Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PriNc_ba

#5326 Re: Utakmice.

Post by PriNc_ba »

gubimo mi u mostaru minimalno 2 razlike ;) a i to treba potpisati odmah sad jer ce nas sjebati taj poraz za prvenstvo onda ;)

ovo je smijesno :-)

ne znam cemu se vise nadate fkt...
KPNCTNJAH

#5327 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Travancic dvije odlicne prilike na pocetku, u drugoj sam pred golmanom, a ni prva nije nista losija... stativa Stojceva (koji je bio prelos danas, milion netacnih pasova, dodavao i sudiji) ... Dupovac fulio nemoguce, jos par nekih prilika... Zrinjski imao dvije dobre prilike koje smo im mi stvorili nasim greskama... a na kraju su mogli dobiti i penal...
jeza u ledja

#5328 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Pa jel 0-0 onda realan rez il smo trebali dobiti a nismo imali srece?
emigrazione

#5329 Re: Odg: Utakmice.

Post by emigrazione »

jeza u ledja wrote:Pa jel 0-0 onda realan rez il smo trebali dobiti a nismo imali srece?
Ja odavno bolje Sarajevo nisam gledao neka prica ko sta hoce, imali smo bukvalno sve osim realizacije, 100% sam siguran da cemo dole zabiti bar jedan i to je to... po obicaju raja sere i previse, bude malo lufta u igri i odmah katastrofa pljuvanje, jebavanje majki nana i ostali pitarluci...
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#5330 Re: Utakmice.

Post by Faruk »

sad sa Zapada
odlično smo odigrali, ali neće lopta u gol
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#5331 Re: Utakmice.

Post by Privatna poruka »

PriNc_ba wrote:gubimo mi u mostaru minimalno 2 razlike ;) a i to treba potpisati odmah sad jer ce nas sjebati taj poraz za prvenstvo onda ;)

ovo je smijesno :-)

ne znam cemu se vise nadate fkt...
Sta je tacno smijesno? I zbog cega se necemu ne bi nadali?

Sarajevo odigralo vrlo dobro, Travancic pokazao da je Jarni u pravu, iako je cinjenica da se radi o super igracu. Imao strasnu priliku, Jajalo mu namjestio ali nekako je odbranio golman.

Imali smo nekoliko super sansi, stativu Stojceva itd. opet lopta nije htjela u go.

Krste!! :thumbup: (Mislim da je Krste pravo zavaljen na trenutnoj poziciji i da mora probati kao klasicni napadac, to jedino zamjeram Jarniju).

Dupovac je veceras imao par momenata gdje je bio totalno izvan utakmice.

Sve u svemu, nadigrali smo Zrinjski ali moramo poraditi na realizaciji. Ima nesto i do sportske srece, igrac Zrinjskog nabi loptu nebu pod oblake i umalo go. Mislim da cemo zabiti go u Mostaru koji ce biti dovoljan za prolaz.

Off utakmica:

Necu da promjenim tribinu, ali onakav istok je zlo. Cast nekim izuzecima, ali pade Krste kaze frajer do mene: to dabogda nogu slomio, ne valja im Cimirot, Jajalo, Vusljanin je Sandzo itd. Gadjaju se igraci, daje se vjetar u ledja igracima Zrinjskog od 80 minute. Sarajevo je odigralo vrlo vrlo dobro - i u momentima kad se igra smiri krecu salve psovki i cega vec ne. Ne znam ali znam da ono nije ok od likova koji tvrde da vole Sarajevo.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#5332 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Ma u pm nama malo fali da je samo ona Travina (ono je morao pogoditi) usla rasturili bi ih. Puno smo bolji bili. Zadovoljan sam igrom naravno ne i rezultatom. Jbg ne dade se da udje. Vratit ce se u Mostaru aBd.
neJbzid

#5333 Re: Utakmice.

Post by neJbzid »

ne dajemo, ali i ne primamo golove...ja mislim da treba vremena..ja imam strpljena..ekipa se pravi..treba zadrzati jajala, cimirota..naci dobre igrace u odbrani..ja bih volio da jarni gurne krstu u spic..nemanja je dobar napadac ali on je ispao iz ritma ili je uzeo dobre pare pa nece da igra..ne znam sta je sa njim..

treba strpljena kojeg vise od pola stadiona nema..ja vjerujem i mislim i znam da su slijedece sezone nase..bice na ljeto opet helsinborga, genka, levskog....bice europe..bice titula polako..

mislim da zrinjskog mozemo i hocemo proci..
Maharadza

#5334 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Super tekma, igra, prilike, svega smo imali ali kurva neće u gol, JBG! Zato ćemo ga aBd u mostaru zabiti u 91' min. i posrati im se u ćejf! :D

PS. I Travančić MORA igrati od početka, makar bio pod dozom, izmislio je krilo i za todora i irfu!
Last edited by Maharadza on 02/04/2014 21:37, edited 2 times in total.
JOSEF K

#5335 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Travnčić ima kuveta za 25 minuta, sramota!
jeza u ledja

#5336 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Haj dobro onda, valjda cemo i mi vise proraditi. Vidi se koliko nam fali Komazec.
omega369

#5337 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

dovesti jos 2 napadaca pod hitno!!! neka dobre igre ali sta imas u konacnici od nje ako nikako ne mozes napraviti rezultat
Tomahawk11
Globalni moderator

