A zašto u uslovima korištenja Slagalice stoji da je u pitanju promotivna ponuda i traje do kraja decembra?Cupko_ wrote:Pisao sam negdje vec;nagibSA wrote:Nigdje ne pise kakve su tarife (minute i sl.) kad se potrose dokupi na slagalici
0,20 KM/min prema svim mob. i fiksnim mrezama
0,10 KM sms prema svima
0,20 KM/MB
Pretpostavka je da ces koristit pakete jer na malom paketu razgovora za 3 KM dobijes 30 minuta sto je 0,10 KM/min, na paketu od 5 KM dobijes 80 minuta i izadje te 0,0625 KM/min, a na velikom paketu od 10 KM dobijes 200 min sto je 0,05 KM/min.
Zbog toga nisu nigdje naglasene cijene mada vjerujem da ce biti i to, tek je krenulo.
U svakom slucaju jedna od povoljnijih (ako ne i najpovoljnija) prepaid ponuda na trzistu ako uzmemo u obzir sve 3 komponente (minute, SMS i net).
BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
- escobar__
#5326 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
-
doff
#5327 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Vjerovatno misle na promociju duplanja MB 12 mjeseci. Ko u tom periodu aktivira slagalicu, dobivat će ovaj benefit...
- escobar__
-
Cupko_
#5329 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
I Tourist start paket je bio promotivna ponuda do 09/2017 te tada prešao u stalnu.escobar__ wrote:A zašto u uslovima korištenja Slagalice stoji da je u pitanju promotivna ponuda i traje do kraja decembra?Cupko_ wrote:Pisao sam negdje vec;nagibSA wrote:Nigdje ne pise kakve su tarife (minute i sl.) kad se potrose dokupi na slagalici
0,20 KM/min prema svim mob. i fiksnim mrezama
0,10 KM sms prema svima
0,20 KM/MB
Pretpostavka je da ces koristit pakete jer na malom paketu razgovora za 3 KM dobijes 30 minuta sto je 0,10 KM/min, na paketu od 5 KM dobijes 80 minuta i izadje te 0,0625 KM/min, a na velikom paketu od 10 KM dobijes 200 min sto je 0,05 KM/min.
Zbog toga nisu nigdje naglasene cijene mada vjerujem da ce biti i to, tek je krenulo.
U svakom slucaju jedna od povoljnijih (ako ne i najpovoljnija) prepaid ponuda na trzistu ako uzmemo u obzir sve 3 komponente (minute, SMS i net).
-
tnt-tunja
#5330 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pozdrav!
Imam jedan telefon koji je kodiran na BhTelekom mrežu, želio bih kupiti jednu karticu (novi broj za posla) pa me zanima da li može Hallo ili neka druga ili samo bh Telecom?
Imam jedan telefon koji je kodiran na BhTelekom mrežu, želio bih kupiti jednu karticu (novi broj za posla) pa me zanima da li može Hallo ili neka druga ili samo bh Telecom?
-
doff
#5331 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Samo bht kartica može. Ako je telefon otplaćen, pošalji zahtjev za otključavanje.tnt-tunja wrote:Pozdrav!
-
tnt-tunja
#5332 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ma pokusavao sam, telefon kupljen na piku, istekao mu ugovor, ovi u telecomu ne zele da otkljucaju...traze mi ime prezime broj telefona, adresu ko je kupio uredjaj kod njih...doff wrote:Samo bht kartica može. Ako je telefon otplaćen, pošalji zahtjev za otključavanje.tnt-tunja wrote:Pozdrav!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#5333 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Imam priliku kupiti nov telefon sa garancijom od 2god kod Mtel
Iskustva sa Mtel garancijom?
Da li u njihov telefon moze BHTelecom kartica barem u jedan SIM slot jer je tel dual SIM?
Da li u njihov telefon moze BHTelecom kartica barem u jedan SIM slot jer je tel dual SIM?
- diablobih
#5334 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ista ti je garancija kod svih provajdera, oficijalna. Znaci odmah je dobra. Mislim da je kod mtela drugi sim otkljucan, ali za svaki slucaj pitaj u mtelu je li tako. Znam da bh telecom voli zakljucati i drugi sim, pa sta znas je li tako radi i mtel.mali_milojica wrote:Imam priliku kupiti nov telefon sa garancijom od 2god kod Mtel
- mali_milojica
#5335 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Raspitao se,zakljucana oba SIM slota.diablobih wrote:Ista ti je garancija kod svih provajdera, oficijalna. Znaci odmah je dobra. Mislim da je kod mtela drugi sim otkljucan, ali za svaki slucaj pitaj u mtelu je li tako. Znam da bh telecom voli zakljucati i drugi sim, pa sta znas je li tako radi i mtel.mali_milojica wrote:Imam priliku kupiti nov telefon sa garancijom od 2god kod Mtel
Nista,onda trazim sa BHTelecom garancijom.
