Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
omega369

#53076 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Mislis bez sudije? Hmm...hmmmm.... vidjecemo :oops:

X beton za nas

Adzeme, izdrzi :oops: :oops:
bjelave

#53077 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Ma izgleda da ne mogu do X ni sa sudijom. Mozda sa ovim novim Paripom, kako li se zove, ako su mu vec sredili da ga gurnu u II pol.

Podrska za Adzema!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#53078 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Rekoh ja da Tifu zovete
bjelave

#53079 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Mogu li do boda sljedece kolo u Zenici? Bio bi red da ih Celik patriotski pusti kako ne bi skroz otpali iz utrke sa zrinjama.
SmokingMan

#53080 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

Ja Nemanje. :oops:
plain vanilla

#53081 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Kazu iz Zrinjskog Zeljo se voli i kad gubi
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#53082 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

s obzirom na igrački kadar nikakvo iznenađenje
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#53083 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Ne možeš se ti na kone osloniti, smešna ekipa. Šteta što Zakarić nije igr'o. :oops:
north

#53084 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Ekipi koja u prvih 10 kola pravi docifrenu prednost nad pratiocima, koja dobije I Želju I Sarajevo na gostovanju, treba već uručiti pehar :oops: ....Možemo pričati rano je, ima još dok se igra, i oni će kiksati ite vadione koje samo donekle stoje, ali valjda je jasno da je Zrinjski najozbiljnija ekipa lige već duže vremena...Priče kako nisu nešto specijalno više ne piju vode, mislim vjerovatno i nisu, samo kvaka je što su ostali poprilično jadniji, što valjda pokazuje tabela i broj trofeja u zadnje vrijeme....Sramota prvenstveno za sarajevske klubove koji šatri imaju neke veće ambicije i koji sebi ne bi smjeli dopustiti da nakon deset kola toliko zaostaju za vodećim :skoljka:
plain vanilla

#53085 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

I sad mozemo zakljuciti kako je smijesna prica da Sloboda pusta Zrinjski. Ono, jest da zvuci i kao kompliment, ali je fakat SF.
Maharadza

#53086 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

E jbg, taman se ponadao kakvom X-u pa da makar malu šansu imamo, ovako se čini sve završenom pričom, možemo svinjskom odmah uručiti pehar... 'bemti sabrina mamaru, UPRAVA NAPOLJE! :twisted:
Tomahawk11
Globalni moderator

#53087 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Naravno da nije gotovo 8-)
Istina, Zrinjski dosad radi najbolji posao, ali mi smo malo kasno upalili :roll:
Vidjećemo kad se podvuče crta na kraju gdje je ko, još je rano.
north

#53088 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

@Tomo, nije gotovo samo onda kad pratioc je u stanju napraviti 6-7 zaredom pobjeda ;-) ...Željo sa ovakvom igrom i ovim igračima I Adžemom to ne može ni u ludilu, Sarajevo jeste uvezalo tri pobjede, sutra možda i četvrtu, ali pravi ispit je bio samo Široki kući.....tako da smo i mi još daleko od velikih dometa.....pitanje je bi li pravili niz da smo gostovali u Širokom, Krupi, Slobodi, o Zrinjskom da ne pričamo....tako da nije gotovo kad se gleda matematika, ali ako se po jutru dan poznaje, trenutnom stanju i onome što drugi prikazuju, crno se ostalima piše...
Maharadza

#53089 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

north wrote:@Tomo, nije gotovo samo onda kad pratioc je u stanju napraviti 6-7 zaredom pobjeda ;-) ...Željo sa ovakvom igrom i ovim igračima I Adžemom to ne može ni u ludilu, Sarajevo jeste uvezalo tri pobjede, sutra možda i četvrtu, ali pravi ispit je bio samo Široki kući.....tako da smo i mi još daleko od velikih dometa.....pitanje je bi li pravili niz da smo gostovali u Širokom, Krupi, Slobodi, o Zrinjskom da ne pričamo....tako da nije gotovo kad se gleda matematika, ali ako se po jutru dan poznaje, trenutnom stanju i onome što drugi prikazuju, crno se ostalima piše...
Ma i Krupa je za nas "ispit" brate, ipak imaju više bodova od nas na tabeli! :zid:
plain vanilla

#53090 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

A zasto je bilo manje navijaca nego inace na derbi utakmicama?
Tomahawk11
Globalni moderator

