Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

PriNc_ba

#53151 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

povrsno bacanje oka na es ;)

san marino ispada

ceska dobra pjesma bar po meni ali je pitanje okruzenja tako da mislim da vrijedi pokusati uhvatiti ovu kvotu preko 2

irska smaracka i ziri ce svaki sigurno glasati za nju ali je pitanje sta ce publika reci tako da se u nekim varijantama i oni mogu pokusati ali mi je sigurnija ceska prije nego irska

portugalska pjesma mi je isto ok i nije mi ni blizu u rangu pjesme san marina a iste su im kvote... na meridianu kvota 7 da ce proci :D samo pisem utiske... mozda u nekom sistemu ne bi bilo lose pokusati u bhplayu je 5.5 kvota

knez :roll: kladionice dale 50 50 sanse... uzeli su najjacu postavu za kompoziciju i tekst i odmah sam znao kako ce zvucati pjesma bez da sam i preslusao i nisam pogrijesio :D joksimovic standardno po svom i to i nije toliko lose ali je izlizano i tekst mi je u najmanju ruku nidje veze... tako da cu ja licno iskoristiti ovu kvotu prvo sto se tice ispadanja neke zemlje 1,85 vise nego dobra ponuda a i ne ocekujem da ce ih dijaspora nesto pripaziti

litvanija nekako mi nije evrovizijska, bas ono za neke svirke kakav im je i spot... gitara dominira i njih dvoje pjevaju ok. ovo je mozda i jedini par koji bih preskocio. ja bih odigrao da ispadaju ali zbog okruzenja sumnjam da ce ispasti...

malta dobar glas, nije losa onako ni pjesma kad je covjek slusa bez analize, tekst bezze... i mislim da bi mogli proci ali se ne isplati na 1,8 rizikovati... prije bih kazem igrao cesku s jacom kvotom i bara bara pjesmom s ovom

svica jos jedna kvota bara bara za oba tipa... dobra pjesma ali vjerovatno kladionice nisu sigurne zbog okruzenja sta i kako... i oni su mi za prolaza pa et.. 1,85 u bhplayu a u meridianu cak 2.8 :roll:

azerbejdzan evrovizijska bas i dobra je. prolaz ali mala kvota

kipar - ok pjesma ali malo smaracka i monotona... kazem nije losa nimalo ali fkt nekako mi nije za evrovizije mada kipar standardno ima dobre glasace pa et ne znam... isplati se dobru kvotu pokusati na to da ce ispasti prije nego da ce proci :D

island ok, evrovizijska, mizerna kvota i prolaze

izrael nesto justin timberlake varijanta, za evrovizije, 99% siguran prolaz i moze se iskoristiti kao sigurica... hjahahahahaha a dok ovo pisem krenuo je i refren :lol: :lol: :lol: :lol: jebo mu prelaz s justina na mileta kitica i milosa bojanica pleme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koji miks a sto se ismijah hahahahhahhaha joj koja pjesma :lol:

latvija nekakav chillout u kombinaciji s ne znam jos cim...dobra stvarka pravo ali nekako uz ove elektronske zvukove nekakve i polu dubstep ili sta je vec mislim da ne mogu proci fkt dzaba ruski blok dzaba baltik dzaba sve... ja cu pokusati iskoristiti ovu kvotu na meridianu 3,5 da nece proci a na bhplay 3,2... jbg prije bih igrao da ispadaju nego da prolaze iako je stvarka bas dobra ali ne vjerujem u naklonost toliku da prodju

norveska dobra, jedina od ovih smarackih da je ok. mizerna kvota prolaze sigurno

poljska dobra ali previse smaracka, rizicno ali mene mami odlicna kvota na ispadanje vise nego ziceraska kvota na prolaz :D 2,8 u bhplayu

slovenija - nesto amy style pjevacica ima glas, muzika i pjesma sama dosta dobre, kvota mizerna, prolaz siguran.

svedska isto ok pjesma, malo prenapuhana da je favorit ove godine ali je dobra, kvota mizerna i prolaz siguran..

dakle svedska, norveska, slovenija, izrael, island i azerbejdzan prolaze sigurno. tako da ostaje mjesta za 4 jos zemlje. dosta je bara bara pjesama fkt tako da ce biti tesko a kladionice su neke pjesme neopravdano favorizovale i dosta se razlikuju kvote u nekim kladionicama online.

