Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Pilaw_Pavlaka

#53176 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pilaw_Pavlaka »

insomnia78 wrote:Prije kolektivnog svrsavanja, znate li vi na sta se uopste uvode te sankcije i kako se to provodi?
Znas li ti kada ce socijala? :D
arzuhal

#53177 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:
insomnia78 wrote:Prije kolektivnog svrsavanja, znate li vi na sta se uopste uvode te sankcije i kako se to provodi?
De, da konacno cujemo i strucno lice, sta i kako?
pratim
Image
GeeTnT

#53178 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

svi u napad wrote:Bravo pametni Bosanci. Samo vi nasjedajte na srpske podvale. Ko objavi ovu vijest? Naravno Kurir. Zasto to nisu objavile nase ili hrvatske novine? Ko je doveo Laktasenka na vlast? Zasto ga ne smjene dragi moji? Vazno je juris eno neko zajebava Milu. Sto ga ne zajebava Bake ili Niksic? Dragi moji pa sve je ovo rezija. Ima puno stvari koje bi ga odvele u zatvor i ogadile kod njegovog naroda. Beograd ce sve uciniti da ga skloni na sigurno uz oreol zrtve i velikog patriote tako da ce biti svetac (veci i od zlocinca Ratka) i niko od njih nece vjerovati dokazima o njegovom kriminalu i ostalim stvarima. Novi srpski mit se stvara i Mile ce ko kraljevic Marko biti junak nad junacima (Marko bio turski vazal i nijednu bitku u zivotu nije dobio a Mile svrcer cigara koji metka nije ispalio u ratu).
Koliko je malo potrebno da se Bosanci zadovolje i sve zaborave. Hajmo nastviti o sankcijama a zaboravimo 9 januar i onog naseg supka sto sve "po zakonu potpisa". Juris braco, pobijedili smo opet (koga, sta nije bitno). I da je ovo tacno njegove pare su u Bg, Moskvi i Kipru a Srbinu je vazno da moze do svog sela i do VMA u Beogradu na lijecenje. Zivi i zdravi mi bili i dodji te malo pameti.
U 21 imas zvanicno saopstenje....kokice u ruke, mani se mitomanije.
arzuhal

#53179 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

GeeTnT wrote:
svi u napad wrote:Bravo pametni Bosanci. Samo vi nasjedajte na srpske podvale. Ko objavi ovu vijest? Naravno Kurir. Zasto to nisu objavile nase ili hrvatske novine? Ko je doveo Laktasenka na vlast? Zasto ga ne smjene dragi moji? Vazno je juris eno neko zajebava Milu. Sto ga ne zajebava Bake ili Niksic? Dragi moji pa sve je ovo rezija. Ima puno stvari koje bi ga odvele u zatvor i ogadile kod njegovog naroda. Beograd ce sve uciniti da ga skloni na sigurno uz oreol zrtve i velikog patriote tako da ce biti svetac (veci i od zlocinca Ratka) i niko od njih nece vjerovati dokazima o njegovom kriminalu i ostalim stvarima. Novi srpski mit se stvara i Mile ce ko kraljevic Marko biti junak nad junacima (Marko bio turski vazal i nijednu bitku u zivotu nije dobio a Mile svrcer cigara koji metka nije ispalio u ratu).
Koliko je malo potrebno da se Bosanci zadovolje i sve zaborave. Hajmo nastviti o sankcijama a zaboravimo 9 januar i onog naseg supka sto sve "po zakonu potpisa". Juris braco, pobijedili smo opet (koga, sta nije bitno). I da je ovo tacno njegove pare su u Bg, Moskvi i Kipru a Srbinu je vazno da moze do svog sela i do VMA u Beogradu na lijecenje. Zivi i zdravi mi bili i dodji te malo pameti.
U 21 imas zvanicno saopstenje....kokice u ruke, mani se mitomanije.
Provjeri ti, bolje ti je, jesul to kakve srpske kokice, ne nasjedaj. I mojne da te šejtan navede pa da svršiš odmah u 21:00 sat. Smijemo počet svršavat tek od 21:05...

