Fantastični startovijeza u ledja wrote:Ovo je fantastican start Lulica.![]()
Salihovic je imao slican start u prvom, mislim pred Postigom.
P.S. pred Nanijem
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Fantastični startovijeza u ledja wrote:Ovo je fantastican start Lulica.![]()
Salihovic je imao slican start u prvom, mislim pred Postigom.
volim vako kad JThomas dodje i napise sta ja mislim, da ne moram ja kucatJThomas wrote:"komotno" - ne bi. nego bi bilo baš, baš veliko navlačenje. (a "nekomotno" - svakako može šta god hoće, k'o što je anrijev rukometni potez priznat za gol)PR-player wrote:Aman...ne kontate i Bog... nisam ni reko da je penal al je bila dobra sansa da se ukopa reprezentacija, start je bio na loptu pa na igraca i da je htio mogo je komotno svirati penal i kasnije izmislit 101 ispriku, nit bi bio kaznjen niti ista.
Al hajd nama je u prirodi druge kriviti za sve a ja sad to vala i ne bi da ispravljam. Pa nek ostane na tom.
ovo nije start na granici, koji se može a ne mora svirati, ovo je milion posto čist start. da je ovo odsvirao, to bi bilo isto k'o da ga je potpuno izmislio.
Prenosili su i onu kad smo fasovali od Blgije, samo da se ne ponovi... Ali dobro, tad je bio DSFReD aka Socijalista wrote:mislis sport1Banja Luka wrote:DSF prenosi tekmu.![]()
Prvo ide prenos Hrvatska - Turska pa onda u 22h Bosna
Ovaj BalkaniYum nije toliko lošredred wrote:Kako mogu da kupim ovu narednu utakmicu? To je kako mogu da platim a da kwalitet gledanja preko i net bude odlican?
http://www.jumptv.com/en/channel/rtpi/?&ref=redred wrote:Kako mogu da kupim ovu narednu utakmicu? To je kako mogu da platim a da kwalitet gledanja preko i net bude odlican?
Ima tu jos jedan faktor, nasi su maksimalno smanjili teren u Zenici, tako da Portugalci nisu imali puno prostora. To nece biti slucaj u Lisabonu, znaci trebaju nam trkaci.jeza u ledja wrote:Mene plasi desni bok.
Vidjeli smo sinoc da kada imas oba krilna igraca koja se vracaju u odbranu (Lulic i Salihovic) njihovo krilo je neutralisano (Nani). Na drugoj strani su Zahirovicu morali pomagati Rahimic i Jahic, dok je Pjanic u odbrani beskoristan, odnosno nepostojeci.
I inace oni koji se pitaju zasto ne igrati sa dva napadaca, skontajte da mi sa Pjanicem, Misimovicem i Dzekom u startu imamo 3 igraca koji nemaju maltene nikakvih odbrambenih zadataka.
Bas sam sad procitao onu analizu sa zonalmarking i bas i oni spominju rupu na desnoj strani. Koga onda staviti desno, Ibricica?Edin H. wrote:Ima tu jos jedan faktor, nasi su maksimalno smanjili teren u Zenici, tako da Portugalci nisu imali puno prostora. To nece biti slucaj u Lisabonu, znaci trebaju nam trkaci.jeza u ledja wrote:Mene plasi desni bok.
Vidjeli smo sinoc da kada imas oba krilna igraca koja se vracaju u odbranu (Lulic i Salihovic) njihovo krilo je neutralisano (Nani). Na drugoj strani su Zahirovicu morali pomagati Rahimic i Jahic, dok je Pjanic u odbrani beskoristan, odnosno nepostojeci.
I inace oni koji se pitaju zasto ne igrati sa dva napadaca, skontajte da mi sa Pjanicem, Misimovicem i Dzekom u startu imamo 3 igraca koji nemaju maltene nikakvih odbrambenih zadataka.
Ja bih poceo bez tvog ljubimca Zvjezdana i onda ga ubacio u drugom poluvremenu, ali znam da ti preferiras da igraju obadvojica (naravno mislim na Pjanica).
