Ove godine potpisali nekakav ugovor za bandere a to što su pljahali godinama nikom ništa , sad se prave toše. Nelegalno emituju kanale javnog servisa po cijelom svijetu prodaju dijaspori putem net tv-a ne zatamnjuju tamo ništa iako javni servisi nemaju prava da emituju išta van BiH. Ovdje se ubiše zatamnjuju sve zivo, prijete tužbama i pozivaju se na ista autorska prava koja sami krše u inostranstvu. Gore od svega toga je sto sateliti ovdje pljackanje sopstvene drzave podržavaju i govore sta ima veze, ali to govori ovama kakvi ste.Rugafet wrote:Koji su to ostali koji rade na crnjaka i nelegalno?sencobih wrote: i na kraju tvoj je prijedlog pošto je bosna kur..na od države da počne i telekom nelegalno raditi, na crnjaka kao i ostali?
a sto se tiče logosofta, dobra mu je ponuda ali kad uloži pare i tamo gdje nema zarade jer i ljudi u selu sa deset kuća zaslužuju da imaju internet, onda neka napravi ponudu i kako ti kažeš " prepiša" nekoga sa ponudom
Cime taj neko (i ako radi na crnjaka) sprijecava veliki i bogati telecom da poboljsa programsku semu i ponudi 'brzi' internet?
Vjecito skreces temu na stranu koja obicnog korisnika uopste ne zanima. Dvije stotine trideset i sest puta ti je ponovljeno, najbitnija stvar svakom normalnom korisniku koji placa xyz davaoca usluga je ta da za svoj novac izvuce sto vise tj. dobije sto bolju uslugu. I ti opet po svomO stvarima koje su bitne kao lanjski snijeg. Allah salamet, sto bi rekli.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
sencobih
#53001 Re: BHTelecom All About
-
sencobih
#53002 Re: BHTelecom All About
Mislim da je to kao pika u konzumu, krajem godine 31 decembra ces moci iskoristiti pa ponovo skupljanje bodova od početka, jer se ne prenose bodoviDel_Boy1 wrote:Da li je neko pokušao iskoristiti dio bonus plus bodova, ja danas zvao da mi umanje idući račun, kažu ne može to tako, sad sakupljaš bodove a na kraju godine ih koristiš. Da li je to stvarno tako ili oni na 1444 ne znaju baš kako to funkcioniše?
- Del_Boy1
#53003 Re: BHTelecom All About
Moguće je, ali ipak ću ja njih priupitat i na mail, da vidim jel ista priča kao i na 1444, ako bude onda je valjda to to, nego sam mislio da nije još neko pokušao sad da ih iskoristi, pa da mi kaže šta su mu rekli.sencobih wrote:Mislim da je to kao pika u konzumu, krajem godine 31 decembra ces moci iskoristiti pa ponovo skupljanje bodova od početka, jer se ne prenose bodoviDel_Boy1 wrote:Da li je neko pokušao iskoristiti dio bonus plus bodova, ja danas zvao da mi umanje idući račun, kažu ne može to tako, sad sakupljaš bodove a na kraju godine ih koristiš. Da li je to stvarno tako ili oni na 1444 ne znaju baš kako to funkcioniše?
-
made_in_sarajevo
#53004 Re: BHTelecom All About
Bolje da me kradu moji nego oni, pajelsencobih wrote:Ove godine potpisali nekakav ugovor za bandere a to što su pljahali godinama nikom ništa , sad se prave toše. Nelegalno emituju kanale javnog servisa po cijelom svijetu prodaju dijaspori putem net tv-a ne zatamnjuju tamo ništa iako javni servisi nemaju prava da emituju išta van BiH. Ovdje se ubiše zatamnjuju sve zivo, prijete tužbama i pozivaju se na ista autorska prava koja sami krše u inostranstvu. Gore od svega toga je sto sateliti ovdje pljackanje sopstvene drzave podržavaju i govore sta ima veze, ali to govori ovama kakvi ste.Rugafet wrote:Koji su to ostali koji rade na crnjaka i nelegalno?sencobih wrote: i na kraju tvoj je prijedlog pošto je bosna kur..na od države da počne i telekom nelegalno raditi, na crnjaka kao i ostali?
a sto se tiče logosofta, dobra mu je ponuda ali kad uloži pare i tamo gdje nema zarade jer i ljudi u selu sa deset kuća zaslužuju da imaju internet, onda neka napravi ponudu i kako ti kažeš " prepiša" nekoga sa ponudom
Cime taj neko (i ako radi na crnjaka) sprijecava veliki i bogati telecom da poboljsa programsku semu i ponudi 'brzi' internet?
Vjecito skreces temu na stranu koja obicnog korisnika uopste ne zanima. Dvije stotine trideset i sest puta ti je ponovljeno, najbitnija stvar svakom normalnom korisniku koji placa xyz davaoca usluga je ta da za svoj novac izvuce sto vise tj. dobije sto bolju uslugu. I ti opet po svomO stvarima koje su bitne kao lanjski snijeg. Allah salamet, sto bi rekli.