-
Ali_G
#5336 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ne znam gdje si se raspitivao, al supruga ima P10 kupljen u mtelu, uredno koristi bht sim
- Doda37
#5337 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Prije dvije godine Huawei G7 BH Telecom, uopce nije bio zakljucan SIM
- mali_milojica
#5338 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pitao momka u BL,pitam ga moze li,kaze ne znam. Hajde raspitaj se,ako moze odmah pravimo posao,javlja se nakon 10' kaze zvao druga u MTEL i rece ne moze. U pitanju je P10 Lite.Ali_G wrote:Ne znam gdje si se raspitivao, al supruga ima P10 kupljen u mtelu, uredno koristi bht sim
- diablobih
#5339 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ma mrsko covjeku bilo zvati bamali_milojica wrote:Pitao momka u BL,pitam ga moze li,kaze ne znam. Hajde raspitaj se,ako moze odmah pravimo posao,javlja se nakon 10' kaze zvao druga u MTEL i rece ne moze. U pitanju je P10 Lite.Ali_G wrote:Ne znam gdje si se raspitivao, al supruga ima P10 kupljen u mtelu, uredno koristi bht sim
-
Ali_G
#5340 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja sam isto tako pitao preko call centra i gospodja neuvjerljivim tonom rece da su telefoni zakljucani za mtel mrezu (tj pojma nema:))
Covjek od kojeg sam kupio mob mi je rekao da mob uredno radi sa drugim karticama, sto sam provjerio prilikom preuzimanja uredjaja. Sad je li jedan slot slobodan ili oba, to ne znam. Uglavnom mob je iz mtela, uredno radi sa drugom karticom.
Covjek od kojeg sam kupio mob mi je rekao da mob uredno radi sa drugim karticama, sto sam provjerio prilikom preuzimanja uredjaja. Sad je li jedan slot slobodan ili oba, to ne znam. Uglavnom mob je iz mtela, uredno radi sa drugom karticom.
- Sanjarko
#5341 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Znam da nije tema ali koliko kosta otkljucavanje pa i rutovanje telefena.
- nagibSA
#5342 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Besplatno!Vizionar 1985 wrote:Znam da nije tema ali koliko kosta otkljucavanje pa i rutovanje telefena.
- Radar71
#5343 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Za tebe 200 KMVizionar 1985 wrote:Znam da nije tema ali koliko kosta otkljucavanje pa i rutovanje telefena.
- MTV
#5344 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Dok mi sanjamo 4G i uvodjenje DVBT2 u hrvatskoj krenulo testiranje 5G mreze.
https://mob.hr/vipnet-pokrenuo-prvu-tes ... hrvatskoj/
- sagosen
#5345 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Tijekom testiranja ostvarene su brzine prijenosa podataka od 700 Mbit/sMTV wrote:Dok mi sanjamo 4G i uvodjenje DVBT2 u hrvatskoj krenulo testiranje 5G mreze.
- MTV
#5346 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
5G navodno moze do 10GbpsIkaIJ wrote:Tijekom testiranja ostvarene su brzine prijenosa podataka od 700 Mbit/sMTV wrote:Dok mi sanjamo 4G i uvodjenje DVBT2 u hrvatskoj krenulo testiranje 5G mreze.
https://mob.hr/vipnet-pokrenuo-prvu-tes ... hrvatskoj/![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/
https://5g.co.uk/guides/how-fast-is-5g/
- sagosen
#5347 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Onda se sjetim razmišljanja prosječnog Bošnje "Ma šta će nam 4G, može i na 3G sve". Sve dok je takvog stava ni ne zaslužujemo ništa bolje.MTV wrote:5G navodno moze do 10GbpsIkaIJ wrote:Tijekom testiranja ostvarene su brzine prijenosa podataka od 700 Mbit/sMTV wrote:Dok mi sanjamo 4G i uvodjenje DVBT2 u hrvatskoj krenulo testiranje 5G mreze.
https://mob.hr/vipnet-pokrenuo-prvu-tes ... hrvatskoj/![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/
https://5g.co.uk/guides/how-fast-is-5g/
- semirsar
#5348 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
a sto ce i 2G... sto ce uopste bilo kakav telefon?!
krampa i lopata, i radi, jbt telefon kad mozga nejmas svojom glavom da mislis.
to vazi za sve one kojima je vlastiti tor jedini domet
krampa i lopata, i radi, jbt telefon kad mozga nejmas svojom glavom da mislis.
to vazi za sve one kojima je vlastiti tor jedini domet
- MTV
#5349 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Dzaba 4G ako ce limit biti 100-200-500 MB. To bi racuni bili ko u doba ogranicenog adsl.
Jbg ja sam na ljeto u HR samo tako sprzio 30+ GB na 4G. 4G treba da se uvede al da ima pakete 5GB na vise.
Jbg ja sam na ljeto u HR samo tako sprzio 30+ GB na 4G. 4G treba da se uvede al da ima pakete 5GB na vise.
- Sanjarko
#5350 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ma nece raja da prelazi. Navika. Nagovarao sam ja svoje ali nece, tvrdoglavi, vise nego ja mozda. Ja kako furam Halo imam interneta i viska, a mozda bi i vise trosio da imam neke stvari ali radi na tome da ih nabavim, tako da cu trositi mozda sve vise interneta. Jos ja glupson drzim na 360 rezoluciji.