Prije bih rekao da mi korisnici telemacha imamo srece, valjalo bi listati kroz 100 kamera da bi dosao do nekog kanala.smartXL wrote:Imaju srece pa Telemach ne drzi one live kamere po gradovima i planinama
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- diablobih
#53126 Re: BHTelecom All About
- Beaverknight
#53127 Re: BHTelecom All About
Pa ti si trola sa glupostima, sada mene optužuješ. Kakve su to smetnje kod tebe?jarobot wrote:Tipičan trolovski odgovor. Lijepo kad sam sebe nategneš !!!Beaverknight wrote:A ti intektualca, odakle si ti samo "šljego"![]()
Uživaj u njemu
Trola ,trola.....
- zateznistub
#53128 Re: BHTelecom All About
Tačno mi se počelo gaditi ulaziti na ovu temu
- Beaverknight
#53129 Re: BHTelecom All About
Treba zabraniti ulazak na temu svim forumašima koji nisu korisnici BH Telekomu.zateznistub wrote:Tačno mi se počelo gaditi ulaziti na ovu temu
Ja sam još sutra, eventualno subotu (kada isključujem internet) i onda neću ni ulaziti na ovu temu. Ne koristim pakete u vezi mobitela, tako da se ne morate sekirati za mene.
-
jarobot
#53130 Re: BHTelecom All About
Ko je trolao nspisao sam da je RTL Njemački u ponudi iako si ti tvrdio da nije i još si rekao da si zbog tog otkazao pretplatu.Beaverknight wrote:Pa ti si trola sa glupostima, sada mene optužuješ. Kakve su to smetnje kod tebe?jarobot wrote:Tipičan trolovski odgovor. Lijepo kad sam sebe nategneš !!!Beaverknight wrote:A ti intektualca, odakle si ti samo "šljego"![]()
Uživaj u njemu
Trola ,trola.....
Kod tebe sz žestoke smetnje. Ko zna id kad ne koristiš uslugu i opet komentarišeš i širuš neistine barem što se dotičnog kanala tiče
-
jarobot
#53131 Re: BHTelecom All About
Haj zdravo !!!!Beaverknight wrote:Treba zabraniti ulazak na temu svim forumašima koji nisu korisnici BH Telekomu.zateznistub wrote:Tačno mi se počelo gaditi ulaziti na ovu temu
Ja sam još sutra, eventualno subotu (kada isključujem internet) i onda neću ni ulaziti na ovu temu. Ne koristim pakete u vezi mobitela, tako da se ne morate sekirati za mene.
- zateznistub
#53132 Re: BHTelecom All About
Ti si još najmanji problem a i tek si se prijavio, bar sa ovim nickomBeaverknight wrote:Treba zabraniti ulazak na temu svim forumašima koji nisu korisnici BH Telekomu.zateznistub wrote:Tačno mi se počelo gaditi ulaziti na ovu temu
- Maharadza
#53133 Re: BHTelecom All About
Volio bih da dobijete SK kanale samo da vidim koju bi onda šuplju vrtio da opravdaš suradnju sa "kriminalcima"!sencobih wrote:inače bi trebali vjerovati telemahu višestrukom povratniku u činjenju kriminalnih dijela i kažnjavanom od svih agencija, što od sudova što od regulatoraMaharadza wrote:https://www.jabuka.tv/sport-klub-kanali ... ht-eronet/United Media S.à.r.l. koristi priliku da još jednom pozove i sve druge zainteresirane operatere u BiH da se upoznaju sa ponudom za distribuciju kanala koje emitira United Media S.à.r.l., a koja je dostavljena svim zainteresiranim operatorima u BiH pod identičnim uvjetima, te da ispune uvjete koje su već ispunili Telemach, M Tel i HT Eronet, te zaključe ugovore sa našim lokalnim agentom i time omoguće svojim korisnicima praćenje vrhunskih sportskih sadržaja koje emitiraju naši kanali. Za svakog operatora je to moguće ukoliko ispuni uvjete, od kojih su najvažniji da: prijavljuje istinite podatke o broju korisnika, plaća račune na vrijeme (kako i sam traži od svojih korisnika), te ispunjava minimalne tehničke uvjete koje Sport Klubu propisuju vlasnici sadržaja.
