Salah ad-Din wrote:
Brate, meni nikako nije jasno zašto se vi toliko sikirate oko toga šta ćemo mi dobiti od Saida, od vas pare nećemo tražiti to je sigurno, i ja to drukčije ne mogu objasniti nego kao kompleks koji vam je čovjek nabio. Od kud potreba da ga zovete seljakom, debeljkom i dajete mu ostale epitete, a i sami ste svjesni činjenice da trenutno boljeg igrača u PL nemamo

Decko, hajd se malo urazumi i pocni ozbiljnije pisati, molim te eto...Prvo nauci rijec znacenje rijeci kompleks. Mlad si, ali i dovoljno star da bi trebao vec sad to znacenje znati, ako ne znas - proguglaj, nije tesko.
Druga stvar, nativ teme je? Aha, Premijer liga! Dakle sve sto sto ulazi pod domen te teme ja imam pravo ako mi je qrcu cejf da komentarisem. Trenutno su aktuelni odlasci vasa dva najbolja fudbalera i to je top tema. Proslog vikenda je pobjeda Zeljeznicara u Trebinju bila aktuelna pa nisam nikom srao zasto i kako komentarise niti prico o kojekakvim kompleksima, stoga ohani malo.
Naravno da cu komentarisati i da me zanima situacija kod najozbiljnijeg konkurenta za titulu, ta necu valjda o transferu Gradine pricati?
Al' hajd dobro, tek si usao u navijacke vode pa te to jos malo drma, kad prodje odredjeni period shvatit ces i ti da dvojica iz suprotnih tabora mogu komotno sjesti i o sarajevskim rivalima prozboriti bez da jedan drugom seru kako je jedan ili drugi kompleksas samo zato sto rivala u usta uzima...
PS Sad odjednom trpas nekakve epitete koje niko nije sad spomenuo, vec se o transferu prica, ali hajd da bi malo poveozo pricu onda vrati film unazad kad se o Saidu pricalo nakon njegovog komentarisanja derbija i Zeljeznicara. Mudro lafe...