Stupske petlje.