Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- radiša
#53126 Re: Kladionica - vol. 2
Opstepoznato je da ista sto je sigurnije nema u ponudi zato me ne cudi sto je danas tako bilo sa eurosongom.Lopovska posla a mi ko budale igramo i nadamo se necemu.
-
golman
#53127 Re: Kladionica - vol. 2
Ajmo poštovaoci Juventusa...kvota na Juve 2.20...može li doći? 
- Daryl Dixon
#53128 Re: Kladionica - vol. 2
Ono kad nakon nekog vremena odigraš NBA tiket i staviš Hardena manje od 7.5 asistencija a on u prvoj četvrtini ima 4 asistencije je.em ti bogorodicu

-
nema me tamo
#53129 Re: Kladionica - vol. 2
A ja ga baš umjesto poene odigram asistencije..
Zato cu past Howarda skokove preko..
Currya imam poene over i GS pobjedu..
Zato cu past Howarda skokove preko..
Currya imam poene over i GS pobjedu..
- Daryl Dixon
#53130 Re: Kladionica - vol. 2
Ma proci ces skokove brate nema veze sto kreten ima 2 lične...
-
nema me tamo
#53131 Re: Kladionica - vol. 2
Zato kako igraju Roketsi to je za pricu..
- PriNc_ba
#53132 Re: Kladionica - vol. 2
hahahah joj koje kukanje a nije tekma jos ni pocela bila
kakvi lagani poeni hjustona citavu tekmu ne moze covjek da vjeruje. ali ide ovde metla... prva je tekma dok se malo ratnici naviknu kako se postaviti... ako ova ne ode u hendikep sljedeca ide u dupli hendikep
sviju mi gledam tekmu i bogut je 3 skoka uzeo i stajala 3 skoka dok nije dobio trecu licnu i samo mu skidose hladno 2 skoka a gledam tekmu
svasta sviju mi...
deru ovo ratnici do kraja tekme...pokazali su samo kad malo stanu i uozbilje se da ne mogu bas rakete nesto pretjerano. cim moraju graditi napad eto belaja
nema laganih poena i nema ih na terenu odmah 
kakvi lagani poeni hjustona citavu tekmu ne moze covjek da vjeruje. ali ide ovde metla... prva je tekma dok se malo ratnici naviknu kako se postaviti... ako ova ne ode u hendikep sljedeca ide u dupli hendikep
sviju mi gledam tekmu i bogut je 3 skoka uzeo i stajala 3 skoka dok nije dobio trecu licnu i samo mu skidose hladno 2 skoka a gledam tekmu
deru ovo ratnici do kraja tekme...pokazali su samo kad malo stanu i uozbilje se da ne mogu bas rakete nesto pretjerano. cim moraju graditi napad eto belaja
-
nema me tamo
#53133 Re: Kladionica - vol. 2
E'o prođe Curry i Harden overi jedva nekako..
Još ne mogu da vjerujem da ce me na drugom samo Howard oborit.
Još ne mogu da vjerujem da ce me na drugom samo Howard oborit.
- pepeljara
#53134 Re: Kladionica - vol. 2
obori me bogut over skokovi... :/
- LoveIsGone
- PriNc_ba
#53136 Re: Kladionica - vol. 2
a jbg previse bi bilo da su svi sitni presli u overe ali opet steta...
bogut mrtvi 2 licne u 5 sekundi i cao na klupu i na kraju 5 skokova cini mi se samo iako su mu 2 ukrali tj upisani bili i gledao ja tekmu i bila ta 2 skoka i kasnije samo izbrisu
prodjem howarda under indeks i barnesa poene ali padnem hendikep gs i boguta mrtvog skokove
bogut mrtvi 2 licne u 5 sekundi i cao na klupu i na kraju 5 skokova cini mi se samo iako su mu 2 ukrali tj upisani bili i gledao ja tekmu i bila ta 2 skoka i kasnije samo izbrisu
prodjem howarda under indeks i barnesa poene ali padnem hendikep gs i boguta mrtvog skokove
-
al-em
#53137 Re: Kladionica - vol. 2
Laboral-real 1 1,75
Laboralu treba pobjeda da bi usli u doigravanje i trenutno su osmi, dok je real sigurno prvi i nakon osvajanja eurolige u nedjelju nemaju motiva u danasnjoj utakmici. Putovace bez 3,4 glavna igraca medju kojima su rudi i ljulj.