Muha, prati.
GeeTnT

#53180 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

Provodi se tako sto izvale ashik cigaru i kazu...deder kazi oo0000OOO
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#53181 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

nek se jebe odlazeĆe musliman crnac... sad će švaba tvump su putinom inaĆe čistokrvnim bojarom loze romanova da uvedu red i mir u EU i SAD...
Fudo387

#53182 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

Toffee karamela wrote:još sam bila mlada Ni za inč se čojk nije pomjerio otad
Ovo je vec malkice perverzno, al' haj' sad...bila si mlada.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#53183 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

muHa upali scane mode...
arzuhal

#53184 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Evo Vučić veli da nije realno da Srbija uvede sankcije Dodiku, a rečeno mu je prije da će Dodik biti sankcionisan...
bh.tornjak

#53185 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Toffee karamela wrote:Mislim da to uopšte nije unilateralna akcija SAD, jučer je krenulo s objavom da Angela ne da više para. Doduše ne da cijeloj BiH ali kako rekoše Dodo bi tu profitirao najviše. Ovo ujedinjena fronta napada preCjednika, Valentin je izgleda poslao podosta izvještaja tamo đe je trebalo :jutro:
slazem se kolega....
SAD nisu u stanju to sve odraditi same......
to je belosvetska ujdurma.....SAD (sjedinjene Antisrpske Drzave) tj. Fra,GB,Ger,Ita,Kan......Vatikan....Meka...Medina...drugi sprat hotela "Tuzla" (bezbeli u Tuzli)...tuzlanski aerodrom...poslasticari....burekdzije....austrijski konjusar....itd..itd
svi su oni ujedinjeni u jednom nevidjenom zlu koje zeli da porobi slobodarski narod...
Hemel

#53186 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Vucic kaze da nije realno da Srbija uvede sankcije govedu i zamrzne njegovu imovinu kako je to trazio Americki ambasador.

Pa naravno da nije realno. Realno je da ga skrivate.
Krokodajl

#53187 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Krokodajl »

insomnia78 wrote:
Krokodajl wrote:Kakva Cormack.

Nek nam pošalje McCaina da bude ambasador :D :D
Ja predlazem njega.
Image
Gdin Brett McGurk [emoji4]
Ma koga god samo da plaču za ovim mlitavim dosadašnjim, realno može se očekivati da će odnosi Amerike i Rusije zatopliti dolaskom Trumpa na vlast, ali stvarno treba biti lud pa očekivati da će Trump Američku vanjsku politiku podrediti Ruskoj pa se okrenuti Ruskim interesima, mogli bi Srbi plakati za Obamom i mlitavom politikom koju je njegova politika vodila.
Hemel

#53188 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

nikad_vise

#53189 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nikad_vise »

Vučić o sankcijama Dodiku: Imam informaciju od Amerikanaca
Premijer Srbije Aleksandar Vučić, upitan o informaciji da su SAD uvele sankcije predsedniku RS, je rekao da je od Amerikanaca dobio potvrdu da će se to dogoditi

IZVOR: B92, RTS UTORAK, 17.01.2017. | 19:53

"Od Amerikanaca sam dobio informaciju da će tako nešto da se dogodi, ali nisam dobio informaciju o sadržaju i o tome kakve se sve sankcije protiv predsednika Republike Srpske uvesti", rekao je Vučić za RTS i dodao: "Ne znam da li sam to smeo da kažem".

Na pitanje da li se Srbija pridržuti sankcijama, premijer je odgovorio:

"Vlada kao kolegijalni organ odlučuje, lično ne znam kako da vam odgovorim, da kažemo da zamrzavamo imovinu predsednik RS i da mu branimo da dođe u Beograd.... Ne ide, to se neće dogoditi..."