- Rugafet
#53005 Re: BHTelecom All About
Jope bandere...jope ista suplja prica koja ovdje ne zanima nikoga...Dovidjenje i prijatnosencobih wrote:Ove godine potpisali nekakav ugovor za bandere a to što su pljahali godinama nikom ništa , sad se prave toše. Nelegalno emituju kanale javnog servisa po cijelom svijetu prodaju dijaspori putem net tv-a ne zatamnjuju tamo ništa iako javni servisi nemaju prava da emituju išta van BiH. Ovdje se ubiše zatamnjuju sve zivo, prijete tužbama i pozivaju se na ista autorska prava koja sami krše u inostranstvu. Gore od svega toga je sto sateliti ovdje pljackanje sopstvene drzave podržavaju i govore sta ima veze, ali to govori ovama kakvi ste.Rugafet wrote:Koji su to ostali koji rade na crnjaka i nelegalno?sencobih wrote: i na kraju tvoj je prijedlog pošto je bosna kur..na od države da počne i telekom nelegalno raditi, na crnjaka kao i ostali?
-
smartXL
#53006 Re: BHTelecom All About
Laž!sencobih wrote: Ove godine potpisali nekakav ugovor za bandere a to što su pljahali godinama nikom ništa , sad se prave toše. Nelegalno emituju kanale javnog servisa po cijelom svijetu prodaju dijaspori putem net tv-a ne zatamnjuju tamo ništa iako javni servisi nemaju prava da emituju išta van BiH. Ovdje se ubiše zatamnjuju sve zivo, prijete tužbama i pozivaju se na ista autorska prava koja sami krše u inostranstvu. Gore od svega toga je sto sateliti ovdje pljackanje sopstvene drzave podržavaju i govore sta ima veze, ali to govori ovama kakvi ste.
Retroaktivno su izmirili obaveze za prethode godine objema elektroprivredama. Nettv plus nema nikakve veze sa nama u BiH, vlasnik nije telemach nego KKR.
-
sencobih
#53007 Re: BHTelecom All About
Cuj vlasnik nije telemah nego kkr, ma hajte molim vas 
- diablobih
#53008 Re: BHTelecom All About
I dalje ti ne stoji konstatacija da nisu platili sto su ilegalno koristili stubove, jer su i to platili. Sto se tice tamo neke satelitske usluge, to ne ide na dusu telemachu BiH.sencobih wrote:Cuj vlasnik nije telemah nego kkr, ma hajte molim vas
-
sencobih
#53009 Re: BHTelecom All About
I ako su platili unazad to je simbolično, posto su se debelo namlatili para. Isto da ja ukradem sto milja obrnem zaradim milion i poslije vratim sto milja.diablobih wrote:I dalje ti ne stoji konstatacija da nisu platili sto su ilegalno koristili stubove, jer su i to platili. Sto se tice tamo neke satelitske usluge, to ne ide na dusu telemachu BiH.sencobih wrote:Cuj vlasnik nije telemah nego kkr, ma hajte molim vas
-
smartXL
#53011 Re: BHTelecom All About
Ne valjaj gluposti. Dogovorena je cijena po stubu, po toj cijeni je plaćeno za prethodne godine u visemilionskom iznosu. Ne valja kad ne plate, ne valja kad plate.
- Cossack
#53012 Re: BHTelecom All About
A koliko tebi plaćaju po postu pa ih tako zdušno braniš?smartXL wrote:Ne valjaj gluposti. Dogovorena je cijena po stubu, po toj cijeni je plaćeno za prethodne godine u visemilionskom iznosu. Ne valja kad ne plate, ne valja kad plate.
-
smartXL
#53013 Re: BHTelecom All About
Isto koliko tebi telecom da ih blatisCossack wrote: A koliko tebi plaćaju po postu pa ih tako zdušno braniš?
-
sencobih
#53014 Re: BHTelecom All About
Mogao bi malo povesti racuna o kulturi dijaloga, mislim ne moras, ali nije lijeposmartXL wrote:Ne valjaj gluposti. Dogovorena je cijena po stubu, po toj cijeni je plaćeno za prethodne godine u visemilionskom iznosu. Ne valja kad ne plate, ne valja kad plate.
- addem
#53015 Re: BHTelecom All About
Imam moj mini 15. Mogu li da potpisem ugovor a da dobijem gigu neta. Ima li ikakva pogodnost za nas vec postojece korisnike?
-
arelinho
#53016 Re: BHTelecom All About
Vjerujem da ova Xperia XA u ovoj akciji za nove i postojeće korisnike nije za jednokratno plaćanje već se plaća u mjesečnim ratama?
