Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5301 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote: Za cigle ne znam ali nam je bolnica dobila najnovijeg direktora. ..sesti komad u 4 godine
Ko je sad?
kamen spoticanja

#5302 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote: Za cigle ne znam ali nam je bolnica dobila najnovijeg direktora. ..sesti komad u 4 godine
Ko je sad?
Harun Sestic
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5303 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Ko je sad?
Harun Sestic
Cuj SDP-ovac :? Ili je promijenio dres. Doduse UO je stari, a tu je ona lopina Bruno Bojic.
kamen spoticanja

#5304 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Stari je saziv UO...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5305 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote:Stari je saziv UO...
"Pa to sam i kazao", sto bi rekao Sojitj :D
channel10

#5307 Re: Zeničani

Post by channel10 »

Zna li se koga su upucali dole u Blatusi, u onoj kladionici na ulazu Blatuse?
Not My Idea

#5309 Re: Zeničani

Post by Not My Idea »

pa obzirom kakav se profil ljudi dole okuplja,cudi me da dosad nije nego ubijen.
Partijaner

#5312 Re: Zeničani

Post by Partijaner »

Jedan sa jalije, drugi sa krca.

Nema nista gore kad se klosari docepaju para pa onda glume mangupe.
Freamon Lester

#5313 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Tužilac Tužilaštva Zeničko - dobojskog kantona ​Branislav Tomaš danas je saslušao i zatražio jednomjesečni pritvor za osumnjičenog Denijala Zeca, zbog sumnje da je u petak poslijepodne pokušao ubiti Kenana Mulića. Odluku o pritvoru donijeti će ​sutra Kantonalni sud u Zenici.

Podsjećamo, Zec se, zajedno sa Aldinom Behadarevićem predao u subotu u Policijsku upravu I u Zenici, n​​akon što ih je dvadesetak sati tražila zenička policija.​ Behadarević danas nije saslušan, jer je dobio status "svjedoka".

Kenan Mulić je ranjen u petak oko 15 sati ispred kladionice Sportplus u zeničkom naselju Blatuša. U njega je pucala tada nepoznata osoba, ispalivši najmanje tri hica u desnu potkoljenicu, trbuh i prsa. ​Mulić je još u Kantonalnoj bolnici, sa teškim povredama, ali ljekari kažu da je stabilno i van životne opasnosti.
:lol:
kakavdanakneiskustvu

#5314 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

Freamon Lester wrote:
Tužilac Tužilaštva Zeničko - dobojskog kantona ​Branislav Tomaš danas je saslušao i zatražio jednomjesečni pritvor za osumnjičenog Denijala Zeca, zbog sumnje da je u petak poslijepodne pokušao ubiti Kenana Mulića. Odluku o pritvoru donijeti će ​sutra Kantonalni sud u Zenici.

Podsjećamo, Zec se, zajedno sa Aldinom Behadarevićem predao u subotu u Policijsku upravu I u Zenici, n​​akon što ih je dvadesetak sati tražila zenička policija.​ Behadarević danas nije saslušan, jer je dobio status "svjedoka".

Kenan Mulić je ranjen u petak oko 15 sati ispred kladionice Sportplus u zeničkom naselju Blatuša. U njega je pucala tada nepoznata osoba, ispalivši najmanje tri hica u desnu potkoljenicu, trbuh i prsa. ​Mulić je još u Kantonalnoj bolnici, sa teškim povredama, ali ljekari kažu da je stabilno i van životne opasnosti.
:lol:

toliko o radu tužilaštva
_mufljuz_

#5315 Re: Zeničani

Post by _mufljuz_ »

ima l iko jos u ovoj gradskoj balegi da ga policija zaustavi skoro svaki dan u bozju mater..... ozbiljno razmisljam da pocnem debile da odjebem svaki put....

"je l bilo alkohola"?

"bilo je - dupla loza prije 2 sata"

"aj malo puhat" - pa koji me kurac pitas je l bilo alkohola u 3 pmerine.....
channel10

#5316 Re: Zeničani

Post by channel10 »

Jel ovo opet puko kotao :-) ?
Not My Idea

#5317 Re: Zeničani

Post by Not My Idea »

nestalo i kod mene grijanja

@mufijuz_ nisam sigurna u cemu je problem sto te zaustavljaju al ne vidim kako bi ih mogao odjebat :-)
Norm

#5319 Re: Zeničani

Post by Norm »

'...obustavljena proizvodnja u Mittalu...'
Svako zlo za neko dobro, jutros SO2 56, cisce nego na Vlasicu...nemoramo na Kupres...
channel10

#5320 Re: Zeničani

Post by channel10 »

Ne znam da li ste primjetili da su radijatori isto topli/hladni i kad crkne jedan i kad crknu oba kotla?! Kako je to moguce i kome onda oni pricaju price, lafo topli rezim, imate grijanje, ne mozemo duplati dane umanjenja itd.???
DD_ASD

#5321 Re: Zeničani

Post by DD_ASD »

Pozdrav svima,

Ima li neko preporuku za dobru optiku u Zenici? Trebam nove naočale (stakla i okvir), pa zato...poželjno da je omjer cijena-kvalitet što povoljnija (ne patim od nekih posebnih brandova okvira, više mi je bitno da su stakla fotoosjetljiva i imaju zaštitni sloj).

Hvala unaprijed!
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5322 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

DD_ASD wrote:Pozdrav svima,

Ima li neko preporuku za dobru optiku u Zenici? Trebam nove naočale (stakla i okvir), pa zato...poželjno da je omjer cijena-kvalitet što povoljnija (ne patim od nekih posebnih brandova okvira, više mi je bitno da su stakla fotoosjetljiva i imaju zaštitni sloj).

Hvala unaprijed!
Jerkovic se dosta reklamira sa nekim akcijama i popustima. Mislim da su u Metalurgu sa poslovnim prostorom.
muhafuca

#5323 Re: Zeničani

Post by muhafuca »

channel10 wrote:Ne znam da li ste primjetili da su radijatori isto topli/hladni i kad crkne jedan i kad crknu oba kotla?! Kako je to moguce i kome onda oni pricaju price, lafo topli rezim, imate grijanje, ne mozemo duplati dane umanjenja itd.???

:D :D :D :D

Jedan je brzo popravljen (relativno govoreci) pa je vjerovatno vec poceo raditi - ko ce mu ga znati :izet:

Code: Select all

... Od tada naši timovi rade na rješavanju problema te su jedan od kotlova uspjeli vratiti u funkciju, i očekuje se da će do kraja dana biti moguće isporučiti oko 70% toplotne energije potrebne za grijanje grada u trenutnim vremenskim uvjetima...
http://www.zenicablog.com/index.php/vij ... o-energije
DD_ASD

#5324 Re: Zeničani

Post by DD_ASD »

_BataZiv_0809 wrote:

Hvala unaprijed!
Jerkovic se dosta reklamira sa nekim akcijama i popustima. Mislim da su u Metalurgu sa poslovnim prostorom.
Hvala puno!
Casual's

#5325 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Hvala unaprijed!
Optika Euro lens ( cini mi se da se tako zove ), na cosku kod Zenicanke. Nedavno sam se zeznuo, platio sam okvir 200 KM ( Jerkovic ) koji kod njih kosta 90 sa staklima. Toplo ti preporucujem
Post Reply