#5338 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Mislim da je Travancic zamjenjen zbog povrede. Bio je jedan prekid u prvom kod starta na njemu. Ima momak igru, ali nema zavrsnice.
Bilbija pokazuje znake zivota, samo sto se boji sutati :? ko da mu neko pistolj drzi na celu.
Steta one stative :(
Zrinjski jedno veliko nista...i iz toga umalo da lobuju Bandovica s pola :oops:
Branili se cijelo vrijeme. Bolji smo puno od njih, ne moze se ovoliko isfulati u revansu :thumbup:
Dobro to sve izgleda, jedino zavrsnica da se popravi i bice sminka.
Treca zaredom 0-0 :-?
Logovan

#5339 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Odigrali smo pravo dobro. Ovo je prvi put u ovoj polusezoni da smo oba poluvremena odigrali za prolaznu ocjenu. Falila nam je samo realizacija. Opet smo stativu pogodili kao i obično. :-) Travančić mora biti u prvoj postavi.
Treba dovesti još jednog napadača, pa čak bi možda i dvojicu. Zrinjski igrao slabo, niđe veze.
todd_smith

#5340 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Igra na nivou, rekoh ja 5-6 kolo ova ekipa tek ulazi u svoj neki ritam :wink:

Golovi ce doci, protiv Celika na Kosevu slavimo Kup aBda insallah :bih:
KPNCTNJAH

#5341 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Ne smiju igraci da upute sut prema golu... konstantno idu na dribling kad su u kaznenom prostoru... treba im zabraniti da gledaju Barcelonu...
Maharadza

#5342 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

omega369 wrote:dovesti jos 2 napadaca pod hitno!!! neka dobre igre ali sta imas u konacnici od nje ako nikako ne mozes napraviti rezultat
I to kakva "stamenita" i borbena kao što je Komazec bio, da se mogu gurati sa krkanima u ovoj ligi! :thumbup:

btw. Istok kriminalan, neki više štete klubu ponašanjem nego sa kupovinom one karte i zaslužuju doživotni "BAN" sa stadiona i zabranu prilaska istome u krugu barem 500 metara! :twisted:
JOSEF K

#5343 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Ima onih koji smatraju da su navijači krivi što ovi nisu više od 6 sati gola dali. Pa, koji istok im je smetao u Banjaluci? Što kaže Murinjo: najgori je igrač koji nema volju za pobjedom...
north

#5344 Re: Utakmice.

Post by north »

Dobra tekma naših..oba poluvremena dominirali, ali nekad neće u gol, nekad se ne zna u samoj završnici i nema gola da jebe rak raka :-) ...da stvar bude još žaljivija, Čelik je vrlo blizu finala, 2-0 uzeli :thumbup: , a sa njima bi daleko lakše (iako ni njih se ne smije potcijeniti naravno) nego sa Lišticom...jako je bitno da nismo primili gol, koliko god škakljiv rezultat, više će oni biti pod pritiskom sada nego mi, barem se tako želim nadati, jer mi ako dole zabijemo prije njih jako ćemo biti blizu....a onda bi protiv Čelika to bila samo takva prilika za uzeti trofej, ako već u prvenstvu to ne možemo...treba biti realan, nema se šta našim puno toga večeras prigovoriti, bilo je i grešaka naravno, ali kad nije bilo :D .... onoliko šansi da se ne zabije a nije prvi put što je najgore :-) , nešto se mora mijenjati u taktici i reći igračima da ne petljaju onoliko kada su u prilici da pucaju, jer kad tri tekme zaredom ne zabiješ gol (doduše ni ne primiš), onda to više nije ni samo do peha...ipak, nije sve tako crno, samo neka igramo i napadamo, želim Sarajevo koje dominira a ne Sarajevo koje je na koljenima, pa počeće ulaziti valjda majku mu jebem :evil:
ZV Keli

#5345 Re: Utakmice.

Post by ZV Keli »

Momci su odigrali najbolje sto su mogli, nisam im zvizdao jer je to papanski a tim se tek napravio ali nisu dobili ni pljesak radi lose realizacije. Mada sad kad sam hladne glave zao mi je sto nisam pljeskao bar 5 sekundi, zasluzili su igrom.

Sto se tice gospona Bilbije, ne zelim mu nista privatno najgore ali daleko mu kuca bila od nase, ma ono je ismijavanje dresa i grba kluba, da sam ja Dino, odmah bi mu ispisnicu dao pa kud koji mili moji
internazionale

#5346 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

ova ekipa je ispuhala
kad se uzme u obzir da igramo i u kupu i u prvenstvu
bojim se da necemo evropu izboriti
todd_smith

#5347 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

internazionale wrote:ova ekipa je ispuhala
Kup kada uzmemo, ne dolazi da slavis :mrgreen:
nebitan lik

#5348 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

nek se igra,i onako nismo na bolje navikli,uvijek isto gubitnicki mentalitet godinama,bas me zanima sta ce u Prijedoru biti,grbav teren,il gruba igra domacina? Mozda i nasi odluce da se malo pocnu udarat tj muski da pocnu igrat
todd_smith

#5349 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Mora da je situacija alarmantna kada sam ja jedini optimista ovdje :lol:
internazionale

#5350 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

todd_smith wrote:
internazionale wrote:ova ekipa je ispuhala
Kup kada uzmemo, ne dolazi da slavis :mrgreen:
mene svakako ove domace titule ne interesuju
bitno mi je da se klub stabilizuje, da napravimo nekoliko nasih igraca, ponovimo genk, sigmu i levski...

mada bih volio da raja (sa sve tri tribine) ima razloga da dernek u svom stilu napravi
a da me ti podsjetis kako sam fulio u prognozi
Post Reply