elem znaci cg, san marino sigurno ispadaju po meni...a vjerovatno i portugal iako ih ja favorizujem da imaju neke sanse... sad nek uzima ko sta hoce :D

Image

i evo vam ovaj prejaki spoj stilova u jednoj pjesmi :lol:

http://www.youtube.com/watch?t=151&v=NdxOCTezeTg
Tomahawk11
Globalni moderator

#53152 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Prijedlozi za NBA:

K.Thompson under
T.Ariza over
J.Smith over
D.Green over skokovi
J.Harden over skokovi

Iz Premiera.
jasammemo

#53153 Re: Kladionica - vol. 2

Post by jasammemo »

PriNc_ba wrote: i evo vam ovaj prejaki spoj stilova u jednoj pjesmi :lol:

http://www.youtube.com/watch?t=151&v=NdxOCTezeTg
mogo bi kod nas ovaj proc subotom vecer hladno :D

ja uzet cu kneza na malo jaci ulog i ovo ostalo na slabiji

ko ima racun na 365 neka saceka dok ubace u live, kvote budu jace...
Nothing

#53154 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Nothing »

Image :izet:
nema me tamo

#53155 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

Boston Texas Bejzbol kec

Harden preko 5 skokova

Curry preko 27 koševa.
hrastov žižak

#53156 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hrastov žižak »

hjuston dvica dojava džoš smit preko 12, harden preko 7 asista, grin preko 4 asista,
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#53157 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

1,18 kec jebote.. :roll: :lol:
nema me tamo

#53158 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

Ma bio je 1 30, al' kakvi su to govnari..
PriNc_ba

#53159 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

eurosong lose danas :D al srecom samo sam na meridianu bacio koju marku i to je to...

za veceras nije nemoguce ovo zizkovo :D

ja cu na 2 markice jedan optimisticni baciti... dvica, brada over, jones over, smith over i ariza over skokovi :D na 2 markice 117 dobitak :D

a inace onako normalno :D

green bi morao i ass i skokove otici u over s obzirom da ce najvise na terenu da bude

u slucaju da nema howarda ocekujem jonesa i arizu da pokupe zajedno jedno 15ak skokova aBd a jonesa ocekujem i over poeni

smith bi vrlo lako mogao u over s poenima ali nesto ga ne volim bas igrati pa ga mozda i preskocim... imat ce vremena i prostora za sutanje i samo ovisi o tome kakva ce mu noc biti. ako ga budem igrao igrat cu over

brada over ili nikako :D

zakleo sam se sebi proslu tekmu da boguta necu vise skokove igrati ali dzaba :D moram :D ako ga krene preci ce granicu u prvoj cetvrtini :D

elem to je to sto mi je u razmatranju uz naravno kec gs na superponudi. jbg nije da ih ne moze hjuston mlatnuti ali ja ocekujem iskreno i blowout nekad krajem trece tako da...

budemo vidjeli gospodo :D

sretno svima ceveras... vakat je da se nesto uzme iako cekam tek trecu tekmu za jace uloge ali eto ne bi bilo lose da se ubode sta i ranije :)
PriNc_ba

#53160 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

Daj x kakav jebem mu boguta i skok i barnes 5 poe a za 2 stoje :D

E moj barns ccc sve sto je fulio mrtvi ziceri bili. Sad fulu tricu sam ko duh bio i namjestao se 3-4 sekunde nigdje nikog i promasi i onda zadnji napad na drugi obruc polaganje od tablu i fuli :roll: :-) nemere usran do potoka nikako a listic haman perfektno razradjen u svakom smislu :D
hodža

#53161 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

Atlanta-Cleveland X :D

a sutra ide jedan od 30 parova 2+...stay tuned :lol: :izet:
PriNc_ba

#53162 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

vrlo moguce atlanta da ce biti u seriji i vise od jednog x-a...
dosta slicne tekme kao sa washingtonom... realno dzemu nema ko da zaustavi jos ako carol bude rovit zabit ce im 40 glat veceras. fkt znaci do kraja igrati samo dzemu, bradu i currya s tim sto je curry najnesigurniji od njih jer mu skor ovisi od vanjskih suteva a ova dvojica divljaka rahat ulaze u reket bez problema...