Meni je glavni problem kod ta dva špica taj što Vedad ne zna igrati po krilu... zbog toga bismo bili primorani na klasičnu 4-4-2 gdje postoji opasnost od velikog razmaka između linija u timu.jeza u ledja wrote:Bas sam sad procitao onu analizu sa zonalmarking i bas i oni spominju rupu na desnoj strani. Koga onda staviti desno, Ibricica?
Ili samo umjesto Misimovica ubaciti Ibisevica?
Mah....Misimovic je mnogo bolji plej od Pjanica po meni i velika opasnost po gol dolazi upravo od njega. Imam osjecaj da kad bi sad otisao 10 zadnjih utakmica nase repke da bi bar pola svih sansi koje smo imali bile Misimovicevo djelo.
Nezamjenjiv igrac, kao sto rekoh, ja mislim da o tome ne treba ni razmisljati.
Prenosit ce i nekadasnji DSF a sada sport1 a mjesecna je isto 9,99. mada ce biti milion besplatnih streamova na netu sa dobrom slikom.skenderija04 wrote:http://www.jumptv.com/en/channel/rtpi/?&ref=redred wrote:Kako mogu da kupim ovu narednu utakmicu? To je kako mogu da platim a da kwalitet gledanja preko i net bude odlican?
Imas ovdje 9 dolara mjesec dana potugalske televizije iako mislim da nije potrebno. Ima kvaliretnih strimova koji su besplatni.
Nece se nista mjenjati, bar ne do prvog gola ili zadnjih pola sata kako kaze Ultima palabra. Ja ocekujem potpuno isto otvaranje utakmice sa nase strane, a portugalci ce pokusati pomjeriti svoje linije desetak metara naprijed tako da njihova prva linija vrsi pritisak na loptu vec kod naseg kaznenog prostora. Onaj portugalski 4-3-3 od juce je bio poprilicno uslovljen pomaganjem sredini. Nani, Coentrao i narocito Pepe ( stvarno se ne sjecam da sam vidio nekog igraca da je u stanju da pokrije toliki prostor) su svo vrijeme pomagali u sredini tako da smo ovaj put bili postedjeni Coentraovih prikljucenja na boku. Nanijev napadacki ucinak je isto bio reduciran iz istog razloga. Ovaj pot cemo vidjeti Nanija vise orjentisanog prema napadu i blize aut liniji. Medunjanin i Pjanic ce vjerovatno biti zadizeni da pruzaju pomoc nasim bocnim igracima u odbrani. Ocekujem da ce na ovoj utakmici nas najvazniji igrac biti Lulic koji ce imati puno vise prostora. Kako god da pogledas ovaj Portugalski sistem je kao kratak jorgan koji ti pokrije glavu ali noge ostanu otkrivenee i obratno. Bice prostora vise nego u Zenici i ja se nadam da cemo zabiti.(bar) jedan golultima_palabra wrote:Meni je glavni problem kod ta dva špica taj što Vedad ne zna igrati po krilu... zbog toga bismo bili primorani na klasičnu 4-4-2 gdje postoji opasnost od velikog razmaka između linija u timu.jeza u ledja wrote:Bas sam sad procitao onu analizu sa zonalmarking i bas i oni spominju rupu na desnoj strani. Koga onda staviti desno, Ibricica?
Ili samo umjesto Misimovica ubaciti Ibisevica?
Mah....Misimovic je mnogo bolji plej od Pjanica po meni i velika opasnost po gol dolazi upravo od njega. Imam osjecaj da kad bi sad otisao 10 zadnjih utakmica nase repke da bi bar pola svih sansi koje smo imali bile Misimovicevo djelo.
Nezamjenjiv igrac, kao sto rekoh, ja mislim da o tome ne treba ni razmisljati.
Ali sigurno je ta formacija jedna od opcija za zadnjih pola sata, pogotovo ako nam treba gol.
Banja Luka wrote:DSF prenosi tekmu.
quasar wrote:Kad je usao Vedo, njima se odbrana raspala, da je tekma trajala jos 10 minuta vjerovatno bi smo uvalili, a i ovako smo trebali dva da je bilo vise srece i koncentracije.
Mozemo mi ovo, mozemo.
btw. obzirom da su svi ostali parovi vec rijeseni, vjerovatno ce nasa tekma biti na svim satelitima za bar 2 milijarde gledalaca.