Samo bahato

I Erdogan i Mahmud Abas su bili na otvaranju dzamije.KUZNETSOV wrote:Putin na otvaranju najvece djamije u Evropi: "Ona ce biti izvor obrazovanja, sirit ce humane ideje i prave vrijednosti Islama."
Tako to radi iskusni politicar...pravi saveznike od muslimana,a ne kao vasi velikosrpski kleptomani ,koji su sve radili kontra ,gdje su od susjeda napravili zestoke neprijatelje.KUZNETSOV wrote:Putin na otvaranju najvece djamije u Evropi: "Ona ce biti izvor obrazovanja, sirit ce humane ideje i prave vrijednosti Islama."
kakvi moji politicari šabane?Drvenija87 wrote:Tako to radi iskusni politicar...pravi saveznike od muslimana,a ne kao vasi velikosrpski kleptomani ,koji su sve radili kontra ,gdje su od susjeda napravili zestoke neprijatelje.KUZNETSOV wrote:Putin na otvaranju najvece djamije u Evropi: "Ona ce biti izvor obrazovanja, sirit ce humane ideje i prave vrijednosti Islama."
I da se jedna ovakva ,na koncu, sagradi i u Beogradu.
Nebi imali protiv nisto... hmmm?!
Ae_BataZiv_0809 wrote:
Samo bahato

pazi zelene kravate kod erdoanaSaul Alvarez wrote: I Erdogan i Mahmud Abas su bili na otvaranju dzamije.
https://www.youtube.com/watch?v=SQRh9ogFLXg
insomnia78 wrote: Ae
![]()
![]()
Sto b' mu mi rekli: dje s' navro?
Joj glupana. Naopako, mamlaze!insomnia78 wrote:
![]()
![]()
pa disi ti meni avetinho prijatelju, nemoj da mi vrijedjas vodju pred rajom!Avetinho wrote:Joj glupana. Naopako, mamlaze!insomnia78 wrote:
![]()
![]()

Neka bolan, da malo nauci sta je naprijed, a sta je otraga.KUZNETSOV wrote:pa disi ti meni avetinho prijatelju, nemoj da mi vrijedjas vodju pred rajom!Avetinho wrote:Joj glupana. Naopako, mamlaze!insomnia78 wrote:
![]()
![]()
KUZNETSOV wrote:National Interest: Su-35 nema premca na Zapadu
Ruski višenamjenski borbeni avion Su-35 predstavlja veliku prijetnju za bilo kojeg zapadnog lovca, piše „The National Interest”, a prenosi RIA „Novosti”.
Konkurencija ruskom avionu može biti samo američki ekvivalent F-22. Kako navodi izdanje, čak i najnoviji američki lovac-bombarder pete generacije Lockheed Martin F-35 Joint Strike Fighter (JSF) F-35 ne može se natjecati sa Su-35. Američki avon mogao bi parirati ruskom lovcu samo ukoliko bi posada bila u stanju maksimalno iskoristiti prednosti stealth tehnologije i sistem za elektronsko ratovanje.
Što se tiče prethodnih tipova aviona američke zrakoplone industrije, kao što su višenamjenski lovac četvrte generacije F-16 (Fighting Falcon), Su-35 ih po mnogim karakteristikama ostavlja daleko iza sebe. F-16 nema moćni radar s rešetkastom antenom s aktivnim elektronskim skeniranjem, koji ne posjeduje većina aviona.
Osim toga, bombarder ne može izbacivati rakete s visine, niti pri brzini s kojom to radi lovac četvrte generacije F-15 Eagle kompanije Boeing, avion koji se može usporediti s SU-35. Pri susretu s ruskim avionom u zraku pilot američkog F-16 morao bi se osloniti isključivo na profesionalizam u upravljanju avionom.
Šta je sa Rum-om? Vojni savez Rusije i Muslimana? To će se sigurno desiti u budućnosti.Black swan wrote:necemo se vrijedjati na danssnji dan barem
ali opce je poznato da je pravoslavlje toliko sraslo s ruskim narodom i drzavom
da je razdvajanje bez unistenja obje komponente nemoguce
to ni staljinu nije uspjelo
a nece sigurno ni jednoj vjeri iz pustinje koja brani vodku
U Rusiji trenutno ima 2,5 miliona muških Uzbekistanaca, 1 milion Tadžikistanaca, 0,5 miliona Kirgiza koji se masovno žene ruskinjama - a njima nije mrsko upravo jer znaju da ovi neće lokat. Djeca se registruju kao etnički rusi po majci ali su naravno muslimani.Black swan wrote:necemo se vrijedjati na danssnji dan barem
znaju da ne piju i da im je mali, jer su azijatijastuk1 wrote:U Rusiji trenutno ima 2,5 miliona muških Uzbekistanaca, 1 milion Tadžikistanaca, 0,5 miliona Kirgiza koji se masovno žene ruskinjama - a njima nije mrsko upravo jer znaju da ovi neće lokat. Djeca se registruju kao etnički rusi po majci ali su naravno muslimani.Black swan wrote:necemo se vrijedjati na danssnji dan barem
Toliko o vjeri iz pustinje.![]()
Sve do pada SSSR-a etnički Rusi su asimilirali razne muslimane. Zadnjih 10 godina je obrnuta situacija - rusi se osipaju u druge narode, a pokoji pređe na Islam što je prije bilo potpuno nečuveno.
Jes mali mali ali posije otprilike tri puta više djece od velikog...KUZNETSOV wrote:znaju da ne piju i da im je mali, jer su azijatijastuk1 wrote:U Rusiji trenutno ima 2,5 miliona muških Uzbekistanaca, 1 milion Tadžikistanaca, 0,5 miliona Kirgiza koji se masovno žene ruskinjama - a njima nije mrsko upravo jer znaju da ovi neće lokat. Djeca se registruju kao etnički rusi po majci ali su naravno muslimani.Black swan wrote:necemo se vrijedjati na danssnji dan barem
Toliko o vjeri iz pustinje.![]()
Sve do pada SSSR-a etnički Rusi su asimilirali razne muslimane. Zadnjih 10 godina je obrnuta situacija - rusi se osipaju u druge narode, a pokoji pređe na Islam što je prije bilo potpuno nečuveno.tih 1,5 milion pripadnika turkijskih plemena jos dodaj Kazahstance bauštelaju po Rusiji kako bi zaradili za koru hljeba, i jebu mater Gorbačevu što nisu ostali kuci da beru pamuk i sakupljaju zito
Nikad se neće desiti savez Rusije (u ovom njenom sadašnjem obliku) i Muslimana. Ja lično bih volio da se desi ali nema nikakve šanse. NIKAD ZA NIKAD. Prije će kamila proći kroz vrh igle...megaman4 wrote:
Šta je sa Rum-om? Vojni savez Rusije i Muslimana? To će se sigurno desiti u budućnosti.
Ako bi se slučajno nešta tako javilo na horizontu lihvari bi rujama radije dali milijarde upon milijarde samo da to toga ne dođe. Ruje će naravno prihvatiti da budu "taj posljednji branik civilizacije."Challenger__ wrote:Nemoj dva puta reći.
Ma znam, pratim, al ništa ne vjerujem. Mislim da je sve samo dizanje prašine - ono - smoke and mirrors - da se izdejstvuje da neko napravi taj kobni pogrešni korak i nabrzaka prevesla.Challenger__ wrote:Dapače, formiranje te koalicije je već u toku.