- Cossack
- sagosen
#53018 Re: BHTelecom All About
zovem bh telecom call centar 1444 i čekam minut ne javlja se niko i kaze SERVIS JE PREOPTERECEN. pa kako preopterecen u ponoc jebem vam majku u picku uhljebsku
-
made_in_sarajevo
#53019 Re: BHTelecom All About
Dakle danas je 3. put da mi internet preko kabla ne radi u firmi,a wifi radi, telekomu 2x sve uredu to je do vas i sta nas briga dalje. Kaze ne valjaju vam kablovi, samo od sebe tek tako ne valja, danas ugasim kompjuter sve uredu, ujutro upalim internet ne radi i salta se crveni x na ikoni mreze i zuti trokut. Hajd ja drugi kabal isto, na modemu prebacim na LAN 2 i tad stalno gori zuti trokut i nije vise greska da kabal ne valja nego nema dns i da se obratim operateru. Imam glavnu centralu gdje su svi portovi za telefone i internet. Presaltam na drugi port kad proradi onda iz cista mira ne radi, pa crveni x, pa trokut i stalno salta, pa treci port pa cetvrti sve isto. Ujutro ako nazovem telekom opet ce bitj kod nas je uredu modem konektovan, briga njih sto meni internet ne radi,a jos sam poslovni korisnik gdje bi ih bas trebalo biti briga, uglavnom dajte pomogajte, jel trebam im poceti vristati na telefon i psovati ako je do modema ili se bas desilo da meni u isto vrijeme riknu 4 porta koliko sam probo?
- _Reds_
#53020 Re: BHTelecom All About
Jesi proba ja jednom racunaru, ili na vise, da nije problem sa mreznom kartom na racunaru, naravno moguce da su neki portovi otisli.
Ovo za DNS probaj unijeti rucno adresu googlovom DNS-a, nisam siguran koliko ima veze BH Telecom sa DNS-om, da ti ne radi DHCP na modemo, to bi vec bila druga stvar.
Ovo za DNS probaj unijeti rucno adresu googlovom DNS-a, nisam siguran koliko ima veze BH Telecom sa DNS-om, da ti ne radi DHCP na modemo, to bi vec bila druga stvar.
-
made_in_sarajevo
#53021 Re: BHTelecom All About
Dva kompjutera koja su skopcana na internet u isto vrijeme ne radi ili radi. Telefon mi normalno radi samo internet nece pa hoce i evo juce od 14h nece nikako, ni kad isprebacujem portove na centrali. Cudno mi da bas 4 porta ode u bas isto vrijeme dok sa telefon je sve uredu_Reds_ wrote:Jesi proba ja jednom racunaru, ili na vise, da nije problem sa mreznom kartom na racunaru, naravno moguce da su neki portovi otisli.
-
k1ks
#53022 Re: BHTelecom All About
Je li vrijedi akcija ova ako korisnik ima ugovor na osnovu STb uredjaja?
- arnes_king
#53023 Re: BHTelecom All About
Pozdrav,
Koristim NetFlat 20 internet paket, koje sad pogodnosti ja ovdje imam i kako da dodjem do toga?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#53024 Re: BHTelecom All About
Wiko su smece telefoni, ne vrijede ni marku niti potpisivanja ugovora. Samo ce te se zakovati. O Mobis servisu i BHT podrsci za iste bolje da ne pisem.
- arnes_king
#53025 Re: BHTelecom All About
Ja sam s ovim BHT ponudama totalno zbunjen. Nikako da upratim sta je najpovoljnije. Kontam mami kupiti neki telefon, mozda J5 eh sad ne znam je li mi bolje traziti negdje drugo pa kupiti ili da to obavim preko BHT.
Aktuelno od njihovih usluga imam NetFlat 20, ali kako vidim nije bas preko njega isplativo. Imam i mobilnu pretplatu NoLimit M ali preko nje sam vec u ugovornoj obavezi jer sam prosle godine uzeo S7 Edge. Sada sam slucajno vidio na njihovom sajtu da imam pravo preko svoje pretplate uzeti jos jedan telefon, i platiti ga odmah bez rata i ugovora ali sa popustom na moj paket (jer vec imam jedan telefon koji otplacujem). Da li bi se to isplatilo i da li je to dobra opcija? Opet ne vidim koja bi to cijena bila na njihovom sajtu....
A ovo preko xDsl-a bih ipak uzeo neki od ovih telefona za 1KM, svakako sam im korisnik tako da me taj ugovor nista nece ostetiti, a kako sam vidio da bih dodatno imao popust na cijenu ukoliko potpisem ugovor na 2 god za net.
Aktuelno od njihovih usluga imam NetFlat 20, ali kako vidim nije bas preko njega isplativo. Imam i mobilnu pretplatu NoLimit M ali preko nje sam vec u ugovornoj obavezi jer sam prosle godine uzeo S7 Edge. Sada sam slucajno vidio na njihovom sajtu da imam pravo preko svoje pretplate uzeti jos jedan telefon, i platiti ga odmah bez rata i ugovora ali sa popustom na moj paket (jer vec imam jedan telefon koji otplacujem). Da li bi se to isplatilo i da li je to dobra opcija? Opet ne vidim koja bi to cijena bila na njihovom sajtu....
A ovo preko xDsl-a bih ipak uzeo neki od ovih telefona za 1KM, svakako sam im korisnik tako da me taj ugovor nista nece ostetiti, a kako sam vidio da bih dodatno imao popust na cijenu ukoliko potpisem ugovor na 2 god za net.