jasko_ba wrote:
![]()
joj sto si ti fin kad ovo ljudima preporucujes
bas danas mi pade na pamet, jos ga nisam odgledala, psihicki se pripremam
Moderator: _BataZiv_0809
jasko_ba wrote:
![]()

kino.toSkyfox wrote:offtopic
sa kojeg site sa jos mogu gledati filmovi kao sa zmovie koji je sada puknuo...
art vandeley wrote:Fenomenalan i izuzetan korejski film , preporuka za gledanje I Saw The Devil .
Film je triler, drama sa dosta scena torture,ubijanja iklanja ( nekome mozda pomjeri zeludac )
Agent progoni ubicu svoje zene , to bi bio okvir filma ali u njemu je zaista dosta nevjerovatnih scena nasilja i psihopatologije ...
Takodjer film nam prikazuje recept za istinsku i potpunu osvetu i put do nje , odlican film .
ma kakvo to dvoje, torrenti zakon..Ja jos ne mogu da shvatim da neko koristi te stranicearmin071 wrote:kino.toSkyfox wrote:offtopic
sa kojeg site sa jos mogu gledati filmovi kao sa zmovie koji je sada puknuo...
onlinemoviezzz
ima ih jos ali oni su uglavnom najbolji...
a tonbe.<3187 wrote:http://www.imdb.com/title/tt0119237/ Jako jako cudan film

moze li na pp download link i ako imaju subtiteli.

MOgu ti baciti torrent,a ajd zadacu se sad malokaranana wrote:moze li na pp download link i ako imaju subtiteli.
ma ne moras, naci cu ga ja onda sam, ako se moze naci pod ovim imenom "inside".MyCore wrote:MOgu ti baciti torrent,a ajd zadacu se sad malokaranana wrote:moze li na pp download link i ako imaju subtiteli.
zbilja dobar.art vandeley wrote:http://www.imdb.com/title/tt1078188/
Nakon sto je ucinio zlocin kao djecak sa svojih 13-14 god. momak izlazi iz zatvora , tako da je sloboda za njega potpuno novi svijet , koji ranije nije dozivio niti iskusio .
Dobija novi identitet , stan , posao ... Novi zivot .
Ali skrivati svoju proslost i tajnu nije nimalo lahko , te bjezati od svoje proslosti se ne moze ...
Dobar i fin film , drama koja nam prikazuje dvostruke standarde i licemjernost ( kada direktor govori svaki covjek zasluzuje drugu sansu , a poslije sta biva ... ni sta , ni kako ni zasto ) drustva kao i medijski linc prema prijestupniku ... Mediji su uvijek itekako gladni osvete i gotovo redovno svugdje igraju " prljavo " .
preporuka:MyCore wrote:À l'intérieur ovako je u originalu
Ja ne volim horore ali ovaj je beton

nema na cemuvee-jay wrote:a vidi, novi film takeshi miikea. cool, hvala.
ma super, miike je uvijek za pogledati... btw. duzan sam ti odgovora na tvoj antichrist-post.horion_bosona wrote:nema na cemuvee-jay wrote:a vidi, novi film takeshi miikea. cool, hvala.pocetak je obecavajuci, a onda kako je odmicao film mislio sam da cu se razocarati pogotovo kad je krenula klaonica, medjutim kraj je sve vratio na svoje mjesto...meni vise nego dobar film, e sad ukusi su razliciti jer neki postovaoci rada Miike-a i nisu bas odusevljeni...