Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uskrsno_respo wrote:jebo li ga babo sto ga nisu ubili prolaznici maloumnog
Pa da se nece bojati kakve kazne od usljivog sudstva, treba sada babi na oci, cccc... A djevojka maltene u komi. Ma kad tad ce poceti ljudi da se svete, jer nema drugog nacina da ljudi uzmu u obzir da ti nekoga mozes i ubiti sa autom.
Ovakvu vožnju treba tretirati kao ubistvo/pokušaj ubistva.
uskrsno_respo wrote:jebo li ga babo sto ga nisu ubili prolaznici maloumnog
Pa da se nece bojati kakve kazne od usljivog sudstva, treba sada babi na oci, cccc... A djevojka maltene u komi. Ma kad tad ce poceti ljudi da se svete, jer nema drugog nacina da ljudi uzmu u obzir da ti nekoga mozes i ubiti sa autom.
Ovakvu vožnju treba tretirati kao ubistvo/pokušaj ubistva.
Havatar wrote:Nije zbog stamparske greske nego zbog toga sto si napisao posto nije on planirao da ih ubije da bi bilo ubistvo/pokusaj ubistva sa predumisljajem
Ovo meni JESTE pokusaj ubistva s predumisljajem. Nek shvata ko i kako hoce!
usla u bus, bez karte... ili je imala grasovu kartu.. i ide onda huskanje na konduktera i psovke i sta sve ne... a nece da izadje... a ostatak busa, trpi, slusa te debilisme, kasni i tako dalje i tako dalje...
standardna prica od kako je bilo onih strajkova pa kako je centro "usao kao spasitelj", desavaju se ovakve stvari... trpe ljudi koji voze stalno na relacijama Breza, Kakanj, Vares... nekad se mnogo brze dolazilo, a sada nema vise situacije da vareski prvi put staje u Vogosci... Nego na svim stanicama kao i gras... i onda pokusavaju ljudi da se svercaju, pa frke nastaju...
a posto znam ovog konduktera, ova je sigurno presla sve moguce granice tolerancije...
p.s. pretpostavka da je momak bio na vratima i da mu je pun klinac svih ovih "dama"...jos ga i pljunu "dama"
punta wrote:pocetak videa omda mi je bilo jasno da nije niko od nasi Sarajlija
vec seljaci tako je kad seljaci stignu u grad i one i kondukteri i oni skolarci
Kakvih Sarajlija? Pa takvi više ne žive u Sarajevu...
Ovakvih čobana ima i u Sarajevu, a i u ruralnim dijelovima, tako da mi ovaj video nije uopšte neobičan...
ovaj snimio video a ostao anoniman
kakve veze ima jel sarajlija ili nije, kad je neko nekulturan???
Ti ba nepismen, bolje se pravopisom pozabavi. I to bi valjda trebala biti odlika Sarajlija Po mom sudu bar