Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tufahija12345 wrote:auu Uhapšen Rosel, a ako mu dokažu krivicu u optužnici bi se moglo lahko naci i ime Batromeua. Bice zanimljivo u narednim mjesecima.
Neeee
Ovo su njegovi biznisi u Brazilu. To je onaj Fifa gate sto vode amerikanci. On, Teixeira i neki Arapii zaglavili. Arapi kupovali glasove koje im je obecao Teixeira a sve islo preko Sandra i nhegovih firmi.
Nema ovo veze sa Barcelonom
tufahija12345 wrote:auu Uhapšen Rosel, a ako mu dokažu krivicu u optužnici bi se moglo lahko naci i ime Batromeua. Bice zanimljivo u narednim mjesecima.
Neeee
Ovo su njegovi biznisi u Brazilu. To je onaj Fifa gate sto vode amerikanci. On, Teixeira i neki Arapii zaglavili. Arapi kupovali glasove koje im je obecao Teixeira a sve islo preko Sandra i nhegovih firmi.
Nema ovo veze sa Barcelonom
Kako pišu katalonski mediji, FC Barcelona je poslala ponudu za ofenzivnog veznjaka Real Madrida, Isca. Ovaj mladi Španjolac se bori sa Garethom Baleom za svoje mjesto u početnih jedanaest od dolaska Zinedina Zidanea. Zbog toga on se povezuje kao potencijalno pojačanje u redovima Barcelone ovog ljetnog prijelaznog roka.
Kako španjolski mediji prenose, predsjednik FC Barcelone Josep Maria Bartomeu takođe želi Isca. Navodno, Barça je napravila konačnu ponudu za ovog 25-godišnjaka kako bi se ovaj igrač pridružio ekipi s Camp Noua. Katalonski velikan je spreman na to da Isco bude najplaćeniji Španjolac ispred Gerarda Piquéa, Sergija Busquetsa i Andrésa Inieste.
Nemoguca misija po meni. Da su prije jedno pola godine poslali mozda bi se i moglo sta uraditi, ovako kad je bio jedan od najboljih igraca u zavrsnici prvenstva, rekao bih da nema sanse da ce ga ovi pustiti.
Vertig0 wrote:Kako pišu katalonski mediji, FC Barcelona je poslala ponudu za ofenzivnog veznjaka Real Madrida, Isca. Ovaj mladi Španjolac se bori sa Garethom Baleom za svoje mjesto u početnih jedanaest od dolaska Zinedina Zidanea. Zbog toga on se povezuje kao potencijalno pojačanje u redovima Barcelone ovog ljetnog prijelaznog roka.
Kako španjolski mediji prenose, predsjednik FC Barcelone Josep Maria Bartomeu takođe želi Isca. Navodno, Barça je napravila konačnu ponudu za ovog 25-godišnjaka kako bi se ovaj igrač pridružio ekipi s Camp Noua. Katalonski velikan je spreman na to da Isco bude najplaćeniji Španjolac ispred Gerarda Piquéa, Sergija Busquetsa i Andrésa Inieste.
Nemoguca misija po meni. Da su prije jedno pola godine poslali mozda bi se i moglo sta uraditi, ovako kad je bio jedan od najboljih igraca u zavrsnici prvenstva, rekao bih da nema sanse da ce ga ovi pustiti.
Pametno. Onakav igrac ako je zadovoljan minutazom koju ima ove sezone to je suho zlato za imati u ekipi.
Njegova sreca je sto je Bale bio povrijedjen i James van forme pa je dobio priliku koju je majstorski iskoristio.
Još uvijek nezvanično, ali sigurno znamo da je Valverde novi trener Barcelone. Drago mi je što nisu krenuli grlom u jagode da dovedu neku trenersku zvijezdu, nego ovako, iz domace lige, provjerenog trenera. Mislim da je to najbolja opcija. Tim više što je to Valverde. Uvijek mi je bila muka kad vidim da slijedecu utakmicu igramo sa Bilbaom. Nikad nisi siguran kako ces proci protiv njih.