Laboralu treba pobjeda da bi usli u doigravanje i trenutno su osmi, dok je real sigurno prvi i nakon osvajanja eurolige u nedjelju nemaju motiva u danasnjoj utakmici. Putovace bez 3,4 glavna igraca medju kojima su rudi i ljulj.
-
noviclan
#53138 Re: Kladionica - vol. 2
pu jebem vam siroko brijezansku familiju i prelaz sto ce uslijediti jebo vam blaz sve
- PriNc_ba
#53139 Re: Kladionica - vol. 2
Aferimal-em wrote:Laboral-real 1 1,75
trazio ja bio i hendikep al ne nadjoh jbg
- LoveIsGone
- PriNc_ba
#53141 Re: Kladionica - vol. 2
dzemo under indeks
irving over poeni
carol under poeni
horford over poeni
milsap over skokovi
dobitni
imam osjecaj da ce sutra samo u neka doba neko izbaciti ponudu za eurosong a ja necu nish imati pripremljeno i udarat cu se nogom u usta
irving over poeni
carol under poeni
horford over poeni
milsap over skokovi
dobitni
imam osjecaj da ce sutra samo u neka doba neko izbaciti ponudu za eurosong a ja necu nish imati pripremljeno i udarat cu se nogom u usta
- radiša
#53143 Re: Kladionica - vol. 2
Kako prođe nba momci?Jel se konacno sta uzelo na toj kosarci?
-
Comehere
#53144 Re: Kladionica - vol. 2
uzelo se i na košarci
uplatih u pon na račun 15 evrića,i 5 evra stavih na tenis,padoh,onda neki nogomet 82 minuta odigro no next goal,i nakon prihvatanja opklade na bet365 nakon 5 sekundi postiže se gol i eto ti baksuza,ostaje mi jos 5 evra gledam šta ću neću valjda izgubiti isti dan sve
neka košarka uplaćujem i tih zadnjih kad ono se vrti na betu što se vrti kad gleda hoće li prihvatiti uplatu i u jednom trenutku krenulo loše da ide ja se brže bolje odjavih
i to sve trajalo možda 2 sekunde vrtenje,trojka i razmišljanje za odjavu,poslije se ulogovo i vidim ostalo mi 5 evra reko dobro je
prethodno ljut zbog gubitaka gledam imaju 2 tenisa odigrao nešto bezveze 2 para tenisa kvota 8 uplatio 3 evra,prvi par je bio neki da će teniser neki uzeti ono primjer što inače piše 12th game winner,gem ili šta već nebitno,kvota 4 i nešto a drugi par na nekog tenisera kvota 1.9 da uzima set drugi,i gledam kad odjednom izgubi ovaj gdje je kvota 4,ja ljut bjesan,odigram 1 euro na rukomet sporting da postiže sledeći pogodak bezveze nešto kvota 2,kad slučajno pritisnuo vamo i ima šta da se i vidi,piše da isplatim 13 evra ja onda kontam i vidim da sam prošo onog što sam mislio da je izgubio,još ostao onaj drugi par pa mi zato nude polovičnu isplatu prije vremena,bez razmišljanja odma uzimam,onda prođem i sporting postigao gol,onda čekam nba to jest svoj omiljenim tim
prvu četvrtinu me tjeralo nisam igrao,odigram drugu na cleveland to prođem i onda u trećoj četvrtini uplatim na pobjedu cijelog meča na njih i prođem i odem spavat,ali kad su zaredali trojkama pri kraju to je
danas slaba neka ponuda ali nešto će se odigrat na sitno
uplatih u pon na račun 15 evrića,i 5 evra stavih na tenis,padoh,onda neki nogomet 82 minuta odigro no next goal,i nakon prihvatanja opklade na bet365 nakon 5 sekundi postiže se gol i eto ti baksuza,ostaje mi jos 5 evra gledam šta ću neću valjda izgubiti isti dan sve
prethodno ljut zbog gubitaka gledam imaju 2 tenisa odigrao nešto bezveze 2 para tenisa kvota 8 uplatio 3 evra,prvi par je bio neki da će teniser neki uzeti ono primjer što inače piše 12th game winner,gem ili šta već nebitno,kvota 4 i nešto a drugi par na nekog tenisera kvota 1.9 da uzima set drugi,i gledam kad odjednom izgubi ovaj gdje je kvota 4,ja ljut bjesan,odigram 1 euro na rukomet sporting da postiže sledeći pogodak bezveze nešto kvota 2,kad slučajno pritisnuo vamo i ima šta da se i vidi,piše da isplatim 13 evra ja onda kontam i vidim da sam prošo onog što sam mislio da je izgubio,još ostao onaj drugi par pa mi zato nude polovičnu isplatu prije vremena,bez razmišljanja odma uzimam,onda prođem i sporting postigao gol,onda čekam nba to jest svoj omiljenim tim
- jasammemo
#53145 Re: Kladionica - vol. 2
Jel nam živ Princ za analizu ESCa?