Ranije danas "Blic" je objavio da su Sjedinjene Američke Države uvele sankcije Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske.

Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teroririji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu pridružile sankcijama, naveo je list.

"Ne znam da li je informacija da sam stavljen na američku crnu listu tačna, jer nijedan zvanični dokument još nisam dobio. Ali očekujem tako nešto", rekao je Dodik za "Večernje novosti" u reakciji na saznanje "Blica"
:thumbup:
chupacabra

#53190 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by chupacabra »

Hemel wrote:Vucic kaze da nije realno da Srbija uvede sankcije govedu i zamrzne njegovu imovinu kako je to trazio Americki ambasador.

Radijus kretanja ce mu na kraju biti ogranicen od Laktasa do Beograda, i to helikopterom preko Brckog. :)
bh.tornjak

#53191 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Hemel wrote:Vucic kaze da nije realno da Srbija uvede sankcije govedu i zamrzne njegovu imovinu kako je to trazio Americki ambasador.

sledeci kandidat...... :D

ma uvest ce i pitat ce ...sta treba jos.....
Fudo387

#53192 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

nikad_vise wrote:"Od Amerikanaca sam dobio informaciju da će tako nešto da se dogodi, ali nisam dobio informaciju o sadržaju i o tome kakve se sve sankcije protiv predsednika Republike Srpske uvesti", rekao je Vučić za RTS i dodao: "Ne znam da li sam to smeo da kažem".
Sta sad ako se uspostavi da ovaj nije smEo da to kaze?
:roll:
insomnia78

#53193 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

chupacabra wrote:

Radijus kretanja ce mu na kraju biti ogranicen od Laktasa do Beograda, i to helikopterom preko Brckog. :)
A Rusija, Grcka i sve ostale antiamericke zemlje?
Osim toga nije to potjernica
arzuhal

#53195 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Fudo387 wrote:
nikad_vise wrote:"Od Amerikanaca sam dobio informaciju da će tako nešto da se dogodi, ali nisam dobio informaciju o sadržaju i o tome kakve se sve sankcije protiv predsednika Republike Srpske uvesti", rekao je Vučić za RTS i dodao: "Ne znam da li sam to smeo da kažem".
Sta sad ako se uspostavi da ovaj nije smEo da to kaze?
:roll:
Morat će 10 puta da izrecituje:

Siniša se smeo
pa na seno seo...
Acid25

#53196 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Ne brini Milorade. Stiže Tvump da te spasi!
Image
bh.tornjak

#53197 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

nesto kontam.....
SAD uvode sankcije.....(mnoge druge zemlje se prikljucuju)...dakle, medjunarodni pritisak je (ili ce da bude jak)
u mrskoj mu domovini mnoge optuznice vise o vratu...
ne bi me iznenadilo da laktasko govedo opet okrene plocu i postane veci bosanac od Huseina Kapetana.... :D :D :D
Fudo387

#53198 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

Nakav Drago, metalska skola,
Kakve budale savjetuju Dodika nije ni cudo dokle se uvalio u govna
:lol:
arzuhal

#53199 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

bh.tornjak wrote:nesto kontam.....
SAD uvode sankcije.....(mnoge druge zemlje se prikljucuju)...dakle, medjunarodni pritisak je (ili ce da bude jak)
u mrskoj mu domovini mnoge optuznice vise o vratu...
ne bi me iznenadilo da laktasko govedo opet okrene plocu i postane veci bosanac od Huseina Kapetana.... :D :D :D
Tramp će redom krenut kroz te države i sve sankcije poskidat Dodoniju, samo se još koji dan treba strpit ;-)
SmokingMan

#53200 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Otišao po pasoš a zatim završio na crnoj listi.

Pravda za Mileta i ugrožene.
Last edited by SmokingMan on 17/01/2017 20:22, edited 1 time in total.
Locked