Uhljebi na aparatima, a kakve li će sada laži i šupljake podvaljivati ostaje da vidimo!
btw. I HT ERONET ti je u vlasništvu istoga "gazde" kao i telecom, tako da...
-
jarobot
#53134 Re: BHTelecom All About
Maharadžu za Predcjednika !!!!! 
- Benq
#53135 Re: BHTelecom All About
Jesi li ozbiljan ?jarobot wrote:Maharadžu za Predcjednika !!!!!
-
jarobot
#53136 Re: BHTelecom All About
Jesam čoek sve zna od gradnje piramida do danas. Ko Broj 1.Benq wrote:Jesi li ozbiljan ?jarobot wrote:Maharadžu za Predcjednika !!!!!
- _Reds_
#53137 Re: BHTelecom All About
Pa Eronet izlvaci pare iz firme to znaju i ptice na grani.
Tu firmu dobije HDZ, i onda prave smijesne ugovore, koje apsolutno nisu realni, da bi izvukli lovu iz firme, i prikazali sto manju dobiti, odnosno kako dobit ne bi otišla u budzet, nego i privatne dzepove.
Pa oni jedna da posluju pozivtivno po završnim računima.
Tu firmu dobije HDZ, i onda prave smijesne ugovore, koje apsolutno nisu realni, da bi izvukli lovu iz firme, i prikazali sto manju dobiti, odnosno kako dobit ne bi otišla u budzet, nego i privatne dzepove.
Pa oni jedna da posluju pozivtivno po završnim računima.
-
The BEN10
#53138 Re: BHTelecom All About
Inače bi trebali vjerovati glavnim finansijerima smrdljivog srpskog smeća zvanog PINK kanali!sencobih wrote:inače bi trebali vjerovati telemahu višestrukom povratniku u činjenju kriminalnih dijela i kažnjavanom od svih agencija, što od sudova što od regulatoraMaharadza wrote:https://www.jabuka.tv/sport-klub-kanali ... ht-eronet/United Media S.à.r.l. koristi priliku da još jednom pozove i sve druge zainteresirane operatere u BiH da se upoznaju sa ponudom za distribuciju kanala koje emitira United Media S.à.r.l., a koja je dostavljena svim zainteresiranim operatorima u BiH pod identičnim uvjetima, te da ispune uvjete koje su već ispunili Telemach, M Tel i HT Eronet, te zaključe ugovore sa našim lokalnim agentom i time omoguće svojim korisnicima praćenje vrhunskih sportskih sadržaja koje emitiraju naši kanali. Za svakog operatora je to moguće ukoliko ispuni uvjete, od kojih su najvažniji da: prijavljuje istinite podatke o broju korisnika, plaća račune na vrijeme (kako i sam traži od svojih korisnika), te ispunjava minimalne tehničke uvjete koje Sport Klubu propisuju vlasnici sadržaja.
Uhljebi na aparatima, a kakve li će sada laži i šupljake podvaljivati ostaje da vidimo!
- Benq
#53139 Re: BHTelecom All About
Iskreno da ti kazem mislio sam na ovo podvucenojarobot wrote:Jesam čoek sve zna od gradnje piramida do danas. Ko Broj 1.Benq wrote:Jesi li ozbiljan ?jarobot wrote:Maharadžu za Predcjednika !!!!!
-
alpha_lex
- Beaverknight
#53141 Re: BHTelecom All About
Da, Pink može, SK ne može. Odlično rečeno 
- MTV
#53142 Re: BHTelecom All About
Mtel i Eronet i pinkovi i SK!Beaverknight wrote:Da, Pink može, SK ne može. Odlično rečeno
-
predstavnik
#53143 Re: BHTelecom All About
Konačno se ulaganje u Dzuhura isplatilo. Igra u zivotnoj formi.