A kako stvari stoje u mladjim kategorijama, budućnost nam je svijetla. Ja od Valverdea očekujem da ubaci u prvi tim i onog koreanskog Messija. Vidio sam da je uništio Argentinu na svjetskom do 20 godina. Strašan talenat a već ima 19 godina, pa mu je vrijeme da uskoći u prvi tim.
Valverde je u Bilbau promovisao 22 juniora, od Fernanda Llorentea i Irraole pa do Iñaki Wiliamsa. Naravno, filozofija kluba itd... Ali mogao je i kap ostali da dovodi iz Osasune, Alavesa, Eibara, pa cak i iz R. Sociedada. Bilo ih je. Bio je i neki baskijac zvani Bitxente Lizarrazu koji je kesiran za fine pare. Dakle, ruka nu nece zadrhtati. Osim toga, sa Espanyolom je igrao finale Europa Lige sa 7 igraca iz pogona. Za to se ne brinem. Brine me Barcelona i glupo nametnuto dovodjenje.
skenderija04 wrote:Valverde je u Bilbau promovisao 22 juniora, od Fernanda Llorentea i Irraole pa do Iñaki Wiliamsa. Naravno, filozofija kluba itd... Ali mogao je i kap ostali da dovodi iz Osasune, Alavesa, Eibara, pa cak i iz R. Sociedada. Bilo ih je. Bio je i neki baskijac zvani Bitxente Lizarrazu koji je kesiran za fine pare. Dakle, ruka nu nece zadrhtati. Osim toga, sa Espanyolom je igrao finale Europa Lige sa 7 igraca iz pogona. Za to se ne brinem. Brine me Barcelona i glupo nametnuto dovodjenje.
Ja mislim da je Valverde dobar strucnjak, ide mu u korist i to što je nekad bio igrac Barce....samo ne znam je li "krojfista", njeguje li taj stil i slicno.
skenderija04 wrote:Valverde je u Bilbau promovisao 22 juniora, od Fernanda Llorentea i Irraole pa do Iñaki Wiliamsa. Naravno, filozofija kluba itd... Ali mogao je i kap ostali da dovodi iz Osasune, Alavesa, Eibara, pa cak i iz R. Sociedada. Bilo ih je. Bio je i neki baskijac zvani Bitxente Lizarrazu koji je kesiran za fine pare. Dakle, ruka nu nece zadrhtati. Osim toga, sa Espanyolom je igrao finale Europa Lige sa 7 igraca iz pogona. Za to se ne brinem. Brine me Barcelona i glupo nametnuto dovodjenje.
Ja mislim da je Valverde dobar strucnjak, ide mu u korist i to što je nekad bio igrac Barce....samo ne znam je li "krojfista", njeguje li taj stil i slicno.
Čitao sam neke analize njegovog pristupa, i što se tiće presinga mislim da je majbolji trenutno u svijetu. Bolji čak od Guardiole. Za ostalo, nisam baš siguran, ali mislim da je i tu odličan, jer se presing ne može vršiti bez jasnog sistema i kompaktnosti, inače slijedi ispadanje igrača i kontre ko na traci. E tu ce mislim biti veliki problem za njega. Ima u vrhu Messija koji je statičan skroz bez lopte. Al dobro, imao je i enrike isti problem pa je to riješio sa Rakitićem. Vidjecemo.
I mene brinu pojačanja, al uzdam se u njeguv hrabrost da izbaci igraca iz tima ako ne ide, bez obrzira koliko placen bio. Ocekujem onu hrabrost koju je imao Guardiola kad je Ibrahimovića poslao na klupu.
Ne znam da li je krojfista. Njegove ekipe ne bjeze od lopte i posjeda. Voli klasicnog napadaca i ovdje ce ga imati. E sad, isto kako u Barcekoni vole posjed i pasove, u Bilbau ako nema 30 centarsuteva i bar dvuje krvave glave, utakmica ne valja. Ipak njegov stil je blizi barceloni nego Ath. Clubu. Recimo Iturraspe je do povrede bio kopija Busquetsa. Ander Herrera je kroj Barsinih veznih igeaca uz onaj baskijaki speed koji ga je i doveo u United. Javi Martinez je i zadnji vezni i Stoper koji iznosi loptu. To je od Bielse ostalo. Dakle, nema frke oko toga.