znaci dzemo veceras 40+

kako mrzim ove dobre listice kad se gombam oko 2 para samo i jedan ili oba padnem. sinoc je bila opcija harden i curry umjesto poena hjustona i barnesa... i onda promijenim u curry i hjuston poeni i onda skontam da mi je to puno da zabije i ko bi ga cekao i onda uzmem da ce barnes uzeti suteva i zabiti preko i skinem stepha :( a da sam ga ostavio zabio bi 27 a barnes bi zabio 20 jebo ga otac bogaljski kakve je ciste suteve uzimao i jos par puta je bio u trku na kos al mu nisu davali loptu da zavrsi i et :D sve u svemu steta :D
Image
noviclan

#53163 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

da se i ja pohvalim, nego da nisam kulturan kao sto jesam jebao bi onoj borni sve ili mozda ovom australcu

Image
karanana

#53164 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

Jeste vidjeli listice onog frajera sto im uze 180 milja?
Ako ne lazu.
Sarajevski-Seljak

#53165 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Sarajevski-Seljak »

karanana wrote:Jeste vidjeli listice onog frajera sto im uze 180 milja?
Ako ne lazu.

Ma lazu k'o foke. Bili su poceli postavljati za ove dobitke od par K iz porezne uprave potvrde, a uz ovo ih nema :-)
Sarajevski-Seljak

#53166 Re: Kladionica - vol. 2

Dupli
karanana

#53167 Re: Kladionica - vol. 2

Post by karanana »

I meni je to prvo palo za oko. Ali navodno je online uplata i navodno online uplatama se ne skida porez. Ne znam je li to neka rupa u zakonu ili sta, ali sa ovom ko fol online uplatom onda mogu lazirati tikete.
Sarajevski-Seljak

#53168 Re: Kladionica - vol. 2

E to nisam znao, ako je dobio svaka mu cast.
PriNc_ba

#53169 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

losa mi je ponuda za veceras haos ...

dzemo i teague overi poeni
shumpert over poeni
milsap over skokovi

dzemo i teague sudeci po prvoj tekmi nemaju igraca koji ih mogu zaustaviti tako da ocekujem dzemu pred kraj serije i na 32,33 granici a teaguea definitivno na 20+ granica da ce biti... ne znam sad sta bi se moglo desiti da bar u ovoj tekmi ne predju obojica glat ove granice. dzemo je proslu jos i presjedio dosta zbog licnih tako da mislim da ce danas igrati pametnije i iskoristit ce nemoc ekipe atlante. igrao ne igrao carol dzemo je na sigurnih 30+... isto tako irving igrao ne igrao tj i ako bude limitiran s minutama opet ne moze cuvati teaguea kao ni ostatak ekipe...

milsapa i shumperta sam isforsirao jer fkt nisam znao sta da odigram drugo :roll: smitha ocekujem da malo ohane i motat ce se oko granice sigurno a tu vidim priliku shumperta a milsap jbg meni pravo drag igrac i nadam se da ce pokupiti par otpadaka u napadu uz par odbrambenih skokova i to je to :)

sretno
Partijaner

#53170 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Partijaner »

Jucer 40, danas 50, sutra 60. :-D

Image
LoveIsGone

#53171 Re: Kladionica - vol. 2

Post by LoveIsGone »

PriNc_ba

#53172 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

Joj ubise ih s vanjskih pozicija...

10 od 16 do sada za tri poena. Stane li ih sut jebat ce ih atlanta. U suprotnom je ovo gotovo

Joj teaguea sta fula :-)
I jos mi ukradose skok milsapu mater im jebem...fkt ne znam sta rade ovi zapisnicari na nba.com :roll: lik skocio ascare i fino loptu uhvatio i fol mu ne upisu skok ccc
Daryl Dixon

#53173 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Daryl Dixon »

Je.bat ce ih Cleveland u 4 tekme da valja... :zoka: :zjev: :run:
PriNc_ba

#53174 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

ma dobit ce atlanta jednu... mora stati ove debile a mora ove krenuti jednu tekmu da ga jebes...

fkt smijesno kako ih je isla trica u momentima kad ovi nisu polaganje mogli da zabiju...
teague 2 napada zaredom sam na kos i fula i tu se pogubio i nije smio vise da krene na kos ni da suta kad je sam :-)
a ove trica krenula ko u filmovima jbt :lol:

sad neko negdje jebe oca familiju sve zivo ko je igrao under dzemu :D zabi brat slobodno za over i izadje :lol:
Partijaner

#53175 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Partijaner »

Post Reply