- Kiki_Musampa
#53144 Re: BHTelecom All About
Ljudovi,treba mi savjet.
31.05. sam odjavio moju tv,i zbog toga sto racun za 5 mjesec nije bio tu,odlucim se na iskljucenje od 3 mjeseca,kako bi i racuni svi legli i ja podmirio dugove. Vratio sam opremu, i za mene je bila stvar zavrsena.Medjutim,20.09. meni dolazi pismo da mi je moja tv ukljucena na zahtjev korisnika 30.08,i da trebam platiti 15 km ukljucenje,i predpostavljam i cijeli septembar,jer sam tek 20.09. saznao da mi je moja tv ukljucena.
Zvao sam 1444,i momak mi rece da on moze samo poslati reklamaciju,koja mi je danas stigla i koju su odbili,kao neopravdanu.
Imam li ja jos kakve sanse ili sam donji za 65 KM?
31.05. sam odjavio moju tv,i zbog toga sto racun za 5 mjesec nije bio tu,odlucim se na iskljucenje od 3 mjeseca,kako bi i racuni svi legli i ja podmirio dugove. Vratio sam opremu, i za mene je bila stvar zavrsena.Medjutim,20.09. meni dolazi pismo da mi je moja tv ukljucena na zahtjev korisnika 30.08,i da trebam platiti 15 km ukljucenje,i predpostavljam i cijeli septembar,jer sam tek 20.09. saznao da mi je moja tv ukljucena.
Zvao sam 1444,i momak mi rece da on moze samo poslati reklamaciju,koja mi je danas stigla i koju su odbili,kao neopravdanu.
Imam li ja jos kakve sanse ili sam donji za 65 KM?
- Hyperthalamus
#53145 Re: BHTelecom All About
Pa donji si....dok ne raskines ugovor trajno...nista na 3 mjeseca...jer kako vidis oni ce ti ga opet aktivirati i naplatiti ukljucenje.
Odes fino izmiris sva dugovanja koja postoje do momenta kad odjavljujes uslugu (trajno) i tek tada je stvar gotova (za tebe)...dobit ces jos racun za onaj broj dana koji si koristio uslugu u tom mjesecu u kom vrsis odjavu. Oni su ti fino odbili zalbu, jer imaju crno na bijelo da si ti trazio mirovanje na 3 mjeseca, sto si ovjerio svojim potpisom na zahtjevu...trebao si citati sta potpisujes.
Odes fino izmiris sva dugovanja koja postoje do momenta kad odjavljujes uslugu (trajno) i tek tada je stvar gotova (za tebe)...dobit ces jos racun za onaj broj dana koji si koristio uslugu u tom mjesecu u kom vrsis odjavu. Oni su ti fino odbili zalbu, jer imaju crno na bijelo da si ti trazio mirovanje na 3 mjeseca, sto si ovjerio svojim potpisom na zahtjevu...trebao si citati sta potpisujes.
- Kiki_Musampa
#53146 Re: BHTelecom All About
Zvao 1444,nemaju nista napismeno....Hyperthalamus wrote:Pa donji si....dok ne raskines ugovor trajno...nista na 3 mjeseca...jer kako vidis oni ce ti ga opet aktivirati i naplatiti ukljucenje.
- diablobih
#53147 Re: BHTelecom All About
I onda se cude sto propadaju, a nisu ni pismenijarobot wrote:Maharadžu za Predcjednika !!!!!
- Tesla Edison
#53148 Re: BHTelecom All About
Znaš li ti šta je sarkazam?diablobih wrote:I onda se cude sto propadaju, a nisu ni pismenijarobot wrote:Maharadžu za Predcjednika !!!!!
-
smartXL
#53149 Re: BHTelecom All About
S pogresnog si se profila javio 
- Tesla Edison
#53150 Re: BHTelecom All About
Ja stvarno, divi ti tosmartXL wrote:S pogresnog si se profila javio