Jok, ne kladim se odavnoCrvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:Isto ko što se i ti sad praviš sad FrancuzCrvena Tifoza wrote:Barçi je ukradeno 6 bodova zbog nepriznatih čistih golova. I sad će ovi moralisati jel bio faul ili nije. A kad sudija nije priznavao čiste golove pravili se Francuzi.
Ma Englez Francuz isti Q.![]()
Nego imam dojavu, stavi pare na preokret.
La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5301 Re: La Liga Santander
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5302 Re: La Liga Santander
Na -16Crvena Tifoza wrote:Nadzorna_ploca wrote:Ma briga me ba. Nahorozio si se. Samo nastavi.
Moraju malo. Čekaju kiks
meh...
-
Crvena Tifoza
#5303 Re: La Liga Santander
Da se R. Sociedad nabrije ovako na sve protivnike bili bi u top 4.
- Charuga
- Globalni moderator
#5304 Re: La Liga Santander
Kakva majstorija Suareza ... 
-
°u°
#5305 Re: La Liga Santander
Koliko su barcelonaši nekad kukali za stoperima sad ih imaju 4. Vermaelen se baš raspištoljio, šteta čovjeka karijere zbog povreda.
-
Crvena Tifoza
#5306 Re: La Liga Santander
Tomahawk11 wrote:
Jok, ne kladim se odavno
Haram je ali šteta.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5307 Re: La Liga Santander
Nadam se da je neko upratio, pa uzeo pareCrvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:
Jok, ne kladim se odavno
Haram je ali šteta.
-
megaman4
#5308 Re: La Liga Santander
Od veceras -19.Tomahawk11 wrote:Na -16Crvena Tifoza wrote:Nadzorna_ploca wrote:Ma briga me ba. Nahorozio si se. Samo nastavi.
Moraju malo. Čekaju kiks![]()
meh...
Ovo ne pamtim da je bila ovolika bodovna razlika izmedju Barce i Reala. Djeluje pomalo nestvarno.
Vec su haman prvaci jer mrtvi Atletico im ne moze prici.
-
Crvena Tifoza
#5309 Re: La Liga Santander
Ako Zidane večeras ne dobije nogu, onda ne znam kad će.
-
megaman4
#5310 Re: La Liga Santander
Dzaba im sve kad je sezona izgubljena.Crvena Tifoza wrote:Ako Zidane večeras ne dobije nogu, onda ne znam kad će.
Od ovoga ce se tesko Real oporaviti jer se polako Valencia vraca, uz standardne Atletico Madrid i Sevillu, te Villarreal.
- Logovan
#5311 Re: La Liga Santander
Liga prvaka nije izgubljena.megaman4 wrote:Dzaba im sve kad je sezona izgubljena.Crvena Tifoza wrote:Ako Zidane večeras ne dobije nogu, onda ne znam kad će.
Od ovoga ce se tesko Real oporaviti jer se polako Valencia vraca, uz standardne Atletico Madrid i Sevillu, te Villarreal.
A i sa promjenom trenera mogu početi slagati ekipu za novu sezonu. Ovaj Zidane definitivno ne može više ništa (iako bih volio suprotno, da ostane i pokaže da može), igrači su mu van forme, bezidejni, bez motiva. Ne znam šta mu se desilo pa je "izgubio" onu sjajnu ekipu.
-
megaman4
#5312 Re: La Liga Santander
Logovan wrote:Liga prvaka nije izgubljena.megaman4 wrote:Dzaba im sve kad je sezona izgubljena.Crvena Tifoza wrote:Ako Zidane večeras ne dobije nogu, onda ne znam kad će.
A i sa promjenom trenera mogu početi slagati ekipu za novu sezonu. Ovaj Zidane definitivno ne može više ništa (iako bih volio suprotno, da ostane i pokaže da može), igrači su mu van forme, bezidejni, bez motiva. Ne znam šta mu se desilo pa je "izgubio" onu sjajnu ekipu.
Zasicenje! U kratkom vremenskom roku uzese sve trofeje.
Sjeti se kako je ranije bilo mnogo teze uzimati trofeje, jer je konkurencija bila mnogo jaca u svim ligama petice. Nazalost, arapi, rusi, kinezi i njihov novac je sahranio fudbal, i od njega napravio masinu za štancanje para.
Nije to kao sto je nekada bilo, niti ce ikada biti.
- Distortion
#5313 Re: La Liga Santander
Gonzales Gonzales inace bas i nije omiljeni sudija Barceloni, nikako ga ne volim jer ga pamtim samo po losim odlukama kontra Barce. On i onaj sto s kesom Madrida ide poslije tekme, njih dvojica su najgori. Tu je negdje i onaj Iglesias.
Faula na Rakiticu nije bilo. Onaj odbijanac je trebao biti gol al eto opet ih hoce sreca pa odbijanac od Roberta za 2:0.
Vratite se na utakmice gdje je Barca ostecena drasticno sa cistim golovima koji nisu priznati a ovdje se prica o nekom faulu gdje je kontakt bio minimalan i ja ga ne bih svirao ali se znaju svirati i Realu i Barceloni.
Faula na Rakiticu nije bilo. Onaj odbijanac je trebao biti gol al eto opet ih hoce sreca pa odbijanac od Roberta za 2:0.
Vratite se na utakmice gdje je Barca ostecena drasticno sa cistim golovima koji nisu priznati a ovdje se prica o nekom faulu gdje je kontakt bio minimalan i ja ga ne bih svirao ali se znaju svirati i Realu i Barceloni.
-
Crvena Tifoza
#5314 Re: La Liga Santander
Nije pao kup kralja
Šalim se.