- Brat
#53146 Re: Kladionica - vol. 2
Bravo.Comehere wrote:uzelo se i na košarci
uplatih u pon na račun 15 evrića,i 5 evra stavih na tenis,padoh,onda neki nogomet 82 minuta odigro no next goal,i nakon prihvatanja opklade na bet365 nakon 5 sekundi postiže se gol i eto ti baksuza,ostaje mi jos 5 evra gledam šta ću neću valjda izgubiti isti dan sveneka košarka uplaćujem i tih zadnjih kad ono se vrti na betu što se vrti kad gleda hoće li prihvatiti uplatu i u jednom trenutku krenulo loše da ide ja se brže bolje odjavih
i to sve trajalo možda 2 sekunde vrtenje,trojka i razmišljanje za odjavu,poslije se ulogovo i vidim ostalo mi 5 evra reko dobro je
![]()
prethodno ljut zbog gubitaka gledam imaju 2 tenisa odigrao nešto bezveze 2 para tenisa kvota 8 uplatio 3 evra,prvi par je bio neki da će teniser neki uzeti ono primjer što inače piše 12th game winner,gem ili šta već nebitno,kvota 4 i nešto a drugi par na nekog tenisera kvota 1.9 da uzima set drugi,i gledam kad odjednom izgubi ovaj gdje je kvota 4,ja ljut bjesan,odigram 1 euro na rukomet sporting da postiže sledeći pogodak bezveze nešto kvota 2,kad slučajno pritisnuo vamo i ima šta da se i vidi,piše da isplatim 13 evra ja onda kontam i vidim da sam prošo onog što sam mislio da je izgubio,još ostao onaj drugi par pa mi zato nude polovičnu isplatu prije vremena,bez razmišljanja odma uzimam,onda prođem i sporting postigao gol,onda čekam nba to jest svoj omiljenim timprvu četvrtinu me tjeralo nisam igrao,odigram drugu na cleveland to prođem i onda u trećoj četvrtini uplatim na pobjedu cijelog meča na njih i prođem i odem spavat,ali kad su zaredali trojkama pri kraju to je
![]()
- karanana
#53147 Re: Kladionica - vol. 2
jebo esc kad jedan par mozes igrati. zahvaljujuci princu od prije nekoliko godina. opametio ih je. a jest se uzelo tada. ja sam na neki sitan ulog uzeo preko dvije stoje tada. svaki par je pogodio prolaz ili ne. a jesu i bili glupi. pa naravno da zemlja nece proci u finale ako njihovu pjesmu ne stavis na listic da ce proci. i onda na tu zemlju stavis NE.
- jasammemo
#53148 Re: Kladionica - vol. 2
sjecam se i ja toga prije 2-3 godine... ali valja uzet šta daju... ni 365 ne pušta nego 1 par, šta očekivat onda od naših klošara.karanana wrote:jebo esc kad jedan par mozes igrati. zahvaljujuci princu od prije nekoliko godina. opametio ih je. a jest se uzelo tada. ja sam na neki sitan ulog uzeo preko dvije stoje tada. svaki par je pogodio prolaz ili ne. a jesu i bili glupi. pa naravno da nece proci ako pjesmu ne stavis na listic da ce proci.
inače uzeo sam Italiju pobjednika čisto zbog ankete...
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... g&sle=true
čujem da im je kretnja na bini 0 bila na probi, ni malo kreativna tako da od njih nema ništa ali eto... rusija ko undo švedski lani, nije loše a imaju i država za glasanje... šved je katastrofa pjesma ali najživlja prezentacija...
za ovo polufinale čekam Princa valjda će se javit...
- hodža
- camparinho
#53150 Re: Kladionica - vol. 2
malmo za neki sitnis jebo mu tetkicu