Prpa.ba wrote: ↑16/12/2025 00:47
Chmoljo wrote: ↑15/12/2025 23:22
No politika nije jedna stvar, nego brdo pojedinacnih, gdje se sa nekim slazem, sa nekima ne. Na tom fonu je trebala biti i rasprava, ova i svaka druga.
Medjutim, od zagovornika koji misle da samo njihovo govno mirise, ne moze se nista normalno procitati, a ni reci da se ne bi bilo anatemisano.
Rasprave u stvarnom svijetu nisu u krugu
drugova gdje se diskutuje o tome kako je Adnan Steta najministar ikad, a Irfan Cengic najnacelnik ikad, i kako im uspjeva biti tako hrabri, korektni i napraviti 26 sati rada u jednom danu, i studirati pride.
Pretvoris se u statuu po svakoj skakljivoj temi, ali si tu da u stilu Vlaisavljevica serucnes po kulturi dijaloga i sagovornicima.
Prpicu, ako nisi znao, forum nije stvarni svijet, vec poligon za kanalisanje frustracije, lazne hrabrosti i patriotizma bez pokrica.
Seruckam o cemu hocu, kada hocu. Ne glumim da sam pametan da znam sve o svemu, niti zelim imati misljenje o svemu. Apdejtovano, da bi neki prpa mogao da stavi moju lojalnost na tas i odvaga kolilko sam ja zaista bosnjak/bosanac/patriota/izdajnik ilkojikurac je vec bitan taj dan.
Posebno ne od nekoga ko sere na saharu, ali bi je lizao da je njegova slika na putovnici. Niti od nekoga ko je pravio spiskove slavodobitno zeleneci svaki stetin potez prije nego je dobio naglu upalu imana.
Imam svako pravo da serem jer ste necitljivi, a zivot nije beskonacan. Posto je evidentno ovo postalo mjesto izdrkavanja sredovjecnih i nesto starijih ojebina koji svoju toksicnost ne smiju prosipati u krugu vlastite porodice, sasvim je jasno da cu itekako birati kad i sta pisem.
I lijepo me boli kurac kako ces ti ili slicni tebi protumaciti kad i sta pisem, na ovom sajmu ubjedjivanja i doskocica.