#53091 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Treba uzeti u obzir da smo mi imali katastrofalan start i da još uvijek nismo posložili redove nakon toga.
Naravno, sve to što kažeš stoji, ja samo kažem da je još rano, iako oni stvarno imaju kako bodovnu tako i svaku drugu prednost. Dobili su i nas i komšije, tako da je ta prednost još i veća, dakle do kraja regularnog dijela ćemo im i jedni i drugi na noge.
Ima i liga za prvaka, dakle još ukupno 22 utakmice, nije sportski da se predamo i da im uručimo pehar.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#53092 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Da me slucajno i ne daj boze ne bi ko poistovjetio sa likom koji ne izlazi iz svoje rupe nakon poraza Sarajeva evo samo da se javim i priznam da nas je Zrinjski zasluzeno pobjedio i da je trenutno najbolja ekipa u BiH. S obzirom da je takodje u gostima oderao i Pitare mislim da oni nemaju apsolutnio nikakvo pravo glasa osim ako nije u pitanju smislena rasprava.
hrasno38

#53093 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Naravno da nije gotovo 8-)
Istina, Zrinjski dosad radi najbolji posao, ali mi smo malo kasno upalili :roll:
Jel ti zaista mislis da ste upalili??? Pa prvu iole ozbiljniju utakmicu u gostima ste zijanili u kupu.......upalit cete kada dobijete u gostima Zrinjskog, Slobodu, Zelju, Sirokog......ovako mozemo i jedni i drugi podici pogled prema vrhu i gledati kako prva dva mjesta drzi onaj ljudski losiji dio Hercegovine. Ali i ne zaboravimo da u Zrinjskom igraju igraci koji nisu valjali Sarajevu i Zelji!!!!
hrasno38

#53094 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

north wrote:@Tomo, nije gotovo samo onda kad pratioc je u stanju napraviti 6-7 zaredom pobjeda ;-) ...Željo sa ovakvom igrom i ovim igračima I Adžemom to ne može ni u ludilu, Sarajevo jeste uvezalo tri pobjede, sutra možda i četvrtu, ali pravi ispit je bio samo Široki kući.....tako da smo i mi još daleko od velikih dometa.....pitanje je bi li pravili niz da smo gostovali u Širokom, Krupi, Slobodi, o Zrinjskom da ne pričamo....tako da nije gotovo kad se gleda matematika, ali ako se po jutru dan poznaje, trenutnom stanju i onome što drugi prikazuju, crno se ostalima piše...
Tako je @north upravo sam i ja to napisao!! I mi i vi dobijamo ovu sirotinju ali prave ispite pusimo.
Nadzorna_ploca

#53095 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

:nargila:
Tomahawk11
Globalni moderator

#53096 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Naravno da nije gotovo 8-)
Jel ti zaista mislis da ste upalili??? Pa prvu iole ozbiljniju utakmicu u gostima ste zijanili u kupu.......upalit cete kada dobijete u gostima Zrinjskog, Slobodu, Zelju, Sirokog......ovako mozemo i jedni i drugi podici pogled prema vrhu i gledati kako prva dva mjesta drzi onaj ljudski losiji dio Hercegovine. Ali i ne zaboravimo da u Zrinjskom igraju igraci koji nisu valjali Sarajevu i Zelji!!!!
Nismo zijanili tu utakmicu, bar ne u regularnom dijelu nego na penale, a znaš da je to lutrija.
Ako ćemo realno, to je bila treća Husrefova utakmica s ovom ekipom i rekoh već da još uvijek nije sve posloženo. Pauza će doći dobro da se ekipa još malo pripremi, jer je očito da nije na 100%.
Tačno, igraju bivši igrači Želje i Sarajeva i to su nosioci igre. Bilbija, Jamak, Handžić, Todorović...ko nam je kriv, ljudi uzimaju titule.
Maharadza

#53097 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Samo je interesantno kako nas kone baš detaljno kopiraju, pa evo i MegaMiske krenuo stopama dine, kuste i ostalih ublehaša tj. ponestaje lagano argumenata (kao što je našem misteru "imamo plac" ponestajalo prije nego je nogiran)! :oops:

Ali dobro je sve, oni makar imaju 51-49 pa mogu nogirati misketa "kada god hoće"! :oops:
hrasno38

#53098 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Maharadza wrote:Samo je interesantno kako nas kone baš detaljno kopiraju, pa evo i MegaMiske krenuo stopama dine, kuste i ostalih ublehaša tj. ponestaje lagano argumenata (kao što je našem misteru "imamo plac" ponestajalo prije nego je nogiran)! :oops:
Kakve veze ima Miske sa ovom pricom. Miske od kada je dosao sredjuje se finansijska situacija....pravi se stadion i svaka mu cast za to.....dovodi se u ekipu sve sta se pozeli......kakve to veze ima slicnosti sa vama....niti imate stadiona niti imate igru...niti imate titule!!!! Dakle ni slicno!
Maharadza

#53099 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Ma jašta ba; rezultati, igra, titule, mladi igrači, sve je tu, ekstra posao se radi! Aferim Miksonja, ostani zauvijek! :thumbup:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#53100 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Tisuću mi luxa Grbavice @hrasno u pravu si!
:lol:
Locked