Dali su mu strašnu igračku u ruke. Umjesto da ih spremi pa da juriša na sve titule ove sezone, on je ispao iz utrke za domaću ligu već u novembru/decembru. Mogao je on pametnije posložit ekipu, da je na vrijeme na hlađenje poslao Benzemu pa i Ronalda. Bilo je tu materijala i igrača željnih dokazivanja.
Ne znam zadnji put da je neka ekipa ovako pala nakon osvojene lige i Lige Prvaka. Jbt oni su bliže zoni ispadanja nego prvom mjestu. Ne mogu da vjerujem.
Dali su mu strašnu igračku u ruke. Umjesto da ih spremi pa da juriša na sve titule ove sezone, on je ispao iz utrke za domaću ligu već u novembru/decembru. Mogao je on pametnije posložit ekipu, da je na vrijeme na hlađenje poslao Benzemu pa i Ronalda. Bilo je tu materijala i igrača željnih dokazivanja.
Ne znam zadnji put da je neka ekipa ovako pala nakon osvojene lige i Lige Prvaka. Jbt oni su bliže zoni ispadanja nego prvom mjestu. Ne mogu da vjerujem.
-
kory_galaktikos
#5315 Re: La Liga Santander
Svaka cast barsi za ovaj preokret, pogotovo na onom stadionu.
- cyprus
#5316 Re: La Liga Santander
Ma vala i nije...megaman4 wrote:Sjeti se kako je ranije bilo mnogo teze uzimati trofeje, jer je konkurencija bila mnogo jaca u svim ligama petice...
-
Vertig0
#5317 Re: La Liga Santander
Kristijano igrac mjeseca decembra u la lgi 
- strong69
#5318 Re: La Liga Santander
Za toliko su uplatiliVertig0 wrote:Kristijano igrac mjeseca decembra u la lgi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5319 Re: La Liga Santander
U ovome se ogleda razlika između navijača/simpatizera Madrida i Barse.
Samo se čeka prilika da se ismijava CR. Madridski navijači/simpatizeri to ne bi radili sa Messijem, sigurno.
Stvarno ne vidim šta ima toliko za ismijavanja
Nije čovjek u formi, šta sad?! Dosad nije dokazao i pokazao koliko zna
Samo se čeka prilika da se ismijava CR. Madridski navijači/simpatizeri to ne bi radili sa Messijem, sigurno.
Stvarno ne vidim šta ima toliko za ismijavanja
- leškarenje
#5320 Re: La Liga Santander
Ronaldo je tip igraca koji je svima odvratan ma gdje igro,da u FKS igra bio bi mi redovna musterija za istresti huju
,igra na snagu,solira,sebican....ma goni ga,ne moze u istu recenicu sa Mesijem.
-
Vertig0
#5321 Re: La Liga Santander
Ja tebe fakat postujem kao forumasa jer si cesto i na temi FCB, ali nikad sa nekim provokacijama. Ja sam mozda ukupno 5 postova napisao na ovom podforumu a da nisu na temi FCB, tako da ti ta konstatacija u vezi mene ne stoji.Tomahawk11 wrote:U ovome se ogleda razlika između navijača/simpatizera Madrida i Barse.
Stvarno ne vidim šta ima toliko za ismijavanja![]()
Eh haj sad ti meni reci zar i tebi nije tragikomicno da on bude proglasen igracem mjeseca? Generalno niko iz ekip Madrida ne bi smio biti, eventualno Kejlor Navas...
I eto sam si rekao da nije u formi i jos kad se sabere zaostatak njegove ekipe ne vidim kako moze biti igrac mjeseca. I moj post nije imao namjeru da ismije Kristijana nego La Ligu koja je veci cirkus od BHT Premier lige.
Last edited by Vertig0 on 15/01/2018 15:47, edited 1 time in total.
- leškarenje
#5322 Re: La Liga Santander
-
Vertig0
#5323 Re: La Liga Santander
Mozda i jeste jer vise ne mogu da otvorim taj link 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5324 Re: La Liga Santander
Gdje to? Ko ga je proglasio igračem mjeseca? Fakat kontam neka neukusna zajebancija....Vertig0 wrote:Ja tebe fakat postujem kao forumasa jer si cesto i na tebi FCB, ali nikad sa nekim provokacijama. Ja sam mozda ukupno 5 postova napisao na ovom podforumu a da nisu na tebi FCB, tako da ti ta konstatacija u vezi mene ne stoji.Tomahawk11 wrote:U ovome se ogleda razlika između navijača/simpatizera Madrida i Barse.
Stvarno ne vidim šta ima toliko za ismijavanja![]()
Eh haj sad ti meni reci zar i tebi nije tragikomicno da on bude proglasen igracem mjeseca? Generalno niko iz ekip Madrida ne bi smio biti, eventualno Kejlor Navas...
I eto sam si rekao da nije u formi i jos kad se sabere zaostatak njegove ekipe ne vidim kako moze biti igrac mjeseca. I moj post nije imao namjeru da ismije Kristijana nego La Ligu koja je veci cirkus od BHT Premier lige.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5325 Re: La Liga Santander
Ne zajebaji, stope bi mu ljubio da igra u FKSleškarenje wrote:Ronaldo je tip igraca koji je svima odvratan ma gdje igro,da u FKS igra bio bi mi redovna musterija za istresti huju,igra na snagu,solira,sebican....ma goni ga,ne moze u istu recenicu sa Mesijem.
Daj ba, čuj solira, pogledaj koliko ima asistencija....jebo ga više slika iz medija
Ne može, a deceniju obilježila njih dvojica